soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Μετά από αρκετό καιρό θα βγω, σήμερα (μιας που είναι και από της αγαπημένες μου διαδρομές) το απόγευμα, με τα της συζύγου βόλτα στην Ήπειρο Το πρόγραμμα έχει ως εξής σήμερα φτάνουμε Άρτα και αράζουμε μιας που θα είμαι από δουλειά . Αύριο Σάββατο μπάνιο Πρέβεζα η κάπου γύρο εκεί Την Κυριακή επιστροφή μέσο Αστακού να δούμε τον ALX να κάνουμε μπανάκι και μετά πίσω στην έδρα μας Όποιος έχει καμιά ηδέα για μάζωξη ας την ρίξει ....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 περνα και απο το μαγαζι να γνωριστουμε να κερασω καμια κρεπα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 περνα και απο το μαγαζι να γνωριστουμε να κερασω καμια κρεπα Αμέ αμέ έχεις Ρ.Μ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GUZZISTAS 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Αμέ αμέ έχεις Ρ.Μ Δίπλα είμαι κι εγώ να γνωριστούμε!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 7 , 2009 Δίπλα είμαι κι εγώ να γνωριστούμε!! αμέ αμέ!! Βέβαια σήμερα ήρθαμε αργά αλά το πρωί για καφεδάκι έρχομαι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
soter3gm 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Η ώρα να ξεκινήσουμε έφτασε Παρασκευή μεσημεράκι μετά τη δουλειά φορτώνουμε βαλίτσες στο RT και φεύγουμε για τη βόλτα μας όλο χαρά που μετά από μερικά χρόνια (λόγο γέννας) ξανακάνουμε παρέα ταξίδι με τα της συζύγου μου. η διαδρομή πάει ως εξής Αθήνα στάση κάπου προς τη Πάτρα για να ξεπιαστούμε και μετά στο πλοίο για το Ρίο Η απαραίτητη επίθεση στης καντίνες με τα περίφημα καλαμάκια που τα τιμούμε δεόντως κάθε φορά που πάμε από εκεί Και το θηρίο μου στο πλοίο Συνεχίζουμε και φτάνουμε στην Άρτα όπου εκεί βρίσκουμε τον Βαγγέλη (BEER636) στο μαγαζί του Ready for Masa και πραγματικά η μάσα στου Βαγγέλη είναι το κάτι άλλο τρομερός γευσιγνώστης όπου η κρέπες του τρως μία και θέλεις μετά να φας μερικές ακόμα Εν ολίγοις κατά τις 1 φτάσαμε για ύπνο πτώματα μιας και που η σύζυγος μου είχε ξεσυνηθίσει από τα μακρινά και με στροφές ταξίδια Την άλλη μέρα καφές στο σπίτι και βόλτα στου Βαγγέλη για να γνωρίσω και τον GUZZISTA αλλά ξεκίνησαν η διακοπές του οπότε πάλι για καφέ στου Βαγγέλη Μετά από την μεσημεριανή ξάπλα και το καφεδάκι σε καφέ της περιοχής , εκεί γνωρίσαμε και την κοπελιά του Βαγγέλη την Ιωάννα όπου ρίξαμε πολύ γέλιο η κοπέλα έχει τρομερή αίσθηση του χιούμορ και είναι στη πλάκα πρώτη Το βραδάκι βόλτα στα μπαράκια της Άρτας και .....τι άλλο??...... Ready for Masa Η Ιωάννα έτοιμη προς photosopia Φτάσαμε έτσι στη Κυριακή το πρωί για να γυρίσουμε Αθήνα μέσω Αστακού μιας που θέλαμε να δούμε και τον ALX 1150 στο δρόμο μιας που το RT ήταν φορτωμένο "βρήκε" η δεξιά βαλίτσα σε μία στροφή και στον Μύτικα (ευτυχώς μέσα στη πόλη) μας έπεσε, Ε εκεί ένας καθώς πρέπει BMWάκιας έκανε τον μαγκάιβερ και την έφτιαξε προσωρινά μέχρι που φτάσαμε στον Αλέξανδρο και την φτιάξαμε με τον καλλίτερο τρόπο (ιμάντα που δένουμε πράγματα στη σχάρα του αυτοκινήτου) Φάγαμε ήπιαμε τα είπαμε και έφτασε η ώρα της επιστροφής Αστακός Ριο στάση στα μακ για καφέ και ξεκούραση και μετά βουρ για Αθήνα όπου σταματήσαμε σε ένα πάρκινγκ για μερικές φωτό από μια περιοχή που μου αρέσει πολύ η θέα της Η παλιά Εθνική περίπου στο 100 Κμ Ετσι και φτάσαμε σπίτι μας χορτασμένοι έχοντας κάνει κοντά 850 ΚΜ σε δύο μέρες Ευχαριστούμε τον Βαγγέλη για τη φιλοξενία του αναμένουμε να έρθει προς τα εδώ μεριά να τον περιποιηθούμε και εμείς .......... Αυτή ήταν η πρώτη βόλτα μας μετά από τρία χρονάκια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 μια χαρά! μπράβο σωτήρη! άντε και λίγο πιο πάνω ξανά,σιγά σιγά! να γράψουμε κανένα χιλιόμετρο παρέα! :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 χαιρομε που εμεινες ευχαριστημενος απο την MASA σωτηρη και οποιος θελει να ερθει ειναι ευπροσδεκτος.αλλα την επομενη μερα περασαν και αλλη απο το mybike κυριακη πρωι ηρθε ο honda55551-χαρα για καφε και περιμεναμε να ερθει και ο A.K.Asonic-bou που πηγαιναν διακοπες παξους αλλα αργησαν να ερθουν λογο ειχαν καποιο προβλημα με τα σαμαρια στην μηχανη αλλα ειπια και με τα παιδια καφε αν και λιγο καθηστεριμενα και φτιαξαμε και τα σαμαρια και συνεχισαν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 10 , 2009 Ετοιμάζομαι για test ride. Η διαδρομή είναι η γνωστή. Ισθμός-Ρίο-Αρτα-Αρχάγγελος-Αχέροντας-Παραμυθιά-Βοσκός-Βροσύνα-Κοκινιά στην πεθερούκλα Ισως συναντήσω κανέναν. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 Ετοιμάζομαι για test ride. Η διαδρομή είναι η γνωστή. Ισθμός-Ρίο-Αρτα-Αρχάγγελος-Αχέροντας-Παραμυθιά-Βοσκός-Βροσύνα-Κοκινιά στην πεθερούκλα Ισως συναντήσω κανέναν. σε περιμενω αρτα ριξε ημερομηνια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
βοσκος 635 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 11 , 2009 αντρέα στείλε π.μ απο την προηγούμενη μέρα,για να κανονίσω να είμαι εδώ!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
virus 194 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2009 βρε βρε τωρα το ειδα. και γω παρασκευη μεσημερι την κανω για συβοτα. περναω απο την μασα; θασαστε κει; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Φίλιππος Μαργαρίτης 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 Πολύ ωραία Σωτήρη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BEER636 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2009 βρε βρε τωρα το ειδα. και γω παρασκευη μεσημερι την κανω για συβοτα. περναω απο την μασα; θασαστε κει; θα ειμαι κλειστος την κανω για διακοπες :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες