Jump to content
Sign in to follow this  
BEER636

ΓΙΑ 1 ΧΡΟΝΟ ΧΩΡΙΣ ΜΗΧΑΝΗ ΠΛΕΟΝ

Recommended Posts

τελικα το πηρα αποφαση για ενα χρονο θα μεινω χωρις μηχανη την εχω ειδη πουλησει και λεω να κανω μια μικρη ''αποτοξινωσει'' απο τις μηχανες αν και μου ψηλοκακοφανικε λιγο στην αρχη αλλα αρχιζω να το ξεπερνω αλλα του χρονου θα κανω σιγουρα το come back εσεις θα το κανατε η το εχετε κανει θα καθοσασταν χωρις μηχανη :scooter: :( παλι καλα που εχω και το παπακι μου και κανω καμια σουζα χα χα χα χα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

δεν ειπα να υπαρχη καποιος σοβαρος λογος εγω παντως λογο δουλειας τωρα δεν θα μπορουσα να πηγαινω βολτες και θα την εβλεπα να καθεται αλλα του χρονου που πηστευω να ειναι ποιο χαλαρα τα πραγματα θα επιστρεψω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τελικα το πηρα αποφαση για ενα χρονο θα μεινω χωρις μηχανη την εχω ειδη πουλησει και λεω να κανω μια μικρη ''αποτοξινωση'' απο τις μηχανες αν και μου ψηλοκακοφανικε λιγο στην αρχη αλλα αρχιζω να το ξεπερνω αλλα του χρονου θα κανω σιγουρα το come back εσεις θα το κανατε η το εχετε κανει θα καθοσασταν χωρις μηχανη :scooter: :( παλι καλα που εχω και το παπακι μου και κανω καμια σουζα χα χα χα χα

:2funny::2funny::rotfl::rotfl:

Sorry που γελάω, αλλά ό,τι και να σου γράψω τώρα, θα είναι σαν να τα λέω μπροστά στον......καθρέπτη. :wacko:

Κι εγώ τα ίδια είπα φίλε μου, αλλά αυτή η άτιμη ασθένεια είναι ΑΝΙΑΤΗ. :lol:

Αυτή τη στιγμή διαβάζεις κάποιον "εξαρτημένο" που παραπατάει.....απ' το ένα μαγαζί μοτοσυκλετών στο άλλο κι εκλιπαρεί για τη δόση του. :tooth:

Τροποποιήθηκε από τον Kostas-MotoLover

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δύο μήνες έμεινα χωρίς μηχανή (φέτος τον Απρίλιο & Μάιο - ξέρεις τι είναι να φτιάχνει ο καιρός και η yamaha να μετακομίζει;) και κόντεψα να... αυτοκτονήσω!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αφού ήθελες να κάνεις αποτοξύνωση για 1 χρόνο μπορουσες να μου την δώσεις να στην προσεχω εγώ...:P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θα το έκανα! Για μένα είναι εργαλειο καθημερινής χρήσης!!!

Εργαλείο καθημερινής χρήσης είναι και το σκουτεράκι φίλε Δημήτρη, αλλά με τίποτα δε μοιάζει με την.....άσπρη.

Το παλληκάρι έχει πάθει ό,τι ακριβώς κι εγώ. Να δούμε ποιανού η θεραπεία θα κρατήσει περισσότερο. :thumbsdown:

Σ' αυτήν την προσπάθειά μου απέκτησα πλέον 2 μηχανάκια (αντί του ενός που είχα πάντα) και παράλληλα κόλλησα κι άλλον ιό, τη γρίπη των χοίρων. :fool:

Με τις υγείες μου. :sopase:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τώρα "περί ορέξεως" και τα σχετικά συγκαταβατικά αλλά εγώ δεν θα το έκανα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

φτου σου σκουλήκι που με αφήνεις μόνο να αλωνίζωωωωωωωωωωω :whip:

δεν είναι τίποτα... κι εγώ παλιότερα είχα μείνει χωρίς μηχανή... θα περάσει!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οπως ειπα πριν ενας λογος που την εδωσα ειναι λογο δουλειας προς το παρον σιγα δηλαδη και αν κατσει καποιος χωρις μηχανη για καποιο μικρο χρονικο διαστημα τη θα παθει.και απο να την ειχα και να καθετε στο ιπογειο καλητερα ετσι ασε μην βγει και κατι καλο στην παραγογει-μηχανη-καινουργιο μοντελο προς το παρον παπακι και πολλη ποδηλατο

φτου σου σκουλήκι που με αφήνεις μόνο να αλωνίζωωωωωωωωωωω :whip:

δεν είναι τίποτα... κι εγώ παλιότερα είχα μείνει χωρίς μηχανή... θα περάσει!!!!

I WILL BE BACK [ΣΚΟΛΙΚΗ]

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα