Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 14 , 2011 valeros Εαν θες να αποφυγεις...τον καθαρισμο με υπερηχους το καλυτερο κ πιο δραστικο καθαριστικο ειναι το FUEL LINE CLEANER TΗΣ PRO TEC Πριν αρκετα χρονια διαβαζα οτι το χρησιμοποιουσαν μονο επαγγελματιες κ δεν υπηρχε στην λιανικη.Καποιοι ιδιωτες καταφεραν να το βρουν στα επισημα σερβις που εκαναν τα αυτοκινητα τους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
valeros46 1374 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 ''Πρεπει'' να αποφυγω τους υπερηχους γιατι ειμαι στην επαρχια(γ@μω τις κωλοβενζινες τους) και μαλλον θα μπλεξω,συν οτι δεν εχω και τοσα πολλα χλμ.29000,νομιζω... Δεν το ηξερα αυτο το προιον,διαβαζω και αλλου-οπως λες κι εσυ-πως ειναι κορυφαιο! Μου το βρηκαν απο συνεργειο 12ευρω. Μενει να το δοκιμασω. Πειραιωτη ευχαριστω! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Kαλο καθαρισμα και γραψε αν ειδες καποια διαφορα για να ξερουμε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
icelover 2484 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 To συγκεκριμενο ειναι οτι καλυτερο στο ειδος του.Το χρησιμοποιω 8 χρονια,αφου το εμαθα απο τον μηχανικο του αυτοκινητου μου.Το εχω δουλεψει σε διαφορετικους κινητηρες με ποικιλα χιλιομετρα και ειναι σουπερ. Βεβαια μην περιμενετε σε μοτερ με αρκετα χλμ,και μη συντηρημενα σε αυτο το θεμα,να δειτε παπαδες. Οι υπερηχοι ειναι μονοδρομος,στην τελευταια περιπτωση. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kyko 72 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 παιδες εσεις οι 3 οι απο πανω....το χρησιμοποιειτε ειπατε? εχετε δει καλα αποτελεσματα,ετσι?ειναι ευκολο στη χρηση του? μπορει καποιος να μου παρει ενα μπουκαλακι κ να μου το στειλει στυλιδα? 12€ δεν γμιεται...τοσα δινουμε για τις νεροτζινες που μας φουλαρουν.... τουλαχιστον αυτο εδω λετε οτι κανει δουλεια..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 16 , 2011 Eγω δεν το χω χρησιμοποιησει παρα μονο καλα λογια εχω διαβασει.Βλεπω τον ICE να στελνει μπουκαλακια σε πολλους. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
sniper390 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 6 , 2011 Τετοιο μηχανημα εχουν και τα συνεργεια αυτοκινητων ειδικα αυτοι που ασχολουντε με subaru-evo και τα τιαυτα......ειναι universal καθαριζουν ολων των ειδων τα μπεκ,εκτος και αν ειναι κανενα απαρχαιομενο μηχανημα..... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
πετρος innova 125i 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Εχω ενα innova injection 2 χρονια τωρα, το μηχανακι εχει πανω 30.000 χλμ και δεν εχω καθαρισει ποτε το μπεκ ουτε με οκτανια ουτε σε συνεργειο πριν 1 μηνα αρχησε να μου δημιουργη προβληματα οταν εχω λιγο γκαζι ρεταρι και νιωθω οτι με κοβι και ενω ανοιγο το γκαζι δεν ανοιγει αν δεν ανεβασω πολυ περισσοτερο τς στροφες. οταν το εχω στο ρελαντι δεν εχει παντα σταθερες στροφες μερικες περισσοτερο μερικες λιγοτερο, στο γκαζι δεν ειδα διαφορα αλλα στο κοντερ εκει που εβγαζε 135 τωρα με το ζορι να φτασει τα 120 πρεπει να καθαρισω το μπεκ η ειναι κατι αλλο?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Αυτό το υγρό για τα μπεκ έχουμε κανένα λίνκ που θα το βρούμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Viper4 3568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Αυτό το υγρό για τα μπεκ έχουμε κανένα λίνκ που θα το βρούμε? http://search.eim.ebay.gr/?ev=&elc=3&kw=injection+cleaner&ect= Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
shadowhunter 426 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Αυτό το υγρό για τα μπεκ έχουμε κανένα λίνκ που θα το βρούμε? Το link από το παραπάνω έχει αλλάξει σε http://www.pro-techellas.gr/el/view/flc Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Ωραιος!! Σκοπευω να παρω ενα για το φειζερ γιατι στο επαρχιακο δεν τραβαει και αναγκαζομαι να μαστιγωνω αυτο το ανουσιο μοτερ! :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 στην αθηνα παιζει να τα εχει κανεις ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) Λιοσίων 186 ένα συνεργείο Skoda στα 15ευρώ περίπου :) http://synergeio24.gr/synergeia/skoda-kantzos-georgios-athina έκανα διόρθωση στο νούμερο. είναι 186 και όχι 180 τελικά. Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον V_for_Versys 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Doufe 716 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 (τροποποιήθηκε) ευχαριστω πολυ, σε μια ψακτικη που εκανα η εταιρεια εχει βγαλει κ προιον που ειναι ειδικα για μοτο, λετε να αλλαζει κατι ? http://www.pro-techellas.gr/el/view/flcbike Τροποποιήθηκε Αύγουστος 28 , 2013 από τον Doufe Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tribit 355 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 ευχαριστω πολυ, σε μια ψακτικη που εκανα η εταιρεια εχει βγαλει κ προιον που ειναι ειδικα για μοτο, λετε να αλλαζει κατι ? http://www.pro-teche...el/view/flcbike Έχω την εντύπωση πως είναι διαφορετικό το ένα από το άλλο? Το ένα γράφει να χρησιμοποιείται με κάθε γέμισμα το άλλο σε κάθε service Τι αξίζει καλύτερα τελικά κανένας γνώστης επί του θέματος? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V_for_Versys 16 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Το ίδιο προιόν σε διαφορετική συσκευασία χωρητικότητας και με διαφορετική δοσολογία λόγω αυτού. Πάρτε το 375ml για να σας έρθει φθηνότερα η επόμενη φορά χρήσης. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 28 , 2013 Εγω θα το εριχνα μονο μια φορα το χρονο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 το βουλωμενο μπεκ δεν μπορει να επηρεαζει και την καταναλωση ? μηχανικος μου ειπε οτι καθως παλυ εχω θεμα με την καταναλωση πολυ πιθανον λεει να ειναι βουλωμενο το μπεκ και να κατουραει . η μηχανη εχει 39.000 χλμ .. ο καθαρισμος των μπεκ με τον diy τροπο που βλεπω στο σησωλην κατα ποσο κανει δουλεια ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2339 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 είτε δεν ψεκάζει σωστά (διασπορά) είτε ψεκάζει λιγότερο (προφανώς με λάθος διασπορά) είτε έχει διαρροή,αν η καύση γίνεται λάθος και υπάρχει άκαυστο στην εξάτμιση ο λ διαβάζει άκαυστο λόγω παρουσίας περισσείας οξυγόνου και έτσι ο εγκέφαλος πλουτίζει και άλλο το μίγμα να αντιπαρέλθει=αυξημένη κατανάλωση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
john1993 409 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 αν διαβαζει ακαυστο το κανει πιο πλουσιο ομως ? δεν θα τ εκανε πιο φτωχο ωστε να μην υπαρχει ακαυστο ?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Mi_ka 2339 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 25 , 2015 (τροποποιήθηκε) άκαυστο = παρουσία κοπανιστού θερμασμένου αέρα στα καυσαέρια = παρουσία ελεύρων ιόντων οξυγόνου στην θερμαινόμενη επιφάνεια του ενεργού στοιχείου του αισθητήρα = αισθητήρας διαβάζει φτωχό και ας μυρίζεις την άκαυστη βενζίνα και νομίζεις ότι είναι πλούσιο καθώς ο αισθητήρας διαβάζει μόνο ελεύθερα ιόντα οξυγόνου.Δεν είναι μόνο η σωστή αναλογία καυσίμου αλλά και η σωστή αεριοποίηση/σταγονοποίηση του από το μπεκ.Αν κατουράει, η καύση γίνεται κουκουρούκου ακανόνιστα άρα υπάρχει ελλιπής καύση εισερχόμενου μη ομαλού μίγματος, άρα άκαυστο στα καυσαέρια... Τροποποιήθηκε Οκτώβριος 25 , 2015 από τον Mi_ka 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 24 , 2016 (τροποποιήθηκε) Βρεθηκα στο πρακτικερ να παρω κατι λαμπες κ αποφασισα να σκασω 24ευρ...για συντηρηση στο αυτοκινητο. Θεωρω οτι δεν εχω προβλημα με τα μπεκ μιας κ ειχα κανει καθαρισμο πριν 1χρονο αλλα επειδη το συγκεκριμενο ειναι για 6000χιλ πιθανοτατα να ειναι "δυνατο" ματζουνι! Για τις μηχανες η STP εχει σε πρασινο μικρο μπουκαλι κ ολοι ειχαν πεσει σαν τα κορακια μενοντας στο ραφι 2 μπουκαλια.Θα το δοκιμασω στην μηχανη αλλα μονο σε βολτα κ οχι στην πολη. Τροποποιήθηκε Ιούλιος 24 , 2016 από τον Peiraiwths Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
asterios36 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 21 , 2020 (τροποποιήθηκε) Συσκευή καθαρισμού εργαλείων με υπέρηχους https://www.naturalcarepro.gr/syskeyi-katharismoy-ergaleion-me-yperixoys-xoritikotita-700ml-35-watt-0106289?gclid=Cj0KCQiAkuP9BRCkARIsAKGLE8XB_vAhmcWnOGeRnvyKHIFL6eWSxf4dHK6-YbUv8exCBrC1tmRTzjQaAtQTEALw_wcB Τροποποιήθηκε Νοέμβριος 21 , 2020 από τον asterios36 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες