Xlitos 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Από όσο γνωρίζω ο Σαρακάκης είναι με διαφορά ο χειρότερος ΚΑΙ στις τιμές (τουλάχιστον μεταξύ των 4 ιαπωνικών εταιριών). Όσοι έχουν Honda supersport και έχουν πέσει και χρειάζονται πλαστικά, τρώνε μεγάαααλη πίκρα όταν ακούνε τη λυπητερή. <{POST_SNAPBACK}> τα ξέρω τα ξέρω.. :D έχω ακούσει τρελά ποσά όμως και για μούρη απο fazer,για μασκάκι απο Z750 κτλ κτλ.. Τεσπά εγώ πάντως αν αλλάξω μάρκα θα είναι για άλλο λόγο και όχι εξαιτίας ενός μ@λ@κ@.Λύσεις ευτυχως υπάρχουν για να αντιμετωπίζεις τέτοιες καταστάσεις,μόνο που χρειάζεται ψάξιμο και υπομονή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Alexunder, hang in there ... :/ Eιλικρινα εχω μεινει αναυδος με την θρασσυτατη απαντηση που απεστειλε ο αντιπροσωπος ... Διαβάζουν οι Διαχειριστές;;; Να μια ωραία ευκαιρία να δούμε τα περί off-topic στην ΠΡΑΞΗ. Το παραπάνω μήνυμα είναι off-topic? Τυπικά σίγουρα είναι, αφού δεν έχει να κάνει με το Σαρακάκη! Στην ΟΥΣΙΑ, είναι; Όχι βέβαια! Γι' αυτό λέω, λίγο λάσκα παιδιά... Βγαινω οφτοπικ για να σου απαντησω στο οφφτοπικ μηνυμα σου. Λοιπον οχι, δεν ειναι οφφτοπικ το ποστ του peeler γιατι παρολο που δεν αφορα τον σαρακαρακη, προσφερει στην ολη συζητηση. Το δικο σου απο την αλλη μερια ειναι και οφφτοπικ και παροτρυνει με ερωτησεις και τους υπολοιπους να βγουνε οφφτοπικ και να πιασουν το θεμα που εθιξες. Ειλικρινα ωρες ωρες με αφηνεις εκπληκτο. Που κολλαγε τωρα αυτο... Και που ειναι που δεν ειμαστε λασκα, για να μας μπει και χερι σχετικα... Λες και ολη την ωρα σβηνονται ποστς ... Τι να πω ... Παρακαλω να μην συνεχιστει αυτη η κουβεντα αλλο, στο παρων τοπικ ουτε απο σενα ή εμενα ουτε και απο κανενα αλλο. Αν συνεχιζεις να εχεις αποριες παμε σε αλλο καταλληλο τοπικ, ή αν προτιμας , μεσω πμ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexandros 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Ο Σαρακάκης στα αυτοκίνητα είχε επί σειρά ετών Honda, Mitsubishi, Volvo. Τα μεν πρώτα κάτι πουλούσαν αλλά οι τιμές τους ήταν απογοητευτικές. Όσαν αφορά τα άλλα δύο πολλοί Έλληνες δεν γνώριζαν καν την υπαρξή τους ενώ στο εξωτερικό είχαν αξιοπρεπείς πωλήσεις. Και μιλάμε για πολύ αξιόλογα αυτοκίνητα. Για το service δεν γνωρίζω αλλά για τις τιμές τι να πει κανείς. Αρκεί να ρίξεις μια ματιά στους τιμοκαταλόγους του εξωτερικού. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanos13 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Δυστυχώς είναι μαλάκας αλλά τι να κάνουμε που φέρνει ωραία μηχανάκια/αυτοκίνητα.Εγω τον γνωρίζω πάρα πολύ καλά μιας και αυτοκίνητο και μηχανή απ αυτόν τα έχω πάρει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm-isa 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 ΣΑΡΑΚΑΚΗΣ? Εδω μέσα τον έμαθα αυτόν!!! Πίκρες άκουσα... Σε κάποιο άλλο πόστ είχε μια παρόμοια συζήτηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
artech 85 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Δεν έχω ούτε όρεξη, ούτε λεφτά (σε περίπτωση που χρειαστώ δικαιόρο) αλλά μάλλον ούτε και ελπίδα να κυνηγήσω τέτοιο πράγμα. <{POST_SNAPBACK}> Βασικά δεν χρειάζονται δικηγόροι... Γράφεις μια επιστολή με το πρόβλημα και τη στέλνεις στο Συνήγορο του Πολίτη, στο ΙΝΚΑ, στη HONDA από όπου προέρχεται η μηχανή σου, στη γιαπωνέζικη HONDA. Αφού δεν φαίνεσαι ορεξάτος να το προχωρήσεις, δεν έχεις και τίποτα να χάσεις! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2006 Γμτ τους αντι(α)προσωπους μεσα...γμτ... ...φιλε και μενα η γνωμη μου να στειλεις ενα email...μην κανεις τη χαρη στον καθε π@π@ρα που στην τελικη απο μας στηριζονται και ζουν...να μαθουν να μας σεβονται οι κ@ρΓιοληδες... ...Προχωρησε το ετσι και για το γαμωτο...δεν ειναι θεμα δικηγορου...συμβουλευσου και τον Συνηγορο του Πολιτη...Ειναι πολυ οκ εκει μεσα... :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
estebahn 7.692 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2021 Νεκρανάσταση θέματος 15ετίας, αλλά μιας και μόνο για κράξιμο αναφέρεται, είπα να γράψω μια εξαιρετική εμπειρία που είχα προσφάτως από τον Σαρακάκη. Το πιάνω από την αρχή. Αποφάσισα πριν λίγους μήνες να εξάγω το VFR μου μιας και δεν είχα πια νόμιμο δικαίωμα να το έχω μαζί μου με ελληνικές πινακίδες. Ένα πάκο εγγράφων μετά (μην ξανακούσω ότι στην Ελλάδα πάσχουμε από ασυνέπεια στο τι δικαιολογητικά χρειάζονται!) η διαδικασία έχει σκαλώσει στο τελευταίο έγγραφο, το περίφημο CoC (certificate of Conformity). Το έγγραφο αυτό είναι μια ευρωπαϊκή πιστοποίηση που αναγράφει ότι το όχημα πληροί όλους τους κανονισμούς για κυκλοφορία σε δημόσιο δρόμο. Καλώ την εδώ Honda και με ενημερώνουν οτι CoC για όχημα του 2002 δεν υπάρχει, αλλά μπορούν να μου ετοιμάσουν ένα ισοδύναμο κατ' αυτούς έγγραφο για την προνομιακή τιμή των μόλις 800 φράγκων! Μου πέφτει το σαγόνι, μιλάμε για το 1/3 της αξίας του οχήματος, αλλά τι να κάνουμε, αδυναμία το μηχανάκι. Το -ας πούμε- Συγκοινωνιών με ενημερώνει οτι δεν είναι σίγουροι για την ισχύ του ισοδύναμου εγγράφου, οπότε μου ζητούν να δουν κενή την φόρμα. Μεταβιβάζω το αίτημα στην Honda και εκεί ξεκινάει ένας γελοίος Γολγοθάς 2.5 μηνών, καμιας δεκαριάς mails άνευ απάντησης από μεριάς τους και ίσως 30 κλήσεων, οι τελευταίες δέκα δε επί καθημερινής βάσης. Κάθε μέρα διαφορετικός τύπος στο τηλέφωνο, κάθε μέρα διαφορετική εξήγηση/δικαιολογία/διαδικασία, όπως κα να έχει αποτέλεσμα μηδέν εις το πηλίκο. Καμία σχέση με το πώς φανταζόμαστε τις αντιπροσωπείες 'έξω', 'στας Ευρώπας' ε; Το Υπουργείο με ενημερώνει πώς η διορία μου εκπνέει και πώς απομένουν τρεις επιλογές: Πιστοποιούν οι ίδιοι το όχημα προς περίπου πέντε χιλιάρικα ή το βγάζω άμεσα από την χώρα ή αποκτώ το CoC. Απογοήτευση. Αποφασίζω - χωρίς ιδιαίτερες ελπίδες- να καλέσω στον Σαρακάκη. Το τηλεφωνικό κέντρο είναι γενικό, από χλοοκοπτικά, εξωλέμβιες ως GLX και Civic. Το σηκώνει μια κοπελίτσα, μέσα μου σκέφτομαι ότι θα την ζαλίζουν καθημερινά ζητώντας της από ανταλλακτικά μέχρι ραντεβού για σέρβις και πού να ξέρει η δόλια. Της εξηγώ όσο πιο απλοϊκά μπορώ να εκφραστώ τι θέλω, πριν αποσώσω μισή φράση με διακόπτει: " Καλέ το CoC θέλετε; ¨Έχουμε ειδικό συνεργάτη που ασχολείται με αυτά, ο κύριος Τάδε, ορίστε ο αριθμός του". Το ήξερε απ' έξω το ξεφτέρι! Ο κύριος Τάδε επίσης άριστος, με ενημέρωσε ότι για τέτοιας χρονιάς όχημα το κατάλληλο έγγραφο είναι η ελληνική έγκριση τύπου την οποία σε μισή ώρα μου έστειλε ηλεκτρονικά με mail δωρεάν! Σοκ και Δέος. Τα εύσημα μου στο Τμήμα του Σαρακάκη, απείρως πιο επαγγελματίες, γνώστες και εξυπηρετικοί από τους τραγικούς Ελβετούς. 12 2 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 19 ώρες, το μέλος estebahn έγραψε: Το σηκώνει μια κοπελίτσα ..." Καλέ το CoC θέλετε; ¨ Εντάξει, έσπασα λίγο στα γέλια. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Deluxe 208 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 (τροποποιήθηκε) πριν 18 λεπτά, το μέλος Gouky7 έγραψε: Εντάξει, έσπασα λίγο στα γέλια. Με μια μικρή διόρθωση έχουμε το εξής αποτέλεσμα: Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 7 , 2021 από τον Deluxe 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 πριν 6 λεπτά, το μέλος Deluxe έγραψε: Περνώντας τον χρόνο στην παιδίατρο 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SeniorMeli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 24 , 2023 Την 18/1/2006 at 1:28 ΜΜ, το μέλος Sarevock έγραψε: Αυτο καναμε εμεις με την ελληνμοτο... ...μαζευτικαμε στειλαμε μαιλ και μεσα σε ΜΙΑ εβδομαδα ηρθε κλιμακιο απο Αυστρια και τα εκανε π*****α κατω στην Αθηνα! Γιατι πολυ απλα ΔΕΝ ΗΞΕΡΑΝ τι γινεται στην Αθηνα! ΣΙγα-σιγα οι κωλοι σφιγγουν! Μπορείτε να με βοηθήσετε και μένα σε ένα θέμα που αντιμετωπίζω.Πήρα ένα pcx 125 και μέσα σε 5 μήνες μου έχει εμφανίσει σκουριά και διάβρωση σε πολλά σημεία του σκελετού και από τη Honda saracakis σφυρίζουν κλέφτικα.Να μην αναφέρω οτι συνιστούν ως επιδιόρθωση του προβλήματος με τη χρήση πινέλου και τοπικής βαφής λες και είναι νύχια και κάνουμε μανικιούρ.Οι άνθρωποι είναι τραγικοί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 26 Ο Σαρακάκης είναι με διαφορά ο χειρότερος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Ανοργάνωτος, αδιάφορος, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει κάνεις, για τις παραγγελίες καινούργιων μοτοσυκλετών σε έχει στο άγνωστο για το πότε θα έρθουν, και αν θα έρθουν τελικά. Είχα παραγγείλει cb125r μοντέλο 2022 το οποίο εν τέλει δεν υπήρχε πουθενά, με συμβούλεψαν να πάρω το μοντέλο 2024 το οποίο δυστυχώς έκανα. Περίμενα 5,5 μήνες να έρθει, όταν ρωτούσα για την παραγγελία μου έλεγαν ότι είναι καθοδόν, και την τελευταία βδομάδα του 5ου μήνα αφού τους είχα ενοχλήσει καμία 10αρια φορές, με ενημέρωσαν ότι ανακλήθηκε το μοντέλο και προσπαθούσαν να με πείσουν να πάρω ένα άλλο που είχαν στην Αθήνα. Είτε δεν ήξεραν ότι ανακλήθηκε, είτε το έκρυψαν σκόπιμα. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτόν τον όμιλο, μεγάλο λάθος η επιλογή μοτοσυκλετών από το Σαρακάκη ακόμη και σήμερα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 Την 26/11/2024 at 11:26 ΜΜ, το μέλος Benzeto έγραψε: Ο Σαρακάκης είναι με διαφορά ο χειρότερος αντιπρόσωπος στην Ελλάδα. Ανοργάνωτος, αδιάφορος, στο τηλεφωνικό κέντρο δεν απαντάει κάνεις, για τις παραγγελίες καινούργιων μοτοσυκλετών σε έχει στο άγνωστο για το πότε θα έρθουν, και αν θα έρθουν τελικά. Είχα παραγγείλει cb125r μοντέλο 2022 το οποίο εν τέλει δεν υπήρχε πουθενά, με συμβούλεψαν να πάρω το μοντέλο 2024 το οποίο δυστυχώς έκανα. Περίμενα 5,5 μήνες να έρθει, όταν ρωτούσα για την παραγγελία μου έλεγαν ότι είναι καθοδόν, και την τελευταία βδομάδα του 5ου μήνα αφού τους είχα ενοχλήσει καμία 10αρια φορές, με ενημέρωσαν ότι ανακλήθηκε το μοντέλο και προσπαθούσαν να με πείσουν να πάρω ένα άλλο που είχαν στην Αθήνα. Είτε δεν ήξεραν ότι ανακλήθηκε, είτε το έκρυψαν σκόπιμα. Καμία εμπιστοσύνη σε αυτόν τον όμιλο, μεγάλο λάθος η επιλογή μοτοσυκλετών από το Σαρακάκη ακόμη και σήμερα. Αν έχουν πολύ δουλειά λογικό είναι να μην απαντάνε στα τηλέφωνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 29 πριν 5 ώρες, το μέλος GRR έγραψε: Αν έχουν πολύ δουλειά λογικό είναι να μην απαντάνε στα τηλέφωνα. Αν είχαν πολύ δουλειά και την έκαναν όπως έπρεπε, θα με είχαν ενημερώσει και για την ανάκληση του μοντέλου αντί να με έχουν στην αναμονή για 5,5 μήνες για ένα μηχανάκι που εν τέλει δεν ήρθε ποτέ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 Ανάκληση είναι άλλο πράγμα. Μπας και θες να πεις, καταργήθηκε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 πριν 10 ώρες, το μέλος Benzeto έγραψε: Αν είχαν πολύ δουλειά και την έκαναν όπως έπρεπε, θα με είχαν ενημερώσει και για την ανάκληση του μοντέλου αντί να με έχουν στην αναμονή για 5,5 μήνες για ένα μηχανάκι που εν τέλει δεν ήρθε ποτέ. Κρίμα που τράβηξες τόση ταλαιπωρία και δεν το παρέλαβες, το CBR 125r του 2022 είναι ένα πολύ καλό και πολύ δυνατό μηχανάκι όπως και τα CBR 125 των προηγούμενων χρονολογιών. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 Η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ που είναι επίσημος εισαγωγέας της Yamaha, αν παραγγείλεις μοτοσυκλέτα από αυτούς την παραλαμβάνεις στην ώρα της? Ή υπάρχει αδικαιολόγητη καθυστέρηση? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 πριν 6 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ανάκληση είναι άλλο πράγμα. Μπας και θες να πεις, καταργήθηκε; Είχαν ανακληθεί όλες οι παραγγελίες λόγω κάποιου προβλήματος με το ρελέ των φλας. Ο Σαρακάκης δεν το ήξερε αυτό, ή το έκρυψε σκόπιμα για να κρατήσω και την παραγγελία. Υποτίθεται θα ερχόταν Ιούλιο, μας είπαν ότι είναι καθοδόν κι ότι θα έρθει Αύγουστο λόγω καθυστερήσεων. Τέλη Αυγούστου είπαν ότι ανακλήθηκε τελικά. Απατεώνες και ρουφιάνοι, μακριά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 πριν 22 λεπτά, το μέλος Benzeto έγραψε: Είχαν ανακληθεί όλες οι παραγγελίες λόγω κάποιου προβλήματος με το ρελέ των φλας. Ο Σαρακάκης δεν το ήξερε αυτό, ή το έκρυψε σκόπιμα για να κρατήσω και την παραγγελία. Υποτίθεται θα ερχόταν Ιούλιο, μας είπαν ότι είναι καθοδόν κι ότι θα έρθει Αύγουστο λόγω καθυστερήσεων.Τέλη Αυγούστου είπαν ότι ανακλήθηκε τελικά. Απατεώνες και ρουφιάνοι, μακριά. Ανάκληση σημαίνει, οτι ο κατασκευαστής ΑΦΟΥ έχεις πάρει την μοτοσυκλέτα, και την εχεις αγοράσει και είναι δική σου, ανακαλύπτει ότι το τάδε εξάρτημα έχει κάποιο κίνδυνο, και σου λέει, φέρε μας πίσω την μοτοσυκλέτα σου, να αλλάξουμε το ελαττωματικό εξάρτημα, και να στην ξαναδώσουμε σωστή. Η διαδικασία αυτή, που σε ειδοποιεί η εταιρία να πας την μοτοσυκλέτα σου, για να φτιάξει το λάθος που εχει βρει, λέγεται Ανάκληση. Η ανάκληση που λες στην φράση ''Τέλη Αυγούστου είπαν ότι ανακλήθηκε τελικά'' δεν βγάζει νόημα, τι ανακλήθηκε, η μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ εχεις πάρει ακόμα; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 πριν 40 λεπτά, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Ανάκληση σημαίνει, οτι ο κατασκευαστής ΑΦΟΥ έχεις πάρει την μοτοσυκλέτα, και την εχεις αγοράσει και είναι δική σου, ανακαλύπτει ότι το τάδε εξάρτημα έχει κάποιο κίνδυνο, και σου λέει, φέρε μας πίσω την μοτοσυκλέτα σου, να αλλάξουμε το ελαττωματικό εξάρτημα, και να στην ξαναδώσουμε σωστή. Η διαδικασία αυτή, που σε ειδοποιεί η εταιρία να πας την μοτοσυκλέτα σου, για να φτιάξει το λάθος που εχει βρει, λέγεται Ανάκληση. Η ανάκληση που λες στην φράση ''Τέλη Αυγούστου είπαν ότι ανακλήθηκε τελικά'' δεν βγάζει νόημα, τι ανακλήθηκε, η μοτοσυκλέτα που ΔΕΝ εχεις πάρει ακόμα; Εμένα μου είπαν ότι ανακλήθηκε, αλλά αν κρίνω από την ανευθυνότητά τους ούτε αυτοί ξέρουν τι σημαίνει ανάκληση. Εκτός αν έκαναν κάποια άλλη κουταμάρα, δεν ξέρω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.347 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 (τροποποιήθηκε) Πραγματικά οτιναναι αυτή η αντιπροσωπεία. Δύο φορές έχω μπει στο "μέγαρο" στην λεωφόρο Αθηνών, και τις δύο έφυγα με κακες εντυπωσεις κακής εξυπηρετησης Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 30 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Benzeto 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 30 πριν 2 ώρες, το μέλος FlyingInADream έγραψε: Πραγματικά οτιναναι αυτή η αντιπροσωπεία. Δύο φορές έχω μπει στο "μέγαρο" στην λεωφόρο Αθηνών, και τις δύο έφυγα με κακες εντυπωσεις κακής εξυπηρετησης Μου κάνει εντύπωση που οι Ιάπωνες της Honda και της Mitsubishi δεν δίνουν την αντιπροσωπεία αλλού. Η Volvo πήρε την μάρκα της από τον Σαρακάκη ύστερα από τα πολλά παράπονα που δέχονταν, η Honda γιατί δεν ενεργεί; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.956 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 1 πριν 12 ώρες, το μέλος Benzeto έγραψε: Μου κάνει εντύπωση που οι Ιάπωνες της Honda και της Mitsubishi δεν δίνουν την αντιπροσωπεία αλλού. Η Volvo πήρε την μάρκα της από τον Σαρακάκη ύστερα από τα πολλά παράπονα που δέχονταν, η Honda γιατί δεν ενεργεί; Αγοράζει κανένας Honda στην Ελλάδα του 2020+? Ειδικά στα αυτοκίνητα δεν βλέπω να κυκλοφορούν καινούργια, τα Volvo είναι περισσότερα, σιγά μην ασχοληθούν με την αγορά της Ελλάδας και τον εισαγωγέα της. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GRR 41 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 Την 30/11/2024 at 10:29 ΜΜ, το μέλος Benzeto έγραψε: Η Volvo πήρε την μάρκα της από τον Σαρακάκη ύστερα από τα πολλά παράπονα που δέχονταν Και τώρα ποιος είναι ο επίσημος εισαγωγέας της Volvo στην Ελλάδα που δεν είναι πλέον ο Σαρακάκης? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες