Jump to content
Ntik

το πιο αξιοπιστο

Recommended Posts

crypton r 115--crypton x135--suzuki adress 125--modenas x130--kawasaki z130--modenas kriss 125--kymco nexxon 125--xonda inova 125.....,πιο απο ολα ειναι και εχει αποδειχτει το πιο αξιοπιστο

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κάποια από αυτά είναι καινούργια, οπότε δεν γνωρίζουμε κατα πόσο αξιόπιστα είναι σαν μοντέλα, (και όχι σαν εταιρία). Πάντως το KAZE-R που είχα 6 χρόνια με 36000 χ.λ.μ. εκτός από κάτι λαμπίτσες που μου είχε κάψει δεν μου είχε βγάλει τίποτις. :scooter: Ο χρόνος θα δείξει.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευα αφισοκοληση για 4 χρονια με παπακι innnova δλδη πραγματικα κολημενο το γκαζι για 4 χρονια.

Μου ειχε ζητησει πολλα πραγματα μεσα στα 65000 χιλιομετρα που ειχα κανει απο καινουριο :

Γυρω στα 25 λιτρα λαδι, 25 φιλτρα λαδιου, 25 μπουζι, 2 σετ αλυσογραναζα, 5-6 φιλτρα αερος και ενα ρυθμισμα νομιζω.

Δεν ξερω αν ηθελε και κατι αλλο αλλα δεν εκανε κιχ!!

Τωρα δουλευω courier με παπι honda astrea 15 χρονων που το πηρα στα χερια μου εδω κ εναν χρονο με σπασμενο κοντερ και χιλιομετριτη στα 75000.

Δεν ξερω τι θα μ ελεγε αν ειχε μιλιά αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ φειδωλο μαζι μου, απροβληματιστο.

Τωρα αν ηθελα να παρω καινουριο παπακι τι λες να επαιρνα?

Τροποποιήθηκε από τον ilio

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

οτιδήποτε εκτός από dayang :2funny: (είχα ένα, το πρώτο μου, εκείνο που ήταν αντιγραφή από το astrea grand, περισσότερο έβλεπα τον μηχανικό μου, παρά τους φίλους μου, πίκρα )

Γενικά πιστεύω προσωπικά, και από ότι έχω κρίνει με τα μηχανάκια φίλων, ότι πρέπει να μένουμε μακριά από τα κινέζικα και κορεάτικα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και έμενα το kazer επι ένα χρόνο 40km εθνική κάθε μέρα με τέρμα γκάζι σπασμένο 110-125km ( του είχα βάλει και καρμπιρατέρ 24άρι και εξάτμα :P ) δεν έβγαλε κιχ λάδια φίλτρα βενζίνες γρανάζια και αλυσίδα 2 φορές και δίσκους που του άλλαξα στα 30000 km

Τροποποιήθηκε από τον Vatos_locos

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

crypton r k apo emena ! το μηχανακι ειναι σκυλι ! τα υπολοιπα ειναι σχεδον καινουργια κ ακομα κανεις δεν ξερει !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δουλευα αφισοκοληση για 4 χρονια με παπακι innnova δλδη πραγματικα κολημενο το γκαζι για 4 χρονια.

Μου ειχε ζητησει πολλα πραγματα μεσα στα 65000 χιλιομετρα που ειχα κανει απο καινουριο :

Γυρω στα 25 λιτρα λαδι, 25 φιλτρα λαδιου, 25 μπουζι, 2 σετ αλυσογραναζα, 5-6 φιλτρα αερος και ενα ρυθμισμα νομιζω.

Δεν ξερω αν ηθελε και κατι αλλο αλλα δεν εκανε κιχ!!

Τωρα δουλευω courier με παπι honda astrea 15 χρονων που το πηρα στα χερια μου εδω κ εναν χρονο με σπασμενο κοντερ και χιλιομετριτη στα 75000.

Δεν ξερω τι θα μ ελεγε αν ειχε μιλιά αλλα μπορω να πω οτι ειναι πολυ φειδωλο μαζι μου, απροβληματιστο.

Τωρα αν ηθελα να παρω καινουριο παπακι τι λες να επαιρνα?

ρε φιλε το ινοβα δεν εχει φιλτρο λαδιου...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ηοnda Astrea Supra!!!

Μέτα από 11 χρόνια τρύπησε η τελευταία φλάντζα στο κιλυνδροπίστονο μόνο!!!

Και αυτό κατά πάσα πιθανότητα γιατί έμεινε ακίνητο 5μηνες με αποτέλεσμα να ξεραθεί και μετά μιας και δούλεψε ξανά...

Και να σημειωθεί πως τα 4 τελευταία χρόνια είναι σε αποκλειστικά δικιά μου χρήση που το μοτέρ δεν γνωρίζει από χαμιλομεσαίες στροφές, ΠΑΝΤΑ ΤΕΡΜΑ!!! :_zeppelin: :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα