ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 ΄'οτι φοράει SH150 και Scarabeo 200 Μακάρι νάξερα το φοράνε και αυτά ούτε τόνα έχω ούτε τ' άλλο.ΕΝΤΙΤ : το=τι ο δαίμων... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alej 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Το σκουτεράκι Σάββα πουλήθηκε πριν 2 χρόνια με κάπου 57.000Km Αν εξαιρέσεις το θέμα που προέκυψε με την φλάντζα και την υπόλοιπη ιστορία απο ασχετοσύνη των μαστόρων κατα τα άλλα ήταν ένα εξαιρετικό μηχάνημα. Εγώ προτιμώ την απλότητα του καρμπυρατέρ και την αξιοπιστία του που δεν παρουσίασε ποτέ κανένα πρόβλημα και μου έκαιγε σταθερά 3,2-3,3lt/100km με νορμάλ οδήγηση. Μικροδιαφορές στην κατανάλωση με το ψεκαστό και σαφέστατα οφέλη σε αντοχή σε κακές βενζίνες και κόστους επισκευής αν προκύψει θέμα. Το προτείνω το μηχανακι με χίλια. Η εκδοση του 2008 (προ Keihin εποχής δηλάδή) παρουσίασε κάποια θεματάκια με τον ψεκασμό. Πες μου λίγο αν θέλεις για τελική και γενικώς για το στήσιμο του. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 από τον alej Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 (τροποποιήθηκε) Πες μου λίγο αν θέλεις για τελική και γενικώς για το στήσιμο του. Είναι ένα πολύ καλό σκούτερ με 16αρηδες τροχούς το οποίο πατάει και το νιώθεις πολύ ασφαλές στο δρόμο. Οι αναρτήσεις του είναι αρκετά καλές και μονάχα τα πίσω αμορτισέρ σε μεγάλες λακκούβες θα αντιδράσουν ξερά και πιο απότομα. τα φρένα είναι ικανοποιητικά.Πολύ καλά για σκούτερ. Το γκάζι αρκετό για τα πάντα, ακόμα και άνετα δικάβαλα. Πατινάρει αρετά στις εκκινήσεις απο κατασκευή αλλά με ένα σετ μπίλιες Dr Pulley υπάρχει βελτίωση σημαντική. Τελική θα δεις σε ευθεία 120-125 και σε κατηφόρα 130. Πρακτικά με 90-100 πάς όμορφα και ξεκούραστα. Εγώ στα 5 + χρόνια που το είχα πραγματικά δεν είχα κανένα παράπονο. Άμα ήθελες να τρέξεις και να στρίψεις άκουγε πολύ καλά, κάποιες φορές μερικοί τράβαγαν τα μαλλιά τους το πώς το έβαζα σε στροφές, ειδικά με τα Metzeler Feelfree.Oi 16 ρηδες τροχοί είναι must!! Επίσης απο ποιότητα συναρμογής, πλαστικά, τριξίματα, βαφές κανένα πρόβλημα. Εν ολίγοις είναι τίμιο μηχανημα. Δεν θα σε απογοητεύσει, τα αξίζει τα λεφτά του. Δεν είναι τυχαίο γεγονός που η SYM έχει περάσει πρώτη σε πωλήσεις τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα σκουτερ της. Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 10 , 2015 από τον TC-drift 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Οτι λεει ο απο πανω μου. Η δικη μου ιστορια (που για καποιους παλιους θα φανω γραφικος) εχει ως εξης. Αγοραζω το μηχανακι καινουριο την Μεγαλη Πεμπτη του 2008. Σε μιση ωρα οδηγησης και μετα απο 14 χιλιομετρα σβηνει. Νεκρο. Ερχονται, το φορτωνουν, παμε μαγαζι, ξενερωνω. Ψαχνουν, ξαναψαχνουν, τζιφος. Αλλα εχει παει μεσημερι και πρεπει να κλεισουν. Δεν προλαβαινω να παω σπιτι και με παιρνουν τηλεφωνο, "μια ασφαλεια ηταν, μην ανησυχεις". (ναι, καλα, μια ασφαλεια και δεν εκοψε κανενος η κουτρα του να τη δει.) Σιγα σιγα αρχισα να το γουσταρω ολο και πιο πολυ. Καποια στιγμη, δεν επαιρνε μπροστα. Το αφηνα για λιγο και μετα δεν επαιρνε, παρα μονο με καλωδια. Το ξαναπαω, αλλαζουμε μπαταρια, ολα καλα... Μετα απο λιγο το ιδιο. Ψαχνει, ξαναψαχνει, τιποτα. Αλλαζει ηλεκτρονικες, εγκεφαλους (μεσα στην εγγυηση) κι οτι αλλο μπορουσε να σκεφτει. ταλαιπωρηθηκε και ταλαιπωρηθηκα, ασε που δεν του ειχα και εμπιστοσυνη πια, διοτι απο τοτε που το πηρα, καταργησα τη μεγαλη σε οποιοδηποτε δρομολογιο αν ημουν μονος. Μεχρι που παω μια μερα να δω αν το εφτιαξαν (με αφησε νυχτα 200 μετρα απ το συνεργειο) και ο μηχανικος ειχε γινει κοκκινος απ το θυμο του. Για την οοολη ιστορια ειπε (αλλα δεν εχω και λογο να μην τον πιστεψω αφου στα υπολοιπα χρονια δεν το ξαναπαθα ΠΟΤΕ πια), εφταιγε μια γαμημενη λαθος λαμπα που ειχα αλλαξει... Και τα χρονια κυλουσαν μια χαρα χωρις προβληματα και με μπολικη απολαυση, μεχρι καποια στιγμη που επαθα ΣΧΕΔΟΝ τα ιδια. Η διαφορα ηταν οτι μολις αλλαζα/καθαριζα το μπουζι, ολα καλα... Ναι, καλα το καταλαβατε, φλαντζα... Αντε και την αλλαζω κι αυτη, αντε κι ολα καλα παλι. Πριν κανα εξαμηνο, χρονος, φιλος μηχανικος, μου λεει "εχω την αισθηση οτι η μπιελα σου φλερταρει". Ε, δεν εδωσα σημασια (μηχανικοι ειναι, σημασια θα δινουμε;;;) και συνεχισα τη συμβιωση μαζι του. Μεχρι προχθες. Ο ηχος του ηταν αρκετα τραχυς. Ducatiστηκε... Δεν το διασταυρωσα ακομα, αλλα το πιο πιθανον ειναι να τα παιξε η μπιελα. Καποιοι τωρα θα γελανε και αν ηταν ετοιμοι να πανε να το παρουν, σιγουρα αλλαξαν γνωμη. Οχι κυριοι. Το μηχανακι για την κατηγορια του, το θεωρω αστερι. Στην ουσια, αν εξαιρεσουμε αυτο που επαθα την πρωτη μερα, τα υπολοιπα ηταν αναμενομενα. Μην ξεχναμε οτι πηγαινα ΠΑΝΤΟΥ μ αυτο με την ταυτοτητα στο στομα. 100 χιλιομετρα σπασμενο, σταση μιση η μια ωρα και ξανα 100 χιλιομετρα πισω με τους ιδιους ρυθμους. Ε που πας ρε καραμητρο; 171cc ειναι και κουβαλαει ενα μουλαρι 100+ κιλα καθημερινα. Απο καταναλωσεις, εχω δει με σπαστικα προσεχτικη οδηγηση σε ανετο επαρχιακο δρομο 2,8/100 μεχρι και 4,2 σπασμενο. Δεν ξερω τι εμπειριες και τι απαιτησεις εχουν καποιοι απ τα φρενα του, αλλα εγω τα θεωρω ΠΑΡΑ πολυ καλα, ειδικα το πισω. Οι αναρτησεις δεν ειναι απο Goldwing, αλλα εγω προσωπικα, δεν ειχα θεμα. Πιο πολυ μπορω να πω οτι με κουρασε η σελα του, κι αυτο το λεω επειδη εκατσα σε μηχανακι φιλου που ειχε σκαψει τη σελα, και σ αυτη τη μικρη δοκιμη, ενοιωσα πιο ανετα απ οτι στο δικο μου. Σε στροφη με ασφαλτο "γυαλοχαρτο" εχω ξυσει το λαιμο της εξατμισης. Αν ειχα φραγκα, θα επαιρνα ευχαριστως το καινουριο (χωρις το CBS που εκτος οτι το θεωρω πανακριβο, δεν το εχω αναγκη) αν και μ αρεσει πολυ και το Joyride με τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ χωρους, αλλα θα φτιαξω το δικο μου. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Ωραία ανάλυση ! Ευχαριστούμε ! Στα πόσα χλμ έκαψε φλάντζα και στα πόσα χλμ η μπιέλα έδειξε σημάδια κόπωσης? Στα ίδια με του Βαγγέλη ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
leosake 1.089 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Οτι λεει ο απο πανω μου. Η δικη μου ιστορια (που για καποιους παλιους θα φανω γραφικος) εχει ως εξης. Αγοραζω το μηχανακι καινουριο την Μεγαλη Πεμπτη του 2008. Σε μιση ωρα οδηγησης και μετα απο 14 χιλιομετρα σβηνει. Νεκρο. Ερχονται, το φορτωνουν, παμε μαγαζι, ξενερωνω. Ψαχνουν, ξαναψαχνουν, τζιφος. Αλλα εχει παει μεσημερι και πρεπει να κλεισουν. Δεν προλαβαινω να παω σπιτι και με παιρνουν τηλεφωνο, "μια ασφαλεια ηταν, μην ανησυχεις". (ναι, καλα, μια ασφαλεια και δεν εκοψε κανενος η κουτρα του να τη δει.) Σιγα σιγα αρχισα να το γουσταρω ολο και πιο πολυ. Καποια στιγμη, δεν επαιρνε μπροστα. Το αφηνα για λιγο και μετα δεν επαιρνε, παρα μονο με καλωδια. Το ξαναπαω, αλλαζουμε μπαταρια, ολα καλα... Μετα απο λιγο το ιδιο. Ψαχνει, ξαναψαχνει, τιποτα. Αλλαζει ηλεκτρονικες, εγκεφαλους (μεσα στην εγγυηση) κι οτι αλλο μπορουσε να σκεφτει. ταλαιπωρηθηκε και ταλαιπωρηθηκα, ασε που δεν του ειχα και εμπιστοσυνη πια, διοτι απο τοτε που το πηρα, καταργησα τη μεγαλη σε οποιοδηποτε δρομολογιο αν ημουν μονος. Μεχρι που παω μια μερα να δω αν το εφτιαξαν (με αφησε νυχτα 200 μετρα απ το συνεργειο) και ο μηχανικος ειχε γινει κοκκινος απ το θυμο του. Για την οοολη ιστορια ειπε (αλλα δεν εχω και λογο να μην τον πιστεψω αφου στα υπολοιπα χρονια δεν το ξαναπαθα ΠΟΤΕ πια), εφταιγε μια γαμημενη λαθος λαμπα που ειχα αλλαξει... Και τα χρονια κυλουσαν μια χαρα χωρις προβληματα και με μπολικη απολαυση, μεχρι καποια στιγμη που επαθα ΣΧΕΔΟΝ τα ιδια. Η διαφορα ηταν οτι μολις αλλαζα/καθαριζα το μπουζι, ολα καλα... Ναι, καλα το καταλαβατε, φλαντζα... Αντε και την αλλαζω κι αυτη, αντε κι ολα καλα παλι. Πριν κανα εξαμηνο, χρονος, φιλος μηχανικος, μου λεει "εχω την αισθηση οτι η μπιελα σου φλερταρει". Ε, δεν εδωσα σημασια (μηχανικοι ειναι, σημασια θα δινουμε;;;) και συνεχισα τη συμβιωση μαζι του. Μεχρι προχθες. Ο ηχος του ηταν αρκετα τραχυς. Ducatiστηκε... Δεν το διασταυρωσα ακομα, αλλα το πιο πιθανον ειναι να τα παιξε η μπιελα. Φίλε ακριβώς τα ίδια αλλά με διαφορά στα χιλιόμετρα είχα με το Atlantic μου, με το οποίο ακόμα ταλαιπωρούμαι.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Φλαντζα στις 38000 Σαββα, και μπιελα, τωρα, γυρω στις 53000 την πηρα χαμπαρι (αν ειναι). Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Φλαντζα στις 38000 Σαββα, και μπιελα, τωρα, γυρω στις 53000 την πηρα χαμπαρι (αν ειναι). Ευχαριστώ φίλε μου,οπότε τα ίδια περίπου με τον Βαγγέλη. Δεν θυμάμαι το κόστος αλλά πρέπει νάναι λογικό. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Γυρω στο 300αρι μου ειπε ο μαστορας. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Γυρω στο 300αρι μου ειπε ο μαστορας. Αν αλλάξουν τα πάντα, ήτοι μπιέλα, ελατήρια, πιστόνι,ρουλεμάν στροφάλου, έδρανα βαλβίδων κλπ, φλάντζες, ρεκτιφιέ και εργασία τόσο, νομίζω ότι είναι πάρα πολύ καλά ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 (τροποποιήθηκε) Οτι λεει ο απο πανω μου. Η δικη μου ιστορια (που για καποιους παλιους θα φανω γραφικος) εχει ως εξης. Αγοραζω το μηχανακι καινουριο την Μεγαλη Πεμπτη του 2008. Σε μιση ωρα οδηγησης και μετα απο 14 χιλιομετρα σβηνει. Νεκρο. Ερχονται, το φορτωνουν, παμε μαγαζι, ξενερωνω. Ψαχνουν, ξαναψαχνουν, τζιφος. Αλλα εχει παει μεσημερι και πρεπει να κλεισουν. Δεν προλαβαινω να παω σπιτι και με παιρνουν τηλεφωνο, "μια ασφαλεια ηταν, μην ανησυχεις". (ναι, καλα, μια ασφαλεια και δεν εκοψε κανενος η κουτρα του να τη δει.) Σιγα σιγα αρχισα να το γουσταρω ολο και πιο πολυ. Καποια στιγμη, δεν επαιρνε μπροστα. Το αφηνα για λιγο και μετα δεν επαιρνε, παρα μονο με καλωδια. Το ξαναπαω, αλλαζουμε μπαταρια, ολα καλα... Μετα απο λιγο το ιδιο. Ψαχνει, ξαναψαχνει, τιποτα. Αλλαζει ηλεκτρονικες, εγκεφαλους (μεσα στην εγγυηση) κι οτι αλλο μπορουσε να σκεφτει. ταλαιπωρηθηκε και ταλαιπωρηθηκα, ασε που δεν του ειχα και εμπιστοσυνη πια, διοτι απο τοτε που το πηρα, καταργησα τη μεγαλη σε οποιοδηποτε δρομολογιο αν ημουν μονος. Μεχρι που παω μια μερα να δω αν το εφτιαξαν (με αφησε νυχτα 200 μετρα απ το συνεργειο) και ο μηχανικος ειχε γινει κοκκινος απ το θυμο του. Για την οοολη ιστορια ειπε (αλλα δεν εχω και λογο να μην τον πιστεψω αφου στα υπολοιπα χρονια δεν το ξαναπαθα ΠΟΤΕ πια), εφταιγε μια γαμημενη λαθος λαμπα που ειχα αλλαξει... Και τα χρονια κυλουσαν μια χαρα χωρις προβληματα και με μπολικη απολαυση, μεχρι καποια στιγμη που επαθα ΣΧΕΔΟΝ τα ιδια. Η διαφορα ηταν οτι μολις αλλαζα/καθαριζα το μπουζι, ολα καλα... Ναι, καλα το καταλαβατε, φλαντζα... Αντε και την αλλαζω κι αυτη, αντε κι ολα καλα παλι. Πριν κανα εξαμηνο, χρονος, φιλος μηχανικος, μου λεει "εχω την αισθηση οτι η μπιελα σου φλερταρει". Ε, δεν εδωσα σημασια (μηχανικοι ειναι, σημασια θα δινουμε;;;) και συνεχισα τη συμβιωση μαζι του. Μεχρι προχθες. Ο ηχος του ηταν αρκετα τραχυς. Ducatiστηκε... Δεν το διασταυρωσα ακομα, αλλα το πιο πιθανον ειναι να τα παιξε η μπιελα. Καποιοι τωρα θα γελανε και αν ηταν ετοιμοι να πανε να το παρουν, σιγουρα αλλαξαν γνωμη. Οχι κυριοι. Το μηχανακι για την κατηγορια του, το θεωρω αστερι. Στην ουσια, αν εξαιρεσουμε αυτο που επαθα την πρωτη μερα, τα υπολοιπα ηταν αναμενομενα. Μην ξεχναμε οτι πηγαινα ΠΑΝΤΟΥ μ αυτο με την ταυτοτητα στο στομα. 100 χιλιομετρα σπασμενο, σταση μιση η μια ωρα και ξανα 100 χιλιομετρα πισω με τους ιδιους ρυθμους. Ε που πας ρε καραμητρο; 171cc ειναι και κουβαλαει ενα μουλαρι 100+ κιλα καθημερινα. Απο καταναλωσεις, εχω δει με σπαστικα προσεχτικη οδηγηση σε ανετο επαρχιακο δρομο 2,8/100 μεχρι και 4,2 σπασμενο. Δεν ξερω τι εμπειριες και τι απαιτησεις εχουν καποιοι απ τα φρενα του, αλλα εγω τα θεωρω ΠΑΡΑ πολυ καλα, ειδικα το πισω. Οι αναρτησεις δεν ειναι απο Goldwing, αλλα εγω προσωπικα, δεν ειχα θεμα. Πιο πολυ μπορω να πω οτι με κουρασε η σελα του, κι αυτο το λεω επειδη εκατσα σε μηχανακι φιλου που ειχε σκαψει τη σελα, και σ αυτη τη μικρη δοκιμη, ενοιωσα πιο ανετα απ οτι στο δικο μου. Σε στροφη με ασφαλτο "γυαλοχαρτο" εχω ξυσει το λαιμο της εξατμισης. Αν ειχα φραγκα, θα επαιρνα ευχαριστως το καινουριο (χωρις το CBS που εκτος οτι το θεωρω πανακριβο, δεν το εχω αναγκη) αν και μ αρεσει πολυ και το Joyride με τους ΑΠΙΣΤΕΥΤΟΥΣ χωρους, αλλα θα φτιαξω το δικο μου. Το θέμα με την φλάντζα προκύπτει με μαθηματική ακρίβεια σε όλους γιατί: Στο πρώτο service ο κατασκευαστής δίνει σαφή οδηγία στους επισκευαστές να ΣΦΙΞΟΥΝ την κεφαλή και ΚΑΝΕΙΣ δεν το κάνει. Με την πάροδο του χρόνου φτάνουμε σε αυτό το αποτέλεσμα. Το θέμα της μπιέλας είναι πιο σύνθετο.. Όταν πήρα εγώ το δικό μου HD200 το 2007 στο βιβλίο του Γκοργκολή έλεγε με σαφήνεια στο εξώφυλλο. ΛΑΔΙ 20W50. Ένα χόντρό λάδι δηλαδή.. Μετά απο 2 χρόνια και με το μοτέρ να είναι ακριβώς το ίδιο τα λάδια που πρότειναν απο εκεί και έπειτα ήταν 5W40!! Και όταν χτύπησε μπιέλα το μοτεράκι μου είχε τραυματιστεί το βελονοειδές ρουλεμάν. Ένας λόγος ενδεχομένως που συνέβη αυτό όπως έχω γράψει και αλλού είναι επειδή: Όταν έφτιαξα τη φλάντζα έβαλα και καινούργιο πιστόνι με ελατήρια (για καλύτερα) αλλά αυτό προφανώς επιβάρυνε την ήδη παλιά μπιέλα και τα έδωσε στο χέρι μια ωρα αρχύτερα. Πιστεύω πραγματικά πως ΑΝ ο μηχανικός είχε σφίξει την κεφαλή στο πρώτο Service και αν χρησιμοποιούσα λάδια 5W40 απο την αρχή το μοτεράκι δεν θα είχε παρουσιάσει κανένα πρόβλημα, Γιατί να χτυπήσει μπιέλα ένα μοτεράκι που κατα τα άλλα δουλεύει άριστα. Τόσο άθλιο ρουλεμάν του έχουν βάλει στο εργοστάσιο? Μήπως απλά είναι θέμα κακής λίπανσης με το χοντρό λάδι που πρότεινε η αντιπροσωπεία ΤΟΤΕ και ΜΕΤΑ το άλλαξε?? Μπορεί και να κάνω λάθος και η μπιέλα να χτυπάει πιο εύκολα σε αυτό το μοτέρ απ ότι σε άλλα αλλά η χρήση που του έκανα και η συντήρηση κατα τα άλλα ήταν άψογη. Εσύ φίλε μου για πες τί λάδια του έβαζες? Και πολύ σημαντικό: Άλλαξες πιστόνι με τη φλάντζα μαζί τότε? Και τί στρώσιμο του έκανες. Προσεκτικό κοκοκο? Ή καθόλου? Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 από τον TC-drift Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Ντροπή δηλαδή και έλεος για ένα σφίξιμο...τελικά όλα μόνοι μας πρέπει να τα κάνουμε? Έλεος......δηλαδή...δεν έχω λόγια.............. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
TC-drift 3.473 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Σκέψου Σάββα πως το μηχανάκι φοράει ΤΡΙΠΛΗ ΜΕΤΤΑΛΙΚΗ φλάντζα. Αλοίμονο αν καιγόντουσαν έτσι.. Αλλά αν τα service Εδώ γίνονται απο άσχετους αυτά είναι τα αποτελέσματα. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Χμ, δεν το ειχα σκεφτει ετσι, δεν γνωριζα ουτε για το σφιξιμο, δεν γνωριζα ουτε για την αλλαγη του λαδιου, αλλα εγω αν εξαιρεσεις την κακη οδηγηση, και στην ωρα μου εκανα τη συντηρηση που χρειαζοταν και τα λαδια που χρησμοποιουσα δεν ηταν 20ρια. Μεχρι και 5αρια εβαλα στην προτελευταια αλλαγη, αλλα μου τα ρουφηξε σε χρονο dt... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
steven_04 2.152 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2015 Nαι, αυτά έχω...δυστυχώς. Τέλος του μήνα, με το μισθό στο χέρι θα βάλω τα FeelFree. Tα βρίσκω γύρω στα 110 ευρώ. Καλή τιμή; Εξαιρετικη, εγω τα εβαλα στα 130 επειδη τα βρηκα μονο σε ενα μαγαζι και βιαζομουν να τα βαλω (χριστ. διακοπες γαρ, μετρημενες οι μερες). Θεσσαλονικη μονο τα βλαμμενα City Grip δινουν με 110. Είναι ένα πολύ καλό σκούτερ με 16αρηδες τροχούς το οποίο πατάει και το νιώθεις πολύ ασφαλές στο δρόμο. Οι αναρτήσεις του είναι αρκετά καλές και μονάχα τα πίσω αμορτισέρ σε μεγάλες λακκούβες θα αντιδράσουν ξερά και πιο απότομα. τα φρένα είναι ικανοποιητικά.Πολύ καλά για σκούτερ. Το γκάζι αρκετό για τα πάντα, ακόμα και άνετα δικάβαλα. Πατινάρει αρετά στις εκκινήσεις απο κατασκευή αλλά με ένα σετ μπίλιες Dr Pulley υπάρχει βελτίωση σημαντική. Τελική θα δεις σε ευθεία 120-125 και σε κατηφόρα 130. Πρακτικά με 90-100 πάς όμορφα και ξεκούραστα. Εγώ στα 5 + χρόνια που το είχα πραγματικά δεν είχα κανένα παράπονο. Άμα ήθελες να τρέξεις και να στρίψεις άκουγε πολύ καλά, κάποιες φορές μερικοί τράβαγαν τα μαλλιά τους το πώς το έβαζα σε στροφές, ειδικά με τα Metzeler Feelfree.Oi 16 ρηδες τροχοί είναι must!! Επίσης απο ποιότητα συναρμογής, πλαστικά, τριξίματα, βαφές κανένα πρόβλημα. Εν ολίγοις είναι τίμιο μηχανημα. Δεν θα σε απογοητεύσει, τα αξίζει τα λεφτά του. Δεν είναι τυχαίο γεγονός που η SYM έχει περάσει πρώτη σε πωλήσεις τα τελευταία 2 χρόνια. Έχει κάνει πολύ καλή δουλειά στα σκουτερ της. Συμφωνω σε ολα. Αν και το οδηγησα για λιγες μερες, εβγαλα περιπου τα ιδια συμπερασματα. Μεχρι τα 80-90 ανεβαζει παρα πολυ ομορφα και γρηγορα και τα 110 τα εχει σχετικα ευκολα. Το δικο μας εχει και after market σελα της luxus οποτε υπαρχει και σχετικη ανεση στην πολυωρη οδηγηση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 και εγω για μπιελα παω... με το hd2.... ελπιζω απλα να κουδουναει κανα κομπλερ, κανα φυγοκεντρικο, αλλα χλωμουλι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 και εγω για μπιελα παω... με το hd2.... ελπιζω απλα να κουδουναει κανα κομπλερ, κανα φυγοκεντρικο, αλλα χλωμουλι... Ώχ........δεν είναι ίδιος ο ήχος Άγγελε του φυγοκεντρικού με τη μπιέλα .......κομπλέρ τώρα....πάλι δύσκολο θάχε θέμα στο να πάρει μπρός.... Πόσα χλμ έχεις φίλε μου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 ειπα χλωμουλι, αλλα περιμενω να ανοιξει για τα σιγουρα... 32000 (λιγα) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Ρε μαμότω.... :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 καλα θα κανω την καρδια μου πετρα (Honda ) και θα παρω κανα sh300 μου φενεται... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 καλα θα κανω την καρδια μου πετρα (Honda ) και θα παρω κανα sh300 μου φενεται... Θα το σιχαθείς να τόχεις εγγυημένα........και από φτιάξτο μόνος σου, τόχουμε τερματίσει το θέμα....μόνο με κινητήρα δεν έχουμε ασχοληθεί.....ακόμα....107.000 χλμ απροβλημάτιστα από την παρέα μας το πλέον ταξιδεμένο.....από εκεί ότι θες τα ξέρω πρώτο χέρι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Africaptan 404 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 καλα θα κανω την καρδια μου πετρα (Honda ) και θα παρω κανα sh300 μου φενεται... Πριν το παρεις ομως, ριξε μια ματια στο κοστος ανταλλακτικων... 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Πριν το παρεις ομως, ριξε μια ματια στο κοστος ανταλλακτικων... Καλή όμως ματιά και ίσως να αιφνιδιαστεί ευχάριστα.....αν και εφόσον χαλάσει κάτι.....μύθοι υπάρχουν πολλοί για ψάξτε το καλά... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CptAngel 4.604 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Για τα hd και τη μπιελα τους ακουω και 'γω συχνα δυστυχως. Φανταζομουν οτι ειναι μυθος, αλλα απ' οτι φαινεται παιζει. Aftermarket λυση για να μη ξανα βγαλει μπιελα μετα το πρωτο μπαμ δεν υπαρχει? Πραγματικα πολυ κριμα για τοσο καλο scooter.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΣΑΒΒΑΣ 8.008 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 27 , 2015 Πράγματι ωραία ερώτηση και πιστεύω ότι αξίζει να εξεταστεί. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες