BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 τελικα το πηρα αποφαση για ενα χρονο θα μεινω χωρις μηχανη την εχω ειδη πουλησει και λεω να κανω μια μικρη ''αποτοξινωσει'' απο τις μηχανες αν και μου ψηλοκακοφανικε λιγο στην αρχη αλλα αρχιζω να το ξεπερνω αλλα του χρονου θα κανω σιγουρα το come back εσεις θα το κανατε η το εχετε κανει θα καθοσασταν χωρις μηχανη :( παλι καλα που εχω και το παπακι μου και κανω καμια σουζα χα χα χα χα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 αν δεν υπαρχει καποιος σοβαρος λογος γιατι να το κανει καποιος δλδ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 δεν ειπα να υπαρχη καποιος σοβαρος λογος εγω παντως λογο δουλειας τωρα δεν θα μπορουσα να πηγαινω βολτες και θα την εβλεπα να καθεται αλλα του χρονου που πηστευω να ειναι ποιο χαλαρα τα πραγματα θα επιστρεψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) τελικα το πηρα αποφαση για ενα χρονο θα μεινω χωρις μηχανη την εχω ειδη πουλησει και λεω να κανω μια μικρη ''αποτοξινωση'' απο τις μηχανες αν και μου ψηλοκακοφανικε λιγο στην αρχη αλλα αρχιζω να το ξεπερνω αλλα του χρονου θα κανω σιγουρα το come back εσεις θα το κανατε η το εχετε κανει θα καθοσασταν χωρις μηχανη :( παλι καλα που εχω και το παπακι μου και κανω καμια σουζα χα χα χα χα Sorry που γελάω, αλλά ό,τι και να σου γράψω τώρα, θα είναι σαν να τα λέω μπροστά στον......καθρέπτη. Κι εγώ τα ίδια είπα φίλε μου, αλλά αυτή η άτιμη ασθένεια είναι ΑΝΙΑΤΗ. :lol: Αυτή τη στιγμή διαβάζεις κάποιον "εξαρτημένο" που παραπατάει.....απ' το ένα μαγαζί μοτοσυκλετών στο άλλο κι εκλιπαρεί για τη δόση του. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον Kostas-MotoLover Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν θα το έκανα! Για μένα είναι εργαλειο καθημερινής χρήσης!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Μενιδιάτης 518 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δύο μήνες έμεινα χωρίς μηχανή (φέτος τον Απρίλιο & Μάιο - ξέρεις τι είναι να φτιάχνει ο καιρός και η yamaha να μετακομίζει;) και κόντεψα να... αυτοκτονήσω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CHRISPASSAT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Αφού ήθελες να κάνεις αποτοξύνωση για 1 χρόνο μπορουσες να μου την δώσεις να στην προσεχω εγώ...:P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10.029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Δεν θα το έκανα! Για μένα είναι εργαλειο καθημερινής χρήσης!!! Εργαλείο καθημερινής χρήσης είναι και το σκουτεράκι φίλε Δημήτρη, αλλά με τίποτα δε μοιάζει με την.....άσπρη. Το παλληκάρι έχει πάθει ό,τι ακριβώς κι εγώ. Να δούμε ποιανού η θεραπεία θα κρατήσει περισσότερο. Σ' αυτήν την προσπάθειά μου απέκτησα πλέον 2 μηχανάκια (αντί του ενός που είχα πάντα) και παράλληλα κόλλησα κι άλλον ιό, τη γρίπη των χοίρων. Με τις υγείες μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
janabetis 764 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ΟΧΙ!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
renovatio 230 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τώρα "περί ορέξεως" και τα σχετικά συγκαταβατικά αλλά εγώ δεν θα το έκανα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 φτου σου σκουλήκι που με αφήνεις μόνο να αλωνίζωωωωωωωωωωω δεν είναι τίποτα... κι εγώ παλιότερα είχα μείνει χωρίς μηχανή... θα περάσει!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 οπως ειπα πριν ενας λογος που την εδωσα ειναι λογο δουλειας προς το παρον σιγα δηλαδη και αν κατσει καποιος χωρις μηχανη για καποιο μικρο χρονικο διαστημα τη θα παθει.και απο να την ειχα και να καθετε στο ιπογειο καλητερα ετσι ασε μην βγει και κατι καλο στην παραγογει-μηχανη-καινουργιο μοντελο προς το παρον παπακι και πολλη ποδηλατο φτου σου σκουλήκι που με αφήνεις μόνο να αλωνίζωωωωωωωωωωω δεν είναι τίποτα... κι εγώ παλιότερα είχα μείνει χωρίς μηχανή... θα περάσει!!!! I WILL BE BACK [ΣΚΟΛΙΚΗ] Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες