Jump to content
Sign in to follow this  
HBK

Κορωνη-Φοινικουντα-Μεθωνη-Πυλος

Recommended Posts

Σιγουρα θα εχετε επισκεφθει πολλους αξεχαστους τοπους να λοιπον μερικα μερη που θα αξιζε να επισκεφθειτε

1.Κορωνη

koroni.jpg

Koroni.jpg

Koroni1.JPG

151035-alkis-koroni.jpg

2.Φοινικουντα

Finikounda-full.jpg

cam_fini.jpg

3.Μεθωνη

normal_42629028_add5288091_b.jpg

photo5-location-finikouda_big.jpg

a004am%20Abend.jpg

4.Πυλος

Pylos_Limani.jpg

hotelnavarone_pylos.jpg

p5120026.JPG

Αν θελετε να τα δειτε ολα αυτα απο κοντα παρτε τη μηχανη σας και ξεκινηστε θα κανετε αρκετα χιλιομετρα μεχρι να φτασετε αλλα αξιζει τον κοπο η συνεχεια απο Κορωνη προς Φοινικουντα,Μεθωνη και Πυλο ειναι φανταστικη θαυμασιες στροφες και τεραστιες ευθειες με θεα τον μαγικο Μεσσηνιακο Κολπο.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Αυτή η τελευταία φωογραφία, είναι η παραλία της βοϊδοκοιλιάς, ένας φυσικός βιότοπος που προστατεύεται από το πρόγραμμα Natura 2000, αλλά πέρα από αυτό, μια υπέροχη παραλία για το καλοκαίρι.

Να, σαι καλά φίλε μου, μου θύμισες πολύ όμορφες στιγμές από το παρελθόν. !!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε χάλια είναι μην τον ακούτε τον HBK. :huh:

Έκανα αυτές τις διαδρομές μέσα στο καλοκαίρι, στα πλαίσια του γύρου Πελλοπονήσου.

Μαύρο χάλι ρε... Μούφα τελείως σας λέω... -_-

Εννοείται ότι κάνω πλάκα. :P Όσοι δεν έχουν πάει από κει, ας πάνε μια βόλτα, λίγο κωλόδρομοι, αλλά 'νταξει μωρέ B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Αυτή η τελευταία φωογραφία, είναι η παραλία της βοϊδοκοιλιάς, ένας φυσικός βιότοπος που προστατεύεται από το πρόγραμμα Natura 2000, αλλά πέρα από αυτό, μια υπέροχη παραλία για το καλοκαίρι.

paralia ths voidokoilias?axa gi auto den m kollage kati sorry

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε χάλια είναι μην τον ακούτε τον HBK. :huh:

Έκανα αυτές τις διαδρομές μέσα στο καλοκαίρι, στα πλαίσια του γύρου Πελλοπονήσου.

Μαύρο χάλι ρε... Μούφα τελείως σας λέω... -_-

Εννοείται ότι κάνω πλάκα. :P Όσοι δεν έχουν πάει από κει, ας πάνε μια βόλτα, λίγο κωλόδρομοι, αλλά 'νταξει μωρέ B)

me katatromaxes sthn arxh :lol: .pragmati se merika shmeia uparxoun merikoi kolodromoi alla siga mwre

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Πραγματικά πολύ ωραία μέρη αλλά τί θα έλεγα αφού είναι τα μέρη μου αυτά; Τα γύρισα το καλοκαίρι με τη μηχανή και θα τα γυρίσω μάλλον πάλι μέσα στο μήνα!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες φίλε!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Πραγματικά πολύ ωραία μέρη αλλά τί θα έλεγα αφού είναι τα μέρη μου αυτά; Τα γύρισα το καλοκαίρι με τη μηχανή και θα τα γυρίσω μάλλον πάλι μέσα στο μήνα!

Πολύ ωραίες φωτογραφίες φίλε!

thanks.egw exw paei mexri thn foinikounta me to papi kai molis parw kainourgio lew na paw mexri thn me8wnh

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

και ειναι και τιγκα στις topless Ιταλι-δουλες :P :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θα συμφωνησω με τα υπολοιπα παιδια για τις ομορφιες της συγκεκριμενης Μεσσηνιακης περιοχης. Θα ηθελα να προσθεσω τους ομορφους καταρρακτες του Πολυλιμνιου Χαραυγης. Βρισκονται στην διαδρομη Νερομυλου - Πυλου, περιπου 10χλμ. μετα τον Νερομυλο. Για περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ

Μια φωτογραφια ετσι για γευση....

post-2284-1228729955.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Θα συμφωνησω με τα υπολοιπα παιδια για τις ομορφιες της συγκεκριμενης Μεσσηνιακης περιοχης. Θα ηθελα να προσθεσω τους ομορφους καταρρακτες του Πολυλιμνιου Χαραυγης. Βρισκονται στην διαδρομη Νερομυλου - Πυλου, περιπου 10χλμ. μετα τον Νερομυλο. Για περισσοτερες πληροφοριες ΕΔΩ

Μια φωτογραφια ετσι για γευση....

Ποοοοοολύ ωραίο Μανώλη!!! :wub:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα