EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 25 , 2009 Είχα σκοπό αυτό το θέμα να αποτελέσει το κυκνειο άσμα της παρουσίας μου στο φόρουμ. 5 φωτογραφίες και 3 λόγια για αντιο. Ομως λίγο το ενδιαφέρον αρκετών μελών λίγο μια τάση για ταξίδια που παρατήρησα φέτος με κάνουν να γράψω λίγα περισσότερα πράγματα. Το ταξίδι αυτό για εμένα είχε δύο χαρακτηριστικά. Τα απίστευτα τοπία που έχει αυτός ο τόπος και το ότι δεν είχα κανέναν μαζί μου να το μοιραστώ. Και να ήθελα δεν μπορώ να το κάνω τουριστικό οδηγό γιατί ούτε οι φωτογραφίες ούτε τα λόγια μπορούν να δώσουν αποτελεσματική και κατανοητή εικόνα σε κάποιον που θέλει να πάει. Η φύση στην αρχική της μορφή.Θα κάνω μια σύντομη περιγραφή των εικόνων πού με μεγάλο ζόρι έβαλε ο Σαλκον που τον ευχαριστώ θερμά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 απο τα καλυτερα ταξιδια που εχω δει!!!σου ευχομαι παντα τετοια δεν ειδα-δεν προσεξα-δεν εβαλες τιμες!!!!!!π Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) siouxwwss Σχεδόν κάθε μέρα και σε άλλο μέρος εκτός από το Rekiavik όπου έμεινa δύο μέρες γιατί ήθελα να δω την παρέλαση και την Κυριακή θα έκανα ημερήσιο στη Γροιλανδία αλλά από μαλάκια μου δέv μoy έκατσε. Man ta Χριστούγεννα του 2010 θα προσπαθήσω να τα περάσω στην Patagonia City τρελό αγόρι δεν έχω το τηλέφωνο της Ελενιτσας αλλά έχω το e-mail glixemoytogataki@helena.is Kostas-motolover δεν ξέρω αν είναι kολιτικό χρυση μου, αν και από τότε που γύρισα άρχισε να με κόβει λίγο το στριγκακι :D Τα σχόλιά μου σχετικά με την Gay pride parade μην τα πάρετε ειρωνικά απέναντι σε μια ομάδα συνανθρώπων μας, απλά το όλο θέαμα όπως εξελισσόταν ήταν αστείο και ειδικά με την προσθήκη της λέξης pride Mystique ωραία μου κυρία, μέρη υπάρχουν, δυστυχώς όμως δεν υπάρχει χρόνος και επειδή το κάθε πράγμα στον καιρό του έτσι και πολλοί από εμάς δεν εκτιμάμε την αξία του. zouzounos 575 τα αεροπορικά εισιτήρια- 900 το ενοίκιο της μοτοσικλέτας - 700 τα υπόλοιπα έξοδα. Eυχαριστώ όλους σας για τα καλά σας λόγια ελπίζω σύντομα να διαβάσω τα δικά σας ταξιδιωτικά Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον EKEINOS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostas-MotoLover 10025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Αφιερωμένο σε μια χούφτα ανθρώπων που μπορεί να το θεωρήσουν προορισμό Ευχαριστώ και το γερμανικό τρελό αγόρι για την παρέα που μου πρόσφερεVisit My Website Ξεκινώντας το ποστ Γιώργο, μας τρόμαξες. :/ Νομίζαμε θα μείνεις σ' αυτό μόνο. Η συνέχεια όμως απέδειξε ότι είσαι μεγάλο ταλέντο. Kostas-motolover δεν ξέρω αν είναι kολιτικό χρυση μου, αν και από τότε που γύρισα άρχισε να με κόβει λίγο το στριγκακι :D ......................................... Ναι το ξέρω, σ' έβγαλα και φωτογραφία. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GLYSTRAS 6 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 (τροποποιήθηκε) ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Κάτι τέτοια ταξίδια, εμπειρίες, σε ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο και βλέπεις με άλλο μάτι τις καθημερινές μικρότητες? ( πολύ χάρηκα που το κατάφερες τελικά ) Τροποποιήθηκε Αύγουστος 26 , 2009 από τον GLYSTRAS Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5324 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Δεν γαμιεται για να βαλω μια φωτο πρεπει να γινω επιστημονας Ηταν ωραια να πατε γελαω σαν παλαβος 5 λεπτα τωρα !!!! τρομερη ατακα χεχε σωστοτατος ! :lol: :D Μπραβο ωραια πραγματα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5324 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ΠΑΝΕΜΟΡΦΑ ρε φιλε!....διαφορετικες εικονες !...αγρια ομορφια Λεμεεε! και εμενα ακριβως οι ιδιες λεξεις μου ηρθαν στο μυαλο. ΑΓΡΙΑ ομορφια ! Πραγματικα κατι ξεχωριστο. Αν και μου αρεσει να βλεπω που και που κανενα δεντρο , δεν παυει να ειναι πολυ ομορφα. Κριμα που δεν πετυχες τοσο ηλιολουστο καιρο Και δεν θελω να σας στεναχωρησω... αλλα μου φαινεται πως ειδα την παπαριγα στο gay pride parade ??? Εδω η φωτογραφια σου απο μια γυναικα (εγω λεω ειναι η παπαριγα) και εδω μια φωτογραφια της παπαριγα που κυκλοφωρει στο ιντερνετ... τα σχολια δικα σας :lol: :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΤΟ ΤΑΞΙΔΙ Κάτι τέτοια ταξίδια, εμπειρίες, σε ολοκληρώνουν σαν άνθρωπο και βλέπεις με άλλο μάτι τις καθημερινές μικρότητες? ( πολύ χάρηκα που το κατάφερες τελικά ) Εχεις απολυτο δικιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tsadakias 33 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Και δεν θελω να σας στεναχωρησω... αλλα μου φαινεται πως ειδα την παπαριγα στο gay pride parade ??? Εδω η φωτογραφια σου απο μια γυναικα (εγω λεω ειναι η παπαριγα)..................... .............και εδω μια φωτογραφια της παπαριγα που κυκλοφωρει στο ιντερνετ... τα σχολια δικα σας :lol: :P Εμένα πάντως δεν θα μου φαινόταν καθόλου περίεργο!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 26 , 2009 Εδώ μέσα γνώρισα αξιόλογα άτομα, όμως ταξίδεψα μόνος. θα συνεχίσω πού και πού να παρακολουθώ, με τους τοπικούς θα συναντιόμαστε αλλά κάπου εδώ οι δρόμοι μας χωριζουν, Θα κινηθω προς Παταγονια,Καναδα,Αλασκα και κατι υπολοιπα ευρωπης.Για καποιον που αλλαξει ροτα απο την αντιπροσωπεια και την καθημερινοτητα,θα με βρει ευκολα. Ευχαριστώ τους υπεύθυνους για την φιλοξενεία και τους συνφορουμίτες για την παρέα. Να είστε όλοι καλα,να ταξιδέψετε σε ενδιαφέροντες δρόμους και ισως σε κάποιον απο αυτούς να χαιρετηθούμε σηκώνοντας το χέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zouzounos 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 εχει σχεση με παλαιοτερη αντιπαραθεση? κατι μου θυμιζει.... αν καταλαβα καλα αποχωρεις απο το φορουμ? τεσπα κατι δεν πιανω. καλους δρομους να εχεις και μακαρι καθε χρονο να κανεις τετοια ταξιδια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 εδω εγω δεν τον πιανω :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
EKEINOS 8 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 Φίλε μου για να μην αφήσω καμία σκιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν ούτε με τους υπεύθυνους ούτε με τους συνφορουμιτες, ούτε ανήκω σε κάποια κλίκα η οποία έχει ενοχληθεί από κάτι. Μπηκα εδώ γιατί υπήρχε το βόρειο κλιμάκιο, το οποίο τον τελευταίο καιρό μαράζωσε και γενικά το σαιτ έχει πάρει μια μορφή χαβαλέ παραπάνω απο οσο χρειάζομαι εγώ κατά τη γνώμη μου. Eγώ θέλω μηχανοβιους να γυρίσουμε όλο τον κόσμο είναι δυνατόν και όχι να ασχολούμαι με μοντέλα η καγκουρό καταστάσης. Δεν ρίχνω κάποια μομφή απλά έγω θελω κάτι διαφορετικό. Παρακολουθησε λίγο το Advrider η το Hubb και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και φυσικά έχω περάσει εδώ μέσα τρία χρόνια και η συνήθεια θεωρεί το μέρος λίγο Ιντερνετικο σπίτι. Αλλα όπως είπα μια χούφτα ανθρώπων συμμερίζονται εδώ μέσα τα ίδια γούστα με μένα και με αυτούς βρίσκομαι σε επαφή. Το έγραψα όλο το θέμα γιατί δεν πρέπει να εξηγώ σε κάθε έναν που με ρωτάει γιατί έχω απομακρυνθεί. Αν εξαιρέσουμε τη φετινή χρονιά δύο τρία ταξίδια διάβασα τα προηγούμενα χρόνια. Στην ηλικια μου δεν μου επιτρέπεται να παίζω πολύ με το πληκτρολόγιο αλλά με το τιμόνι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Carlos 68 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 (τροποποιήθηκε) και ισως σε κάποιον απο αυτούς να χαιρετηθούμε σηκώνοντας το χέρι. για αυτο να εισαι σιγουρος :D Και πριν φυγεις ριξε μια ματια ακομα, ετοιμαζω αλλου το δικο μου και θα το βαλω και εδω για τους λιγους φιλους και τοπικούς Τροποποιήθηκε Αύγουστος 27 , 2009 από τον Carlos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
salcon 13 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 27 , 2009 που πηγες εσυ παλι? για πε για πε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Φίλε μου για να μην αφήσω καμία σκιά, δεν έχω κανένα πρόβλημα με κανέναν ούτε με τους υπεύθυνους ούτε με τους συνφορουμιτες, ούτε ανήκω σε κάποια κλίκα η οποία έχει ενοχληθεί από κάτι. Μπηκα εδώ γιατί υπήρχε το βόρειο κλιμάκιο, το οποίο τον τελευταίο καιρό μαράζωσε και γενικά το σαιτ έχει πάρει μια μορφή χαβαλέ παραπάνω απο οσο χρειάζομαι εγώ κατά τη γνώμη μου. Eγώ θέλω μηχανοβιους να γυρίσουμε όλο τον κόσμο είναι δυνατόν και όχι να ασχολούμαι με μοντέλα η καγκουρό καταστάσης. Δεν ρίχνω κάποια μομφή απλά έγω θελω κάτι διαφορετικό. Παρακολουθησε λίγο το Advrider η το Hubb και θα καταλάβεις τι εννοώ. Και φυσικά έχω περάσει εδώ μέσα τρία χρόνια και η συνήθεια θεωρεί το μέρος λίγο Ιντερνετικο σπίτι. Αλλα όπως είπα μια χούφτα ανθρώπων συμμερίζονται εδώ μέσα τα ίδια γούστα με μένα και με αυτούς βρίσκομαι σε επαφή. Το έγραψα όλο το θέμα γιατί δεν πρέπει να εξηγώ σε κάθε έναν που με ρωτάει γιατί έχω απομακρυνθεί. Αν εξαιρέσουμε τη φετινή χρονιά δύο τρία ταξίδια διάβασα τα προηγούμενα χρόνια. Στην ηλικια μου δεν μου επιτρέπεται να παίζω πολύ με το πληκτρολόγιο αλλά με το τιμόνι. Πολύ όμορφο το ταξίδι σου. Φίλε μου σου εύχομαι να είσαι γερός και να ταξιδεύεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ducpilot 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 30 , 2009 Να εισαι καλα να ταξιδευεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kopeli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 8 , 2009 Respect to George ,the lonely rider. Thank you very much for the nice icons. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες