xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Καταρχην καλησπερα!!! Ρε παιδια μηπως μπορει να μου πει καποιος που μπορω να μπω για να δω αν το μηχανακι ειναι παραεισαγωγης με τον αριθμο πλαισιου? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valas-GSX-R 36 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 Νομίζω ναι αμα πεις τον αρ.πλαισίου σε αντιπρόσωπο ή κατι τέτοιο... -_- Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 μεσω internet υπαρχει καποιος τροπος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 τηλεφωνο στον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ και θα σου πουν...παιζει βεβαια να σου πουν οτι δεν το λενε απο τηλ. και να πρεπει να πας απο εκει.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kleftokotas666 21 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 (τροποποιήθηκε) τηλεφωνο στον ΑΚΑΤΑΝΟΜΑΣΤΟ και θα σου πουν...παιζει βεβαια να σου πουν οτι δεν το λενε απο τηλ. και να πρεπει να πας απο εκει.. μπουαχαχαχαχα......καθε γορα που το ακουω γελαω..... :D Στο υπουργειο μεταφορων κτλ ισως αν φαινεται απο ποιον εισηχθει...η σε κανα κεπ.....υποθεχεις κανουμε... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 2 , 2008 από τον kleftokotas666 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xtx_dimitris 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 ok..θα το ψαξω λιγο κι εγω.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 πές μας ότι βρεις οκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 3 , 2008 Αν πέσεις σε εξυπηρετικό υπάλληλο του ακατονόμαστου τότε θα μάθεις και μέσο τηλεφώνου. Επίσης, μπορείς να καλέσεις σε οποιοδήποτε εξουσιοδοτημένο συνεργείο της Honda. Η διαδικασία είναι εξαιρετικά απλή και γίνετε μέσω του on-line συστήματός τους. Απλά, έχε πρόχειρο τον αριθμό πλαισίου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες