πανος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 (τροποποιήθηκε) Το χει δοκιμασει κανενας ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 22 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kazzax 70 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Έχω ακουσει οτι γινεται.Σε μαγαζι με δερματινα (οχι απαραιτητα με ειδη μοτο) κανε μια ερωτηση η αν δε βρεις, για ποιο προχειρα κ σε τσαγκαρη.Αν δεν ειναι χαλια πολυ παντως, υπαρχουν κ κατι κιτακια καθαρισμου με γαλακτωματα κ τετοια.Κανουν καλη δουλεια κ τα "περνας" 1-2 φορες το χρονο κ αναζωογονουν τα δερματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tralali 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 τι θες να βαψεις; εχω ακουσει οτι βαφουνε τσαντες και παπουτσια με κανα εικοσαρικο το πολυ, αλλα δεν ξερω αμα αξιζει για ρουχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 Γινεται συγουρα και μια και εξω...αλλα δν ξερω απο τιμη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πανος 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 30 , 2009 tralali ,θελω το δερματινο παντελονι να βαψω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Εχω βαψει μπουφαν καπαρντινα.Εγινε καινουργιο αλλα γυαλιζει, με 40ε σε δερματα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taskon 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Γινεται και σε στεγνοκαθαριστηρια που βαφουν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FIXXXER 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 βασικά αυτό με ενδιαφέρει!! θέλω να βάψω τα καθίσματα του αυτοκινήτου μου αν ξέρει κάνεις κανένα μαγαζί να το κάνει αυτό θα με βοηθούσε… Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MAG/FMX 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 28 , 2009 Vado στο κερατσινι ειναι φτηνος. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 5 χρόνια μετά ερωτώ και εγώ με την σειρά μου. Ασπρόμαυρο δερμάτινο έχει κιτρινίλες στα λευκά μέρη του. Όταν λέμε βαφή, εννοούμε κυριολεκτικά βαφή, δηλαδή προσθήκη χρώματος; Θα μπορούσε να ξαναγίνει λευκό; Ή ακόμη και μαύρο,αν αυτό είναι ευκολότερο, δεν με απασχολεί αυτό. Δεν έχω ιδέα από τέτοιες δουλειές, συγγνώμη αν γράφω κάτι άστοχο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 5 χρόνια μετά ερωτώ και εγώ με την σειρά μου. Ασπρόμαυρο δερμάτινο έχει κιτρινίλες στα λευκά μέρη του. Όταν λέμε βαφή, εννοούμε κυριολεκτικά βαφή, δηλαδή προσθήκη χρώματος; Θα μπορούσε να ξαναγίνει λευκό; Ή ακόμη και μαύρο,αν αυτό είναι ευκολότερο, δεν με απασχολεί αυτό. Δεν έχω ιδέα από τέτοιες δουλειές, συγγνώμη αν γράφω κάτι άστοχο. Γινεται. Μαύρο, κατράμι, πίσσα, έρεβος. :grin: 50 ε περιπου. Υπάρχουν βαφές διεισδυτικές, και θα χρειαστεις κάνα λίτρο. Οτι μεινει, κανει και για παπούτσια. Οι βαφες αυτές, ΔΕΝ φευγουν με το νερό της βροχής.... Πολλά στεγνοκαθαριστηρια το κάνουν, αλλιώς σε τσαγκάρη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 Μαύρο, κατράμι, πίσσα, έρεβος. :grin: 50 shades of gray ένα πράγμα δηλαδή; :P Ευχαριστώ, Θανάση, για την αμεσότατη απάντηση. Μόνο εκεί με το ένα λίτρο με μπέρδεψες, στην αρχή νόμιζα οτι πρότεινες DIY λύση. Ευχαριστώ πολύ :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innova 04 7.942 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 22 , 2014 50 shades of gray ένα πράγμα δηλαδή; :P Ευχαριστώ, Θανάση, για την αμεσότατη απάντηση. Μόνο εκεί με το ένα λίτρο με μπέρδεψες, στην αρχή νόμιζα οτι πρότεινες DIY λύση. Ευχαριστώ πολύ :) Δεν ειναι ευκολη δουλειά, ουτε γινεται σε 2 μερες. Θελει προεργασία, καθάρισμα, ξέβαμμα με διαλυτικά ειδικά = να ανοιξουν οι πόροι, ωστε να πάρει καλά τη βαφή. 2 χέρια. Με 1 μερα διάλλειμα μεταξυ τους. Και φινιρισμα μετα, με γυαλιστικό, ωστε να σταθεροποιηθεί η βαφή. Τα 50, ειναι οκ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες