Jump to content
Sign in to follow this  
r2d2

Παπι Stealth

Recommended Posts

Χθες το βραδυ, κατεβαινοντας την Γαλατσιου, με πολυ βροχη, υγρασια στο φουλ (να σου θαμπωνει την ζελατινα στο αψε σβησε) και ενω κινουμαι μονος ( το τονιζω αυτο) στο δρομο, ετοιμαζομαι να στριψω αριστερα στη Πατησιων.

Κοιταζω καθρεφτη κανεις...

Γυριζω το κεφαλι κανεις...

Ελα ομως που κατι δεν πηγαινε καλα και ενω η οραση μου εδινε το οκ να στριψω, η ακοη μου χτυπαγε καμπανακι κινδυνου...

Πριν καλα καλα καταλαβω τι συμβαινει με περναει απο τα αριστερα (εχω βγαλει φλας για να στριψω αριστερα) και συνεχιζει ευθεια, παπι ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ :shock:

Απο τα βρισιδια που του εριξα με πονεσαν τα αυτια μου :ranting:

και λεω ρε Χριστιανε, Μουσουλμανε, δεν ξερω και γω τι Θεο πιστευεις, που πας με αυτες τις συνθηκες χωρις φωτα???? Εχεις προβλημα στα ηλεκτρικα, σου καηκε η λαμπα ...κατσε σπιτι, παρε ταξι, λεωφορειο

Εδω μια φορα μου καηκε λαμπα στο δρομο και ηταν μερα και παλι ενοιωθα αορατος

Αυτα...προσοχη εκει εξω και ολες οι αισθησεις σε λειτουργια... ακομα και η εκτη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Παπί stealth με οδηγό taliban δηλαδής... :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Όταν οδηγάμε οδηγάμε με όλες τις αισθήσεις στο φούλ! Μόνο η οραση ΔΕΝ ειναι αρκετή!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν αντί για σένα ήταν αυτοκίνητο, δεν άκουγε ο οδηγός, έστριβε κανονικά και τον εκτόξευε στο διάστημα, θα του τη λέγαμε κι απο πάνω του ανθρώπου.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αν αντί για σένα ήταν αυτοκίνητο, δεν άκουγε ο οδηγός, έστριβε κανονικά και τον εκτόξευε στο διάστημα, θα του τη λέγαμε κι απο πάνω του ανθρώπου.

Αυτό ακριβώς.

Και όχι μόνο χωρίς φώτα αλλά ούτε καν το αναμένο φλάς τον απασχόλησε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tι να πεις...

Το παλικάρι κυνηγάει την τύχη του... :/

Και δυστυχώς δεν αρκείται μόνο στην δική του αλλά με την συμπεριφορά του προκαλεί και τις τύχες των άλλων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

λες να έκανε τη πάπια ;

τι να πει κανείς όμως κάτι ανάλογο έγινε και σε μένα πριν μερικές μέρες, κάνω προσπέραση αστικό λεωφορείο -σε δρόμο με τέσσερα ρεύματα κυκλοφορίας- ανάβω δεξί φλάς αφού ποιό κάτω θα στρίψω δεξιά και να σου ένας με παπί απο δεξιά ανάμεσα σε μένα και το λεωφορείο ένα "κλικ" ακόμη και θα γινόμασταν μαλιοκούβαρα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κατι παρομοιο εχα δει με αμαξι ομως, το αυτοκινητο βγαζει φλας για αριστερα και παει να στριψει, την ιδια στιγμη ενα παπι κανει προσπεραση απο τα αριστερα πηγαινωντας γ@μιωντας, το παπι επαιξε στουκα στο μπροστινο μερος του αυτοκινητου, το παιδι μετα αρχισε να κατηγορει τον οδηγο οτι αυτος εφταιγε, ευτυχως μονο το χερι του εσπασε..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:kaaaala: ^ 2

Και "stealth", και η κλασσική μαλακία του να σε περνάει από τη μεριά της στροφής παρ'όλο που έχεις ήδη ανάψει φλας. Κάτι τέτοια ζώα δεν υπάρχουν, μακάρι να τους πατήσει και κανένα τριαξονικό καμιά μέρα για να πάψουν να υπάρχουν και κυριολεκτικά. Μπας και ησυχάσουμε όλοι μας...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πριν τρια τεσσερα χρονια, πηγαινουμε με το αυτοκινητο στο Πηλιο, Παρασκευη βραδυ(παλι) στο υψος της Αγχιαλου(εθνικη οδος) βρεχει καταρρακτωδως(για εναν ανεξηγητο λογο εκει μας πιανει παντα βροχη) ειμαστε μονοι στο δρομο(παλι) και κινουμαστε στη μεσαια λωριδα...

Μεσα στο κακο χαμο κατι που "δεν υπαρχει" πιανει το ματι μου, ασυναισθητα περνω το ποδι μου απο το γκαζι και αναβω την μεγαλη σκαλα....

XT με κρανος,αδιαβροχο...........................................ΧΩΡΙΣ ΦΩΤΑ :2guns:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

αφου λεμε ειναι stealth.τι λετε τωρα,γινετε stealth με φωτα,ειμαστε σοβαροι τωρα?

ακους εκει τι αλλο θα δουμε εδω μεσα :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα