dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Μπορείς και παραμπορείς!! :) Εεεετσι!!!! +998 !!!! Αυτά είναι μοτόρια για ΑΝΤΡΕΣ!!!!! B) Προσπαθώ να σκεφτώ τι δεν μπορείς να κάνεις! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Προσπαθώ να σκεφτώ τι δεν μπορείς να κάνεις! Έλα ντέ...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Η αλήθεια είναι πως αυτή τι στιγμή, η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο 750 και σο 1000 είναι κυρίως στα φρένα! Χωρίς να κρίνω τα φρένα του 750 ανεπαρκή, δεν έχουν την ισχύ του 1000 με τις ακτινικές τρόμπες της nissin και την ακτινική στήριξη στις τετραπίστονες δαγκάνες της nissin (πάλι). Γίνανε πολλά βήματα μπροστά από το προηγούμενο Ζ 750 στο παρόν και μάλλον θα γίνουν και άλλα στο επόμενο (αν βγεί)! Το κακό είναι πως οι ασφάλειες τα σκίζουν λίγο παραπάνω τα 1000άρια και δεν μπορώ να σκεφτώ τι μαλακία θα σκαρφιστεί ο κάθε υπουργός οικονομικών για να μας αδειάσει την τσέπη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
johny_crash 14 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) ανεπαρκη δεν ειναι τα φρενα, αλλα ειναι το σημειο στο οποιο ποναει πιο πολυ απο ολα το Ζ :D γιαυτο αντι για 2000 ευρω σε εξατμιση με power comander και φιλτρα του καφε... 1.000.000 φορες καλυτερα 2000 ευρω, για ενα wp πισω, ελατηρια wp μπροστα, και με τα ρεστα για μια συνολικη αναβαθμιση στα φρενα..(δαγκανες, σωληνακια, και μια ακτινικη τρομπα απο zx10) (χωρις να ειμαι σιγουρος τα 750 ειναι στο ιδιο γκρουπ με τα 1000 για τις ασφάλειες) Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 8 , 2009 από τον johny_crash Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 ανεπαρκη δεν ειναι τα φρενα, αλλα ειναι το σημειο στο οποιο ποναει πιο πολυ απο ολα το Ζ :D γιαυτο αντι για 2000 ευρω σε εξατμιση με power comander και φιλτρα του καφε... 1.000.000 φορες καλυτερα 2000 ευρω, για ενα wp πισω, ελατηρια wp μπροστα, και με τα ρεστα για μια συνολικη αναβαθμιση στα φρενα..(δαγκανες, σωληνακια, και μια ακτινικη τρομπα απο zx10) (χωρις να ειμαι σιγουρος τα 750 ειναι στο ιδιο γκρουπ με τα 1000 για τις ασφάλειες) Για μπροστά ohlins ελατήρια κοστίζουν 100$ + τα λαδια, Το πίσω κοστίζει περίπου 450$! Φυσικά χωρίς εργατικά! Το Ζ750 μου έχει τα καλύτερα φρένα στα μηχανάκια που είχα μέχρι τώρα! Η λειτουργία του ABS και η αίσθηση που έχουν δεν έχει καμία σχέση με το bandit που είχα! Ελπίζω με την αλλαγή με μεταλλικά σωληνάκια να γίνουν λίγο πιο άμεσα! Δεν θέλω κάτι παραπάνω! (Θέλω αλλά δεν περιμένω να γίνουν σαν του 1198). Σε θέμα φρένων πάντως, μόνο ο ιταλικός ανταγωνισμός υπερτερεί (696,shiver)! Σε θέμα αναρτήσεων δεν έχω κανένα παράπονο. Απλά σε σχέση με τις εργοστασιακές ρυθμίσεις θέλουν σφίξιμο τόσο στην προφόρτιση και κυρίως στην επαναφορά για να μην το νιώθεις να πλεεί! (μια βόλτα σε επαρχιακό δρόμο και συνεχείς αλλαγές ρυθμίσεων βρίσκεις τις ρυθμίσεις που θέλεις! Φτάνει να μπορείς να καταλάβεις που πάσχει και για να μην χαλάσεις αυτό που έχεις) Είναι κανένα 50άρικο φθηνότερο στις ετήσιες ασφάλειες (στην ΜΙΝΕΤΑ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Οι αναρτήσεις του Ζ είναι πιό φιλικές προς τον αναβάτη κυρίως για την χρήση εντός πόλης στους σκ@τοκαρόδρομούς μας! Γι αυτό δεν είναι τόσο σκηρές όσο του FZ1 για παράδειγμα που είναι σάν κούτσουρο ( λίγο λιγότερο απο SS) . Άν το είχα μόνο το μπροστινό του θα άλλαζα και όχι το πίσω! Το πίσω είναι μιά χαρά! Το μπροστινό υστερεί (ελάχιστα βεβαια) και δεν διαβάζει τόσο καλά όσο θα έπρεπε το δρόμο, για το στήσιμο που έχει! Αλλά περιτό έξοδο κατ εμέ! Το μοτόρι είναι μιά χαρά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Μιτσάρα είσαι καλά? Έχεις κόψει το σπαμ!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Όχι βέβαια! Το σπαμ δεν κόβεται!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2009 Τέλειο είναι.Πολύ επιθετικό σχεδιαστικά και βελτιωμένο στα σημεία Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NiKhTaC 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 κουκλα ο νεος Ζηταρος! απο τιμουλα?? παντως φαινεται πολυ φονιας κατα την αποψη μου!!! :vv: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AFTER 613 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Η αλήθεια είναι πως αυτή τι στιγμή, η μεγάλη διαφορά ανάμεσα στο 750 και σο 1000 είναι κυρίως στα φρένα! Η διαφορα της ροπης αλλα και της ιπποδυναμης ειναι τοση, που αν κρατησεις το Ζ1000 '07 για μια βδομαδα(το ειχα για 2 χρονια) και μετα οδηγησεις το 750, θα σου φαινεται οτι κατω απο τις 6000 οτι δεν εχει δυναμη καθολου(φαντασου τα 600....) Επισης το πιρουνι εχει τεραστια διαφορα οπως και η πισω αναρτηση, που ειδικα στο 750 ειναι κατα πολυ χειροτερη απο αυτη που εχω στο versys τωρα Δεν ειναι το τελειο βεβαια το αμορτισερ στο Ζ1000, αλλα του 750 ειναι απαραδεκτο Για τελος μην ξεχασω το ψαλιδι που ειναι αλουμινενιο και πανεμορφο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vittorio 1.259 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Η διαφορα της ροπης αλλα και της ιπποδυναμης ειναι τοση, που αν κρατησεις το Ζ1000 '07 για μια βδομαδα(το ειχα για 2 χρονια) και μετα οδηγησεις το 750, θα σου φαινεται οτι κατω απο τις 6000 οτι δεν εχει δυναμη καθολου(φαντασου τα 600....) Επισης το πιρουνι εχει τεραστια διαφορα οπως και η πισω αναρτηση, που ειδικα στο 750 ειναι κατα πολυ χειροτερη απο αυτη που εχω στο versys τωρα Δεν ειναι το τελειο βεβαια το αμορτισερ στο Ζ1000, αλλα του 750 ειναι απαραδεκτο Για τελος μην ξεχασω το ψαλιδι που ειναι αλουμινενιο και πανεμορφο Και πολύ πιο ενισχυμένο θα προσθέσω. Όποιος λιγουρεύονταν ένα Ζ, τώρα είναι η καλύτερη χρονιά του... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 14 , 2009 Για όσους λένε ότι μοιάζει με scooter (το διάβασα και εδώ και στο youtube), να θυμίσω πως η kawasaki όπως και η ducati είναι οι μόνες εταιρίες που παράγουν μαζικά μοτοσυκλέτες (δεν βάζω μέσα την buel) και δεν έχουν βγάλει ποτέ scooter. Γι αυτό και τους έχει μείνει το άχτι! :P Βασικά η Ducati έβγαζε και σκούτερ: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 Και η Japan βραδιά συνεχίζεται :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kafrilakos 44 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 4 , 2013 (τροποποιήθηκε) To πρώτο Ζ1000 είναι μια κλασσικη μοτοσυκλετα.Ενα icon θα ελεγα.... Τελικά όμως,η Kawasaki καταφερε να περάσει στην ασχήμια και τη Honda.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 4 , 2013 από τον Kafrilakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Αν όντως βγει έτσι, καλύτερα να πάω να αγοράσω τον bumblebee... Είναι πιο όμορφος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Karapiperis 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Δεν το λες και χαλια... ομορφο ειναι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 Έχουν καεί να διαβάζουν manga οι σχεδιαστές νομίζω. Ή να βλέπουν ironman :) Το φανάρι του μου φαίνεται θα αντικαταστήσει αυτο του mt03 ως αγαπημένο των custom streetfighter. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vasilis7 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) http://imageshack.us/photo/my-images/196/jwx6.jpg/ αυτο ειναι το καινουργειο Ζ1000 το αλλο ειναι του 2010.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2013 από τον vasilis7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gregoKLE 137 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 (τροποποιήθηκε) εδω ειμαστε http://www.youtube.com/watch?v=1-X30h9s1Vc Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 5 , 2013 από τον gregoKLE Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 5 , 2013 τα χρώματα είναι ή κάτι άλλο μου θυμίζει benelli? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες