Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Καθως ολοι εχουμε τον υπολογιστη σαν μεσω που μας φερνει κοντα εδω στο mybike , δειξτε το προσωπο του υπολογιστη σας ! Kubuntu 6.10 η μια, και Kubuntu 8.10 η αλλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) E καλά μόνο απο τον βασικό θα βάλω μια. Η ταπετσαρία αλλάζει κάθε 2 μέρες. Συνήθως έχει σχέση με Warcraft, μηχανές και metal μπάντες Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2009 από τον RIDERGr Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FOURNARIS 2.079 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Εγω στην επιφανεια εργασιας εχω φωτο την κορη μου οταν ηταν 5 μηνων Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Εμένα είναι φώτο από δορυφόρο η γη και κάνει update κάθε 5 λεπτά. Ορίστε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Al_Bandy 2.780 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 λιτότητα.... :P και ηλιοβασίλεμα στα Στείρα :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Καθως ολοι εχουμε τον υπολογιστη σαν μεσω που μας φερνει κοντα εδω στο mybike , δειξτε το προσωπο του υπολογιστη σας ! Kubuntu 6.10 η μια, και Kubuntu 8.10 η αλλη. Στο 8.10 ποιο theme χρησιμοποιεις;; Ειναι πολυ ωραιο! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 (τροποποιήθηκε) Εμένα είναι φώτο από δορυφόρο η γη και κάνει update κάθε 5 λεπτά. Ορίστε αυτο ειναι πραγματικα πολυ ομορφο (οχι πως το TDMακι μου που εχω στο δικο μου παει πισω)... μπορεις σε παρακαλω να μου πεις πως μπορω να το κανω? Ευχαριστω εκ των προτερων Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 31 , 2009 από τον Thrakiotis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Κι εγω θελω αυτο με τη γη γιατι το εχω δει μονο σε Mac.Ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LINDOS_87 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Το κατέβασα από την σελίδα http://greekddl.com/ και θα το βρεις ως Live Earth Watch. Μπορώ να κάνω upload το setup? Ερώτηση προς διαχειριστές? για να μην κάνουν όσοι θέλουν register για να το κατεβάσουν μόνο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
NOE13 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Το κατέβασα από την σελίδα http://greekddl.com/ και θα το βρεις ως Live Earth Watch. Μπορώ να κάνω upload το setup? Ερώτηση προς διαχειριστές? για να μην κάνουν όσοι θέλουν register για να το κατεβάσουν μόνο.Ανεβασε το να μην κανουμε ολοι login! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Εγώ δεν μπορώ να το δείξω, γιατί μετά θα πρέπει να αυτομπαναριστώ για προσβολή δημοσίας αιδούς :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
st3li0s 1.750 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Παιδια οποιος μπορει μετα απο καθε εικονα που θα ανεβαζει ας γραφει κανα link αν ξερει τιποτα για Windows DesktopsThemes,Enviroment κτλ κτλ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 λιτότητα.... :P και ηλιοβασίλεμα στα Στείρα :) Ποια ειναι η Ριτσα ? Στο 8.10 ποιο theme χρησιμοποιεις;; Ειναι πολυ ωραιο! :) KDE 4.2 me dekstop theme "Glowish" τα υπολοιπα ειναι widgets Εγώ δεν μπορώ να το δείξω, γιατί μετά θα πρέπει να αυτομπαναριστώ για προσβολή δημοσίας αιδούς :lol: Εχεις ducati για φοντο ? :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
hayabusas 4.126 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Οριστε και απο μενα, απο το desktop αυτο. Στο λαπτοπ suse9.3 με την ιδια εικονα, οποτε δεν ανεβαζω αλλη! :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Remali tis Fokionos Negri 306 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Ένα όμορφο φράκταλ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
RIDERGr 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Εγώ δεν μπορώ να το δείξω, γιατί μετά θα πρέπει να αυτομπαναριστώ για προσβολή δημοσίας αιδούς :lol: :2funny: :rotfl: :worthy: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Της δουλειάς εννοώ ε! γιατί στο σπίτι έχουμε και μικρά παιδιά... :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
liz4rd 19 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 δεν το βλεπω καλα lizard , θολωνουν τα ματια μου Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panagiotis_18 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 Ορίστε κ το δικό μου :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadShadoW 269 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 τυχαια φωτο που εβγαλα οταν ημουν διακοπες στην σκυρο . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
andreasm25 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 31 , 2009 για την ωρα εχω αυτη.....αλλαζει ομως σχετικα γρηγορα και τις πιο πολλες φορες βαζω μηχανες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2009 Debian stable κύριοι και bleach,στο laptop έχω το ασπρόμαυρο tdm. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2009 (τροποποιήθηκε) Ολοι εχετε πολυ τακτοποιημενα και καλαισθητα desktops! :) Πως φαινονται οι νοικοκυρηδες ανθρωποι! :) Παντως πρεπει να πω ενα ξεχωριστο μπραβο στον φιλο dead shadow γιατι η φωτο που εχει βαλει μου κανει κατι.... Βαζω λοιπον και εγω δυο φωτο απο τις επιφανειες εργασιας μου. Η μια ενω τις περιστρεφω... και η αλλη σε expose mode. Αντε, και μια κανονικη (με λιγα νερα για το εφφε... :P ) Τροποποιήθηκε Φεβρουάριος 1 , 2009 από τον Ταξιδευτής Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
crazy_lkk 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 1 , 2009 αλαζει συχνα το φοντο αναλογα με τη διαθεση,τωρα εχει να κανει με το snowboard. υ.γ.πως μπορω να παρω στιγμιοτιπο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες