Ntik 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 crypton r 115--crypton x135--suzuki adress 125--modenas x130--kawasaki z130--modenas kriss 125--kymco nexxon 125--xonda inova 125.....,πιο απο ολα ειναι και εχει αποδειχτει το πιο αξιοπιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.581 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 τα παντα ολα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στησίλαος 236 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 Κάποια από αυτά είναι καινούργια, οπότε δεν γνωρίζουμε κατα πόσο αξιόπιστα είναι σαν μοντέλα, (και όχι σαν εταιρία). Πάντως το KAZE-R που είχα 6 χρόνια με 36000 χ.λ.μ. εκτός από κάτι λαμπίτσες που μου είχε κάψει δεν μου είχε βγάλει τίποτις. Ο χρόνος θα δείξει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ilio 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 (τροποποιήθηκε) Δουλευα αφισοκοληση για 4 χρονια με παπακι innnova δλδη πραγματικα κολημενο το γκαζι για 4 χρονια. Μου ειχε ζητησει πολλα πραγματα μεσα στα 65000 χιλιομετρα που ειχα κανει απο καινουριο : Γυρω στα 25 λιτρα λαδι, 25 φιλτρα λαδιου, 25 μπουζι, 2 σετ αλυσογραναζα, 5-6 φιλτρα αερος και ενα ρυθμισμα νομιζω. Δεν ξερω αν ηθελε και κατι αλλο αλλα δεν εκανε κιχ!! Τωρα δουλευω courier με παπι honda astrea 15 χρονων που το πηρα στα χερια μου εδω κ εναν χρονο με σπασμενο κοντερ και χιλιομετριτη στα 75000. Δεν ξερω τι θα μ ελεγε αν ειχε μιλιά αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ φειδωλο μαζι μου, απροβληματιστο. Τωρα αν ηθελα να παρω καινουριο παπακι τι λες να επαιρνα? Τροποποιήθηκε Αύγουστος 3 , 2009 από τον ilio Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hondacb900boldor 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 HONDA ΚΑΙ ΑΣ ΜΗΝ ΕΙΝΑΙ JAPAN. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik7119 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 3 , 2009 crypton r 115 τερας αξιοπιστιας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 7 , 2009 πιστευω πως και τα καζερ εχουν βγει καλα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nitro912gr 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 οτιδήποτε εκτός από dayang (είχα ένα, το πρώτο μου, εκείνο που ήταν αντιγραφή από το astrea grand, περισσότερο έβλεπα τον μηχανικό μου, παρά τους φίλους μου, πίκρα ) Γενικά πιστεύω προσωπικά, και από ότι έχω κρίνει με τα μηχανάκια φίλων, ότι πρέπει να μένουμε μακριά από τα κινέζικα και κορεάτικα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Vatos_locos 184 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 (τροποποιήθηκε) και έμενα το kazer επι ένα χρόνο 40km εθνική κάθε μέρα με τέρμα γκάζι σπασμένο 110-125km ( του είχα βάλει και καρμπιρατέρ 24άρι και εξάτμα :P ) δεν έβγαλε κιχ λάδια φίλτρα βενζίνες γρανάζια και αλυσίδα 2 φορές και δίσκους που του άλλαξα στα 30000 km Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 από τον Vatos_locos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 8 , 2009 crypton r k apo emena ! το μηχανακι ειναι σκυλι ! τα υπολοιπα ειναι σχεδον καινουργια κ ακομα κανεις δεν ξερει ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xaniolas 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 KazeR και ξερό ψωμί!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
maxxdopa 179 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 to δικο μου ειναι το ΠΙΟ αξιοπιστο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kaze-RR 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Δουλευα αφισοκοληση για 4 χρονια με παπακι innnova δλδη πραγματικα κολημενο το γκαζι για 4 χρονια. Μου ειχε ζητησει πολλα πραγματα μεσα στα 65000 χιλιομετρα που ειχα κανει απο καινουριο : Γυρω στα 25 λιτρα λαδι, 25 φιλτρα λαδιου, 25 μπουζι, 2 σετ αλυσογραναζα, 5-6 φιλτρα αερος και ενα ρυθμισμα νομιζω. Δεν ξερω αν ηθελε και κατι αλλο αλλα δεν εκανε κιχ!! Τωρα δουλευω courier με παπι honda astrea 15 χρονων που το πηρα στα χερια μου εδω κ εναν χρονο με σπασμενο κοντερ και χιλιομετριτη στα 75000. Δεν ξερω τι θα μ ελεγε αν ειχε μιλιά αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ φειδωλο μαζι μου, απροβληματιστο. Τωρα αν ηθελα να παρω καινουριο παπακι τι λες να επαιρνα? ρε φιλε το ινοβα δεν εχει φιλτρο λαδιου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 1 , 2010 Ηοnda Astrea Supra!!! Μέτα από 11 χρόνια τρύπησε η τελευταία φλάντζα στο κιλυνδροπίστονο μόνο!!! Και αυτό κατά πάσα πιθανότητα γιατί έμεινε ακίνητο 5μηνες με αποτέλεσμα να ξεραθεί και μετά μιας και δούλεψε ξανά... Και να σημειωθεί πως τα 4 τελευταία χρόνια είναι σε αποκλειστικά δικιά μου χρήση που το μοτέρ δεν γνωρίζει από χαμιλομεσαίες στροφές, ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΜΑ!!! :_zeppelin: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες