Jump to content
Sign in to follow this  
ALX™

Πρόβλημα με το αριστερό φλας.

Recommended Posts

Διακρίνω μεγάλη ομοιότητα στα χούγια..από 17 χρονών έκανα σέρβις μόνος μου στο XR 200 (και απο τότε κόλησα με τα αερόψυκτα), και τα νύχια μου πάντα είχαν...ε...μια γκριζωπή απόχρωση.Σερβις έκανα πάντα μόνος μου στα παλιότερα αμάξια που είχα, και φυσικά το καλύτερο δώρο μου είναι ένα σετ εργαλείων!! :_thumbsup:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Kαλά...ειδικά τα αυτοκίνητα μου δεν ήξεραν τι σημαίνει συνεργείο! Μια φορά είχε πάει το Micra για αλλαγή συμπλέκτη, και μία το Mazda. (Δουλειές δηλαδή που έπρεπε να έχεις ράμπα για να τις κάνεις)

Service-βλάβες-modifes κτλ μόνος μου πάντα και γι αυτό όλα μου τα οχήματα ήταν σχεδόν απροβλημάτιστα μέχρι σήμερα. Γιατί δεν έμπαινε χέρι μάστορα πάνω τους! :_zeppelin: (με εξαίρεση τα πολλά προβλήματα που είχα με το ΧΤ600τενερέ που πιθανότατα ήταν από το σχίσιμο που του είχε κάνει ο προηγούμενος. Κάθε μέρα έφτιαχνα και κάτι, και την επόμενη χαλούσε κάτι άλλο <_<)

Εγώ παρόλα αυτά δεν έχω γκρίζα απόχρωση στα δάχτυλα/νύχια (μόνο κιτρινωπή έχω από το στριφτό :D )

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

δεν έχω γκρίζα απόχρωση στα δάχτυλα..

Μήπως γιατί ασχολείσαι περισσότερο με ηλεκτρολογικά?? :D :D

Τροποποιήθηκε από τον DOMINATOR

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπραβο ρε παιδες σωστοι εισαστε..Και εγω τα ιδια γι αυτο ειμαι και παλαιομοδιτης και εχω παντα παλια αμαξια εδω και 2 χρονια εχω μια celica του 87 και γουσταρω τρελα και 0 κοστος σχεδον το μονο μειον οτι βρισκεις λιγο δυσκολα ανταλακτικα και τα καθικια - μαντρες κυριως που τα εχουν τσιμπιση τσαμπα τα χρυσοπουλανε.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγώ εχω το εξής θέμα, όταν ανάβω το φλας δεξί , αριστερό , η αλαρμ σε πορεία το αυτοκίνητο κάνει διακοπές .nissqn micra k12 2008 Γνωρίζει κάποιος τι μπορεί να συμβαίνει; Ευχαριστώ 

Τροποποιήθηκε από τον nik1111

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα