Jump to content
Sign in to follow this  
honda55551

Λογομαχία στο δρόμο

Recommended Posts

Δεν μπορώ να καταλάβω γιατί είσουν τόσο ευγενικός! Είναι προφανές οτι σου έλεγε ψέματα πως είναι μοτοσυκλετίστρια!

οντως γιατι ησουν καλος μαζι τις......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

οντως γιατι ησουν καλος μαζι τις......

Το νινί σέρνει μοτόρια

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σίγουρα όχι. Είναι πραγματικά τρελή καφρίλα. Εγώ το έχω κάνει και θα το ξανακάνω όμως. Δεν το κάνω για να τον "τιμωρήσω", το κάνω μόνο σε χοντρά σκηνικά και επειδή είμαι τόσο νευριασμένος που πραγματικά είμαι έτοιμος να τον κατεβάσω από το αμάξι.

Αλλά το είπαμε.. είμαι παράδειγμα προς αποφυγή :P

Πχ χαρακτηριστικό παράδειγμα, με χτυπάει αυτοκίνητο σε αλλαγή λωρίδας (εγώ αριστερά αυτός από δεξιά έρχεται σε εμένα) ενώ συμβαδίζουμε παράλληλα στην κίνηση (δεν προσπερνούσα). Πρώτο σημείο πρόσκρουσης το δεξί μου αντίβαρο τιμονιού με τον αριστερό του καθρέπτη (για να καταλάβετε πόσο δίπλα ήμασταν.. ουσιαστικά η σκιά μου έπεφτε πάνω στα μούτρα του. Γυρνάει και μου λέει, "εκεί που ήσουνα χωμένος που να σε δω". Ε αη σιχτίρ πια.. βαριέσαι να γυρίσεις τον σβέρκο σου.. δεν χρησιμοποιείς τον καθρέπτη.. άσε να τον κρατήσω εγώ.

Δεν έχεις άδικο.. αν και αμφιβάλλω ότι πολλοί το κάνουν για αυτόν τον λόγο. Συνήθως οι περισσότερες στραβές στον δρόμο συμβαίνουν επειδή κάποιος δεν παρακολουθεί αρκετά τι γίνεται τριγύρω του. Εμείς το κάνουμε ακόμη χειρότερα με την ταχύτητα και την ευελιξία μας. Προσωπικά όταν πάω τάπα δεν ζητάω τα ρέστα από κανέναν ότι και αν κάνει, τα περιμένω όλα.

+1000

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Eγώ πάντως σήμερα έριξα μια χορταστική μούτζα σε έναν στον Κηφισό.

Ήταν στην αριστερή και είχε κολλήσει σχεδόν πάνω σε αυτούς που κινούνταν στην μεσαία. Ρε τι φώτα του έπαιζα μια ώρα, ρε τι κόρνες του πατούσα να κάνει λίγο πιο αριστερά να περάσω... τίποτα αυτός! Αγρόν αγόρασεν! Είχε γίνει από πίσω μια τεράστια ουρά από μηχανάκια και περιμέναμε όλοι το μλκα να καταλάβει να κάνει λίγο αριστερά! Μερικοί είναι πολλοί στόκοι λέμε!!!

Αφού ήταν έτσι όπως λες, γιατί δεν τον πέρναγες από τα αριστερά; δεν στρίβεις αριστερά με τη μπέμπα; και μετά σου λένε πάρε on-off γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι στις σφήνες!

Τροποποιήθηκε από τον ZZR1400

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Εχεις απόλυτο δικιο να εκνευρίζεσαι αλλα δυστυχως η κατασταση ειναι χαλια μαυρα. Θυμαστε κάτι ταινίες με τον Charles Bronson το deathwish? Κάπως ετσι πρεπει να κυκλοφορουμε

:lol: και επι την ευκαιρια τσεκαρα μερικα αποσπασματα στο youtube..τρελο γελιο

Τωρα τι να πεις για τον καθε διαπλανητικα ηλιθιο που κυκλοφορει στο δρομο..

Ενας φιλος μου ειχε δει την ωρα της δουλειας του ενα περιστατικο με εναν φουσκωτο που πλακωσε ενα παλικαρι επειδη πηγαινε σιγα και μαλιστα του λεει στο τελος αφου τον ειχε αφησει στο εδαφος "δεν θα μας πηγαινεις εσυ καροτσακι"....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΖΟΥΓΚΛΑ ειμαστε.

θαα πααω στη ζουγκλα μεε τον τααρζααν να την περναααω φινα!!το θυμοσαστε;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αφού ήταν έτσι όπως λες, γιατί δεν τον πέρναγες από τα αριστερά; δεν στρίβεις αριστερά με τη μπέμπα; και μετά σου λένε πάρε on-off γιατί κόβει πιο πολύ το τιμόνι στις σφήνες!

Ανάμεσα στην αριστερή λωρίδα και τη μπαριέρα; Πολύ επικίνδυνο, εκτός και αν ήταν εντελώς σταματημένα τα αυτοκίνητα. Εκεί δεν πατάει κανονικά κυκλοφορία και μαζεύονται όλα τα σκουπίδια, road kill, πεσμένα τάσια, σκασμένα λάστιχα φορτηγών κλπ. Επίσης, ως οδηγός αυτοκινήτου δεν περιμένεις ότι θα περάσει από εκεί κάποιος. Οι μηχανές κατά κανόνα περνάνε ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία, και οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων το έχουν ψιλοσυνηθίσει αυτό και συμπεριφέρονται ανάλογα.

@ honda55551: έπρεπε να τη χτυπήσεις εκεί που πονάει. Να της μιλούσες στο πληθυντικό λέγοντας "Στην ηλικία σας δεν είναι σωστό να οδηγείτε με τέτοιο επιθετικό τρόπο" κλπ. B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω βαρεθεί να μιλάω. Κάνω όμως μια ωραιότατη συλλογή από καθρέπτες.

+600

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το αποτελεσμα ειναι οτι αμα εχεις νευρα δεν πας πουθενα πολυ απλα αραζεις σπιτι σου μεχρι να ιρεμισεις!!!

αμα ειναι να δερνεις ανθρωπους στον δρομο επειδη πανε αργα καλλητερα να κουμπωνεις 3 lexotanil πριν βγεις εξω!!!

Εγω που δεν οδηγαω ακομα αλλα βλεπω τι γινετε μου βγαινουν τα ματια με τους οδηγους και κυριως τις γυναικες τις αθηνας που ειναι με το που

βγουν απο το σπιτι με ενα κινητο στο χερι και δεν προσεχουν τπτ (οχι οτι και οι αντρες δεν το κανουμε)!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
@ honda55551: έπρεπε να τη χτυπήσεις εκεί που πονάει. Να της μιλούσες στο πληθυντικό λέγοντας "Στην ηλικία σας δεν είναι σωστό να οδηγείτε με τέτοιο επιθετικό τρόπο" κλπ. B)

+1

:D Καλά, κάτι τέτοιο θα τη σκότωνε, αν και φυσικά η άμεση απάντηση της μάλλον θα ήταν "Αει γ@μ... ρε μ@λ@κα!"

Ένα άλλο καλό που είχα ακούσει με μία κοπέλα που είχε κάνει μία παρόμοια βλακεία, είχε κοντά μαύρα μαλλιά, της λέει ο μηχανόβιος "Α, κοπελιά είσαι? Σε είδα και με το μουστάκι και μπερδεύτηκα!" :D :_w00t:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ανάμεσα στην αριστερή λωρίδα και τη μπαριέρα; Πολύ επικίνδυνο, εκτός και αν ήταν εντελώς σταματημένα τα αυτοκίνητα. Εκεί δεν πατάει κανονικά κυκλοφορία και μαζεύονται όλα τα σκουπίδια, road kill, πεσμένα τάσια, σκασμένα λάστιχα φορτηγών κλπ. Επίσης, ως οδηγός αυτοκινήτου δεν περιμένεις ότι θα περάσει από εκεί κάποιος. Οι μηχανές κατά κανόνα περνάνε ανάμεσα στην αριστερή και τη μεσαία, και οι περισσότεροι οδηγοί αυτοκινήτων το έχουν ψιλοσυνηθίσει αυτό και συμπεριφέρονται ανάλογα.

Καλά, την έκανες εσύ την αριστερή, χωματερή κανονικά... έχει που και που σκουπίδια, αλλά στη συγκεκριμμένη περίπτωση όπως το είπε ο φίλος μας το αυτοκίνητο ήταν σταματημένο, αν όχι, κινιότανε με ταχύτητα μηδενική γιατί ήταν σε μποτιλιάρισμα.

Και όταν σου λέει ήταν τέρμα δεξιά κοντά στο αυτοκίνητο της μεσαίας, το κενό που δημιουργήται αριστερά, περνάει πιο άνετα η μοτοσυκλέτα από ότι στη μέση.

Το κατά κανόνα είναι σχετικό, με την ένοια ότι περνάνε και ανάμεσα από το δεξιά και το μεσαίο αυτοκίνητο πολλοί, αλλά δεν θα το αναλύσουμε αυτό γιατί τίποτα από τα παραπάνω δεν είναι νόμιμο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Aς κανω τον δικηγορο του διαβολου

Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να πηγαινες τοσο σιγα, και μαλιστα αργοτερα που ειχε κινηση, ΠΑΛΙ να καταφερει να σε περασει?

Μηπως οντως πηγαινες εκνευριστικα αργα στην μεση του δρομου?

Στο λεω γιατι παροτι φανατικος μοτοσυκλετιστης, οταν μου συμβαινει και εμενα κατι τετοιο μπροστα μου, εκνευριζομαι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Έχω βαρεθεί να μιλάω. Κάνω όμως μια ωραιότατη συλλογή από καθρέπτες.

αχχααχχαχαχ

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Aς κανω τον δικηγορο του διαβολου

Μπορεις να μου εξηγησεις πως γινεται να πηγαινες τοσο σιγα, και μαλιστα αργοτερα που ειχε κινηση, ΠΑΛΙ να καταφερει να σε περασει?

Μηπως οντως πηγαινες εκνευριστικα αργα στην μεση του δρομου?

Στο λεω γιατι παροτι φανατικος μοτοσυκλετιστης, οταν μου συμβαινει και εμενα κατι τετοιο μπροστα μου, εκνευριζομαι

Είχε κίνηση και εγω ο ίδιος δεν είχα μπει στην διαδικασία του να προσπερνώ αλλά σχεδόν ακολουθούσα τα αυτοκίνητα.Οταν με πρόλαβε άντε να είχα φύγει και 2 αυτοκίνητα μπροστά της

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έλεγα να σε ρωτήσω το αυτό που ρώτησε ο after, αλλά όπως είχες τσαντιστεί με το πρόσωπο είπα άστον μην τον φτιάξω κι' άλλο!

Και από την απάντησή σου σιγά-σιγά νομίζω ότι είχε δίκιο η γκόμενα! γιατί αν εξαιρέσουμε τη μ@λ@κί@ που έκανε του να σε περάσει από δεξιά, την οποία σαν μοτοσικλετιστές κάνουμε συνέχεια σε ένα δρόμο που χωράνε 2 αμάξια, στα άλλα μάλλον είχε δίκιο! :P γιατί καλά να πηγαίνεις σιγά γιατί έτσι γουστάρεις, αλλά να σε περνάει αυτοκίνητο σε μποτιλιάρισμα;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα