arellig 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 σηκωνεται χωρις συμπλεκταρισμα?? ποσο γρηγορο ειναι πια Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 σηκωνεται χωρις συμπλεκταρισμα?? ποσο γρηγορο ειναι πια Αστο ειναι το μαμημενο αρκετα δυνατο και γρηγορο... Ανεβενοντας επανω και με ψυχολογια οτι θα οδηγησω 4Τ παπι χωρις συμπλεκτι ανοιγω το γκαζι να φυγω. Και το μηχανακι ξεκινησε σαν διαολος τρομαζοντας με (που λεει ο λογος). Μετα αφου εχοντας καταλαβει οτι εχω να κανω με παπι wanna be μοτοσυκλετακι εκανα κανα 2 δοκιμες κλεισε/ανοιξε γκαζι αποτομα κ τραβοντας το βαρος μου προς τα πισω, κ εκπληκτος παρατηρω οτι αρχιζει να σηκωνεται προς τα πανω! Αρχικα πιστευα πως ο Ανδρεας του ειχε αλλαξει γραναζωμα αλλα με ενημερωσε πως ηταν το μαμα και πως με ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα ειναι ακομα πιο νευρικο! Οσο στις τελικες και στις επιταχυνσεις το Χ με αφηνε αρκετα πισω του (ακομα και στην κατηφορα!!! ) Αυτη η γνωμη ενος φανατικου Χοντακια για το Χ! Θανατος στη ΥΑΜΑΗΑ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimx 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 (τροποποιήθηκε) Αστο ειναι το μαμημενο αρκετα δυνατο και γρηγορο... Ανεβενοντας επανω και με ψυχολογια οτι θα οδηγησω 4Τ παπι χωρις συμπλεκτι ανοιγω το γκαζι να φυγω. Και το μηχανακι ξεκινησε σαν διαολος τρομαζοντας με (που λεει ο λογος). Μετα αφου εχοντας καταλαβει οτι εχω να κανω με παπι wanna be μοτοσυκλετακι εκανα κανα 2 δοκιμες κλεισε/ανοιξε γκαζι αποτομα κ τραβοντας το βαρος μου προς τα πισω, κ εκπληκτος παρατηρω οτι αρχιζει να σηκωνεται προς τα πανω! Αρχικα πιστευα πως ο Ανδρεας του ειχε αλλαξει γραναζωμα αλλα με ενημερωσε πως ηταν το μαμα και πως με ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα ειναι ακομα πιο νευρικο! Οσο στις τελικες και στις επιταχυνσεις το Χ με αφηνε αρκετα πισω του (ακομα και στην κατηφορα!!! ) Αυτη η γνωμη ενος φανατικου Χοντακια για το Χ! Θανατος στη ΥΑΜΑΗΑ! επημαινεις ε? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 15 , 2010 από τον jimx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BlackmanGR 528 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Οσο με περνανε... ναι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikosm1993 191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Αστο ειναι το μαμημενο αρκετα δυνατο και γρηγορο... Ανεβενοντας επανω και με ψυχολογια οτι θα οδηγησω 4Τ παπι χωρις συμπλεκτι ανοιγω το γκαζι να φυγω. Και το μηχανακι ξεκινησε σαν διαολος τρομαζοντας με (που λεει ο λογος). Μετα αφου εχοντας καταλαβει οτι εχω να κανω με παπι wanna be μοτοσυκλετακι εκανα κανα 2 δοκιμες κλεισε/ανοιξε γκαζι αποτομα κ τραβοντας το βαρος μου προς τα πισω, κ εκπληκτος παρατηρω οτι αρχιζει να σηκωνεται προς τα πανω! Αρχικα πιστευα πως ο Ανδρεας του ειχε αλλαξει γραναζωμα αλλα με ενημερωσε πως ηταν το μαμα και πως με ενα δοντι μικροτερο γραναζι μπροστα ειναι ακομα πιο νευρικο! Οσο στις τελικες και στις επιταχυνσεις το Χ με αφηνε αρκετα πισω του (ακομα και στην κατηφορα!!! ) Αυτη η γνωμη ενος φανατικου Χοντακια για το Χ! Θανατος στη ΥΑΜΑΗΑ! πες τα Γρηγόρη... ΠΕΣ ΤΑ !!!!!!!!!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mikeman 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 15 , 2010 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το Crypton-x είναι καλύτερο από το innova... Γιατί για το Crypton έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια ενώ για το innova όχι και πολλά καλά. Πχ τις προάλλες ένας φίλος μου έτρεξε με ένα Crypton του έσπασε η εξατμα(μαμα) ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
pasxalis_evo 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Παιδιά εγώ πιστεύω ότι το Crypton-x είναι καλύτερο από το innova... Γιατί για το Crypton έχω ακούσει τα καλύτερα λόγια ενώ για το innova όχι και πολλά καλά. Πχ τις προάλλες ένας φίλος μου έτρεξε με ένα Crypton του έσπασε η εξατμα(μαμα) ... ποσες φορες θα τα λεμε,σαφως ειναι καλυτερο ρε φιλε .παραπανω κυβικα,4βαλβιδο,υδροψικτο. και σε καθε μηχανακι μπορει να συμβει κατι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
innovas 176 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 Και μόνο που σκεφτόμαστε ανάμεσα στα δυο αυτά παπιά τα λέει ολα. Μιλάμε για δυο απο τα πιο κορυφαία παπιά και απο τις πιο καλές εταιρίες μοτο στον κόσμο χωρίς βέβαια να ξεχνούμε και άλλες όπως suzuki kawasaki κλπ. Τώρα κάποιο είναι πιο γρήγορο κάποιο πιο οικονομικό σε κατανάλωση καποιο πιο αξιόπιστο, ε τι να κάνουμε ολα δεν είναι ίδια και φυσικά δεν έχουμε ολοι μας τα ίδια γούστα, αν είχαμε τα ίδια γούστα ολοι τότε θα υπήρχε μόνο ενα παπί... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yamaha r6 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 crypton kai pali crypton.kala kai ta inovva ala san to crypton. to mono disadvantage ine oti ine too expensive Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adventure 59 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 16 , 2010 καλησπερα,το χ ειναι μακραν καλυτερο απο θεμα αξιοπιστιας επιδοσεων ντιζαιν,σε ενα γκαλοπ που εκαναν οι ντελιβεραδες εβγαλαν μακραν το χ 1ο,αλλα κ τα αδερφια μου ο ενας εχει χ κ δεν του εχει βγαλει τιποτα κ ο αλλος inova k εχει αλλαξει μπιελα πλαστικα κ πισω φρενο η παλια καλη χοντα πεθανε οπως κ η bmw 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
INNOVA 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2010 απο την ωρα εκκινησης μεχρι την ωρα τερματισμου ειναι μπροστα το Χ.....Δοκιμασμενα πραγματα το ιννοβα κρεμαει παρα πολυ οταν μπαινει η 3 ταχυτητα με ενα παιδι ημασταν μαζι λιγο ποιο μπροστα εγω δικαβαλος ομως ημουν κ αυτος μονος τ και μολις εβαλε 4 μ εφυγε Αυτο φιλε οφειλεται επειδη το innova εχει μεγαλο σασμαν και οι ταχυτητες του ειναι μακριες γι'αυτο και βγαζει πραγματικα 125 με 130 χιλιομετρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alexhondakias 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 (τροποποιήθηκε) paidia egw exw na pw ena pragma!!!!!!poloi apo esas lete kakes kritikes gia to innova xoris kan na to exete odhghsei!!!!!!!egw exw o dhghsei kai ta 2 mhxanakia kai h apo4h moy einai oti to innova einai kalytero!!!!!!!!den ftaei to mhxanaki otan kanete kagkoyries!!!!!!!! Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 26 , 2010 από τον alexhondakias 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες