Jump to content
Sign in to follow this  
NUKE

Σε ποιον μηχανικο να παω?

Recommended Posts

Γεια σας παιδια.Θελω να κανω μερικα πραγματακια στην μηχανη μου αφου θα την κρατησω λιγο ακομα να ειμαι κομπλε.Ομως 3 μηχανικοι στους οποιους εχω παει μεχρι τωρα ειναι τρομερα κλεφτες ή κανουν χαλια δουλεια...Αν θελετε μπορω να σας πω τι εννοω ακομα και αν δεν ξερω πολλα απο μηχανολογικα...

Λοιπον,θελω να αλλαξω στο TTR250 μου αλυσιδογραναζα γιατι νομιζω εχει χαλαρωσει η αλυσιδα ε και τα γραναζια ειναι 7ετιας και δισκο γιατι εχει φαγωθει και αν παω να ξεκινησω αποτομα μου κανει ενα τριξιμο η αν ζεσταθει πολυ η μηχανη το νιωθω οτι δεν ειναι καλα...

Επισης θελω μαλλον αλλαγη υγρων φρενων στο μπροστα φρενο...

Τελος επειδη διαβασα ενα θεμα εδω μεσα θα ηθελα να αλλαξω υγρα στις αναρτησεις μου αν βεβαια αυτο ειναι φτηνο γενικα....

Ποσο λετε να πανε ολα αυτα?Εχετε να προτεινετε καποιον μηχανικο που να ειναι σοβαρος και σωστος?Εγω ειμαι στην περιοχη της Νεας Ιωνιας-Ηρακλειο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Γεια σας παιδια.Θελω να κανω μερικα πραγματακια στην μηχανη μου αφου θα την κρατησω λιγο ακομα να ειμαι κομπλε.Ομως 3 μηχανικοι στους οποιους εχω παει μεχρι τωρα ειναι τρομερα κλεφτες ή κανουν χαλια δουλεια...Αν θελετε μπορω να σας πω τι εννοω ακομα και αν δεν ξερω πολλα απο μηχανολογικα...

Λοιπον,θελω να αλλαξω στο TTR250 μου αλυσιδογραναζα γιατι νομιζω εχει χαλαρωσει η αλυσιδα ε και τα γραναζια ειναι 7ετιας και δισκο γιατι εχει φαγωθει και αν παω να ξεκινησω αποτομα μου κανει ενα τριξιμο η αν ζεσταθει πολυ η μηχανη το νιωθω οτι δεν ειναι καλα...

Επισης θελω μαλλον αλλαγη υγρων φρενων στο μπροστα φρενο...

Τελος επειδη διαβασα ενα θεμα εδω μεσα θα ηθελα να αλλαξω υγρα στις αναρτησεις μου αν βεβαια αυτο ειναι φτηνο γενικα....

Ποσο λετε να πανε ολα αυτα?Εχετε να προτεινετε καποιον μηχανικο που να ειναι σοβαρος και σωστος?Εγω ειμαι στην περιοχη της Νεας Ιωνιας-Ηρακλειο...

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την απόσταση θα σου έλεγα το Motospirit στην Μαυρομιχάλη λίγο πριν βγεις Αλεξάνδρας. Ο Στάθης με το team του είναι απίστευτοι :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αν δεν έχεις πρόβλημα με την απόσταση θα σου έλεγα το Motospirit στην Μαυρομιχάλη λίγο πριν βγεις Αλεξάνδρας. Ο Στάθης με το team του είναι απίστευτοι :_rock-on:

Σταθης :_thumbsup: , ο μαστορας που εχει τη τιμη να λεει οτι εχει πελατη ενα απ'τα πιο τουμπανα drz στην Ελλαδα :D

Η αλλαγη για τα καλαμια σου ειναι πανευκολη και γρηγορη , ειχα αλλαξει στο παλιο μου Κlx250 που ειχε τα ιδια λαδια στα καλαμια απο τοτε που βγηκε και ειδα αλλο μπροστινο!

ΥΓ. Αν πας εκει τελικα στειλε μου π.μ πριν .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Στο Ηρακλειο στην Πλαπουτα εχεις παει? Τον ξερεις?

ελεεινος και τρις αθλιος του ειχα παρει το κλεδακι μου για σερβις και το μονο που εκανε ηταν να αλλαξει μια μπαταρια,και εγραψε σε χαρτι οτι μου εκανε ενα σορο αλλα οταν αλλαξα τακακια 2 εβδομαδες αργοτερα ,αφου μου ειχε πει οτι εκανε αλλαγη στα υγρα φρενων βρηκα μεσα λασπες ,εγω παντως στο ATS ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ:::::

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ όταν είχα Yamaha ήμουν απόλυτα ικανοποιημένος από τον Νίκο Λεμπέση στην Καραθοδωρή στο Ψυχικό.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
εγω παντως στο ATS ΔΕΝ ΠΑΙΡΝΩ ΟΥΤΕ ΠΟΔΗΛΑΤΟ ΓΙΑ ΕΠΙΣΚΕΥΗ:::::

Aν μπορεις στειλε μου με ενα πμ ποιον εννοεις στην πλαπουτα γιατι μου κανει φοβερη εντυπωση αν εννοουμε τον ιδιο!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

agapite file

ean anazitas timio mixaniko me poles gnosis pou agapa afto pou kani enas ine o dronos

gianis kondizas ston pirea

odos freatidos pano apo tin marina zeas

tilefono

4518621

ean pas na pis oti se estile o kostis me to adventure

ton gnorizo edo k 20 xronia

kirios k apno apola timios

elpizo na se kalipsa

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλησπερα παιδια,μπορει καποιος να μου προτεινει καποιον καλο μηχανικο κοντα στο Νεο Ηρακλειο για να παω τον Pepe για σερβις.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα