Jump to content
cineboy

Σινεμά "Ο ΠΑΡΑΔΕΙΣΟΣ"...Ανοίξαμε και σας περιμένουμε!!!

Recommended Posts

Είναι πολύ μεγάλη ιστορία, και αποθυμένο χρόνων…από τότε που μικρό παιδάκι ανεβοκατέβαινα τα σκαλιά στο καμαράκι προβολής στον κινηματογράφο ΟΡΦΕΥΣ του παππού μου, στο Αργος.Πόσα καρούλια θεέ μου έχω γυρίσει και πόσα καμπανάκια διαλείμματος έχω χτυπησει!!!

Εδώ και πολλά χρόνια πάντοτε και σε όποιο σπίτι και εάν κατοικούσα είχα τον δικό μου προσωπικό κινηματογράφο.Πάντοτε όμως ένας ξεχωριστός χώρος και ιδανικά λίγο έξω από το σπίτι ήταν το άπιαστο ονειρό μου, ώσπου……την στιγμή που γύρισα στα πάτρια εδάφη και μου περίσευε μια παλιά αποθήκη καμιά δεκαριά μέτρα έξω από το σπίτι.Κάποτε και πριν γίνει αποθήκη ήταν στάβλος για τα άλογα!!

Αυτό ήταν….σήκωσα μανίκια άδειασα τσέπες και ρίχτηκα στην δουλειά.Οτι θαδείτε πιο κάτω είναι προσωπική δουλεά κατά 80% και για αυτό συγχωρείστε μου πιθανά λάθη.

Ξεκινάμε λοιπόν με τις θέσεις θέασης...14 κινηματογραφικές απο το Vilage Αμαρουσίου που πλέον είναι παρελθόν δυστυχώς, και 2 πολυθρόνες....16 συνολικά.Οι θέσεις αυτές έχουν τοποθετηθεί σε 2 επίπεδα.Στο πρώτο είναι τοποθετημένες στο κέντρο οι 2 πολυθρόνες και δεξιά-αριστερά τους υπάρχουν απο 4 καρέκλες ανά ζευγάρια εμπρός και πίσω.Συνολικά δηλαδή υπάρχουν στο πρώτο επίπεδο 10 θέσεις.Παράλληλα μπροστά απο τις δύο πολυθρόνες υπάρχει άνετος χώρος ελεύθερος, τόσο γιά να περνούν οι θεατές στις πλαινές καρέκλες του πρώτου διαζώματος, όσο και γιά να ανοίγουν χωρίς πρόβλημα τα υποπόδια απο τις δύο πολυθρόνες....

Στο κάτω διάζωμα υπάρχουν ακόμη συνολικά 6 καρέκλες, τοποθετημένες ανά τριάδες.Ανάμεσά τους,υπάρχει το απαραίτητο κενό-διάδρομος γιά το πρώτο διάζωμα, και φυσικά το απαραίτητο φώς εντοιχισμένο στο σκαλοπάτι.Μπορεί να είναι ανοιχτό και κατά την διάρκεια της θέασης χωρίς σοβαρά προβλήματα εις βάρος της εικόνας.Είναι LED λάμπα, που αλλάζει διάφορα και πολλά χρώματα συνεχώς.Πίσω απο τις πολυθρόνες υπάρχουν οι απαραίτητοι διακόπτες+ροστάτες γιά το άνοιγμα -κλείσιμο στα spots της αυλαίας.Ολο το πάτωμα είναι επενδυμένο με πολύ χοντρή μοκέτα σε χρώμα σκούρο πρασινοκαφέ διά της μεθόδου του κολήματος στο πάτωμα...δεν ακουμπάει απλά δηλαδή.

Η απόσταση απο τις πίσω καρέκλες-πρώτο διάζωμα, μέχρι την οθόνη είναι 6 μέτρα.

Τα πράσινα τελάρα είναι μπασοπαγίδες και τα μπλέ διαχυτές ήχου, επίσης απο το Vilage Αμαρουσίου.Εκτός απο αυτά που βλέπετε σε διάφορα σημεία του χώρου, έχουν τοποθετηθεί τέτοια και στο κενό που υπάρχει πισω απο τα δύο κυρίως ηχεία,και ομολογώ ότι κάνουν απίστευτη δουλεά.

Να επαναλάβω γιάμιά ακόμη φορά, ότι απο την αρχή δεν θέλησα να φτειάξω ένα "κυριλέ"Home Cinema γιατί εκτός του ότι δεν είναι του ύφους μου,δεν θα ταίριαζε καθόλου τόσο με την περιοχή που είναι ο Παράδεισος, όσο και με την φιλοσοφία του σπιτιού μου που είναι λίγα μέτρα πιό μακρυά του.Ακόμη, προσπάθησα να μην θυσιάσω τίποτε εις βάρος της εικόνας.Κάποια κάδρα και αφίσσες που θα δείτε είναι σε τέτοια σημεία τοποθετημένα που δεν ενοχλούν καθόλου.Παράλληλα το δύκολο κομμάτι ήταν το διακοσμητικό, αφού βασική προυπόθεση γιά εμένα ήταν ο συγκεκριμένος χώρος να μου θυμίζει και πράγματα απο τον κινηματογράφο ΟΡΦΕΑ του παππού μου, μιά και μεγάλωσα στο καμαράκι προβολής του, αλά επίσης να έχει και κάποιες άλες νότες, απο την τέχνη της μουσικής.Διάφορα μουσικά όργανα περίεργα απο σημεία του κόσμου,παλιές κασσέτες,δισκάκια 45 στροφών,μπομπίνες ηχογραφημένες με τις πρώτες μου μουσικές παραγωγές στο ραδιόφωνο, προγράμματα κινηματογράφου και θεάτρου που έχω κατά καιρούς κερδίσει σε ιντερνετικές δημοπρασίες και διάφορα άλα περίεργα και ξεχασμένα αντικείμενα όπως trailer και αυθεντικές ταινίες απο τον κινηματογράφο του παππού μου, εισητήρια εκείνης της εποχής, χειροκίνητο γκόνκ διαλειμμάτων..(το παλιό γνωστό καμπανάκι που ακούγαμε ότι τελειώνει το διάλειμμα......το χρυσοπλήρωσα και έφαγα τον κόσμο να το βρώ, ενω παράλληλα το έκανα να δουλέυει...)και φυσικά τα δικά μας εισητήρια !!!

image-493A_49E65403.jpg

image-C381_49E65403.jpg

image-5E16_49E65403.jpg

image-FC43_49E65AC6.jpg]

Παμε στην συνέχεια, στην μαύρη ξύλινη σκεπή,Να σας πω εδω ότι το ύψος είναι κάτι παραπάνω απο 3 μέτρα...

image-2D0F_49E65BBB.jpg

image-FD9A_49E65BBB.jpg

image-9DC6_49E65BBB.jpg

image-5271_49E65BBB.jpg

Συνεχίζουμε με το ρολόι του κινηματογράφου...φυσικά πίσω απο τις τελευταίες θέσεις γιά να μην ενοχλεί το φώς του!!!

image-6CA8_49E65D6C.jpg

Πάμε στις δύο απλίκες που είναι δική μου πατέντα.Πρόκειται γιά δύο κουμπαράδες με τις γνωστές φατσούλες του Χονδρού και του Λιγνού....τις έκανα φωτιζόμενες!!!

Τοποθετήθηκαν η μία πάνω απο την πόρτα και η άλη στον ακριβώς απέναντι τοίχο στο ίδιο ύψος.

image-C782_49E65E98.jpg

image-BF7A_49E65E98.jpg

Είναι δυνατόν να λείπει ο Τσάρλυ...μιά πανέμορφη μαριονέττα που αγόρασα όχι φθηνά ,απο την Πράγα πριν μερικά χρόνια...Δεσπόζει δίπλα απο την αυλαία ακριβώς επάνω απο το εμπρός δεξί ηχείο.

image-97AB_49E65F6E.jpg

Ο Χονδρός και ο Λιγνός δεν υπάρχουν διαθέσιμοι στην αίθουσα, μόνο σε κουμπαρά-απλίκα, αλά και σε πορτατίφ!!!Δείτε τους πάνω στο αριστερό ηχείο...

image-912A_49E66080.jpg

Πάμε τώρα στα ράφια, των cd's-dvd κ.λ.π.

Να διευκιρινήσω εδω ότι ο συγκεκριμένος χώρος πολύ παλιά ήταν σταύλος γιά άλογα και στν συνέχεια αποθήκη.Στα σημεία που βλέπετε τα ανοίγματα ήταν μία πόρτα και δύο σχετικά μεγάλα παράθυρα.Εγω τα έκλεισα τα ανοίγματα αυτά ,αλά αο μέσα άφησα τις εσωχές τους, έτσι ώστε να κερδίσω ωφέλιμο και χρηστικό χώρο ,για αυτη την δουλειά.Πόστρα ανοίχθηκε σε έλο σημείο του χώρου, γιατί εκεί που ήταν δεν εξυπηρετούσε σε τίποτε, αντίθετα δημιουργούσε τεράστια προβλήματα στην διάταξη των θέσεων.

Οι ταμπελίτσες που βλέπετε ψηλά με τίτλους...ΣΗΜΕΟΝ...ΠΡΟΣΕΧΩΣ..ΚΑΤΑΛΛΗΛΟ-ΔΕΥΤΕΡΑ...κ.λ.π είναι αυθεντικές παλιες απο τον κινηματογράφο του παππού μου.

image-D73F_49E66207.jpg

Δύο πολύ σημαντικές δεσμίδες εισητηρίων γιά εμένα...

Η μία,το δώρο της Αννας, της γυναίκας μου, στα φετεινά γενέθλιά μου,τυπωμένη σε 1.000 αντίτυπα με τον τίτλο του κινηματογράφου Σινεμά ο Παράδεισος και είσοδο 50 λεπτών!!!, και η άλλη δεσμίδα,ότι απέμεινε απο τα αυθεντικα εισητήρια πριν πολλά χρόνια του κινηματογράφου ΟΡΦΕΑ στο Αργος του παππού μου!!!

image-B626_49E663AA.jpg

image-3460_49E663AA.jpg

Και μιά που μιλάμε γιά εισητήρια, ορίστε και το ταμείο μας!!!

Κάτω απο την ταμπέλα του ταμείου ,μπορείτε να δείτε τους δύο κουμπαράδες εισητηρίων τον Χονδρό και τον Λιγνό.Τα 50 λεπτά τα βάζετε σε όποιον απο τους δύο θέλετε, αν και οι περισσότεροι δείχνουν μιά αδυναμία στον Χονδρό!!!

image-091F_49E664C3.jpg

Αυθεντικά trailers και ταινίες απο τις προβολές του ΟΡΦΕΑ στο Αργος!!!

Παράλληλα στο ραφάκι βλέπετε και τις μινιατούρες αυτοκινήτων του πράκτωρα 007 που κυκλοφόρησαν τελευταία...

image-4BF0_49E66580.jpg

Να και κάποια απο τα θεατρικά και κινηματογραφικά προγράμματα που σας εκανα λόγο στην αρχή απο δημοπρασίες.Τοποθετημένα σε _νεκρά_ σημεία του χώρου,όπως και οι ΄κινηματογραφικές αφίσσες προς αποφυγή ενοχλητικών αντανακλάσεων απο το φως του προβολέα.Υπάρχουν αρκετά τέτοια στον χώρο.

image-0822_49E6665A.jpg

image-A86A_49E6665A.jpg

Ο χώρος, κλιματίζεται,θερμένεται,αερίζεται,υγραίνε�

�αι,αφυγραίνεται,με DAKIN.Βρίσκεται συνεxώς σε λειτουργία.

Φυσικά βάφθηκε σε μαύρο χρώμα και απο επάνω του μπορείτε να διακρίνεται ένα κόκκινο λαμπάκι, το οποίο είναι ορατό απο τις θέσεις του επάνω διαζώματος και αναβοσβύνει σε περίπτωση που κάποιος χτυπήσει το κουδούνι εισόδου.Βαμμένο και αυτό σε μαύρο χρώμα.

image-ADBB_49E667AE.jpg

Πάμε τώρα στο κυρίως πιάτο!!!

Ηome Teater PC...Vapochill ,με κομπρέσορα γιά θερμοκρασίες κάτω του -20 βαθμών Κελσίου.Μεταλαγμένο εξωτερικά σε στρατιωτικό εργαλείο επικοινωνίας.Κανείς δεν καταλαβαίνει ότι πρόκειται απλά γιά ένα P.C...

image-B826_49E668E0.jpg

image-12EA_49E668E0.jpg

Σειρά έχουν τώρα τα 4 περιφερειακά δίπολα ηχεία της Klipch RS62.

Τα δύο απο αυτά που βρίσκονται στο σχετικά πίσω μέρος των πλαινών τοίχων πάιζουν τον ρόλο των κυρίως περιφερειακών ηχείων, ενω τα άλα δύο που βρίσκονται στον πίσω τοίχο και λίγο πιό ψηλά απο τα προηγούμενα δύο, παίζουν τον ρόλο των περιφερειακών efect ηχείων.

image-1C3C_49E66A9C.jpg

image-416D_49E66A9C.jpg

Τα κυρίως ηχεία L-R της KLIPCH RF83......ενσωματωμένα χωρίς απολύτως κανένα πρόβλημα στην θήκη της γυψοσανιδένιας κατασκευής που περιλαμβάνει καιτην οθόνη.

Στο αριστερό ηχείο και κάτω φαίεται και η απαραίτητη Ποπ-Κορνιέρα!!!

image-7D79_49E66BDA.jpg

image-20B6_49E66BDA.jpg

Επάνω ακριβώς απο την αυλαία τοποθετήθηκαν αυτά...

image-522A_49E66CE1.jpg

Ορίστε και πως κρίβεται η ασύρματη ηλεκτροκίνητη κουρτίνα της αυλαίας όταν αυτη μαζεύει γιά προβολές πίσω απο την μεγάλη γυψοσανιδένια κατασκευή....ήρθε οριακά!!!

image-1A11_49E66D80.jpg

image-ABEB_49E66D80.jpg

Σειρά έχει η οθόνη....σταθερή SΤΕWART FIREHAWK G3 ,135 ιντζών...3 μέτρα και κάτι πόντους!!!

image-C055_49E66E84.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Η ειδική κατασκευή γιά τα μηχανήματα και το κεντρικό ηχείο.Εδω έχω ανοίξει τα ντουλάπια γιά να δείτε, αλά και πάλι είναι κάπως δύσκολο να καταλάβετε τι ακριβώς έχει γίνει.Θα πρέπει λοιπόν να σας πω δυό λόγια.Βασικά όλα τα μηχανήματα είναι μέσα στα ντουλάπια αλά όχι σε ράφια ,παρά επάνω σε τροχύλατα σιδερένια ραφάκια, γιά να μπορούν εύκολα να τραβιώνται προς τα έξω όταν αυτό χρειάζεται.Φυσικά έγινε πρόβλεψη και γιά τον απαραίτητο "αέρα" των καλωδίων.Επιλέον εξασφαλίστηκε ο απαραίτητος αερισμός, αφού η κατασκευή απο πίσω δεν έχει ολόκληρη πλάτη και επιπλέον απέχει αρκετά απο τον πίσω τοίχο.Το μόνο ανοιχτό μέρος της όλης κατασκευής είναι το κεντρικό, εκεί δηλαδή που τοποθετήθηκε το κεντρικό πυροβόλο της KLIPCH, RC64.

Με λίγα λόγια η ξύλινη μαύρη κατασκευή με τα ντουλάπια που βλέπετε, απλώς είναι η επένδυση της εσωτερικής κατασκευής.Στο επάνω μέρος της ξύλινης κατασκευής και κατά μήκος της οθόνης προβολής, ενώθηκε με τα ακρινά της γυψοσανιδένιας κατασκευής, ένα καπάκι ξύλινο σε μαύρο χρώμα, γιά να παίξει τον ρόλο της σκηνής και να δέσει όμορφα η κουρτίνα όταν αυτή είναι μαζεμένη.

Φυσικά το καπάκι αυτό βγαίνει εύκολα γιά όταν χρειαστεί.

Στην μέση της κατασκευής και κάτω απο το κεντρικό ηχείο στην μοκέττα τοποθετήθηκε το sub :SUNFIRE TRUE EQ SIGNATURE.Βρίσκεται ακριβώς στο κέντρο ανάμεσα στα κυρίως ηχεία.

Τα ντουλάπια αυτη την στιγμή εκτός των άλλων φιλοξενούν και τα εξής...

BLUE RAY PLAYER-GAMES CONSOLE:SONY PLAY STATION III

DVD PLAYER: MARANTZ DV12S2

AV ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: DENON AVC-A1SE

ΤΕΛΙΚΟΣ AV ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: SHERBOURN 7/2100A

image-D321_49E6725B.jpg

Η αυλαία μας όπως φαίνεται απο το επάνω διάζωμα με εντελώς ανοιχτά τα σποτάκια απο πάνω, και όπως φαίνεται με χαμηλώτερη ένταση φωτός απο τον ροστάτη...

image-19DE_49E6732D.jpg

image-BA7C_49E6732D.jpg

Η επόμενη φωτογραφία είναι τραβηγμένη γιά να πάρετε μία γεύση ,το πως έχει ενσωματωθεί το μαύρο δωμάτιο όταν στην οθόνη προβάλεται κάτι μαύρο η σε σκούρα χρώματα....δείτε πόσο τεράστιο ρόλο παίζει το χρώμα στον περιβάλοντα χώρο.....γιά παράδειγμα έβαλα το menu του PS III

Δεν μπορείς να ξεχωρίσεις τίποτε...ούτε τοίχους...ούτε πλαίσια οθόνης...ΤΙΠΟΤΑ!!!

image-0CE2_49E674BA.jpg

Και εδω, όταν κλείσει ο προβολέας, ενω η κουρτίνα είναι ακόμη ανοιχτή...το μόνο που φένεται είναι κάτι λαμπάκια στο κάτω ανοιχτό κεντρικό ράφι της κατασκευής που είναι τα λαμπάκια απο τον ενισχυτή σήματος και διακλαδωτή της OEHELBACH!!!

image-C303_49E6747A.jpg

H μία και μοναδική πόρτα εισόδου-εξόδου...γιά παράθυρα, ούτε λόγος να γίνεται!!!βαμένη σε σκούρο βέγκε χρώμα.

Αριστερά στον τοίχο και ανάμεσα στις δύο εσωχές βλέπετε, το καμπανάκι-γκόνγ του παλαιού κινηματογράφου που σας έλεγα πιό πριν.Είναι χειροκίνητο, λειτουργεί με καψούλια, κουρδίζεται και κατάφερα να το βάλω σε λειτουργία και να το βρώ μετά απο απίστευτο ψάξιμο.Είναι γνήσιο της Warner και έχει πολύ μεγάλη ιστορία το πως το τοποθετούσαν.Το έχω συνδέσει με έναν ξεχωριστό μικρό ενισχυτάκο και ξεχωριστό ηχείο κρυμένο πίσω απο την αυλαία.Συνδέεται απλά με rca και όλη η ιστορία είναι ένα πηνιάι που έχει πάνω του. Απλά πατάς τα πλήκτρα που βρίσκονται εμπρός του και βγάζει διάφορους τόνους απο τις χορδές του...κα΄τι σαν πιάνο δηλαδή!!!

image-BF30_49E676FA.jpg

Τέλος μιά σειρά απο μερικές φωτογραφίες που τράβηξα για την ιστορία, απο προβολή μετά την αποψινή φωτογράφιση.Ολες οι φωτογραφίες είναι τραβηγμένες απο το κέντρο του επάνω διαζώματος και φυσικά δεν διεκδικούν και δάφνες φωτογραφικής ποιότητας,αφού χρειάζονται πολύ βαρβάτα μηχανήματα και πολλές γνώσεις γιά να τραβήξεις σωστές φωτογραφίες σε εικόνα προβολής και σε τέτοιο μαύρο χώρο....απλά είναι οι πρώτες που βγαίνουν δημόσια απο το Σινεμά Ο Παράδεισος και αυτό γιά εμένα λέει πολλά.Στην τελική ,αυτό δεν μετράει περισσότερο απο όλα;

image-7824_49E67818.jpg

image-7023_49E67818.jpg

image-2BA2_49E67818.jpg

image-317F_49E67818.jpg

image-F949_49E67818.jpg

image-6C6F_49E67818.jpg

image-AD82_49E67818.jpg

image-122C_49E67818.jpg

image-600F_49E67818.jpg

image-AC54_49E67818.jpg

Σας ευχαριστώ πολύ γιά την υπομονή σας, και ελπίζω να μην σας κούρασα πολύ....

Στην διάθεσή σας, γιά ότι θέλετε να με ρωτήσετε σχετικά με το θέμα...

Tα μηχανήματα εικόνας και ήχου, καθώς και οι καλωδιώσεις στον Παράδεισο...

PROJECTOR:JVC HD1

ΟΘΟΝΗ ΠΡΟΒΟΛΗΣ:SΤΕWART FIREHAWK G3 σταθερή 135΄΄

BLUE RAY PLAYER-GAMES CONSOLE:SONY PLAY STATION III

DVD PLAYER: MARANTZ DV12S2

AV ΠΡΟΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: DENON AVC-A1SE

ΤΕΛΙΚΟΣ AV ΕΝΙΣΧΥΤΗΣ: SHERBOURN 7/2100A

FRONT SPEAKERS:KLIPCH RF83

CENTER SPEAKER: KLIPCH RC64

REAR SPEAKERS:KLIPCH RS62 (x4)

SUB WOOFER: SUNFIRE TRUE EQ SIGNATURE

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ EIKONAΣ: OEHELBACH

ΚΑΛΩΔΙΩΣΗ ΗΧΟΥ: MIT+MERLIN CHOPIN

REPERATOR/SWITCHER: OEHELBACH

HOME THEATER PC:VAPO CHILL XE II

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
:shock::drool::drool: τα λογια εδω ειναι περιτα ... τι να πει κανεις ωραιο , τελειο, υπεροχο ?? και παλι λιγα ειναι ! καλη σου επιτιχια !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
:shock::drool::drool: τα λογια εδω ειναι περιτα ... τι να πει κανεις ωραιο , τελειο, υπεροχο ?? και παλι λιγα ειναι ! καλη σου επιτιχια !

Nα'σαι καλά βρε Πέτρο.......σε ευχαριστώ πολύ και καλή σου Ανάσταση...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Πολύ μεράκι και καλή δουλειά. Μπράβο σου φίλε :_thumbsup:

Απο το avatar σου,σε βλέπω καλό φίλο της μεγάλης εικόνας,και πολύ χαίρομαι γιά αυτό.Σε ευχαριστώ πολύ-πολύ.

Το σύστημα λόγω των αρκετών φωτογραφιών δεν μου επέτρεψε να συνεχίσω,όλα σε ένα και επειδή οι φωτογραφίες έχουν μιά συνέχεια ,αναγκάστηκα να ανοίξω και δεύτερο θέμα σαν μέρος Β'.

Εαν κάποιος mod έχει την καλοσύνη και θέλει,καλό θα είναι να ενώσει τα δύο θέματα σε ένα...ευχαριστώ πολύ....Γιάννης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απιστευτη δουλεια φιλε.. χιλια μπραβο για το μερακι σου.. οτι και να πω ειναι απλα λιγο.. να εισαι παντα καλα να το χαιρεσαι..

Και ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι πραγματικα μου εφτιαξες την διαθεση μετα απο μια σκατα μερα...

και παλι απλα υποκλινομαι ρε φιλε.. :respekt::worshippy:

το μονο που του λειπει ειναι μια μηχανη για :popcorn: !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

μπραβο σου, φοβερη δουλεια εχεις κανει. :respekt:

πρεπει να χαλασες αρκετα $$, αλλα και χρονο για να το κανεις αυτο.

βγαλε προγραμμα με τις προβολες (ειδα τα star wars) και τιμες εισιτηριων, και εδω ειμαστε!! :lol:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σε γνωρίσαμε με την busa , μετά μάθαμε ότι είσαι μουσικός παραγωγός , αργότερα σε είδαμε με μια κιθάρα να τραγουδάς , κάτι όμως από όλα αυτά δεν κόλλαγε με το nickname σου , τι δουλειά έχει ένα cineboy με τα παραπάνω ?

τώρα εξηγούνται όλα ! ! !

ένα μεγάλο μπράβο από εμένα και ευχές για μια καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και πάντα υγεία και χαρά ! ! !

p.s.

για το πάσχα θα είμαι στο φίχτι θα σε πάρω τηλ. να τα δω όλα αυτά από κοντά.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

σπουδεα δουλεια...θα προτυνα και μια κλασσικη μηχανη ποπ-κορν για να ολοκληρωθει η εικονα!!!

μπραβο και παλι!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Μπράβο ρε φίλε!! Πολύ μεράκι και φανταστική δουλειά!! Πραγματικά ελπίζω να σε γεμίζει κάθε μέρα και περισσότερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φϊλε μου πραγματικά είναι πανέμορφο και πιστεύω μοναδικό... Μπράβο σου! Έχεις πολύ μεράκι!

Πιστεύω άξιζε και με το παραπάνω τον κόπο και το χρήμα!

Καλές προβολές!

Α! Να σε ρωτήσω όμως κάτι που δεν κατάλαβα...

Ηome Teater PC...Vapochill ,με κομπρέσορα γιά θερμοκρασίες κάτω του -20 βαθμών Κελσίου.

Αυτό γιατί;

Τροποποιήθηκε από τον Scandal

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Απιστευτη δουλεια φιλε.. χιλια μπραβο για το μερακι σου.. οτι και να πω ειναι απλα λιγο.. να εισαι παντα καλα να το χαιρεσαι..

Και ενα μεγαλο ευχαριστω γιατι πραγματικα μου εφτιαξες την διαθεση μετα απο μια σκατα μερα...

και παλι απλα υποκλινομαι ρε φιλε.. :respekt::worshippy:

το μονο που του λειπει ειναι μια μηχανη για :popcorn: !!

Το πόσο χάρηκα με αυτά που έγραψες δεν λέγεται....ιδιαίτερα εκείνο..."μου έφτιαξες την μέρα μου".....τι να πω τώρα εγω;;ένα απλό ευχαριστώ φτάνει;

μπραβο σου, φοβερη δουλεια εχεις κανει. :respekt:

πρεπει να χαλασες αρκετα $$, αλλα και χρονο για να το κανεις αυτο.

βγαλε προγραμμα με τις προβολες (ειδα τα star wars) και τιμες εισιτηριων, και εδω ειμαστε!! :lol:

Σίγουρα τα χρήματα δεν ήταν λίγα, αλά ο κόπος και η γνώση γιά κάτι τέτοιο είναι πολύ περισσότερα.Ιδιαίτερα να βρεθεί ο σωστός χώρος.

Μπορεί να έφτιαξα ολόκληρο σπίτι, αλά πρώτον εαν δεν το έφτειαχνα αυτό θα έσκαγα και δεύτερον το ευχαριστήθηκα σε σχέση με το σπίτι δεκάδες φορές περισσότερο....

Η τιμή είναι 50 λεπτά γιά τον χαβαλέ με κερασμένο ότι θέλεις απο το κυλικείο.Στην τιμή αυτη πέρνεις και το αναμηνηστικό εισητήριο απο τον Παράδεισο αριθμημένο με την θέση που θα κάτσεις!!!

Βρε λές να το σκεφτούμε γιά ομαδική προβολή του My Bike;

σε γνωρίσαμε με την busa , μετά μάθαμε ότι είσαι μουσικός παραγωγός , αργότερα σε είδαμε με μια κιθάρα να τραγουδάς , κάτι όμως από όλα αυτά δεν κόλλαγε με το nickname σου , τι δουλειά έχει ένα cineboy με τα παραπάνω ?

τώρα εξηγούνται όλα ! ! !

ένα μεγάλο μπράβο από εμένα και ευχές για μια καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και πάντα υγεία και χαρά ! ! !

p.s.

για το πάσχα θα είμαι στο φίχτι θα σε πάρω τηλ. να τα δω όλα αυτά από κοντά.

Ξέχασες το ενυδρείο υφάλου!!! :D

Θα είσαι στην γειτονιά και δεν θα περάσεις απο εδω;...μην το σκεφτείς καθόλου.Ακόμη και την ημέρα του Πάσχα κερνάμε κρασάκι και μεζέ σε όσα άτομα είσαστε.Σου στέλνω pm με τα τηλέφωνά μου....

Αντε να είσαι ο πρώτος που θα μεταφέρεις προσωπικές εντυπώσεις απο τον Παράδεισο εδω, εκτός απο εμένα....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Απιστευτο! Τι να πω...ειναι εξαιρετικο :respekt:

Πραγματοποιησες το ονειρο πολλων...

Συμπτωματικα και ο δικος μου παππους ειχε κινηματογραφο (θερινο με το ονομα "Ερμιονη") αλλα μιλαμε για δεκαετια 50's & 60's...ετσι δεν εχω εικονα του κινηματογραφου παρα μονο νοσταλγικες αφηγησεις απο τον παππου και την υπολοιπη οικογενεια...

Εχει πολυ πλακα να βλεπω τον πατερα μου να ξερει ολους τους διαλογους των ταινιων εκεινης της εποχης απ'εξω αφου σαν παιδακι ξημεροβραδιαζοταν στον κινηματογραφο και εβλεπε 100 φορες καθε ταινια! :D

Τροποποιήθηκε από τον MotoGamoto

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
σε γνωρίσαμε με την busa , μετά μάθαμε ότι είσαι μουσικός παραγωγός , αργότερα σε είδαμε με μια κιθάρα να τραγουδάς , κάτι όμως από όλα αυτά δεν κόλλαγε με το nickname σου , τι δουλειά έχει ένα cineboy με τα παραπάνω ?

τώρα εξηγούνται όλα ! ! !

ένα μεγάλο μπράβο από εμένα και ευχές για μια καλή συνέχεια σε ότι κάνεις και πάντα υγεία και χαρά ! ! !

p.s.

για το πάσχα θα είμαι στο φίχτι θα σε πάρω τηλ. να τα δω όλα αυτά από κοντά.

Τα απλά dvd τα προβάλω, μέσω αυτού του PC το οποίο είναι ειδικά φτειαγμένο γιά τέτοιες συνθήκες.Επειδή η ποιότητα εικόνας των περισσοτέρων απλών dvd είναι γιά κλάμματα,το pc φοράει ειδικά προγράμματα επεξεργασίας εικόνας έτσι ώστε να ελαχιστοποιούνται αυτά τα προβλήματα.Ομως αυτά τα προγράμματα είναι απίστευτα βαριά με αποτέλεσμα να ζορίζονται σχεδόν όλοι οι επεξεργαστές σε τέτοιο σημείο που να φτάνουν θερμοκρασίες 70 και 80 βαθμών με αποτέλεσμα να κολάνε.Αυτο εκριβώς το πρόβλημα εξαφανίζεται με το Vapochill.

Απιστευτο! Τι να πω...ειναι εξαιρετικο :respekt:

Πραγματοποιησες το ονειρο πολλων...

Συμπτωματικα και ο δικος μου παππους ειχε κινηματογραφο (θερινο με το ονομα "Ερμιονη") αλλα μιλαμε για δεκαετια 50's & 60's...ετσι δεν εχω εικονα του κινηματογραφου παρα μονο νοσταλγικες αφηγησεις απο τον παππου και την υπολοιπη οικογενεια...

Εχει πολυ πλακα να βλεπω τον πατερα μου να ξερει ολους τους διαλογους των ταινιων εκεινης της εποχης απ'εξω αφου σαν παιδακι ξημεροβραδιαζοταν στον κινηματογραφο και εβλεπε 100 φορες καθε ταινια! :D

Και ο δικός μου πατέρας πήγαινε ταμείο στην ίδια ταινία 3 φορές την εβδομάδα.Οχι γιά να δεί την ταινία,αλά γιά να δεί τν μέλουσα γυναίκα του, που τότε ήταν στο ταμείο του κινηματογράφου!!!

Να'σαι καλά...με συγκίνησες!!!!

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ και απο βάθη καρδιάς όλλους σας, που τιμάτε με την παρουσία σας ένα θέμα που παράληλα άνοιξε και ένα άλο πολύ μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου εδω.

Δεν ξέρετε πόσο σηματνικό γιά εμένα είναι ,απλά και μόνο που κατάφερα μετά απο πολύ χρόνο και απίστευτη δουλεά να το τελειώσωμ τουλάχιστον εσωτερικά.

Ο Παράδεισος είναι κάτι το διαφορετικό στον χώρο, όχι γιατί δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αλά γιατί απλά έτσι το έλεγε η καρδιά μου.

Φυσικά η παρουσία σας, έστω και μεμονομένα εδω ,θα του δώσει μεγάλη τιμή...να το ξέρετε αυτό.

Σας χρωστάω ένα βιντεάκι που σας έλεγα απο χθές.....τίποτε το σπουδαίο..ερασιτεχνικά πράγματα,απλά να πάρετε και μιά γεύση με κίνηση στο, πως είναι ο χώρος,πως λειτουργεί η οθόνη και πως ακούγεται το Γκόνκ!!!

Φυσικά δεν τόλμησα να κλείσω φώτα και να βάλω εικόνα στον προβολέα, γιατί δεν θα βλέπατε τίποτε!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
εκπληκτική κατασκευή...

ελπίζω να το απολαμβάνεις τακτικά!!!

Εαν το απολαμβάνω λέει;......

Να'σαι καλά και σε ευχαριστώ πολύ.

Τι εχεις κανει ρε μεγαλε???!!!

Μπραβο! :respekt: :respekt: :respekt:

Ότι μπορούσε η τσέπη μου και τράβαγε η καρδιά μου!!!! :D

Χίλια ευχαριστώ....

σπουδεα δουλεια...θα προτυνα και μια κλασσικη μηχανη ποπ-κορν για να ολοκληρωθει η εικονα!!!

μπραβο και παλι!!

Ναι αυτή λείπεΙ, και η μικρούλα που υπάρχει στον χώρο είναι απλά υποκατάστατο!!!!

Σε ευχαριστώ.

Μπράβο ρε φίλε!! Πολύ μεράκι και φανταστική δουλειά!! Πραγματικά ελπίζω να σε γεμίζει κάθε μέρα και περισσότερο...

Η αλήθεια είναι ότι δεν υπάρχει ο απαραίτητος χρόνος, αλά όσος βρίσκεται τα περνάμε υπέροχα!!!

Σε ευχαριστώ πολύ φίλε μου.....

Θα ήθελα να σας ευχαριστήσω πολύ και απο βάθη καρδιάς όλλους σας, που τιμάτε με την παρουσία σας ένα θέμα που παράληλα άνοιξε και ένα άλο πολύ μεγάλο κομμάτι της καρδιάς μου εδω.

Δεν ξέρετε πόσο σηματνικό γιά εμένα είναι ,απλά και μόνο που κατάφερα μετά απο πολύ χρόνο και απίστευτη δουλεά να το τελειώσωμ τουλάχιστον εσωτερικά.

Ο Παράδεισος είναι κάτι το διαφορετικό στον χώρο, όχι γιατί δεν μπορούσε να γίνει και διαφορετικά, αλά γιατί απλά έτσι το έλεγε η καρδιά μου.

Φυσικά η παρουσία σας, έστω και μεμονομένα εδω ,θα του δώσει μεγάλη τιμή...να το ξέρετε αυτό.

Σας χρωστάω ένα βιντεάκι που σας έλεγα απο χθές.....τίποτε το σπουδαίο..ερασιτεχνικά πράγματα,απλά να πάρετε και μιά γεύση με κίνηση στο, πως είναι ο χώρος,πως λειτουργεί η οθόνη και πως ακούγεται το Γκόνκ!!!

Φυσικά δεν τόλμησα να κλείσω φώτα και να βάλω εικόνα στον προβολέα, γιατί δεν θα βλέπατε τίποτε!!!

Τροποποιήθηκε από τον cineboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Πω πω ρε φίλε πάρα πολύ ωραίος!!!!!!!!!!!

Γερός να 'σαι να χαίρεσαι τις πατέντες σου!!!!!!!!

Άντε και καλές προβολές...!!!!!!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Φανταστική δουλειά!! Πολύ ζεστός χώρος και πραγματικά είναι ότι πρέπει για παρεΐστικες προβολές! Δεν τολμώ να ρωτήσω το κόστος, όμως είμαι σίγουρος πως όταν βρίσκεσαι μέσα σ'αυτόν το χώρο, τα ξεχνάς όλα.. Συγχαρητήρια λοιπόν, γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο, πραγματικά..

Θα ήταν καλή ιδέα πιστεύω (και θα βοηθούσε κιόλας) αν μπορούσες να γράφεις κάπου τις ταινίες που θα παίζεις. Πχ, στις τάδε του μηνός και ώρα τάδε θα προβληθεί η ταινία τάδε. Κάπως έτσι σε γενικές γραμμές. Να είχες ένα link στην υπογραφή σου πχ, το οποίο να μας οδηγούσε στο πρόγραμμα προβολών.. Χωρίς να ξέρω αν έχεις δικό σου site ήδη, ή κατά πόσο αυτό που λέω είναι εφικτό.

Συγχαρητήρια και πάλι.. Σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσω με παρέα ή χωρίς.. :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ MOTOGP

εεε?? φανταστικε μου συμφοριμητη....Εεε?? ε?? ΟΚ λοιπον εγω φερνω ποπ κορν !!!! :rolleyes: B) B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Να είσαι πάντα καλά και να χαίρεσαι ότι φτιάχνεις..... Πολύ ωραίος :worshippy::respekt:

Και εσυ να'σαι πάντα καλά....σε ευχαριστώ πολύ.

Πω πω ρε φίλε πάρα πολύ ωραίος!!!!!!!!!!!

Γερός να 'σαι να χαίρεσαι τις πατέντες σου!!!!!!!!

Άντε και καλές προβολές...!!!!!!!!

Μεγάλη κουβέντα είπες και σε ευχαριστώ πολύ γιά αυτη...

Φανταστική δουλειά!! Πολύ ζεστός χώρος και πραγματικά είναι ότι πρέπει για παρεΐστικες προβολές! Δεν τολμώ να ρωτήσω το κόστος, όμως είμαι σίγουρος πως όταν βρίσκεσαι μέσα σ'αυτόν το χώρο, τα ξεχνάς όλα.. Συγχαρητήρια λοιπόν, γιατί το τελικό αποτέλεσμα είναι απίστευτο, πραγματικά..

Θα ήταν καλή ιδέα πιστεύω (και θα βοηθούσε κιόλας) αν μπορούσες να γράφεις κάπου τις ταινίες που θα παίζεις. Πχ, στις τάδε του μηνός και ώρα τάδε θα προβληθεί η ταινία τάδε. Κάπως έτσι σε γενικές γραμμές. Να είχες ένα link στην υπογραφή σου πχ, το οποίο να μας οδηγούσε στο πρόγραμμα προβολών.. Χωρίς να ξέρω αν έχεις δικό σου site ήδη, ή κατά πόσο αυτό που λέω είναι εφικτό.

Συγχαρητήρια και πάλι.. Σίγουρα κάποια στιγμή θα περάσω με παρέα ή χωρίς.. :_thumbsup:

Το κόστος μηχανημάτων και κάποιων βασικών κατασκευών μπορώ να σου το πω εαν θέλεις.Ομως η μεγάλη ιστορία που εχει να κάνει με την προσωπική δουλειά ,και τις ανάλογες γνώσεις δεν μπορώ να στην κοστολογήσω.

Οσο γιά τις ταινίες, ΄δεν υπάρχει τίποτε προγραμματισμένο, εκτός και εαν μαζευόμαστε κάποιες φορές πολλά άτομα ωπότε ξέρουμε απο το μεσημεράκι τι ακριβώς θα δούμε.

Δικό μου site δεν έχω,αλά η ιδέα σου είναι καλή...

Σε ευχαριστώ πολύ.

ΞΕΡΩ ΠΟΥ ΘΑ ΔΩ ΤΑ ΕΠΟΜΕΝΑ MOTOGP

εεε?? φανταστικε μου συμφοριμητη....Εεε?? ε?? ΟΚ λοιπον εγω φερνω ποπ κορν !!!! :rolleyes: B) B)

Σε περιμένω με τα χίλια...έχουμε και δύκτιο στο σινεμά μαζί με δορυφορική...εσυ μην ξεχάσεις τα πόπ-κόρν,μου το'ταξες!!!!

Τροποποιήθηκε από τον cineboy

Μοιράσου αυτό το μήνυμα


Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Επισκέπτης
Απάντησε σε αυτό το θέμα...

×   Pasted as rich text.   Paste as plain text instead

  Only 75 emoji are allowed.

×   Your link has been automatically embedded.   Display as a link instead

×   Your previous content has been restored.   Clear editor

×   You cannot paste images directly. Upload or insert images from URL.


×
×
  • Create New...