GeOx 93 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Kαμια φορα τυχαινει να γεννιεσαι γκαντεμης ...ετσι και εγω! Εκει λοιπον που ειχα μαζεψει σχεδον τα λεφτα για το cbf125 τσουπ...ζημια. Χαλασε ο εγκεφαλος στο κουτι μ και δεν το καλυπτει η εγγυηση! 600γιουρα ζημια παρακαλω ! Τωρα το budjet περιοριστηκε στα 1500ευρω και επειδη η αγορα μοτο επειγει οπως και η επισκευη του αμαξιου περναω στις δευτερες επιλογες..... Σκεφτηκα λοιπον κατι μεταχειρισμενο γτ θα κανω καιρο να μαζεψω παλι λεφτα και προς θεου δεν θελω δοσεις. Ετσι λοιπον βρηκα 2 πολυ καλα μεταχειρα . 1)kymco agility 150 2009 και 2) modenas kriss 125 2008 και τα δυο σε τιμη 1400ευρω. Ερχομαι και ρωτω λοιπον ...το scooter θα με βολεψει η ειναι εντελως ψοφιο ? Ως τωρα οδηγουσα ενα astrea 100 αλλα μας αφησε χρονους! Τι θα με βολεψει περισσοτερο για μεσα στην πολη (κεντρο,εξαρχεια,πειραιας)? Μηπως να παω στη κλασσικη παπια η στο ξεκουραστο scooter ? Οποιος εχει αποψη επι του θεματος ας ποσταρει πλζ γτ μες στην βδομαδα πρεπει να χω παρει την αποφαση για την αγορα ! Ευχαριστω εκ των πρωτερων :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 Kαμια φορα τυχαινει να γεννιεσαι γκαντεμης ...ετσι και εγω! Εκει λοιπον που ειχα μαζεψει σχεδον τα λεφτα για το cbf125 τσουπ...ζημια. Χαλασε ο εγκεφαλος στο κουτι μ και δεν το καλυπτει η εγγυηση! 600γιουρα ζημια παρακαλω ! Τωρα το budjet περιοριστηκε στα 1500ευρω και επειδη η αγορα μοτο επειγει οπως και η επισκευη του αμαξιου περναω στις δευτερες επιλογες..... Σκεφτηκα λοιπον κατι μεταχειρισμενο γτ θα κανω καιρο να μαζεψω παλι λεφτα και προς θεου δεν θελω δοσεις. Ετσι λοιπον βρηκα 2 πολυ καλα μεταχειρα . 1)kymco agility 150 2009 και 2) modenas kriss 125 2008 και τα δυο σε τιμη 1400ευρω. Ερχομαι και ρωτω λοιπον ...το scooter θα με βολεψει η ειναι εντελως ψοφιο ? Ως τωρα οδηγουσα ενα astrea 100 αλλα μας αφησε χρονους! Τι θα με βολεψει περισσοτερο για μεσα στην πολη (κεντρο,εξαρχεια,πειραιας)? Μηπως να παω στη κλασσικη παπια η στο ξεκουραστο scooter ? Οποιος εχει αποψη επι του θεματος ας ποσταρει πλζ γτ μες στην βδομαδα πρεπει να χω παρει την αποφαση για την αγορα ! Ευχαριστω εκ των πρωτερων :D βασικα πάρε κάνα παπί γτ τα σκούτερ κάνουν τον σπαστικό ήχο ιιιιιιιιιιιιιι καλα το modenas kriss καλο ειναι αν θες τσιμπα το για μες στην πολη μια χαρα ειναι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zeus 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 scooter οτι καλυτερο για μεταφορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kwstasxt 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 2 , 2009 scooter οτι καλυτερο για μεταφορα! συμφωνο για μες την πολη ! Αρκει να εχεις δευτερη μηχανη.. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrisvolos 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 3 , 2009 Παρε το σκουτερ. Αν και σε αυτα τα λεφτα βρισκεις πολυ καλυτερα μεταχειρισμενα απο τα 2 made in taiwan που βρηκες. Παπιες θα βρεις και κρυπτον και ιννοβα .Αλλα χτυπα ενα runner πολυ καλυτερα. 2Τ κατα προτιμηση. :_rock-on: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 καλησπερα φιλε μου ... σκουτερ η παπι... ολα στην ζωη εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους οποτε τα βαζεις στην ζυγαρια και βλεπεις προς τα που κλεινουν τα δικα σου γουστα και αναγκες ,, εχω συμβιωση και με τα δυο για πολλες πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και αν ειμουν εγω στο να κανω αυτην την επιλογη θα επερνα ... αλλα αυτο ειναι καθαρα πρωσοπικο θεμα και αυτο που για εμενα ειναι καλο για σενα μπορει να ειναι πατατα παπι .. πραγματικο εργαλειο το εχουμε συνδυάσει με το σκυλι και οχι αδικα αφου η απλη κατασκευη του το κανει σχεδον άθραυστο και το μικρο κοστος χρησης και συντήρησης του εχουν απομείνει τον τιτλο ''μηχανακι του λαου'' οδηγικα υπερτερεί στο θεμα οδηγικη ασφαλεια μονο στα σκουτερ που εχουν μικρους τροχους κατα τα αλλα νομιζω πως η λεξη παπι ειναι συνώνυμο τις οδηγικής απόλαυσης που θα σου δωσει .. σκουτερ .. κατι πιο πανω απο παπι σε πρεστιζ πολυ καλύτερη καλυψη απο τα νερα της βροχης ΚΑΙ με αποθηκευτικούς χορους ....αλλα... ο κοσμος ισως να μην το ξερει αλλα η βλαβες και το κοστος χρησης του σκουτερ ειναι πολυ πολλαπλάσιες απο αυτες του παπιου... δεν ειναι τυχαιο που ανθρωποι που χρειάζονται ενα μηχανακι για την δουλεια τους επιλέγουν παπακι (ντελιβεραδες κουριερ κτλ) οποτε .... η επιλογη τησ μηχανης που θα καβαλας ειναι καθαρα δικο σου θεμα και πρεπει να πραξεις συμφωνα με τις αναγκες σου .. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 +1 στον Κυριάκο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Seirios 66 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) +1 στον Κυριάκο +2 στον Κυριάκο Επίσης αν σε αυτά τα λεφτά θες κάτι καινούργιο, κοίτα τα 1)Kymco Nexxon 125 2)Kymco Straght 150 Γενικά είναι καλούτσικα παπάκια για τα λεφτά τους ενώ δεν έχω ακούσει κάτι κακό για την Kymco σε θέμα αξιοπιστίας (σε αντίθεση ας πουμε με την Daytona που έχω ακούσει κάποια κουλά). Αν δεν κάνω λαθος όμως είναι Made In Taiwan. Αλλιώς από τη μάχη μεταξύ σκούτερ-παπιού ψηφίζω παπί! Πάντως καλή σκέψη και το Modenas μεταχειρισμένο ;) Είναι πολύ ποιοτικά παπιά Το ενδεχόμενο για μεταχειρισμένο YBR125 το σκέφτηκες; Νομίζω πρέπει να βρίσκεις με 1,5 χιλιάρικο σε καλή κατάσταση, αλλά όχι το ψεκαστό Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 31 , 2009 από τον Seirios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΗΛΙΑΣΚΤΜ 74 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 βασικα πάρε κάνα παπί γτ τα σκούτερ κάνουν τον σπαστικό ήχο ιιιιιιιιιιιιιι καλα το modenas kriss καλο ειναι αν θες τσιμπα το για μες στην πολη μια χαρα ειναι Το καλλίτερο επιχείρημα που άκουσα ποτέ!Καλό!!! καλησπερα φιλε μου ... σκουτερ η παπι... ολα στην ζωη εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους οποτε τα βαζεις στην ζυγαρια και βλεπεις προς τα που κλεινουν τα δικα σου γουστα και αναγκες ,, εχω συμβιωση και με τα δυο για πολλες πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και αν ειμουν εγω στο να κανω αυτην την επιλογη θα επερνα ... αλλα αυτο ειναι καθαρα πρωσοπικο θεμα και αυτο που για εμενα ειναι καλο για σενα μπορει να ειναι πατατα παπι .. πραγματικο εργαλειο το εχουμε συνδυάσει με το σκυλι και οχι αδικα αφου η απλη κατασκευη του το κανει σχεδον άθραυστο και το μικρο κοστος χρησης και συντήρησης του εχουν απομείνει τον τιτλο ''μηχανακι του λαου'' οδηγικα υπερτερεί στο θεμα οδηγικη ασφαλεια μονο στα σκουτερ που εχουν μικρους τροχους κατα τα αλλα νομιζω πως η λεξη παπι ειναι συνώνυμο τις οδηγικής απόλαυσης που θα σου δωσει .. σκουτερ .. κατι πιο πανω απο παπι σε πρεστιζ πολυ καλύτερη καλυψη απο τα νερα της βροχης ΚΑΙ με αποθηκευτικούς χορους ....αλλα... ο κοσμος ισως να μην το ξερει αλλα η βλαβες και το κοστος χρησης του σκουτερ ειναι πολυ πολλαπλάσιες απο αυτες του παπιου... δεν ειναι τυχαιο που ανθρωποι που χρειάζονται ενα μηχανακι για την δουλεια τους επιλέγουν παπακι (ντελιβεραδες κουριερ κτλ) οποτε .... η επιλογη τησ μηχανης που θα καβαλας ειναι καθαρα δικο σου θεμα και πρεπει να πραξεις συμφωνα με τις αναγκες σου .. Οι επαγγελματίες δεν παίρνουν σκούτερ κυρίως λογω της διπλάσιας-τριπλάσιας τιμής τους απο ενα παπί και οχι λόγω βλαβών.Σήμερα με 500-600 ευρω παίρνεις ενα παπί 5ετιας και κάνεις την δουλειά σου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 +2 στον Κυριάκο +3 στον Κυριακο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 To παπι ειναι εργαλειο λεμε και σου βγαζει τα λεφτα του με το παραπανω Και επειδη υπαρχει οικομικη κριση θα σου δωσε και κανα μεροκαματο οταν τα βρεις δυσκολα σε κανα delivery:closedeyes: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 31 , 2009 Πιστεύω πάντως ότι το σκούτερ είναι σαφώς πιο πρακτικό απ΄το παπί μιας και ένα σκούτερ σε εξυπηρετεί σε μεγαλύτερο εύρος εργασιών (και μεταφορά περισσότερων πραγμάτων) και σαφώς καλύτερη κάλυψη. Δεν είναι τυχαίο που σε όλες τις ευρωπαικές πόλεις κυκλοφορούν πολλά πολλά σκούτερς ( ειδικά η Ιταλία είναι γεμάτη). Πάντως η άποψη μου να προτιμίσεις ( εαν θέλεις τελικά)σκούτερ με μεγάλους τροχούς 16". Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Παιδια να ρωτησω, το γεγονος πως τα παπια εχουν ταχυτητες το θεωρειται καλο ή κακο? εγω πιστευω πως ειναι κουραστικο να εχεις το νου σου στις αλλαγες ακομα και αν το συνηθιζεις μετα απο καποιο διαστημα. Ειδικα αν προκειται για διαδρομες μες την πολη. Εγω που τωρα απο σκουτερ λεω να παω για παπι, σκεφτομαι πως θα πρεπει αν προσαρμοστω κα ιστις αλλαγες ταχυτητων. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Παιδια να ρωτησω, το γεγονος πως τα παπια εχουν ταχυτητες το θεωρειται καλο ή κακο? εγω πιστευω πως ειναι κουραστικο να εχεις το νου σου στις αλλαγες ακομα και αν το συνηθιζεις μετα απο καποιο διαστημα. Ειδικα αν προκειται για διαδρομες μες την πολη. Εγω που τωρα απο σκουτερ λεω να παω για παπι, σκεφτομαι πως θα πρεπει αν προσαρμοστω κα ιστις αλλαγες ταχυτητων. μα αυτο ειναι το καλο... μετα απο λιγο θα βαρεθεις να πηγαινεις στο δρομο κ απλα να ανοιγεις το γκαζι κ το φρενο... με ταχυτητες υπάρχει χρώμα στην οδήγηση... γίνεται πιο διασκεδαστική χώρια π παίζουν και κολπάκια του τύπου εκκίνηση κτλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos1 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Δες και κανενα beverly 200...Βρισκεις ανετα με τοσα χρηματα στην Αθηνα...Ειναι και πολυ ανετο και δυνατο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vagelis- 3.122 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 +4 στον κυριακο modenas και επειδη το εχω σαν δευτερο μηχανακι για της δουλειες μου στην αθηνα ειναι πολυ καλο και αξιοπιστο μονο λιγο τα πλαστικα του δεν ειναι τοσο καλα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
venumis 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 1 , 2009 Και απο εμένα +5 στον Κυριάκο.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 ! ! ! ευχαριστω για τις ψηφους παιδια ... αντε και προεδρος :tooth: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackAdder 158 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 2 , 2009 Πάρε το Agility και θα με θυμηθείς. Τραβάει άνετα με δύο άτομα, σπορ στήσιμο (για πρπαπρα), χωράει παντού, τσάμπα ανταλλακτικά, χώρος φόρτωσης στα πόδια άνετος. Και η τιμή του είναι τσάμπα... Το παπί άστο για τα πιτσιρίκια και τους ντελιβεράδες... Αν θέλεις να γίνονται τα παπούτσια σου χάλια πάρε μηχανή να γουστάρεις κιόλας, αλλιώς γιατί να ταλαιπωρείσαι; Επίσης το Agility δεν κάνει χάλια ήχο, δεν κάνει ήχο... όπως και τα παπιά με τη μαμα εξάτμιση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Εγώ δεν το συμπαθώ το Agility. Όσο το είχα το βρήκα πολύ σκληρό και μου την έδινε που κοπανούσε στις λακκούβες, χωρίς ταυτοχρόνως να κρατάει καλά στις στροφές, άμα πήγαινες να το πιέσεις και δεν θεωρούσα ότι τραβούσε με μόνο εμένα πάνω (ένα 125άρι Liberty της Piaggio ήταν αισθητά πιο σβέλτο), το βρήκα σχετικά αργό, αλλά όχι ανασφαλές. Αν όμως είναι αυτές οι δύο οι επιλογές σου, το ψηφίζω λόγω των χώρων, της άνεσης συγκριτικά με την πάπια και της μεγαλύτερης ευκολίας. :) Πέραν της επιλογής, γιατί δεν θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι κριτήριο αγοράς, το Agility έχει πράγματι σπαστικό ήχο, κυρίως όταν ανοίγεις τέρμα γκάζι και ρουφάει. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vierIsback 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 3 , 2009 Εγώ δεν το συμπαθώ το Agility. Όσο το είχα το βρήκα πολύ σκληρό και μου την έδινε που κοπανούσε στις λακκούβες, χωρίς ταυτοχρόνως να κρατάει καλά στις στροφές, άμα πήγαινες να το πιέσεις και δεν θεωρούσα ότι τραβούσε με μόνο εμένα πάνω (ένα 125άρι Liberty της Piaggio ήταν αισθητά πιο σβέλτο), το βρήκα σχετικά αργό, αλλά όχι ανασφαλές. Αν όμως είναι αυτές οι δύο οι επιλογές σου, το ψηφίζω λόγω των χώρων, της άνεσης συγκριτικά με την πάπια και της μεγαλύτερης ευκολίας. :) Πέραν της επιλογής, γιατί δεν θεωρώ ότι δεν πρέπει να είναι κριτήριο αγοράς, το Agility έχει πράγματι σπαστικό ήχο, κυρίως όταν ανοίγεις τέρμα γκάζι και ρουφάει. :P όλα τα σκούτερ έχουν αυτόν τον σπαστικό ήχο Ιιιιιιιι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ziki 18 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 Ενα liberty 150 πως στεκεται απο αποψη επιδοσεων απεναντι σε ενα παπι? Τα εστησα με το Kymco 125 του κολλητου διπλα διπλα σε μια μικρη ευθεια και τα λιγα συμπερασματα που εβγαλα ειναι πως σε εκκινηση τον περναγε μεχρι να διωξει τις πρωτες 2 ταχυτητες, μετα ομως σε 3η-4η με εφτανε και ελαχιστα προηγηθηκε, αλλα πιστευω πως τελικη θα ανεβαζα περισσοτερο αν ειχαμε μεγαλυτερη ευθεια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 καλησπερα φιλε μου ... σκουτερ η παπι... ολα στην ζωη εχουν τα θετικα και τα αρνητικα τους οποτε τα βαζεις στην ζυγαρια και βλεπεις προς τα που κλεινουν τα δικα σου γουστα και αναγκες ,, εχω συμβιωση και με τα δυο για πολλες πολλες χιλιαδες χιλιομετρα και αν ειμουν εγω στο να κανω αυτην την επιλογη θα επερνα ... αλλα αυτο ειναι καθαρα πρωσοπικο θεμα και αυτο που για εμενα ειναι καλο για σενα μπορει να ειναι πατατα παπι .. πραγματικο εργαλειο το εχουμε συνδυάσει με το σκυλι και οχι αδικα αφου η απλη κατασκευη του το κανει σχεδον άθραυστο και το μικρο κοστος χρησης και συντήρησης του εχουν απομείνει τον τιτλο ''μηχανακι του λαου'' οδηγικα υπερτερεί στο θεμα οδηγικη ασφαλεια μονο στα σκουτερ που εχουν μικρους τροχους κατα τα αλλα νομιζω πως η λεξη παπι ειναι συνώνυμο τις οδηγικής απόλαυσης που θα σου δωσει .. σκουτερ .. κατι πιο πανω απο παπι σε πρεστιζ πολυ καλύτερη καλυψη απο τα νερα της βροχης ΚΑΙ με αποθηκευτικούς χορους ....αλλα... ο κοσμος ισως να μην το ξερει αλλα η βλαβες και το κοστος χρησης του σκουτερ ειναι πολυ πολλαπλάσιες απο αυτες του παπιου... δεν ειναι τυχαιο που ανθρωποι που χρειάζονται ενα μηχανακι για την δουλεια τους επιλέγουν παπακι (ντελιβεραδες κουριερ κτλ) οποτε .... η επιλογη τησ μηχανης που θα καβαλας ειναι καθαρα δικο σου θεμα και πρεπει να πραξεις συμφωνα με τις αναγκες σου .. +10000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000000 :surrender: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SkiT 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2009 +6 στον Κυριάκο :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 4 , 2009 + 7 στον κυριάκο :lol: κυριάκος για πρόεδρος Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες