KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 κριμα, κ το θεωρουσα πολυ καλο μηχανακι το cbf250... ΕΙΝΑΙ πολύ καλό μηχανάκι! Την ιδιοτροπία αυτή της νεκράς την συνηθίζεις γρήγορα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 573 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Την.. "ιδιοτροπια" αυτη (που ΔΕΝ! συνηθιζεται, απλα ειναι σπαστικη!) την ειχε και το Keewayτ του γιου μου, και σταλθηκε στην αντιπροσωπια και διορθωθηκε! ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ωραίες οι οδηγίες για αλλαγή ταχύτητες μοτό... Ξέρετε όμως ότι υπάρχει και μοντέλο μοτό που δεν θυμάμαι, μάλλον οι ταξιδιάρες και βαριές μηχανές, οι οποίες για να στρίψουν χρειάζονται και την 'όπισθεν΄. Πώς βάζουμε την όπισθεν? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lakis92 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Πρέπει να έχει όπισθεν το κιβώτιο λογικά..Αλλά δε ξέρω σε ποια μηχανή συμβαίνει αυτό.. Τώρα που το σκέφτομαι αν με ένα τρόπο καταφέρναν οι εταιρίες να έχουν μια όπισθεν με ένα κόφτη στα 7-8 χιλιόμετρα, θα γλυτωναν και οι χαμηλού αναστήματος μοτοσυκλετιστές να κατεβαίνουν να σπρώχνουν.. Μπορεί να λέω μαλακία αλλά το σκέφτομαι καιρό.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
αρης_τζ 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Σκέφτηκα και κάτι άλλο... Δεν ξέρωεάν συμβαίνει μόνο στην Yamaha XT αλλά όταν μπαίνει το stand για να σταθεροποιηθεί η μοτό, σβήνει το μοτέρ...Με άλλα λόγια εάν δεν μαζέψεις το σταντ, δεν μπορείς να πατήσεις τη μίζα για εκκίνηση... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 H όπισθεν στις μεγάλες βαριές μοτοσυκλέτες γίνεται μέσω ενός ηλεκτρικού μοτέρ (κάτι σαν την μίζα ένα πράγμα) και κινεί την μοτοσυκλέτα προς τα πίσω με τρομερά αργή ταχύτητα. Η μετάδοση δεν ξέρω πως γίνεται. Τέτοιο έχουν η Goldwing BMW LT και κάποιες Harley Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nik_sgr 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Σκέφτηκα και κάτι άλλο... Δεν ξέρωεάν συμβαίνει μόνο στην Yamaha XT αλλά όταν μπαίνει το stand για να σταθεροποιηθεί η μοτό, σβήνει το μοτέρ...Με άλλα λόγια εάν δεν μαζέψεις το σταντ, δεν μπορείς να πατήσεις τη μίζα για εκκίνηση... Σβήνει εφόσον έχεις κουμπωμένη ταχύτητα και αυτό το κάνανε για να μην ξεκινήσεις με ανοιχτό το σταντ όπως έχω πετύχει αρκετούς. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manalishi 373 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Μα γιατί, αφου στρίβεις καλύτερα με το σταντ κάτω.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Harris_X 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Θα σου πούμε, αλλά μην μας ρωτήσεις μετά αν πρέπει να πάρεις ή όχι την Ducati 1098!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
panevan 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 8 , 2008 Ωραίες οι οδηγίες για αλλαγή ταχύτητες μοτό... Ξέρετε όμως ότι υπάρχει και μοντέλο μοτό που δεν θυμάμαι, μάλλον οι ταξιδιάρες και βαριές μηχανές, οι οποίες για να στρίψουν χρειάζονται και την 'όπισθεν΄. Πώς βάζουμε την όπισθεν? κουμπωτή. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 πρεπει να πω ενα μεγαλο ευχαριστω σε ολους! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zoudi 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 11 , 2008 ναι δεν μας ειπες ομως,τις οδηγιες τις χρειαζοσουνα για το πισι η για την πραγματικη ζωη ? :) τιμονιερα στο πλαισιο θα βρεις για μοτο ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
PROGRAMMERPC 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 12 , 2008 φιλε στο πλαισιο δεν εχει τιμονιερα για μοτο! αν βρεις στειλε λινκ.! ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια απορία σχετικά μέ αλλαγές ταχυτήτων καί βρήκα μόνο αυτό τό θέμα. Γενικά πώς είναι σωστό νά κάνουμε αλλαγές 1 με συμπλέκτη η χωρίς, εγώ με αλλά έχω διαβάσει ότι γίνεται και χωρίς και κάποιοι υποστηρίζουν οτι είναι και καλύτερα2 το γκάζι το κλείνουμε εντελώς η λίγο 3 τον συμπλέκτη αφήνουμε απαλά η απότομαΑυτά τα λίγα αν ξέρει κάποιος ας πεί τι είναι πιο σωστό. Ευχαριστώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
theod_kanta 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Καλησπέρα παιδιά. Εχω μια απορία σχετικά μέ αλλαγές ταχυτήτων καί βρήκα μόνο αυτό τό θέμα. Γενικά πώς είναι σωστό νά κάνουμε αλλαγές 1 με συμπλέκτη η χωρίς, εγώ με αλλά έχω διαβάσει ότι γίνεται και χωρίς και κάποιοι υποστηρίζουν οτι είναι και καλύτερα2 το γκάζι το κλείνουμε εντελώς η λίγο 3 τον συμπλέκτη αφήνουμε απαλά η απότομαΑυτά τα λίγα αν ξέρει κάποιος ας πεί τι είναι πιο σωστό. ΕυχαριστώΕίσαι θεούλης με αυτά που ρωτάς.. Εάν δείς στην προηγούμενη σελίδα γράφειΠατάμε συμπλέκτη μέχρι τέρμα (το ματζαφλάρι στο αριστερό μέρος του τιμονιού μπροστά από το χερούλι που κρατάς)Πατάς τον μοχλό ταχυτήτων (ένα μεταλλικό γάμμα με λαστιχάκι στην άκρη του, που βρίσκεται μπροστά από εκεί που πατάμε το πόδι μας, αριστερά) μία φορά προς τα κάτω. Έτσι μπαίνει η 1η Αφήνουμε απαλά και προοδευτικά τον συμπλέκτη ενώ ταυτόχρονα ανοίγουμε λίιιιιιγο το γκάζι (το περιστρεφόμενο χερούλι που κρατάμε δεξιά μας) μέχρι η μοτοσυκλέτα να αρχίσει σιγά σιγά να κινείται. Όταν πια αφήσουμε όλο τον συμπλέκτη η μοτοσυκλέτα κινείται αναλόγως του πόσο γκάζι ανοίξαμε. Στην συνέχεια κι αφού δεν έχουμε πέσει, πατάμε και πάλι τον συμπλέκτη μέχρι το τέρμα του κλείνοντας ταυτόχρονα το γκάζι και τραβάμε γενναία προς τα πάνω τον μοχλό ταχυτήτων ο οποίος θα περάσει το νεκρό σημείο και θα βάλει την 2α και ξανανοίγουμε το γκάζι. Και ου το κάθε εξής μέχρι να τις βάλεις όλες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΤ 2.628 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Το ιδιο με τα αυτοκινητα! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
komatoza 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 Καλά δε παιδιά μη βαρατε. Ξέρω να οδηγώ απλά διάβασα κάποια πράγματα και είδα κάποια βίντεο και μού δημιουργήθηκε απορία. Χωρίς τόν συμπλέκτη γίνεται τελικά είναι η είναι μακακια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kakavelakis_g 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 11 , 2015 είναι μακακία να προσπαθείς να κάνεις αλλαγές χωρίς συμπλέκτη. όλες οι μηχανές άλλωστε πλην ορισμένων παπιών και των σκούτερ έχουν συμπλέκτη. εσύ γιατί θες να κάνεις αλλαγές χωρίς συμπλέκτη? Τι μηχανάκι έχεις ? 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ELEFTHERIA 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2024 Την 7/10/2008 at 5:56 ΜΜ, το μέλος ALX™ έγραψε: Πατάμε συμπλέκτη μέχρι τέρμα (το ματζαφλάρι στο αριστερό μέρος του τιμονιού μπροστά από το χερούλι που κρατάς.Μην μπερδευτείς με το δεξί γιατί εκείνο είναι το φρένο και θα φέρνεις κωλοτούμπες αν το κάνεις εν κινήσει σε αλλαγή άλλης ταχύτητας) Πατάς τον μοχλό ταχυτήτων (ένα μεταλλικό γάμμα με λαστιχάκι στην άκρη του, που βρίσκεται μπροστά από εκεί που πατάμε το πόδι μας, αριστερά) μία φορά προς τα κάτω. Έτσι μπαίνει η 1η (Το δεξί ματζαφλάρι, είναι το πίσω φρένο. Μην μπερδευτείς) Αφήνουμε απαλά και προοδευτικά τον συμπλέκτη ενώ ταυτόχρονα ανοίγουμε λίιιιιιγο το γκάζι (το περιστρεφόμενο χερούλι που κρατάμε δεξιά μας) μέχρι η μοτοσυκλέτα να αρχίσει σιγά σιγά να κινείται. Όταν πια αφήσουμε όλο τον συμπλέκτη η μοτοσυκλέτα κινείται αναλόγως του πόσο γκάζι ανοίξαμε. Στην συνέχεια κι αφού δεν έχουμε πέσει, πατάμε και πάλι τον συμπλέκτη μέχρι το τέρμα του κλείνοντας ταυτόχρονα το γκάζι και τραβάμε γενναία προς τα πάνω τον μοχλό ταχυτήτων ο οποίος θα περάσει το νεκρό σημείο και θα βάλει την 2α και ξανανοίγουμε το γκάζι. Και ου το κάθε εξής μέχρι να τις βάλεις όλες. Νταξ?τις υπόλοιπες ταχύτητες έτσι τις βάζουμε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.349 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2024 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες