Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Τοποθέτηση Προβολάκια ΥΓ: Να κανετε FULL SIZE στο κατω μερος της σελιδας για να εχετε καλυτερη εικονα 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
javaneze 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Εισαι πολυ μερακλης φιλε μου. Μπραβο.! Τα κανεις αποκλειστικα χομπιστικα αυτα ή αν χρειαστει καποιος κατι στα ηλεκτρολογικα του μπορει να σε επισκευτει; Πολυ ομορφο και το site σου! :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ellessar_GR 360 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Ωραίος, ψήνομαι να βάλω στο fazer, αν και θα διαφέρει κάτι τοις.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
landscape 108 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 ωραιος ρε φιλαρακι,καμια ιδεα για προβολακια εχουμε? xenon ειναι αυτα που εχεις εσυ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3013 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 H βασικότερη δουλειά που κάνουν τα προβολάκια είναι να σου ανοίγουν το φωτιζόμενο οπτικό πεδίο. Σε μοτό που μπορούν να τοποθετηθούν χωρίς να φαίνεται η μοτό σαν καρναβάλι, τα θεωρώ απαραίτητα σε όσους ταξιδεύουν νύχτα. Από τότε που τα έβαλα ευχαριστιέμαι ταξίδι τη νύχτα. Το βασικότερο πρόβλημα στους επαρχιακούς δρόμους την νύχτα είναι ότι χάνεις τις άκρες του δρόμου όταν πλαγιάζεις, κι αυτό γιατί τα φώτα των μοτοσυκλετών μας σταματάνε προς τα πάνω σε μια ευθεία γραμμή η οποία όταν αλλάξει η κλίση της μοτοσυκλέτας μεταβάλεται η γωνία της σε σχέση με τον δρόμο. Εκεί χρειάζεσαι ένα φως που φέγγει 360° κι όχι 180 όπως η μικρή σκάλα της μοτοσυκλέτα. Κι όχι απλά 360°, αλλά με έμφαση στο άπλωμα του φωτός κι όχι στον φωτισμό προς τα εμπρός (όπως η μεγάλη μας σκάλα ας πούμε) Έτσι όταν πλαγιάζεις υπάρχει πάντα διαθέσιμο φωτιζόμενο πεδίο και βλέπεις πολύ καλά τις άκρες του δρόμου. Πέρα από αυτό ακόμα κι όταν κινείσαι ευθεία, έχεις πολύ καλύτερο φως μπροστά από την μοτοσυκλέτα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2124 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 ....πολυ καλη δουλια φιλε!...συγχαρητήρια! ...και για την εργασία σου και για τη σελιδα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Thrakiotis 12 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Εισαι πολυ μερακλης φιλε μου. Μπραβο.! Τα κανεις αποκλειστικα χομπιστικα αυτα ή αν χρειαστει καποιος κατι στα ηλεκτρολογικα του μπορει να σε επισκευτει; Πολυ ομορφο και το site σου! :) Φιλε ευχαριστω για τα καλα σου λογια.. ειναι μονο χομπυ, δεν εχω καμια επαγγελματικη σχεση. Μου αρεσει να δοκιμαζω προιοντα στη μηχανη μου, για να βρω αυτο που μου ταιριαζει. Βοηθαω και τα φιλαρακια οσο μπορω και βρισκω χρονο.. Με χαρα να βοηθησω σε αποριες, αφου πολλες φορες, εγιναν αφορμη να κανω φιλαρακια με τα οποια απολαμβανω εξορμησεις με τις μηχανες... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nikos_oik 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2008 Ωραία τα προβολάκια και φαντάζομαι όπως είπε ο ALX ιδιαίτερα χρήσιμα για τις άκρες του δρόμου στρίβοντας. Τη μόνη ένσταση που έχω είναι μήπως τα παραπάνω Watt που τραβούν σου εξαντλήσουν πιο γρήγορα την μπαταρία ή/και υπερφορτώνουν την γεννήτρια και τον ανορθωτή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
originalksd 1986 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 13 , 2017 Παίζει να ανανεωθεί το λινκ / να δοθούν ξανά οι οδηγίες, γιατί το αρχικό έχει χαλάσει ????? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tsaki 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 16 , 2019 Παίζει να ανανεωθεί το λινκ και να δοθούν ξανά οι οδηγίες, γιατί το αρχικό έχει χαλάσει ????? Μ' αρέσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες