Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 4 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) Για όσους δεν το έπιασαν the niece = η ανηψιά the nephew = ο ανηψιος Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον Phorever 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 αυτα τα αραμαϊκα στο τετραδιο τι ειναι? :rotfl: Δοκιμή κάμψης ντε! Νταξ έγραφα κάπως βιαστικά (και βαριεστημένα) σε νορμάλ συνθήκες κάνω καλύτερα γράμματα :D Εμείς το λέγαμε Σκυρόδεμα το μάθημα.. Φαντάζομαι κάτι αντίστοιχο ! και σε ποιο μαθημα τα διδασκουν ?? στο μπετόν Ι ή στο μπετον ΙΙ ?? τι μπετά και σκυροδέματα, δεν είμαστε δομικοί-πολίτικοι μηχανικοί, αυτούς που μετράνε σε μέτρα τους σνομπάρουμε! Μηχανικη ΙΙ παρακαλω! Ετσ, Μηχανική ΙΙ ουσιαστικά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση στο μάθημα του Ποιοτικού ελέγχου + Τεχνολογίας υλικών, από την 3η άσκηση Παναγιώτη "δοκιμή εφελκυσμού χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος κατά ΚΤΧ 2008", αλλά είχαμε πιάσει όλες τις δοκιμές, θα μου λείψει αυτό το μάθημα Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 (τροποποιήθηκε) επέτρεψέ μου αφού δίνεις πάσα: beluga=είδος δελφινιού Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 21 , 2014 από τον Phorever 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Schumi 8.191 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikolas206 263 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 beluga=είδος δελφινιού Εχω την εντυπωση οτι η μπελουγκα ειναι ειδος φαλαινας... Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
srk 1.534 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Αλομπαρ 5.214 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 bob ross φαση ετσι? 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Phorever 895 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 «εδώ θα βάλω ένα πευκάκι που μάλλον ζει εκεί» 10 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
g1ann1s 391 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 21 , 2014 τι μπετά και σκυροδέματα, δεν είμαστε δομικοί-πολίτικοι μηχανικοί, αυτούς που μετράνε σε μέτρα τους σνομπάρουμε! Ετσ, Μηχανική ΙΙ ουσιαστικά αλλά στη συγκεκριμένη περίπτωση στο μάθημα του Ποιοτικού ελέγχου + Τεχνολογίας υλικών, από την 3η άσκηση Παναγιώτη "δοκιμή εφελκυσμού χάλυβα οπλισμού σκυροδέματος κατά ΚΤΧ 2008", αλλά είχαμε πιάσει όλες τις δοκιμές, θα μου λείψει αυτό το μάθημα Για ποια σχολή μιλάμε ? γιατί πολύ γνωστά μου ακούγονται αυτά τα bold... :P Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 5 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Λίγα με τον γείτονά μου μην γίνουμε μπίλιες Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tre 4.529 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Λίγα με τον γείτονά μου μην γίνουμε μπίλιες Αυτός μου φαίνεται πως κάθεται στο κέντρο της Π Λούτσας ακριβώς 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Λίγα με τον γείτονά μου μην γίνουμε μπίλιες Μπιλιες ή μπιελες;; Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MentalRay 2.839 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 12 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
stantonop 3.474 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 6 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ax_ena_honda 15.751 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 7 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 1 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 Για ποια σχολή μιλάμε ? γιατί πολύ γνωστά μου ακούγονται αυτά τα bold... :P Γνωστά τα bold? Κάτι ξέρεις εσύ... σχολή Μηχανολόγων, λεπτομέρειες αν είναι με π.μ να μη δίνουμε κ στόχο! :D Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
loutsos13 1.926 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 2 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gen.Markus 6.229 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 22 , 2014 3 Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες