vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ΕΛΕΟΣ!!! Τόσο φτωχή αντίληψη σχεδιασμού, είχα καιρό να δω! Πως είναι δυνατόν να παρουσιάζουν, εκείνο το υπέροχο Ζ1000 και μετά να σχεδιάζουν αυτό το έκτρωμα? Δεν τους βγήκε καλά η μέρα? Έβλεπαν εφιάλτες με GS στον ύπνο τους? Το σάκι ήταν μπόμπα? Αποσύρετε το, και ΠΕΙΤΕ ότι ήταν αστείο! Μην πάτε με αυτό Μιλάνο, θα σας φάνε ζωντανούς!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.056 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Σχεδιαστικός αχταρμάς............... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Θα προσπαθήσουν να πουλήσουν αυτό το πράμα????????????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ΕΛΕΟΣ!!! Τόσο φτωχή αντίληψη σχεδιασμού, είχα καιρό να δω! Πως είναι δυνατόν να παρουσιάζουν, εκείνο το υπέροχο Ζ1000 και μετά να σχεδιάζουν αυτό το έκτρωμα? Δεν τους βγήκε καλά η μέρα? Έβλεπαν εφιάλτες με GS στον ύπνο τους? Το σάκι ήταν μπόμπα? Αποσύρετε το, και ΠΕΙΤΕ ότι ήταν αστείο! Μην πάτε με αυτό Μιλάνο, θα σας φάνε ζωντανούς!!! δλδ βρε vittorio το νεο z1000 σου αρεσει ταμαλα ενω το versus σου φαινεται αηδια..... μαιστα......εμενα το αντιθετο......z1000 αηδια σκετη versus απλα τα σπαει!!!!!!!!!!!!!!! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Τι σχέση μπορεί να έχει, η συμμετρία των γραμμών του Ζ, η πανέξυπνη διχρωμία με φιλέτα πλαστικών που υπερκαλύπτουν το ένα το άλλο, η μυτερή ουρά του, η γραμμή της καρίνας στην συνεχεία της... ...με τον αχταρμά πλαστικών πάνω σε ένα σκελετό! Κατέστρεψαν κάτι που πουλούσε πολύ!!! <_< Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον vittorio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Κάτσε δηλαδή το παλιό σου αρέσει πιο πολύ απο αυτό? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 ...με τον αχταρμά πλαστικών πάνω σε ένα σκελετό! Κατέστρεψαν κάτι που πουλούσε πολύ!!! ασε τις πωλησεις να το κρινουν αν καταστραφηκε αυτο που πουλαει πολυ κ το tdm απο το 2002 μεχρι τωρα αλλαζει μονο χρωματα κ παρολα αυτα πουλαει τα αντερα του........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Εγώ να προσθέσω οτι ούτε το παλιό μου άρεσε πολύ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Κάτσε δηλαδή το παλιό σου αρέσει πιο πολύ απο αυτό? Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον kyko Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Το παλιό το είχα και ναι μου άρεσε περισσότερο! Και το προηγουμενο δεν ηταν για βραβειο σχεδιασμου, αναλογα με το χρωμα παλευονταν! Αλλα αυτό το φανάρι... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αιγαιοπλόος 1.661 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Πάντως η μόδα έχει ενσκύψει πολύ πάνω στις μοτοσυκλέτες. Τα διπλά φανάρια τύπου προτζέκτορα, ας πούμε, είναι πολύ της μόδας. Ασχετα αν οι περισσότεροι (όπως και εγώ) τα βρίσκουν άσχημα. Πάντως, να πω την αλήθεια, και το προηγούμενο φανάρι δύσκολα το έλεγες "όμορφο". Ιδιαίτερο ναι. Αλλά όχι όμορφο. Μήπως η μοτοσυκλέτα έχει αρχίσει να γίνεται κάτι σαν ... τις γυναικείες μπότες; :P Πολύ "μόδα" παίζει. Ας πούμε, εφέτος είναι πολύ της "μόδας" το λευκό χρώμα. Παλαιότερα, θα θυμάστε ότι ήταν μόδα το μαύρο μάτ χρώμα. Τί να πω; Πάντως, σοβαρά τώρα: Συμφωνώ με την άποψη του εκ Καβάλας συμφορουμίτη, ότι δηλ. είναι ένας σχεδιαστικός αχταρμάς. Το μάτι δυσκολεύεται να "καταγράψει" τις βασικές σχεδιαστικές γραμμές. Ορισμένα επιμέρους σχεδιαστικά στοιχεία προσελκύουν το μάτι, όπως το ψαλίδι μπανάνα (από τη μία μεριά όμως, διότι από την άλλη είναι διαφορετικό), το επικλινές αμορτισέρ (που είναι συνέχεια του ψαλιδιού) και το τύπου χωροδικτύωμα υποπλαίσιο. Αλλά προσωπικά πιστεύω ότι όταν λείπουν οι βασικές "καθαρές" σχεδιαστικές γραμμές, το μάτι "κουράζεται" από τα πολλά "χτυπητά" περιφερειακά (άσχετα αν είναι ωραία και ποιοτικά) και η σχεδίαση καταντά, όπως λένε οι ειδικοί, "φλύαρη". Τέλος πάντων. Αυτά αφορούν τη σχεδίαση. Επί της ουσίας όμως, θεωρώ ότι το Versys (και όχι Versus, προσοχή) παραμένει ένα αξιόλογο μηχανάκι, πολυτάλαντο και πολύ πρακτικό για καθημερινή χρήση. Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον Αιγαιοπλόος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Αυτό μου αρέσει περισσότερο απο το παλιό Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Oυτε το παλιο μ'αρεσε (για το φωτιστικο σωμα αναφερομαι ) ουτε και τουτο.. :/ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sennsa 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 εμένα εξακολουθεί να μου αρέσει +599 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2.484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Αν και δεν το λεω ασχημο προσωπικα, συμφωνω με τον Αιγαιοπλόο οτι αυτη η σχεδιαστικη φλυαρια εχει κουρασει. Ελα μου ομως, που και τα target group πρεπει να διευρυνονται, για να εχεις αξιολογες πωλησεις.... Πιστευω παντως οτι με εξαιρεση καποιους πολυ ψαγμενους και απαιτητικους χρηστες-αναβατες, οι γκαμες των εταιρειων καλυπτουν πληθωρα απαιτησεων των αγοραστων πλεον. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 δεν ειναι κακό............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Εξέλιξη!!! Αλουμίνιο στο πλαίσιο επιτέλους. Κατα τα άλλα μοιάζει πολύ στο υπάρχον Ζ. Θ ακάψει και αυτό καρδιές! Βγάλτε τις ακτινικές δαγκάνες και έχετε το Ζ750. Καλά να είμαστε και να το αποκτήσουμε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zazula 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 To Versys μου φαίνεται κακάσχημο. Το πήρε ένας φίλος και τον έχω τρελάνει στο δούλεμα. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Scandal 94 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ναι ρε λες και το υπάρχον μοντέλο είναι πανέμορφο... Εμένα πάντως προσωπικά το νέο αυτό μοντέλο μου αρέσει περισσότερο από αυτό που ήδη κυκλοφορεί... Βέβαια όμορφο δεν το λες... αλλά δεν περνάει και απαρατήρητο... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 6 , 2009 από τον Scandal Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 571 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Καλά να είμαστε και να το αποκτήσουμε! Kαλο το traction control που του εβαλαν, αλλα μηπως ασχημηναν και το GTR??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 το παλιο βερσυς σε καταμαυρο 2009, ειναι πολυ ωραιο εν σηγκρηση με το νεο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Περι ορεξεως μπουγατσα με κολοκυθια... :P ισως να μαρεσει λιγο παραπανω απο οτι το προηγουμενο που δεν μπορω να πω οτι μαρεσε....χεχε αλλα μη ξεχνατε τα ιδια σχολια ειχαν γινει και για το ΤΕΝΕΡΕ οταν βγηκε.....και ποσο πουλησε ομως ε?? B) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 595 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 Kαλο το traction control που του εβαλαν, αλλα μηπως ασχημηναν και το GTR??? Εγώ εκτός από το χρώμα δεν βλέπω αλλαγές Λαθος μου , έχει διαφορές στο fairing Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 6 , 2009 παιδια το βερσακι ειναι απιθανο μχν,, οταν το οδηγισα επαθα πλακα,με ενα ζευγαρι καλα λαστιχα κανει παπαδες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες