Jump to content

Recommended Posts

το κακό με τα led φλασάκια (τουλάχιστόν τα φτηνά) δεν φαίνονται με τίποτα σε μιανορμάλ ηλιόλουστη μέρα, σε αντίθεση με αυτά που έχουν λάμπες πυράκτωσης.

εχει λεντ που στραβωνουν και ειναι και πιο φωτηνα απο μια απλη λαμπα

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σας

Ειμαι και εγω για αλλαγη φλας και θα ηθελα να μου δωσετε καμια πληροφορια σχετικα με τα led φλας.

Θα πρεπει να κοιταξω κατι σε αυτα που θα διαλεξω να παρω, πχ. αριθμο led που θα εχουν επανω, ισχυει 'η κατι αλλο.

Οπως διαβασα και παραπανω και απο αυτα που εχω ακουσει, υπαρχει κοσμος που λεει οτι δεν φωτιζουν την ημερα καθολου τα περισσοτερα, ισχυει?

Ευχαριστω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το πράγματα είναι απλά...όταν βάζεις LED για flash προσθέτεις και μια αντίσταση σε κάθε φλασάκι για να εξομοιώσεις τα ρεύματα που θα είχες με λαμπάκι πυρακτώσεως.

ledfig2-1.gif

Δεν είναι απαραίτητη καμια άλλη αλλαγή smile.gif

Σχετικα με αυτο....(για ninja 250) ποσα Ω πρεπει να ειναι οι αντιστασεις που θα αγορασω?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

κανενας ρε παιδια?δεν το εχει κανει καποιος να ξερει ποσα Ω και ποσα Watt πρεπει να ειναι οι αντιστασουλες?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Διαβασε απλα ποσα watts ειναι η καθε λαμπα μεσα στα φλας σου, τοσα πρεπει να εχει και η καθε αντισταση πριν το καθε φλας. Αν δεν το γραφει στο κρυσταλλο του φλας το γραφει σιγουρα στο manual.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα