strokt up 1261 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2020 πριν 34 λεπτά, το μέλος Canardo έγραψε: Υγρό για πιάτια και έτσι! Πότε θα τελειώσει επιτέλους αυτή η μ@λ@κία, που η κακογουστιά του καθενός βαφτίζεται μεράκι και μοναδικότητα! https://www.car.gr/31376293-kawasaki-klr-650 Ναι αλλά έχει Bluetooth και πατάς κόρνα από το κινητό. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 998 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2020 πριν 3 ώρες, το μέλος strokt up έγραψε: Ναι αλλά έχει Bluetooth και πατάς κόρνα από το κινητό. Μηχανάκι καφετέριας κανονικά, κάθεσαι και εξ αποστάσεως πατάς κόρνα σε πιπίνια 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1000 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2020 "Εχει μπει συστημα bluetooth και γινονται ολοι οι χειρισμοι οπως κλειδι , μιζα , φωτα ,κορνα απο το τηλεφωνο . Λεπτομεριες απο το τηλεφωνο" και οι λεπτομέρειες από το σύστημα bluetooth? Αχαχαχα μου ρθε ινσέψιο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 18 , 2020 πριν 2 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Αχαχαχα μου ρθε ινσέψιο. Μόνο μην αρχίσει τις τούμπες, όπως η σκηνή στον διάδρομο του ξενοδοχείου. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
The Dread Rider 4029 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Κάτι μου λέει ότι τελείωσε η υπομονή του γκοεμενετου με το 525 https://www.car.gr/30801580-ktm-520-exc 1 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1000 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 Πάει κι αυτός.... Τώρα, Beverly 500 και πολύ του είναι.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5872 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 πριν 8 ώρες, το μέλος The Dread Rider έγραψε: Κάτι μου λέει ότι τελείωσε η υπομονή του γκοεμενετου με το 525 https://www.car.gr/30801580-ktm-520-exc ισως τη γκαστρωσε και θα γινουν κυριλε, θα παρουν tdm 1 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1000 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 22 , 2020 πριν 3 λεπτά, το μέλος noodles έγραψε: ισως τη γκαστρωσε και θα γινουν κυριλε, θα παρουν tdm Και πάλι σε Beverly καταλήγει, αλλά 125 σ αυτή την περίπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 (τροποποιήθηκε) https://www.car.gr/30997746-yamaha-crypton-x135-2017 4000€ τιμή ευκαιρίας! Το αφεντικό τρελάθηκε! Τρέξτε να προλάβετε! Αυτή η λογική του "τα 500€ που έριξα σε έξτρα θα τα πάρω πίσω" πρέπει να σταματήσει...3100€ αν θυμάμαι καλά το έδινε η Yamaha κούτα με 0χλμ όταν έφερνε τις τελευταίες παρτίδες του Crypton-X... Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 24 , 2020 από τον ShapeshifterGR98 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 150 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2020 https://www.facebook.com/marketplace/item/378255483359085/ Πάρε τηλέφωνο τον κερατά.... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2860 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/31314032-ktm-1290-super-adventure Το μηχανάκι δεν είναι καθόλου αστείο ή περίεργο αλλά ο πωλητής πολύ σκληρός καργιόλης Θα φοβόμουν να τον πάρω μήπως πω τίποτα λάθος και φάω κράξιμο 4 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 νταξ δεν εχει και πολυ αδικο. εγω τον καταλαβαινω. ειναι καπως οπως το γραφει,αλλα ολοι τα ιδια δε σκεφτομαστε οταν πουλαμε μοτο? ε αυτος το εξεφρασε και ξεκαθαριστικε. απο μενα ειναι ναι. ειδικα με τοσους αργοσχολους που παιζουν εκει εξω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1000 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Εγώ θέλω να τον πάρω τηλ και να του πω οτι τον πάω με χίλια τον τύπο. Αλλά ο Χάρης Θεόφραστου στο επί τροχών τι στο μπέο είναι;;; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 9667 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 10 λεπτά, το μέλος costikos έγραψε: ο Χάρης Θεόφραστου στο επί τροχών τι είναι;;; Ιιιιιιιιι!!!!!!! Ντροπή! Εκτός της θρυλικής εκπομπής στην ΕΤ3 είναι επίσης, ο πρώτος ιδιοκτήτης πίστας στην Ελλάδα, αυτή του Αιγινίου. Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2020 από τον FlyingInADream 3 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2020 Πουλάει ο Χάμπος το ktm κ τρολλάρετε? Θα σας μπανάρω ούλους 3 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5434 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 πριν 7 ώρες, το μέλος ksino1100 έγραψε: Πουλάει ο Χάμπος το ktm κ τρολλάρετε? Θα σας μπανάρω ούλους Δυνατος ο Χαμπος,και ετσι πρεπει εδω που τα λεμε με τον καθε τσιπουλα εκει εξω μολις δει αγγελια. Τεσπα...καλοπουλητο να ευχηθω και εις αλλα με υγεια. Πολυ το κρατησε παντως 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ArisD 28 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Καλά ρε φίλε χαλάρωσε λίγο ! Αγγελία στο car.gr έβαλες δεν έπιασες τον πάπα από τα αρχίδια !!! Ατάκες του στυλ αν είσαι ανάμεσα στο Χ και στο Ψ πάνε αλλού δεν κάνει για σένα ή πάρε ένα σωστό εργαλείο πριν πεθάνουμε όλοι (αναφερόμενος στη πανδημία) ή στην πρώτη ερώτηση που θα κάνεις και υπάρχει στην περιγραφή καίγεσαι μόνο γέλιο μπορούν να προκαλέσουν ! Για να μην πω τίποτα περισσότερο - βαρύτερο αφού είναι και φίλος σας. Ελπίζω τουλάχιστον αυτός να ήταν και ο στόχος του συντάκτη. Εντελώς φιλικά και όλη τη καλή μου διάθεση. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1044 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Καλά ας μείνει κάνα τρίμηνο-τετράμηνο-πεντάμηνο απούλητο και μετά βλέπουμε πόση βαρύ-μαγκιά θα έχει μείνει, ειδικά όταν μιλάμε για κατηγορία που συγκεντρώνει κατά κύριο λόγο "τσοπανοασχετομεσηλικοφραγκάτους" που δεν έχουν ιδέα τι παν να πάρουν. Πάντως με τέτοιο υφάκι και ευκαιρία να ήταν εγώ δεν θα πλησίαζα καν, σε τέτοιους "γκιόζηδες" όχι λεφτά δεν δίνω, ούτε φορεμένη κάλτσα δεν δίνω. 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gee 3358 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 (τροποποιήθηκε) πριν 14 ώρες, το μέλος costikos έγραψε: Εγώ θέλω να τον πάρω τηλ και να του πω οτι τον πάω με χίλια τον τύπο. Δεν εχει χρονο λεμε.... Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 16 , 2020 από τον Gee 1 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4310 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 πριν 16 ώρες, το μέλος Wolf1138 έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/31314032-ktm-1290-super-adventure Το μηχανάκι δεν είναι καθόλου αστείο ή περίεργο αλλά ο πωλητής πολύ σκληρός καργιόλης Θα φοβόμουν να τον πάρω μήπως πω τίποτα λάθος και φάω κράξιμο Αντρικό μηχανακι λεει αλλα τη θερμενόνεμη σέλα την έβαλε για να μην κρυωνει το κωλαρακι του... 1 8 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Wolf1138 2860 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Εντάξει δεν το έβαλα για να πέσει κράξιμο (αφού είναι και δικό μας παιδί). Απλά μου φάνηκε αστείο το ότι δεν θέλει καθόλου να του σπάσουν τα @@ Το καταλαβαίνω από τη μία για αυτό ποτέ δεν έχω πουλήσει μόνος μου και τα βάζω σε έμπορο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
noodles 5872 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 το θεμα πως ας εχει γραψει ολα αυτα (κατι παρομοιο ειχα στην αγγελια του gixxer μου), παλι θα υπαρχουν πολλοι που θα του σπανε τα @@ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΤάκηςΜπ 788 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Πόσο μη μου άπτου πρέπει να'σαι σαν άνθρωπος για να αναλύεις και να κριτικάρεις φανταστικά γεγονότα,ειδικά αφού είπες ότι έχεις και περιορισμένο χρόνο; Γράψε βρε άνθρωπε μια σωστή αγγελία με στοιχεία που να έχουν να κάνουν με την μηχανή που πουλάς και άσ'τα τα υπόλοιπα. Δεν ενδιαφέρει και κανέναν άλλωστε ποιος είσαι και γιατί θεωρείς ότι είσαι καλύτερος απ'τους άλλους. 15κ όχημα πουλάς. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1106 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2020 Ο τύπος έκανε το μεγαλύτερο roasting της χρονιάς για το 2020. Και πάλι όμως τους αργόσχολους και τα παζάρια δεν τα γλιτώνεις...πάντα θα βρεθεί αυτός ο κάποιος ο οποιος θα σου πει το κλασσικό "θες 10.000€ στο χέρι μπαμ;" Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4526 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 17 , 2020 (τροποποιήθηκε) Όποιος γνωρίσει τον Χάμπο ,θα καταλάβει για τι παιδί μάλαμα μιλάμε. Εγώ διάβαζα την αγγελία και ήταν σαν να τον άκουγα να μου λέει τι μ@λ@κίες έχει ακούσει από τα 15 + μηχανάκια, που έχει πουλήσει τα τελευταία 10 χρόνια που τον ξέρω. Δυστυχώς ο γραπτός λόγος παρεξηγείται πολύ εύκολα , όσο για το κωλαράκι του που έγραψε κάποιος , να τον πληροφορήσω πως αυτό το κωλαράκι , κάνει κάτι χιλιάδες χιλιόμετρα κάθε χρόνο και βλέπει μέρη σε Ελλάδα και Ευρώπη , που εμείς βλέπουμε μόνο σε φωτογραφίες. Αυτά από μένα , πυροβολήστε ελεύθερα τώρα Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 17 , 2020 από τον tre 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες