Speedakias 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 29 , 2009 E mexri tou xronou einai wste na thn volepsw...meta pame se autokinhtaki :) ...apla 8elw sxetika kalo gazi,8oryvo kai nta3 arketa kalh telikh ....(e ti to phres to 50araki).. :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
george32 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2010 αμα εισαι διατεθημενος(και σου αρεσουν τετοιου ιδους μηχανες) να δωσεις καμια 3αρα χαλαρα:P τραβα παρε μια aprilia rs50 και δε θες ουτε πιραγματα ουτε τπτ γιατι και απο μονο του το μηχανακι πεταει απλα εγω παντως αν επερνα 50αρι παπι θα περνα η zoghzen ι daytona ..Οσα lifan υπαρχουν εδω γυρω(παλιοτερα ειχε ενας φιλος μου) εχουν βγει σκ@τ@.. pigainei ka9olou to 50 rs kai to derbi to gpr i oxi? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanoulis... 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2010 γνωμη μου ενα glx να το μπ@σταρδεπσεις μεχρι εκει που δεν παιρνει.... :_rock-on: τωρα το lifan δεν θα στο προτεινα...αμα θες απο αυτα τα δυο ενα daytona sprinter η ακομα καλυτερα ενα dv50 θα ηταν μια χαρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
nickapos 35 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 12 , 2010 Έπεσες στην περίπτωση σήμερα :P Κάποιος συνάδελφος με παπί Lifan ήρθε σήμερα στο συνεργείο της δουλειάς να του κάνω μια πατέντα για το μοχλικό σύστημα που έχει στον επιλογέα ταχυτήτων ώστε να πάει μέχρι ένα συνεργείο να το φτιάξει. Του έσπασε σαν αγγούρι κι έμεινε αμανάτι. Το παπί είναι διετίας κι από την συνολική του εικόνα, μόνο αξιόπιστο και ποιοτικό δεν θα το έλεγα. Τα πλαστικά του ήταν ξεραμένα από τον ήλιο και τριβόταν.Το πλαστικό διαφανές τζαμάκι του κοντέρ είχε κιτρινίσει από τον ήλιο και από τον κινητήρα υπήρχαν πολλές διαρροές. Η επιλογή δική σου. κλασική περίπτωση. τουλαχιστον έχει σταθερή ποιότητα η λιφάν. το έχω δεί ακριβώς αυτό που περιγράφεις σε άλλα 2 λιφάν (το ένα ειχε και κάτω απο 1200χλμ) χαχα σκουριές στις εξατμίσεις πριν κλείσει χρόνο, άσε που έκαιγε τα μπουζί το ένα μετά το άλλο Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto jx 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 25 , 2010 Re paidia Mia grhgorh Erwthsh...molis phra to daytona sprinter 50cc...kainourio..Eimai kainourios se auta kai egw :P..kai skeutomai na valw 125Lifan h na anava8misw apla se 72cc...?ti m proteinete..? καντω 72!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Καταρχάς γράφε Ελληνικά.Άμα πειράξεις το λιφάν που έχεις θα είναι δώρο άδωρο διότι τα λιφάν άμα τα πειράξεις δεν...άμα πειράξεις το 72αρι μοτέρ θα χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του.Γνώμη μου πάρε ένα αστρέα μοτέρ και πείραξε το με japan εξαρτήματα.Φιλικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GlaGloGli 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Καταρχάς γράφε Ελληνικά.Άμα πειράξεις το λιφάν που έχεις θα είναι δώρο άδωρο διότι τα λιφάν άμα τα πειράξεις δεν...άμα πειράξεις το 72αρι μοτέρ θα χάσει μεγάλο μέρος της αξιοπιστίας του.Γνώμη μου πάρε ένα αστρέα μοτέρ και πείραξε το με japan εξαρτήματα.Φιλικά. οκ ευχαριστώ.κι εγώ κάπως έτσι το σκέφτομαι.απλά άντε να βρω να πουλήσω το lifan τώρα.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 31 , 2013 Ε όλο και κάποιος 16χρονος κάγκουρας θα το πάρει.Βάλε αγγελία στο car.gr. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες