Jump to content
ALX™

Καλός σελάς στην Αθήνα....που?

Recommended Posts

συμφωνω μαζι σου και δεν διαφωνω με κανεναν απο τα παιδια!και εγω ο ιδιος επαινεσα τον χαραχτηρα του και τα καλα λογια που εχω ακουσει για το ατομο του και μπραβο του!!!

δεν εχω προβλημα αν ειναι απο την αιγυπτο απο την αλβανια απο την βουλγαρια!απλα καπου στεναχωριεμαι που τονιζετε η εθνικοτητα του [λογω του καλου χαραχτηρα του] και αντιστροφως καυτηριαζουμαι ελληνες επαγγελματιες!!!

ειναι σαν να λεμε το καλο παιδι ο σακης ο [αιγυπτιος] που μας παιρνει φτηνα και ειναι ευγενικος και το λαμογιο ο [ελληνας] χωρις ονομα αλλα τονιζοντας την εθνικοτητα γενικευοντας που μας παιρνει ακριβα και με κατωτερη δουλεια!!!

μπραβο σακη απο την αιγυπτο μακαρι και αλλοι αλλοδαποι να βλεπουν οτι οταν ειναι σωστοι οπως εσυ ειστε αποδεκτοι στην ελληνικη κοινωνια, σας αγκαλιαζουμαι σας εμπειστευομαστε και δεν εχουμαι καμια μα καμια ρατσιστικη διαθεση απεναντι σας και συνυπαρχουμαι αξιοπρεπεστατα!

Εγώ και μόνο τόνισα την εθνικότητά του αρκετές σελίδες πιο πίσω, οπότε αναλαμβάνω και την "ευθύνη" γι' αυτό.

Το έκανα γιατί σε μια εποχή όπου η χώρα μας έχει κατακλυστεί από αρκετούς αλλοδαπούς εγκληματίες (επειδή για κάποιο λόγο οι έξυπνες χώρες τους τούς ξαπόστειλαν εδώ να δημιουργήσουν προβλήματα), έχουμε ανάγκη να διαπιστώνουμε ότι κάποιοι (αρκετοί ίσως) είναι όχι απλώς καλοί, αλλά μάλαμα.

Και ζουν σε μια χώρα που ΔΕΝ τους σέβεται (ούτε εμάς τους ημεδαπούς βέβαια), αλλά εκείνοι ζουν σε πείσμα των καιρών με ΤΑΠΕΙΝΟΤΗΤΑ, ΕΥΣΕΒΕΙΑ, ΤΙΜΙΟΤΗΤΑ και μας κάνουν άθελά τους να ντρεπόμαστε.

Το έχω ξαναγράψει φίλε. Τον διαφήμισα λίγο τότε στο site, του είπα ότι τον στηρίζουν όλοι όσοι τον έχουν γνωρίσει κι έσκυβε κλαίγοντας να μου φιλήσει τα χέρια γι' αυτό το τίποτα που του πρόσφερα.

Δεν τον άφησα φυσικά και τραβήχτηκα από σεβασμό στο άτομό του, γιατί δεν ήθελα να μοιάζει μπροστά μου υποτακτικός. Δεν του ταιριάζει. Όμως έχει μια οικογένεια να θρέψει απ' αυτή τη δουλειά και η όποια βοήθεια σε μια ξένη χώρα, είναι πραγματικά ανάσα ζωής.

Και τους θρέφει μ' αυτά που βγάζει, δεν πάει να κλέψει, να εξαπατήσει, να σκοτώσει. Οφείλουμε (νομίζω) να διαφυλάττουμε τέτοιους ανθρώπους, απ' όπου κι αν προέρχονται.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Starsel :worshippy::respekt: εκανα τη σελα της αφρικανας στον Σακη , τελια οσο δεν παει αλλο και παντα με χαμογελο :respekt: .

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εμένα πάντως 1 χρόνο μετά η σέλα, είναι σαν να την πήρα χτες από κει. Ούτε ζαρώματα ούτε τίποτα! Αυτό δείχνει ότι έγινε καλή δουλειά ΚΑΙ ΑΠΟ ΜΕΣΑ ΠΟΥ ΔΕΝ ΦΑΙΝΕΤΑΙ! (κι αυτό είναι το σημαντικότερο πιστεύω) Είχε επέμβει και στα σφουγγάρια στο σημείο των προσαγωγών που είχαν κάτσει λίγο και ζάρωσαν το μαμά κάλυμμα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καμμια φωτο σάς χαλαει να ποσταρετε απο τις σελες που φτιαξατε;Ή φοβαστε το ματι; :vava:

Ο ALX έχει βάλει φωτό και εδώ (πιο πίσω σελίδες) και στο site του starsel. :boxing::vava: (Πάρε ένα μαυρισμένο μάτι τεμπέλη άντρα). :tooth:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Παρασκευή πήγα και γω στον Σάκη για να φτιάξω την απαίσια λαχανί σέλα του kle anhelo μου. Δε το σκέφτηκα πολύ μετά τα καλά λόγια που διάβασα και τη δουλειά που είδα ειδικά στης φίλης Εβελίνας. Όντως ωραίος και ευχάριστος τύπος. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν αδυνατούλη όπως οι περισσότεροι Αιγύπτιοι αλλά εκείνος μοιάζει πιο πολύ με επιστάτη σε κάτεργα επί ρωμαικής εποχής. :D Του ζήτησα ένα τικ πιο ογκώδη τη σέλα γενικώς, να τη φτιάξει μπροστά για να εφάπτεται όμορφα με το τεπόζιτο και να είναι μαύρη με το πάνω μέρος σαγρέ και τα πλαινά ματ. Ραφές μαύρες. Κόστος? 40 euro. Δε το πίστευα μέχρι που το άκουσα... Πάντως σε αντίθεση με το τι είχε ειπωθεί πριν 2 χρόνια ο τυπάκος έχει έτοιμη σέλα αντικατάστασης για anhelo. Μάλλον έπαθε από Εβελίνα και έμαθε! Χαχαχ! Πάντως δε χάρηκε τρομερά που ανέφερα το όνομά της... Όταν βέβαια του έλεγα για τα καλά λόγια που λέγονται γι αυτόν στο φόρουμ με ευχαριστούσε συνεχώς με ένα χαμόγελο. Ακούραστος στο να ακούει τις παραξενιές του καθενός. Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να ήταν σαν αυτόν...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Την Παρασκευή πήγα και γω στον Σάκη για να φτιάξω την απαίσια λαχανί σέλα του kle anhelo μου. Δε το σκέφτηκα πολύ μετά τα καλά λόγια που διάβασα και τη δουλειά που είδα ειδικά στης φίλης Εβελίνας. Όντως ωραίος και ευχάριστος τύπος. Η αλήθεια είναι ότι περίμενα έναν αδυνατούλη όπως οι περισσότεροι Αιγύπτιοι αλλά εκείνος μοιάζει πιο πολύ με επιστάτη σε κάτεργα επί ρωμαικής εποχής. :D Δεν έχεις κι άδικο, ωραία η παρομοίωσή σου. :tooth: Του ζήτησα ένα τικ πιο ογκώδη τη σέλα γενικώς, να τη φτιάξει μπροστά για να εφάπτεται όμορφα με το τεπόζιτο και να είναι μαύρη με το πάνω μέρος σαγρέ και τα πλαινά ματ. Ραφές μαύρες. Κόστος? 40 euro. Δε το πίστευα μέχρι που το άκουσα... Πάντως σε αντίθεση με το τι είχε ειπωθεί πριν 2 χρόνια ο τυπάκος έχει έτοιμη σέλα αντικατάστασης για anhelo. Μάλλον έπαθε από Εβελίνα και έμαθε! Χαχαχ! Πάντως δε χάρηκε τρομερά που ανέφερα το όνομά της... Φαντάζομαι τί τράβηξε, είδε τον Τουτανχαμών φαντάρο :surrender: Όταν βέβαια του έλεγα για τα καλά λόγια που λέγονται γι αυτόν στο φόρουμ με ευχαριστούσε συνεχώς με ένα χαμόγελο. Ακούραστος στο να ακούει τις παραξενιές του καθενός. Μακάρι όλοι οι επαγγελματίες να ήταν σαν αυτόν... Τους καλούς (όποιοι κι αν είναι) ας τους βοηθάμε-προωθούμε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας δεί δουλειά του Σάκη εδώ θεσσαλονίκη απο παιδί που την έστειλε με το λεωφορείο την σέλα του και την έκανε σένια ήθελα να την στείλω και εγώ!

Αλλά μετα απο όσα διάβασα δεν θέλω απλά να την στείλω θέλω να κατέβω Αθήνα για να τον γνωρίσω και απο κοντα!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ο Σακης στο μεταξουργειο ειναι πολυ καλος ανθρωπος.. του εχω παει σελα και την εχει κανει πολυ ωραια.. ευγενικος και συνεπεστατος στην δουλεια του και στα εξηγει ολα.. τον προτεινω ανεπιφυλακτα

http://starsel.weebly.com/

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Έχοντας δεί δουλειά του Σάκη εδώ θεσσαλονίκη απο παιδί που την έστειλε με το λεωφορείο την σέλα του και την έκανε σένια ήθελα να την στείλω και εγώ!

Αλλά μετα απο όσα διάβασα δεν θέλω απλά να την στείλω θέλω να κατέβω Αθήνα για να τον γνωρίσω και απο κοντα!

Άμα το κάνεις αυτό, πες του το να δεις αντίδραση. Στα πατώματα θα πέσει (από υποχρέωση)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δε μπορείτε να φανταστήτε παιδιά...

"γκιόργκο οτι τέλεις εσύ...εσύ πως τελεισ σέλα σου...τες ένα πόντο τες δύο?...οτι τες εσύ" :D

Ανέβαινε πάνω, κατέβαινε, ξανανέβαινε, έφερνε να δω άλλες σέλες, να δω υφάσματα, φωτογραφίες από δουλείες του.

Άλλο πράμα...

Τροποποιήθηκε από τον DRS

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

θα πω κατι ακομα...τη σελα οταν στη διαμορφωνει τη δοκιμαζεις...αν πχ νομιζεις οτι το υλικο που σου βαλε ειναι σκληρο..βαζεις πιο μαλακο...πας μετα βολτα με τη μηχανη..κι υστερα σου ραβει το καλυμμα.

κι ουτε σε κοιτα με μισο ματι...ρε μεγαλε τωρα τι μου κανεις.

ειναι καλος και σαν σελάς και σα χαρακτήρας

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θελω και εγω να φτιάξω την σελα του τυφωνα που είναι σε κακά χάλια!

Οπότε και λεω να δοκιμάσω να πάω στον Σάκη!

Άλλωστε απο οτι κατάλαβα τα χρήματα που θα δώσω είναι τα ίδια με μια καινούργια έστω και ιμιτασιον!

Τροποποιήθηκε από τον Sammo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά η σέλα που μου έφτιαξε είναι με μία λέξη καταπληκτική. Και λίγα λέω. Όπως την ήθελα. Μιλάμε για εργοστασιακή δουλειά. Αλφάδι ο Σάκης. Θα επακολουθήσει φώτο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γράφτε ένα σχόλιο στο blog της σελίδας του. Μια καλή κουβέντα από ευχαριστημένους πελάτες, είναι η μεγαλύτερη επιβράβευση γι' αυτόν.

Eδώ> http://starsel.weebly.com/1/post/2010/06/1.html#comments

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερεται ποσα λεφτα περιπου θα μου παρει για να φτιαξει μια σελα απο ενα tdr 125 μια απλη σελα ειναι για οσους δεν το ξερουν μοιαζει με του KLE 500 μονο το απεξω σκεφτομαι να αλλαξω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

παιδια ξερεται ποσα λεφτα περιπου θα μου παρει για να φτιαξει μια σελα απο ενα tdr 125 μια απλη σελα ειναι για οσους δεν το ξερουν μοιαζει με του KLE 500 μονο το απεξω σκεφτομαι να αλλαξω

Πρέπει να πας από κει. Κάθε περίπτωση είναι διαφορετική, αναλόγως της κατάστασης και τί μπορεί να σου αποφύγει.

Αξίζει τον κόπο όμως να πας να τη δει. Και πήγαινε και αλλού, αν έχεις χρόνο, να συγκρίνεις. Τιμές και πρόσωπα.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ίσως και λιγότερα από 40. Φαντάσου ότι εμένα μου πήρε τόσο εκτός από το ντύσιμο και για προσθήκη υλικού και για φτιάξιμο της μύτης.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

μαλλον 25 ευρω

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά επειδή μάλλον ανεβαίνω την άλλη βδομάδα στην Αθήνα και η σέλα μου θέλει επειγόντως χέρι γιατί αλλιώς με βλέπω με διογκωμένο προστάτη ...... (δε θέλω σχόλια) ... τον πήρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε τα περαιτέρω......

Μόλις του είπα ότι έμαθα για αυτόν από τα παιδιά του φόρουμ και για τα καλά τους λόγια, αν και από τηλέφωνο, καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή είχε σκάσει ένα χαμόγελο σαράντα ήλιους στο πρόσωπό του....

Ευγενέστατος, εξαιρετικά φιλικός ... μου ακούστηκε ωραίος τύπος......

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παιδιά επειδή μάλλον ανεβαίνω την άλλη βδομάδα στην Αθήνα και η σέλα μου θέλει επειγόντως χέρι γιατί αλλιώς με βλέπω με διογκωμένο προστάτη ...... (δε θέλω σχόλια) ... τον πήρα τηλέφωνο για να κανονίσουμε τα περαιτέρω......

Μόλις του είπα ότι έμαθα για αυτόν από τα παιδιά του φόρουμ και για τα καλά τους λόγια, αν και από τηλέφωνο, καταλάβαινα ότι εκείνη τη στιγμή είχε σκάσει ένα χαμόγελο σαράντα ήλιους στο πρόσωπό του....

Ευγενέστατος, εξαιρετικά φιλικός ... μου ακούστηκε ωραίος τύπος......

Μην ξεχάσεις να του πεις ότι ήρθες από Κρήτη για δουλειές και αντί να ψάξεις κάποιον εκεί κάτω, προτίμησες να έρθεις σ' εκείνον απ' τα καλά λόγια που άκουσες.

Δωρεάν είναι ένας καλός λόγος, αλλά χαρίζει τόση ευτυχία. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα