FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Για Σερβια μεσα και εγω σιγουρα. Μονος ομως. Με το επομενο μου αποκτημα!!!(οταν με το καλο :P ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ανάβετε φωτιές και θα έχουμε γκρίνιες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dionhaya 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ανάβετε φωτιές και θα έχουμε γκρίνιες....... χαχαχαχαχαχαχαχα....... :D λες??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GuRu 239 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Παιδιά, εγω είμαι μέσα, αλλά θέλω να μάθω τη μηχανή πρώτα... Μέχρι το Μάιο βέβαια που είναι το τριήμερο 22-24/5 του αγ. πνεύματος, πιστεύω πως θα την έχω μάθει τόσο, ωστέ να μπορώ έστω να σας ακολουθώ με ένα ανάλογο ρυθμό με το δικό σας! Θα έχω μπει και πίστα μερικές φορές, να μάθω και τπτ εκεί, θα έχω κάνει και το level 1 στο CSS και κυρίως αρκετάαααα (ελπίζω) χιλιόμετρα! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Mια βολτα στα Ελληνοφωνα χωρια της Ν.Ιταλιας, ακουγεται μια χαρα! (Ειχαν παει τα παιδια της εδω λεχης για ενα Σ/Κ) Βγαινοντας Bridisi, οι ωρες του καραβιου ειναι λιγες (καθως και τα χιλιομετρα..) ;) Ναι, από Κέρκυρα μιά χαρά είναι... B) Για Σερβια μεσα και εγω σιγουρα. Μονος ομως. Με το επομενο μου αποκτημα!!!(οταν με το καλο :P ) Άντε ρε Πέτρο. πάρτο με το καλό... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ναι, από Κέρκυρα μιά χαρά είναι... B) Οντως! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Επιεδη εγω δεν ειμαι και πολυ σχετικος με θρησκειες και λοιπες τετοιες ανθρωπινες αδυναμιες μηπως να γραφατε ακριβως ποτε ειναι το τριημερο γιατι πιο πανω ελεγε για Ιουνιο και τωρα διαβαζω κατι για Μαιο. Αν ειναι Μαιο εγω δεν μπορω. Για Ιουνιο ομως σιγουρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brains 29 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Επιεδη εγω δεν ειμαι και πολυ σχετικος με θρησκειες και λοιπες τετοιες ανθρωπινες αδυναμιες μηπως να γραφατε ακριβως ποτε ειναι το τριημερο γιατι πιο πανω ελεγε για Ιουνιο και τωρα διαβαζω κατι για Μαιο. Αν ειναι Μαιο εγω δεν μπορω. Για Ιουνιο ομως σιγουρα. Ωπ! Βγάλαμε λαβράκι!!!!! Ο Πέτρος παίρνει το Dero τον Ιούνιο... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2077 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Ωπ! Βγάλαμε λαβράκι!!!!! Ο Πέτρος παίρνει το Dero τον Ιούνιο... :) Μιχαλη δεν θελω να σε στεναχωρησω αλλα για αλλους λογους δεν μπορω το Μαιο :P Τελικα Μαιο ειναι η Ιουνιο το τριημερο; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Το τριήμερο είναι στις 22/5 με 24/5.Καλόθα ήταν να κολάγαμε και άλλη μια ημέρα Το θέμα άνοιξε με σκοπό να δούμε τις ορέξεις του καθενός μας.Θα ετοιμάσω ένα σχέδιο διαμονής,διαδρομών κτλ και θα το παρουσιάσω εν καιρώ και θα δούμε τις διαθέσεις μας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 22 , 2009 Βρε λες; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
blackfalcon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 αντρεα πιο ευκολα θα παμε μαυροβουνιο γιατι η ιταλια εχει πολυ εξοδο και μανουρα. απλα μια ιδεα πεταξα μην φωναζεις ντεεε και γιατι δεν πατε ιταλια μεσο μαυροβουνιιου;χι!χι!χι!χι!χι!χι! :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Βρε λες; Λες, λες!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Λες, λες!! Και παρα-λες...για να δουμε... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Και παρα-λες...για να δουμε... Αυτό λέω να σε δούμε...επιτέλους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Αυτό λέω να σε δούμε...επιτέλους! Math, σού 'ριξε το γάντι ο Μπ@ρκουλης. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
okourkoulos 286 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Κύριε Βουλευτά, μαύρο στο Μαυρογιαλούρο, μαύρο και δαγκωτό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Κύριε Βουλευτά, μαύρο στο Μαυρογιαλούρο, μαύρο και δαγκωτό! Ξέχασες το must της ταινίας: :mB_faskelo: :mB_faskelo: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δηλαδή πρέπει να ξεκινήσουμε τις διαδικασίες για να βγάλουμε διαβατήριο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
highlander 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 23 , 2009 Δεν είναι κακό, δεν είναι κακό!!!... Πάντως οι δρόμοι για εκεί είναι αξιοπρεπέστατοι! Προ μηνός πήγα βελιγράδι για σ-κ, και α) διασχίζεις τα σκόπια πολύ άνετα (καλύτεροι δρόμοι από τους δικούς μας) και β) οι δρόμοι στην σερβία είναι ευρωπαικών προδιαγραφών (οκ όχι ιταλίας και γερμανίας, αλλά μακράν καλύτεροι από τους δικούς μας). Ψήνομαι!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 30 , 2009 3 μερες δεν φτάνουν και μια που την έχω κάνει τη διαδρομή ακούστε. ο πιο καλός δρόμος είναι να μπεις Αλβανία από τα σύνορα της ηπείρου,Κακαβιά νομιζω και να ακολουθήσεις τον παραλιακό δρόμο μέχρι να φτάσεις στον αγιο στέφανο (Ελληνιστι) που είναι και το πρώτο αξιοθέατο των Δαλματικων ακτών. 2 η μερα στα γρήγορα να φτάσεις μέχρι το Ντουμπροβνικ και άλλες δύο για να γυρίσεις πίσω. Αν οι ημέρες γίνουν 5 τοτε είστε ένταξει γιατί η μέση ωριαία ταχύτητα θα είναι χαμηλή γύρω στα 90 χιλιόμετρα. Αξιζει τα Μεγιστα kai ειναι ασφαλεστατα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-PAKETAS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Χρειαζεται διαβατηριο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
honda55551 442 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Χρειαζεται διαβατηριο? Σίγουρα χρειάζεται.Μπορεί να μην ζητήσουν αλλά για καλό και για κακό ας υπάρχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ολα. Διαβατηριο,πρασινη καρτα και διεθνες διπλωμα,σ'αυτο αν δεν γινουν μαλακιες με τα ορια ταχυτητας και δεν σας πιασουν...... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 1 , 2009 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Το θέμα πάντως είναι ότι δυστυχώς του Αγ. Πνεύματος δεν είναι αργία για όλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες