Jump to content
siouxwwss

Γυναίκες stunt-bikers

Recommended Posts

Το είδα προχθες και ... τι να πεις; Άλλα κοριτσάκια στα 17 έχουν μόνη έννοια το τι μανό και τι λιπγκλος θα φορέσουν και αυτές ...

Δείτε και απολαύστε:

Brandy Valdez: http://www.youtube.com/watch?v=7QY-oBDFVhM

Jessica Maine: http://www.myspace.com/roadrashchic (στο μέσο της σελίδας έχει κορυφαίο βιντεάκι)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

και γω την ίδια όρεξη από τα 15 έχω, αλλά ακόμα αμήχανη είμαι :(

αν ο μπαμπάς όμως δεν διαθέσει χρόνο και χρήμα...γιατί να αγόρασαν πχ την μηχανή από μόνες μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο σε τέτοια ηλικία...

παίζει ρόλο και ο κόσμος που σε περιτριγυρίζει, τι ερεθίσματα δέχεσαι σε νεαρή ηλικία κλπ κλπ κλπ...

όμως για να μη φανούν σαν ζήλια τα λόγια μου... μπράβο στις κοπέλες που δείχνουν ότι υπάρχουν ΠΑΝΤΑ οι εξαιρέσεις... :thumbsup: αρκεί να προσέχουν ακόμα περισσότερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αισθανθηκα λιγο αμπαλος και ακαματης τωρα!!! :lol: :lol: :lol:

Ειδικα η πρωτη σκεψου παλικαρακια στην ηλικια της να προσπαθουν να σηκωσουν τα :scooter: τους σουζα και να τους κανει ρομπα η πιτσιρικα!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Να πετυχεις καμια τετοια στο δρομο, να κανεις κανενα μπαντιλικι για πουλμουρ και να σε περασει με τετοιο σουζιδι... :wacko: Ροοοοοοοοοομπααααααααα!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρα μα παρα πολυ καλές και οι δύο!! Τι να πω???

Συμπεριφέρονται σαν να γεννηθηκαν πανω σε μια μηχανη!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σημειώστε και το σημαντικότατο, ότι το μέρος που ειδικά η πρώτη κάνει τις μαρκόχρονες σούζες και λοιπά κασκαντεριλίκια, είναι από αυτούς τους έρημους (εκτός χρήσης αν δεν κάνω λάθος) δρόμους της Αμερικής. Και με υποστήριξη φίλων από κοντά και με κρανάκι τουλάχιστον. εντάξει, και μια στολή κακό δεν θα έκανε αλλά μπρος στα κάλη...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αμα απο μικρος/η σου δωσει η οικογενια σου τετοιες ευκαιριες...τι να πεις, τυχη. Και ταλεντο φυσικα.

Respect

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

εγω πιστευω οτι δεν τους προωθησε ο μπαμπας τους αλλα το ειχανε μεσα τους + τις παρεες που κανανε :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Λαμπαδα το εχει κανει... το μηχανακι :wub:

l_1b16bd5bbdc740a789f27017719f6021.jpg

Να αυτην θελω... την μηχανη :drool:

l_2df7cf25489142fc9a7dbebf3e4a02ec.jpg

Ειναι πολυ μαχημο λεμεεεεεεεεεεε...

l_f5ac005aeb5843f6b359a6326cd92103.jpg

ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΟ :ranting3:

l_a9cf844eca7245b38cbe485fadb5649f.jpg

Ειναι πολλα τα κυβικα... Πολυ καλα τα stunt, εγω παντως ειδα οτι η κοπελια εχει και εναν θαυμασιο ψυχικο κοσμο περα απο τις ικανοτητες της... :dribble:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στεφανε παιδιμ ερωτευτηκες;;;; :D

:blush:

μην το πεις ουτε του παπα :secret: :lol:

τι να κανω ο κακομοιρος ? ενα καλοκαιρι και ουτε 1 με μαγιο δεν εχω δει εδω περα, τρελαθηκα :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
τι να κανω ο κακομοιρος ? ενα καλοκαιρι και ουτε 1 με μαγιο δεν εχω δει εδω περα, τρελαθηκα :_zeppelin:

Θολωσε το ματι!!!!!! :lol: :lol: :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

:respekt: και για τις δύο.

Αυτό που κάνουν πρέπει να το έχουν και μέσα τους,δεν φτάνει μόνο η παρέα και η βοήθεια του πατέρα τους.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Παιδια τελος ειμαι ερωτευμενοςς!!! :) :) :)

σε προλαβα, το 2ο κοριτσι ειναι μαζι μου :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παρεπιπτόντως, αν δείτε το myspace τους, θα δείτε ότι η Brandy είναι γενικά ένα πολύ μαζεμένο κορίτσι. Από αυτές που στα σχολεία η ελληναράδες νταήδες-μπούληδες και οι πιτσιρίκες σαχλογκόμενες δίπλα τους, θα την χαρακτήριζαν "φυτό" και "σπασικλάκι". Και μετά αυτή θα τους χαιρέταγε με ένα ωραίο standing wheelie να τους φύγει ο τάκος...

Καλά η Jessica φαίνεται γενικά αλάνι οπότε δεν εκπλήσει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

πάντως εγώ όταν βλέπω καμιά γυναίκα (ωραία) να οδηγάει μηχανή ερωτεύομαι συνέχεια, με τραβάει πολύ τι να κάνουμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι και εγω το παθαινω αυτο Γιωργο. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν βλεπεις μια κοπελα να οδηγαει (ειδικα μεγαλες μηχανες ) σε ελκυει , παθενεις ενα ντουβρουτσα ρε παιδι μου χεχε :). E Alarm η Jessica αλλα μου ελεγε χθες το βραδυ :).

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
E Alarm η Jessica αλλα μου ελεγε χθες το βραδυ :) .

Τι ? :huh:

Και της ειπα να μην μιλαει σε αγνωστους γιατι το μονο που θελουν ειναι να την βαλουν στο κρεβατι. :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οχι Alarm εγω την αγαπαω πραγματικα. Εκτιμω τον χαρακτηρα της , την προσωπικοτητα της και το ταπεραμεντο της. Το οτι ειναι θεοκοματος δεν μου περασε κανν απο το μυαλοο. Alarm επειδη ειμαι και old fasion τυπος θα μονομαχισουμε μεχρι θανατου και ο νικητης θα παρει το κορμι της εε ηθελα να πω την καρδια της. :) Βεβαια οπλα δεν εχω αλλα ελπιζω να βολευεσε με τα μαχαιροπηρουνα στην κουζινα χεχεχε .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και για να μην ξεχνάμε όμως ότι και οι άντρες έχουν ικανότητες (sorry girls, αλλά είναι και οι κατεξοχήν αναβάτες):

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πιτσιρικάς, είχα μια κοπελιά που είχε ένα CRM250. Μιλάμε του έπινε το αίμα. Σούζες, παντιλικία, χαμός! Τελείως καυλόγκαζη η δικιά σου. Μέχρι και κόντρες έμαθα οτι έκανε αργότερα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα