Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Εχει γινει "κλασικο" αυτο το θεμα Λες? Βρηκα τι θα κανουμε, θα παρω ενα παπι ενως φιλου μου 50ρι που κανει μονο θορυβο,θα ερθεις και εσυ με το DRZ και θα παμε σε στροφιλικη στο βουνο και θα με αφησεις να νικησω με το παπι για να γαμανε τα παπακια και στις στροφες μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Λες? Βρηκα τι θα κανουμε, θα παρω ενα παπι ενως φιλου μου 50ρι που κανει μονο θορυβο,θα ερθεις και εσυ με το DRZ και θα παμε σε στροφιλικη στο βουνο και θα με αφησεις να νικησω με το παπι για να γαμανε τα παπακια και στις στροφες μετα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Βρηκα τι θα κανουμε, θα παρω ενα παπι ενως φιλου μου 50ρι που κανει μονο θορυβο,θα ερθεις και εσυ με το DRZ και θα παμε σε στροφιλικη στο βουνο και θα με αφησεις να νικησω με το παπι για να γαμανε τα παπακια και στις στροφες μετα :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 ΘΑ φέρω το δικό μου που είμαι και κουλός χαχαχαααχαχαααχα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Και μετα θα παμε και στην πιστα του Παπαγου για να γαμανε και στο χωμα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Και μετα θα παμε και στην πιστα του Παπαγου για να γαμανε και στο χωμα Που να τα δεις σε αμμο...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Niar 309 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Φανταζομαι, θα ειναι τελειο για να στηριξεις τα καστρακια τις αμμου επανω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 6 , 2010 Και μετα θα παμε και στην πιστα του Παπαγου για να γαμανε και στο χωμα Εγώ λέω να έρθω με το scooter μου τι λες? :2funny: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Voliminal 48 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 Και μετα θα παμε και στην πιστα του Παπαγου για να γαμανε και στο χωμα Καλά αυτό έχει γίνει έτσι? Μη το γελάς, ο πανισερ έβαζε κάτι τέτοια βιντεάκια με άλματα σε χώμα με το κρύπτον Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ektafis jr 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
lavazutra 2.890 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Εσύ είσαι σε καλό δρόμο........ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.708 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 8 , 2010 ΕΓΩ ΕΧΩ ΤΗΝ ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΜΟΥΣΙ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! :P Καλοςτονα τον μελοντικο ψηλοφτερο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
greeklover2 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 14 , 2011 παπι ftw και λεγε οτι θες δεν πα να απογειωθω καλύτερα να απογειωθω με παπί Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
AntouAnO 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 15 , 2011 Που τα βρισκετε και τα ξεθαβετε κατι θεματα ωρες ωρες :lock: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
koun 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 (τροποποιήθηκε) Αν το κάνο θα το κάνο πιο πολλή για να κλέψω τοις εντυπώσεις και οχι για κόντρες. 1 η 2 κόντρες το πολλή για αυτούς που λένε οτι έχουν το πιο γρήγορο μιχανάκι... μονο και μόνο για να δουνε οτι παει καλά και μόνο με λεφτά Μονο και μονο απο αυτα που λες φενετε ποσο χαζο και ανωριμο παιδι εισαι... ενταξ ολοι την εχουμε την καγκουρια και την μαγκια μεσα μας λιγο πολλυ για να μπουμε στο ματι..αλλα εσυ το παρακανες! ακου εκει..."για να κλεψω τις εντυπωσεις" θα σκοτοθεις για τις εντυπωσεις??? οταν θα βρεθεις κατω αιματοβαμμενος (ΧΤΥΠΑ ΞΥΛΟ) τοτε θα κλεψεις πραγματικα τις εντυπωσεις παρε ενα κανονικο παπακι πειραξετο λιγο... αλλα οχι τοσο πολυ! γιατι η παπια ειναι παπια ποσο να αντεξει! σαρεσουν τα διχρονα...παρτο φτιαχτο μεχρι λογικου σημειου για να το εχεις και να το γουσταρεις....να μην φοβασε μην σε αφησει στην μεση του δρομου απο καπιο προβλημα! λοιπον φιλε αυτη ηταν η συμβουλη μου..αμα θες την ακους αμα θες την παρατας...αλλα για μενα δεν αξιζει!! (σορρυ αν ειμαι αλλα διαβασα μονο την πρωτη εως και την δευτερη σελιδα του θεματος και εφριξα :P) Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 24 , 2011 από τον koun Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dEvilKinG 638 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 24 , 2011 Μου εφτιαξε το βραδυ αυτο το τοπικ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 27 , 2012 ρε φιλε τι 250 λεει αυτος ρε!τι τα περασε τα χιλιομετρα στραγαλια??/ειχα και φχ και ζκαι καλα και τα 2 μαλιστα και εχω και φιλους με 200 ζ ..πρεπει να ηρεμισει λιγο στα dragster αν εχει ακουστα τα dragsteradika ζ δεν εχουν ουτε πλαστικα ουτε τιποτα ειναι χαμιλομενα οσο παει ειναι ελαφρομενα με φρενα και μπουκαλες ποδιλατου,με το μοτερ τερμα πειραγμενο οσο δεν παει με ροδακια πισο ,και τους καλητερους οδηγους και τους καλητερους μαστορους με τα καλητερα πραγματα πατενταρισμενα για να δουλευουν οσο το δυνατο καλητερα και καρπιλατερ 41 ,γραναζομενα και να φανταστεις οτι στα 400 εχουν ειδι τελικιασει και ο καλυτερος εχει 195 χιλιομετρα ουτε καν 200 με ενα μηχανακι το οποιο τρεχει μια φορα τον μηνα και αν!και καθε φορα πιστονι και τα σιναφι!οποτε ασε τις πιπες σου και τα ριντοφιλα και τα καρπιλατερ τα 36 γιατι εισαι ανιδεος και δεν ξερεις τι παει να πει να πηγαινεις με 150 χιλιομετρα!και μην πεις και τιποτα γιατι ξερω χιλια πραγματα περισοτερα απο σενα για ζ γιατι ειχα και τα μηχανακια που ειχα εγω εσυ θα τα βλεπεις μονο απο μακρια!και ζητημα αμα εσει εχεις καβαλυσι ζ και γενικα μηχανακι γιατι με αυτα με τα ριντοφιλα και τα 250 μου θημηζεις τον εαυτο μου στην 6η δημοτικου που ηξερα μονο απο βιντεο και απο οτι διαβαζα .και οταν με πηγαινε βολτα ο παππους μου με 20 νομιζα οτι επιανα τα 100! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 ax0ax0ax0a0x0a0x0a0x0a0 τι ακουω ωρες ωρες στο forum τουτο αρε σοβαραυετειτε Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 pios na sonareytei? e? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 2 , 2012 οσοι χρειαζονται να σοβαρευτουν ας το κανουν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
fx@kodres 25 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 3 , 2012 ααααα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kost4s 120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 Είμαι ΚΑΓΚΟΥΡΑΣ, και οδηγώ Ζ με μοτέρ χαγιαμπούσα ρε! Σας κλέβω όλους τις εντυπώσεις!! Και όποιος θέλει, να τα βάλουμε και φυσικά, ΜΟΝΟ με λεφτά!!! χαχαχαχα... τρολάκια. . . Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ktm power 1.330 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 8 , 2012 axaxaxaxx Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες