Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 (τροποποιήθηκε) Να και μια αλλη απορια. Οσο ημουν αθηνα (και αγοραζα δερματινα μπουφαν/στολες κλπ) εβλεπα στα καταστηματα αληφες για προστασια δερματος. Και επειδη την φροντιδα την εχω στο αιμα μου σκεφτομουν να εκανα μια παραγγελεια απο αθηνα μιας τετοιας αληφης. Οι τιμες ειναι λιγο τσουχτερες παντως. Οποτε... 1) Καποιο μαγαζακι (ονλινε) που να δεινει κατι τετοιο ? (Δεν ειναι αναγκη να ειναι τις dainese το προιον. 2) Εχω εναν γνωστο που δουλευε χρονια με γουνες και δερματινα σακακια, μου ειπε πως αυτα ειναι περιττα εξωδα και δεν εχουν μεγαλη διαφορα απο βαζελινη. Εχει κανεις ακουσει τιποτα για αυτο το θεμα ? Δηλαδη αντι για ιδικες αληφες την χρηση (καθαρης βεβαια) βαζελινης ? Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 2 , 2014 από τον innova 04 Ετικέτες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 η βαζελίνη μου'χαν πει οτι μπουκώνει τους πόρους του δέρματος και ειναι καλο να αποφευγεται γενικα,οπως και η nivea.εγω για το δικο μου χρησιμοποιω εξειδικευμένα προιοντα για δερματινα,και το μπουφαν ειναι μετα απο 5 χρόνια σε άριστη κα΄τασταση μαγαζι on-line δε ξερω,εγω αγοραζω προιοντα απο μια τρύπα στου ψυρρη,όπου ενας τυπος εχει τα παντα λεμε!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DeadRider 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Και πείτε ντέ πως καθαρίζουμε ενα δερμάτινο μόνοι μας... Κανενας ρε συς ?!?!?! -_- Αντε και έχω να καθαρίσω το δερμάτινο απο το ατύχημα και έχει και κάτι αιματάκια πάνω... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lord_dimos 107 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 εγω αν δεν έχω καθαριστικο,με νερο ζεστο,ίσως και λίγο αφρο από κρεμοσάπουνο η΄παιδικο σαμπουαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
georgis4 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Αν και λιγο προστυχος ο τιτλος μου φανηκε τελικα οκ.....χαχαχα Δερματινα απο οτι ξερω και στο καθαριστηριο να το πατε τα κανουν το λεγομενο *στεγνο καθαρισμα*...τωρα το πως και με τι ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Υπαρχει της CAMEL ενα προιον που ειναι κατι σαν *λυπος* αχρωμο για δερματινα παπουτσια...ειναι σαν το μαυρο που ολοι ειχαμε στον στρατο αλλα σε αχρωμο!!! Φτηνο και σε σουπερ μαρκετ το βρισκεις...Μοιαζει με βαζελινη δεν ειναι εχει αλλη *υφη*.... ^_^ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Dark_kronos 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2008 Εγω απλος περναω τις μποτες μου (οχι μηχανης) πολυ σπανια, με λιπος το οπιο μου ειχα δωσει δωρω οταν ειχα παρει δυο δερματινα παντελονια, και ειναι μια χαρα. Τα μπουφαν μου κρατανε καλα, το ενα το εχω τρεια χρονια και το αλλο 2, εχω και ενα που μου εδωσε ο ξαδερφος μου (χαλαρα εχει καμια 15ετια στην πλατη του, αλλα ειναι απο καθαριστιριο και ειναι οκ, και δεν ειναι και γυαλιστερο δερμα. Τα παντελονια μου ειναι και αυτα οκ προς το παρων... Τι να πω, εμενα μυ φαινετε αρκετα καλο το λιπος, και δεν ειναι ακριβο... Αυτο που μου δωσανε ειτανε πολυ μεγαλο κουτακι (νομιζω 0,5 λιτρα) και εχει πανω τιμη 4ευρο και κατι... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 18 , 2008 δεν ξερω. ακομα ειμαι στο δειλημα με το θεμα βαζελινης στο δερμα... δεν εχω και καποια εγκυρη πηγη να μαθω για σιγουρια να σας ενημερωσω. Γιατι αν οντως ειναι ετσι, τοτε "τζαπα" δινουμε ενα καρο χρηματα στα προιοντα που πουλανε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Χρήστος VMX12 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 η βαζελίνη μου'χαν πει οτι μπουκώνει τους πόρους του δέρματος και ειναι καλο να αποφευγεται γενικα,οπως και η nivea.εγω για το δικο μου χρησιμοποιω εξειδικευμένα προιοντα για δερματινα,και το μπουφαν ειναι μετα απο 5 χρόνια σε άριστη κα΄τασταση μαγαζι on-line δε ξερω,εγω αγοραζω προιοντα απο μια τρύπα στου ψυρρη,όπου ενας τυπος εχει τα παντα λεμε!!! Καλησπέρα lord_dimos, μπορείς να στείλεις στοιχεία της τρύπας στου Ψυρρή; Ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniarf 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 Αν και λιγο προστυχος ο τιτλος μου φανηκε τελικα οκ.....χαχαχα Δερματινα απο οτι ξερω και στο καθαριστηριο να το πατε τα κανουν το λεγομενο *στεγνο καθαρισμα*...τωρα το πως και με τι ΔΕΝ ΞΕΡΩ! Υπαρχει της CAMEL ενα προιον που ειναι κατι σαν *λυπος* αχρωμο για δερματινα παπουτσια...ειναι σαν το μαυρο που ολοι ειχαμε στον στρατο αλλα σε αχρωμο!!! Φτηνο και σε σουπερ μαρκετ το βρισκεις...Μοιαζει με βαζελινη δεν ειναι εχει αλλη *υφη*.... ^_^ εστι εστι Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Alarm 5.325 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 οκ τακτοποιηθεικε, τελικα αγοραζα το σετ της dainese να εχω το κεφαλι μου ησυχο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ypopsifios 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2009 Κι εγώ λίπος της camel προτείνω. Θέλει λίγο ζέσταμα για να γίνει πιο ρευστό και να απλωθεί ευκολα. Όχι πολύ ζέσταμα όμως, κοντά σε ένα καλοριφέρ για κανένα τέταρτο περίπου. Αφού το απλώσεις το αφήνεις για μια μέρα να "τραβήξει" και ό,τι περισσεύει σκούπισμα με πανί και είναι τζι-τζι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Latte 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Και για πείτε, δερμάτινο μπουφάν biker υπερπαλιό (πάνω από 40 χρόνια) που έχε να φορεθεί 10 και έχει κυριολετκικά κοκκαλώσει, μαλακώνει; Κι αν ναι, πώς; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
2noob2furious 244 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 24 Πριν χρόνια είχα επιχειρήσει να αναστήσω ένα ζευγάρι γάντια του μποξ που είχαν μείνει στην ντουλάπα καμιά πενταετία. Ενώ φαινομενικά επανήλθαν, στην πρώτη χρήση το δέρμα άρχισε να φεύγει σαν νιφάδες χιονιού και στο πεντάλεπτο ήταν για πέταμα. Παρόμοια εμπειρία ακόμη πιο παλιά με μια δερμάτινη μπάλα του μπάσκετ. Νομίζω πως το μπουφάν δε σώζεται, και αν σώζεται, δε θα ρίσκαρα να το φορέσω για να με προστατεύσει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες