FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2019 Άλλο μπροστινό στην μια φώτο, άλλο στην άλλη Στην μια φώτο είναι λες κ έπαιξε σε βίντεο bukake Το λάστιχο μπροστά στην φώτο με το τηλεσκοπικό είναι από ποδήλατο 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2019 6 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GeorStrat 5.537 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 πριν 10 ώρες, το μέλος pitapola έγραψε: Εε δεν κρατηθηκα.... https://www.youtube.com/watch?v=_df_JqSMHG4 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 πριν 46 λεπτά, το μέλος GeorStrat έγραψε: Εε δεν κρατηθηκα.... https://www.youtube.com/watch?v=_df_JqSMHG4 Καρφωνομαστε στο θεμα της ηλικιας συντροφε... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 https://www.car.gr/15908730-honda-anf-125-innova-50 Όχι αυτό δεν είναι ένα κινέζικο. Είναι ένα καθαρόαιμο Innova. Your mind is playing tricks on you. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 εντυπωση μου κανει σε τετοιου τυπου αγγελιες,και εχω δει αρκετες,η ευκολια με την οποια ομολογουν δημοσιως τη λαμογια-παρανομια τους ξερω γω,χωρις κανενα φοβο και ενδοιασμο... (50αρι στα χαρτια,125 στην πραξη) δλδ νταξ, ουτε τα προσχηματα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 πριν 3 ώρες, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: https://www.car.gr/15908730-honda-anf-125-innova-50 Όχι αυτό δεν είναι ένα κινέζικο. Είναι ένα καθαρόαιμο Innova. Your mind is playing tricks on you. Κάποτε ένας μάστορας στην Αθήνα μου είχε πει οτι είχε πάει καααααποτε ένας απο τη βόρειο Ελλάδα και του είπε να κοιτάξει στο μηχανάκι "τα φελλά τς αρπάγας". Δεν τον είχα πιστέψει και τελείως. Και σήμερα μετά απο χρόνια, ανακάλυψα οτι δε με δούλευε. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 Κάτι έχει το νερό του Βόλου, δεν εξηγείται αλλοιώς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 11 , 2019 (τροποποιήθηκε) Μου αρέσει που γράφει Honda Innova στον τίτλο. Η μάρκα λογικά είναι κάτι μεταξύ Yingxiang και Loncin. Τουλάχιστον γράψε κανονικά το όνομα του μοντέλου και οχι το μοντέλο που αντιγράφει. Την ίδια χαζομάρα βλέπω και στα κινέζικα Crypton-X που πήρανε το XJGAO (την αντιγραφή του Yamaha) βάλανε με 2000 πατέντες πάνω κουστούμι απο Χ και μου κοτσάρουνε και ένα lifan 110 πάνω...γράψε επιγραμματικά το κανονικό όνομα της μοτοσυκλέτας..είναι σαν να πάρω το Kymco Nexon (το οποίο μπροστά μοιάζει αρκετά με το Address) και να πω "Suzuki Address παπί 50αρακι"...σίγουρα ένας ο οποίος δεν ξέρει πολλά θα πέσει για αυτό το μηχανάκι αλλά για ένα άτομο που γνωρίζει είναι απλά γελοίο. Στο μεταξύ την στιγμή που το γράφω αυτό (10:55 ΡΜ) η αγγελία πλέον δεν υπάρχει...ή κάποιος το πήρε ο τυπάς κατάλαβε οτι μάλλον έκανε μ***κια Άστα να πάνε..μια αυτός πλασάρει το κινέζικο 50αρακι ως Innova, μετά εγω με το καλτσόν στο Suzuki...μια ψάχνω να το δώσω για Kawasaki ZX μια για 125αρι με συμπλέκτη μια το κρατάω το Address...ασε κάτι μας βάζουνε στο νερό @FlyingInADream Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 11 , 2019 από τον ShapeshifterGR98 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 Εγω ψαχνω lifan για να το κανω Z αλλα τα πουλανε σε τιμη χρυσου... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 @Tasos Meli δοκίμασε να ασχοληθείς με απομίμιση Dayang ή Loncin και να το κάνεις Astrea Grand. No one will ever notice or find out. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Tasos Meli 4.787 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 πριν 12 λεπτά, το μέλος ShapeshifterGR98 έγραψε: @Tasos Meli δοκίμασε να ασχοληθείς με απομίμιση Dayang ή Loncin και να το κάνεις Astrea Grand. No one will ever notice or find out. Ηθελα τον λιφανεζο γιατι εχω ενα μοτερ απο DT125 που καθεται προς το παρον. Παλιοτερα ειχα κανει το T μου απο τη μεση και πισω Astrea grand και απο τη μεση και μπροστα Crypton, εχω ριξει πολλες ωρες κοπτοραπτη πανω του τα Dayang και loncin δεν εχουν βαθμο δυσκολιας! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ShapeshifterGR98 1.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 12 , 2019 Το μοναδικό κόψε ράξε που έχω κάνει είναι να φτιάξω custom-made πιαστράκι να το πω για την εξάτμιση στο μηχανάκι το όποιο έμοιαζε τελικά τέρμα γύφτικο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Kostakis88 155 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 Ο άνθρωπος ζεί ακόμα στην εποχή του ΠΑΣΟΚ, πουλάει μια μπαγιαντέρα vhs-c camera 200 eurohttp://www.xe.gr/hlektronika/vinteokameres,jvc,all|ad-3967005.html Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Canardo 1.294 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Kostakis88 έγραψε: Ο άνθρωπος ζεί ακόμα στην εποχή του ΠΑΣΟΚ, πουλάει μια μπαγιαντέρα vhs-c camera 200 eurohttp://www.xe.gr/hlektronika/vinteokameres,jvc,all|ad-3967005.html Πάλι καλά που δεν έγραψε, vintage, συλλεκτική κάμερα, μόνο για γνώστες ( και "ρομαντικούς", θα προσθέσω εγώ) γιατί θα χτυπούσε κάνα 500αρικάκι απάνω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.145 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 (τροποποιήθηκε) Και που να δεις τι ζητανε για υπολογιστές δεκαετίας '80 ή αρχές δεκαετίας' 90. Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 18 , 2019 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 18 , 2019 Παντως αν ψαχνεις για καμερα καλυτερα να μην κοιτας αγγελιες τεσσαρων χρονων. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikolai 401 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/19978345/?fbclid=IwAR3wA11XwgKSaTa7wVUdQKpyWvZbWQXwxEZzhspLs6mvJ0lPu3bn-Iu5RMs 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crussifier 388 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 Στην αρχή δεν είδα καλά, νόμιζα οτι λεει 900, κ λέω εντάξει τιμή. Μετά είδα κ ένα ακόμη μηδενικό. Είναι για συλλέκτες ρε! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costikos 1.379 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 23 , 2019 πριν 17 λεπτά, το μέλος nikolai έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/19978345/?fbclid=IwAR3wA11XwgKSaTa7wVUdQKpyWvZbWQXwxEZzhspLs6mvJ0lPu3bn-Iu5RMs Ναι ου αμεεε , με 1 φωτογραφία στο γιαπι, 1 φωτογραφία παιδική, και μια φώτο τα μανουάλια.1300 χιλιόμετρα το χρόνο έκανε ναι καλά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nihil004 954 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 Χαζεύεις ψαρ.γρ Ξάφνου μια πόρτα εμφανίζεται μπροστά σου... Βρίσκεσαι σε ένα μικρό αποθηκάκι... Τι να κρύβεται κάτω απ το πάπλωμα αναρωτιέσαι.. Α ναι. Ξεχάστηκες για λίγο ότι κοιτούσες για μηχανή. Ποια μηχανή έψαχνες όμως? Σωστά. Το ΧΙΛΙΑ! Κάθεσαι το κοιτάς, και το ξανακοιτάς.... Πού θα πάμε φέτος το καλοκαίρι? Από Εδώ Σωραίος! 7 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
A-nik-i 1.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 Τί αδιανόητο εύρημα είναι αυτό ρε μαν; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pitapola 3.491 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 πριν 1 ώρα, το μέλος Nihil004 έγραψε: Χαζεύεις ψαρ.γρ Από Εδώ Σωραίος! "...φοράει εξατμίσεις σπεσιαλακια υπομίμηση ακραποβιτς." Αυτό ακριβώς, τίποτ' άλλο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
klab 7.381 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 "στο μασκακι υπάρχει ζελατίνη έξτρα" Έτοιμος για το masterchef Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pa18 459 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 (τροποποιήθηκε) Την 23/1/2019 at 0:29 ΜΜ, το μέλος nikolai έγραψε: https://www.car.gr/classifieds/bikes/view/19978345/?fbclid=IwAR3wA11XwgKSaTa7wVUdQKpyWvZbWQXwxEZzhspLs6mvJ0lPu3bn-Iu5RMs Ευτυχώς που ξεκαθαρίζει οτι ειναι ΜΟΝΟ για συλλέκτες μην παει κανένας ηλίθιος που δεν ειναι συλλέκτης και το αγοράσει γιατι υπάρχουν και αυτοι οι αλήτες που χώνονται και χαλάνε τις δουλειες Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 7 , 2019 από τον pa18 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες