furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 16 , 2008 Πώς πάει ένα τραγούδι του συρμού? Βρήκα ζωή στα μαύρα τα μεσάνυχτα, δεν είχα τύχη είχα τα πόδια μου ορθάνοιχτα... κάπως έτσι :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOCORTHO 49 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 ωραίο :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
markous 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 απο 5 μεχρι 95 το ιλιο αποτελεσμα θα εχει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tonia 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Και το θέμα καλά κρατεί....... -_- Εχετε δει πολλούς πλούσιους....πρίγκηπες να παντρεύονται ή να ερωτεύονται τη φτωχή πλην όμορφη κοπελίτσα....? Αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια....και στον πραγματικό κόσμο...ένας άνθρωπος ελκύεται από έναν άνθρωπο ίδιας κοινωνικής τάξης.....Οχι γιατί έτσι πρέπει......απλά έτσι γίνεται. Είναι ο κύκλος που έχεις γύρω σου... Δεν ξέρω εκείνοι που εκφράζουν τις παραπάνω απόψεις σε τι κύκλο ζούνε..αλλά στον δικό μου....δεν τα βλέπω αυτά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Εχετε δει πολλούς πλούσιους....πρίγκηπες να παντρεύονται ή να ερωτεύονται τη φτωχή πλην όμορφη κοπελίτσα....? Οι πλούσιοι πρίγκηπες είναι γκέουλες!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitrishndsm 596 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 (τροποποιήθηκε) Και το θέμα καλά κρατεί....... -_- Εχετε δει πολλούς πλούσιους....πρίγκηπες να παντρεύονται ή να ερωτεύονται τη φτωχή πλην όμορφη κοπελίτσα....? Αυτά συμβαίνουν μόνο στα παραμύθια....και στον πραγματικό κόσμο...ένας άνθρωπος ελκύεται από έναν άνθρωπο ίδιας κοινωνικής τάξης.....Οχι γιατί έτσι πρέπει......απλά έτσι γίνεται. Είναι ο κύκλος που έχεις γύρω σου... Δεν ξέρω εκείνοι που εκφράζουν τις παραπάνω απόψεις σε τι κύκλο ζούνε..αλλά στον δικό μου....δεν τα βλέπω αυτά Θα φέρω ένα παράδειγμα-απάντηση: Μαρί-Μίνωας Κυριακού! Τροποποιήθηκε Ιούλιος 17 , 2008 από τον dimitrishndsm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEDORE 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Θα φέρω ένα παράδειγμα-απάντηση: Μαρί-Μίνωας Κυριακού! αυτος αγορασε ενα κατοικιδιο για να παιζει..... εγω τι θα κανω μπαρμπαμητσο.... :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Οι πλούσιοι πρίγκηπες είναι γκέουλες!!!! Έλαααα ... σταμάτα!!! Μα γιατί το λες αυτό??? :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 17 , 2008 Tι είναι "γκέουλας"? Αυτός που την ασβεστώνει την νεραντζιά? Αυτός που την σιδερώνει την γραβάτα? Για να καταλάβω δηλαδή... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
KARAFLODAIMON 96 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Tι είναι "γκέουλας"? Αυτός που την ασβεστώνει την νεραντζιά? Αυτός που την σιδερώνει την γραβάτα? Για να καταλάβω δηλαδή... Ναι είναι αυτός που ''χτυπάει το χταπόδι '' Που '' τζατζικώνει το πιτόγυρο'' Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
DOMINATOR 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 Οι πλούσιοι πρίγκηπες είναι γκέουλες!!!! Tι είναι "γκέουλας"? Αυτός που την ασβεστώνει την νεραντζιά? Αυτός που την σιδερώνει την γραβάτα? Για να καταλάβω δηλαδή... Ναι είναι αυτός που ''χτυπάει το χταπόδι '' Που '' τζατζικώνει το πιτόγυρο'' Αυτός που σουσαμώνει το κουλούρι! Αυτός που σηκώνει το σακάκι! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
alx255 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 18 , 2008 ΧΑΛΑΛΙ :lol: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GEDORE 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 συζητησεις 8μιση χρονια πριν....αραγε να σκεφτονται ετσι ακόμα καποια τα παιδιά,,είμαστε καλα όλοι από τότε ???? 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 @Apisteftos@Στέργιος Βήχος 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Τι εχουμε εδω?Θα μελετισω το θεμα και θα τοποθετηθω αναλογως.2008 ε?εποχη προ κρισης...τι μου θυμησατε ρε παλιοπαιδα..Αλλες εννοιες τοτενες,αλλες σκοτουρες.. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Δεν μπορουσα να σε κανω ταγκ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FlyingInADream 10.305 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 (τροποποιήθηκε) συζητησεις 8μιση χρονια πριν....αραγε να σκεφτονται ετσι ακόμα καποια τα παιδιά,,είμαστε καλα όλοι από τότε ????΄Ε ρε τι έπη έχω χάσειιιιιιιιιιιι.....Εγώ καλά είμαι, κι ας μην ήμουν μέλος τότε. Ας σου απαντήσουν όσοι ήταν μέλη τότε καλύτερα.Οι γυναίκες έχουν εξαφανισθεί προ πολλού από το φόρουμ, το οποίο είναι πλήρως ανδροκρατούμενο πια, κι αν είναι κανά δύο, παριστάνουν τους άνδρες και δεν πολυσυμμετέχουν.Οι γυμνές φωτό, ΔΕΝ αποτελούν πια ταμπού και δεν προκαλούν υστερικές κρίσεις (γυναικών ή γυναικοκρατούμενων) με την εμφάνισή τους, και ΠΟΛΥ ΚΑΛΑ ΚΑΝΟΥΝ γιατί 21ο αιώνα έχουμε στον Δυτικό πολιτισμό, όχι 3 μ.χ. στην Γαλιλλαία επί Πιλάτου.Καλή επιστροφή. Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 από τον FlyingInADream 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΓιωργοςΤΤ 2.988 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 Επίσης κάποιες που πλασάρονται για γυναίκες είναι άντρες...Ρε λέτε ο suzuki να είναι γυναίκα;Εποχή παχέων αγελάδων....Ήθελες να πας το μωρό διακοπές; Σε 5 λεπτά είχες δακοποδάνειο 3.000. Σε χώριζε; Τα έδινες προκαταβολή και τσιμπούσες R1.... 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΩΡΙΩΝ 5.568 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 28 , 2016 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
bousnak 91 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΕΚΣΩΓΗΙΝΟΣ 952 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 (.)(.) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 @Apisteftos@Στέργιος Βήχος Πάντως δεν είναι κακό αν με ρωτάτε, και εγώ κοιτάζω να έχει χρήμα-προίκα η άλλη, ένα "Α" στάτους, ένα μεταπτυχιακό σίγουρα, εννοείται καλή δουλειά κατά προτίμηση σε πολυεθνική ή σε οικογενειακή επιχείριση, το σπίτι σε καλή περιοχή είναι στα συν, όπως και το εξοχικό σε νησί,α, και βασικό να μου "αρέσουν" και οι δικοί της,προαιρετικό αλλά και αυτό στα συν το να μην ακούει μπουζουκοτράγουδα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Gouky7 8.591 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 Πάντως δεν είναι κακό αν με ρωτάτε, και εγώ κοιτάζω να έχει χρήμα-προίκα η άλλη, ένα "Α" στάτους, ένα μεταπτυχιακό σίγουρα, εννοείται καλή δουλειά κατά προτίμηση σε πολυεθνική ή σε οικογενειακή επιχείριση, το σπίτι σε καλή περιοχή είναι στα συν, όπως και το εξοχικό σε νησί,α, και βασικό να μου "αρέσουν" και οι δικοί της, αρέσει και η μάνα τηςπροαιρετικό αλλά και αυτό στα συν το να μην ακούει μπουζουκοτράγουδαfixed my man 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Apisteftos 7.893 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 29 , 2016 fixed my manαχαχαααχαχα, και αυτό σωστό! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες