themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 24 , 2015 θελω εντυπωσεις μολις τα πατησεις λιγο τα λαστιχα,εγω εβαλα τα dunlop rs 2 αλλα δεν ειμαι και πολυ ευχαριστημενος. εννοείται, Σε 8 μήνες 3,500 χιλιόμετρα ?Το καις και εσύ το μοτόρι , σαν και εμένα Πόσο πήγε το μαλλί ?280 με την τοποθετηση,δυστυχώς οι υποχρεωσεις είναι αμειλικτες...δεν πειράζει, ζουμε με το όνειρο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 17 , 2017 69.700 km και ήρθε η ώρα να μπει το χέρι στην τσέπηΑλυσίδα-γρανάζια - λάδια φίλτρα - γρασαρίσματα 250 το κουστουμάκι. Τι να την κάνω που της έχω αδυναμία και δεν μπορώ να τη βλέπω να βασανίζεται 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Multijohn 874 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 Αλυσίδα γραναζια έβαλες μαμα ή άλλα? Φόρουμ λέγανε οτι τα μαμά μπροστινά γρανάζια έχουν λέει ένα τσιμουχάκι που μαλακώνει πολύ τις αλλαγές (όσο μπορεί να μαλακώσει ένα κιβώτιο yamaha ...) και... είναι αλήθεια! Είδα διαφορά! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 13 , 2017 ναι τα "μαμα" μου βάζει κάθε φορά...δεν είδα κάτι διαφορετικό. όπως λες και συ, η πρώτη με "κλανγκ" θα μπει όταν είναι κρυα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες