siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Το είδα προχθες και ... τι να πεις; Άλλα κοριτσάκια στα 17 έχουν μόνη έννοια το τι μανό και τι λιπγκλος θα φορέσουν και αυτές ... Δείτε και απολαύστε: Brandy Valdez: http://www.youtube.com/watch?v=7QY-oBDFVhM Jessica Maine: http://www.myspace.com/roadrashchic (στο μέσο της σελίδας έχει κορυφαίο βιντεάκι) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 και γω την ίδια όρεξη από τα 15 έχω, αλλά ακόμα αμήχανη είμαι :( αν ο μπαμπάς όμως δεν διαθέσει χρόνο και χρήμα...γιατί να αγόρασαν πχ την μηχανή από μόνες μου φαίνεται κομματάκι δύσκολο σε τέτοια ηλικία... παίζει ρόλο και ο κόσμος που σε περιτριγυρίζει, τι ερεθίσματα δέχεσαι σε νεαρή ηλικία κλπ κλπ κλπ... όμως για να μη φανούν σαν ζήλια τα λόγια μου... μπράβο στις κοπέλες που δείχνουν ότι υπάρχουν ΠΑΝΤΑ οι εξαιρέσεις... αρκεί να προσέχουν ακόμα περισσότερο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αισθανθηκα λιγο αμπαλος και ακαματης τωρα!!! :lol: :lol: :lol: Ειδικα η πρωτη σκεψου παλικαρακια στην ηλικια της να προσπαθουν να σηκωσουν τα τους σουζα και να τους κανει ρομπα η πιτσιρικα!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Να πετυχεις καμια τετοια στο δρομο, να κανεις κανενα μπαντιλικι για πουλμουρ και να σε περασει με τετοιο σουζιδι... Ροοοοοοοοοομπααααααααα!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mystique 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Παρα μα παρα πολυ καλές και οι δύο!! Τι να πω??? Συμπεριφέρονται σαν να γεννηθηκαν πανω σε μια μηχανη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Σημειώστε και το σημαντικότατο, ότι το μέρος που ειδικά η πρώτη κάνει τις μαρκόχρονες σούζες και λοιπά κασκαντεριλίκια, είναι από αυτούς τους έρημους (εκτός χρήσης αν δεν κάνω λάθος) δρόμους της Αμερικής. Και με υποστήριξη φίλων από κοντά και με κρανάκι τουλάχιστον. εντάξει, και μια στολή κακό δεν θα έκανε αλλά μπρος στα κάλη... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 το εχουνε για τα καλα μπραβο τους Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ozfrox 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αμα απο μικρος/η σου δωσει η οικογενια σου τετοιες ευκαιριες...τι να πεις, τυχη. Και ταλεντο φυσικα. Respect Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
skordilis 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 εγω πιστευω οτι δεν τους προωθησε ο μπαμπας τους αλλα το ειχανε μεσα τους + τις παρεες που κανανε :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Λαμπαδα το εχει κανει... το μηχανακι Να αυτην θελω... την μηχανη Ειναι πολυ μαχημο λεμεεεεεεεεεεε... ΟΧΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΑΔΕΛΦΗ ΤΗΣ ΓΑΜΩΤΟ Ειναι πολλα τα κυβικα... Πολυ καλα τα stunt, εγω παντως ειδα οτι η κοπελια εχει και εναν θαυμασιο ψυχικο κοσμο περα απο τις ικανοτητες της... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Στεφανε παιδιμ ερωτευτηκες;;;; :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Στεφανε παιδιμ ερωτευτηκες;;;; :D μην το πεις ουτε του παπα :lol: τι να κανω ο κακομοιρος ? ενα καλοκαιρι και ουτε 1 με μαγιο δεν εχω δει εδω περα, τρελαθηκα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 τι να κανω ο κακομοιρος ? ενα καλοκαιρι και ουτε 1 με μαγιο δεν εχω δει εδω περα, τρελαθηκα Θολωσε το ματι!!!!!! :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
apatsi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 και για τις δύο. Αυτό που κάνουν πρέπει να το έχουν και μέσα τους,δεν φτάνει μόνο η παρέα και η βοήθεια του πατέρα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Παιδια τελος ειμαι ερωτευμενοςς!!! :):):) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Παιδια τελος ειμαι ερωτευμενοςς!!! :) :) :) σε προλαβα, το 2ο κοριτσι ειναι μαζι μου :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Παρεπιπτόντως, αν δείτε το myspace τους, θα δείτε ότι η Brandy είναι γενικά ένα πολύ μαζεμένο κορίτσι. Από αυτές που στα σχολεία η ελληναράδες νταήδες-μπούληδες και οι πιτσιρίκες σαχλογκόμενες δίπλα τους, θα την χαρακτήριζαν "φυτό" και "σπασικλάκι". Και μετά αυτή θα τους χαιρέταγε με ένα ωραίο standing wheelie να τους φύγει ο τάκος... Καλά η Jessica φαίνεται γενικά αλάνι οπότε δεν εκπλήσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giwrgos2012 254 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 πάντως εγώ όταν βλέπω καμιά γυναίκα (ωραία) να οδηγάει μηχανή ερωτεύομαι συνέχεια, με τραβάει πολύ τι να κάνουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 Ναι και εγω το παθαινω αυτο Γιωργο. Δεν ξερω γιατι αλλα οταν βλεπεις μια κοπελα να οδηγαει (ειδικα μεγαλες μηχανες ) σε ελκυει , παθενεις ενα ντουβρουτσα ρε παιδι μου χεχε :). E Alarm η Jessica αλλα μου ελεγε χθες το βραδυ :). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 E Alarm η Jessica αλλα μου ελεγε χθες το βραδυ :) . Τι ? Και της ειπα να μην μιλαει σε αγνωστους γιατι το μονο που θελουν ειναι να την βαλουν στο κρεβατι. :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Radiant 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2009 δεν εχω λογια!!! :respekt: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Raid3n 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 Οχι Alarm εγω την αγαπαω πραγματικα. Εκτιμω τον χαρακτηρα της , την προσωπικοτητα της και το ταπεραμεντο της. Το οτι ειναι θεοκοματος δεν μου περασε κανν απο το μυαλοο. Alarm επειδη ειμαι και old fasion τυπος θα μονομαχισουμε μεχρι θανατου και ο νικητης θα παρει το κορμι της εε ηθελα να πω την καρδια της. :) Βεβαια οπλα δεν εχω αλλα ελπιζω να βολευεσε με τα μαχαιροπηρουνα στην κουζινα χεχεχε . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
spericD 149 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 29 , 2009 RE paides.. :P i defteri san pseftiki einai re gamo :P Ε νταξ...η πρωτη με κανει κ αισθανομαι αβολα για το πως οδηγω :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
siouxwwss 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Και για να μην ξεχνάμε όμως ότι και οι άντρες έχουν ικανότητες (sorry girls, αλλά είναι και οι κατεξοχήν αναβάτες): Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sorath 1.112 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 31 , 2009 Πιτσιρικάς, είχα μια κοπελιά που είχε ένα CRM250. Μιλάμε του έπινε το αίμα. Σούζες, παντιλικία, χαμός! Τελείως καυλόγκαζη η δικιά σου. Μέχρι και κόντρες έμαθα οτι έκανε αργότερα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες