kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) απο πολυ μικρος ειχα συνδεσει την ενοια του μοσοσυκλετισμου με τα ταξιδια σαν ενα, ωσπου στα 18μου ''μεγαλος'' πια με το απαρετητο διπλωμα, μια virago 250,ζαμπονακια zvan και λ7 μονο για βενζινες εκανα το πρωτο μου ταξιδη,τον γυρο τις πελοπονησου, απο τοτε περασανε 17 ολοκληρα χρονια ολα παρεα με μοτοσυκλετες να τις γεμιζω ταξιδιαρικα χιλιομετρα,καθε φορα που βαζω μπροστα το μοτερ και φευγω νιωθο ευτηχισμενος που εχω βαλει την μοτοσυκλετα στην ζωη μου,ελευθερος,ολοκληρομενος,απολαμβανω αυτην την αισθηση που μονο το ταξιδη με μοτοσυκλετα μπορει να μου προσφερει, αν εσυ που διαβαζεις αυτες της γραμμες νιωθεις το ιδιο τοτε στο fjr 1300 τις yamaha θα βρεις την τελεια συντροφο για αυτο τον σκοπο.Με 145 αλογακια μοιρασμενα σωστα σε ολο το φασμα τον στροφον του κινητιρα ταξιδευης με ταχυτητες 180 με 220 χιλιομετρον την ωρα με το μοτερ να γουργουριζει κατω απο τα ποδια σου και στο δεξι σου χερι να εχεις απλετο γκαζι για προσπεραση, η προστασια απο τον αερα και τα αλλα στοιχεια τις φυσης (κρυο βροχη) ειναι απλα τελεια, και η εμποσθοβαρης κατανομη του βαρους σε συνδιασμο με το μεγαλω μεταξονιο σου επιτρεπουν να στρηβεις ετσι οπως δεν θα ειχες ποτε φανταστει οτι θα εστριβε μοτοσυκλετα 260 κιλον, για τιν επιβραδηνσει τις απολαμβανεις την ασφαλεια του συστηματος abs και συνδιασμενεις πεδησεις ενω η καταναλοση ειναι σε πολυ λογικα πλαισια..........το μοναδικο πραγμα που σου ζητα ειναι να θελεις να ταξιδευης...... μαζι εχουμε κανει 14.000 χιλιομετρα,η μοτοσυκλετα αγοραστηκε καινουργια τον 07 του 2007 και εχουν αλαχτει τα λαδια τις τρεις φορες στα 1000 στα 6000 και στα 11000 χιλιαδες χιλιομετρα,ακριβως οπως λεει η μαμα γιαμαχα, Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 1 , 2013 από τον innova 04 Προσθήκη ετικετών. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Ωραια τα ειπες Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 :D ΑΨΟΓΟΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΦ-ΤΖΕΙ-ΑΡΙΔΕΣ!!! ΑΓΟΡΑΣΜΕΝΗ ΑΠΟ ΜΑΜΑ-ΓΙΑΜΑΧΑ 09-07 ΚΑΙΝΟΥΡΓΙΑ ΦΙΛΕ ΚΥΡΙΑΚΟ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
OrEsTiS82 105 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Ωραιος! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Ωραιος!!!οσο για το Fjr το καινουριο ,θεωρω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα ταξιδιωτικα μοτο ever...:) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Ωραιος!!!οσο για το Fjr το καινουριο ,θεωρω οτι ειναι ενα απο τα καλυτερα ταξιδιωτικα μοτο ever...:) ;) Kiriako αν μπορεις δωσε και περισσοτερες λεπτομεριες περι συντηρησης-κοστους κτλ. ωστε να εχουμε πιο πληρη εικονα για την κουκλα σου ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 572 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Πολυ καλο μηχανακι για τη δουλεια του! Το ειχα οδηγησει και με ειχε εντυπωσιασει,συν τοις αλλοις, η "φιλικοτητα" του προς τον αναβατη! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
MantisZZN 20 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 πραγματι πολυ ωραια μηχανη και απο οτι εχω ακουσει απο τα βολικοτερα μοντελα σε τοσα πολλα κυβικα, ειδικα για ταξιδια αλλα ακομα και για μεσα στην πολη!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BUSA MAKIS 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Αν ήθελα μια μηχανή μόνο για άνεση ταξιδιού τότε θα ήταν πρώτη στις επιλογές μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
IoannisPanagiotidis 2.125 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 Ναυαρχιδα με ολη τη σημασια της λεξεως !!! ....να τη βαζεις μπρος και να σταματας μονο για να φουλαρεις βενζινη! ...εχω βολταρει μια παλιοτερη FJR και δεν ηθελα να κατεβω! ... στη πρωτη τριαδα των Dream bike στη θεση της δευτερης μηχανης μου ! ( .....αν ειχα τα φραγκα!!!) ... ετσι να σε ακουω φιλε! .... και σου ευχομαι να περασετε αγαπημένοι, πολλες χιλιαδες ταξιδιαρικα χιλιομετρα οι δυο σας ! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) αλλα ακομα και για μεσα στην πολη!! Oλα καλα ολα ωραια ..αλλα οχι για μεσα στην πολη ..ειπαμε ειναι μηχανη τουρισμου οχι για την πολη ...γιατι δεν χωρας , ζεσταίνεται ευκολα , και λογικο , σε κουραζει το γκαζι και γενικα ταλαιπωρησε στην πολη... Αυτη η Μηχανη ειναι να ταξιδευεις και να ταξιδευεις πολυ ..οσο αντεχεις ..δεν θα καταλαβεις τιποτα ουτε βροχη ουτε κρυο ...180κμ ΑΝΕΤΑ με ενα χερι , οταν οι αλλοι αναβατες πρεπει να ειναι σκυφτοι και να καταβαλουν μεγαλη προσπαθεια να κρατηθουν πανω στην μηχανη σε αυτες της ταχυτητες ..εσυ θα κανεις τσιγαρο που λενε ;) Οι καλυτερη μηχανη τουρισμου στα λεφτα της ..ΔΕΝ υπαρχει αλλη για συγκριση ;) Kiriako αν μπορεις δωσε και περισσοτερες λεπτομεριες περι συντηρησης-κοστους κτλ. ωστε να εχουμε πιο πληρη εικονα για την κουκλα σου ;) Δεν θελει τιποτα το ιδιαιτερο ..στα 5000 λαδακια στα 10000 και φιλτρακι και παει λεγοντας μεχρι το μεγαλο των 40000 , που αλλαζεις και μπουζι , μια και φοραει ιριδιου , βαλBιδες και τετοια ..ειναι για αλλες μηχανες οχι για το FJR :D Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 από τον scottyfjr13_06 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 (τροποποιήθηκε) Δεν θελει τιποτα το ιδιαιτερο ..στα 5000 λαδακια στα 10000 και φιλτρακι και παει λεγοντας μεχρι το μεγαλο των 40000 , που αλλαζεις και μπουζι , μια και φοραει ιριδιου , βαλBιδες και τετοια ..ειναι για αλλες μηχανες οχι για το FJR νομιζω οτι ο scooty με προλαβε και τα ειπε ολα.....μαλιστα ο μηχανικος μου και φιλος μου μου ειπε για τις βαλβιδες το εξης....ξεχνατο ποτε!!! οποτε λαδακια, ανα πεντε χιλιαδες χιλιομετρα με κοστος αν θυμαμε καλα 60 ευρω και καθε δεκα χιλιαδες + φιλτρο οποτε + 20 ευρω, και τα αναλωσημα του βεβαια ε... τακακια , λαστιχα.... νομιζω οτι στις 16000 χιλιομετρα που θα το ξαναπαω θα χρειαστω τακακια πισω... οσο για τα λαστιχα αν εξαιρεσουμε οτι αυτα που φοραει απο τιν μανα του τα βτ20 τετραγωνιζουνε (το πισω) εχουν ακομα ζωη! ΑΨΟΓΟΣ....ΑΝΤΕ ΝΑ ΓΙΝΟΜΑΣΤΕ ΠΟΛΛΟΙ ΟΙ ΕΦ-ΤΖΕΙ-ΑΡΙΔΕΣ!!! εχουμε βλεπω και το ιδιο χρωματακι Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
black_hawk 572 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 30 , 2007 νομιζω οτι ο scooty με προλαβε και τα ειπε ολα.....μαλιστα ο μηχανικος μου και φιλος μου μου ειπε για τις βαλβιδες το εξης....ξεχνατο ποτε!!! οποτε λαδακια, ανα πεντε χιλιαδες χιλιομετρα με κοστος αν θυμαμε καλα 60 ευρω και καθε δεκα χιλιαδες + φιλτρο οποτε + 20 ευρω, και τα αναλωσημα του βεβαια ε... τακακια , λαστιχα.... νομιζω οτι στις 16000 χιλιομετρα που θα το ξαναπαω θα χρειαστω τακακια πισω... οσο για τα λαστιχα αν εξαιρεσουμε οτι αυτα που φοραει απο τιν μανα του τα βτ20 τετραγωνιζουνε (το πισω) εχουν ακομα ζωη! Παντως, ριχνετε και μια ματια, στον αξονα πισω.. (Ξερω τι σας λεω..) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Ρε παιδιά...εμένα γιατί μου φαίνεται τόσο χαμηλή αυτή η μοτοσυκλέτα?Είναι πράγματι τόσο χαμηλή η σέλα της? To μόνο που με χαλάει αυτό είναι.Κατά τα άλλα είναι όντως πανέμορφη και απίστευτη ταξιδιάρα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Ρε παιδιά...εμένα γιατί μου φαίνεται τόσο χαμηλή αυτή η μοτοσυκλέτα?Είναι πράγματι τόσο χαμηλή η σέλα της? To μόνο που με χαλάει αυτό είναι.Κατά τα άλλα είναι όντως πανέμορφη και απίστευτη ταξιδιάρα. δεν είναι και τόσο χαμηλή. Έχει ύψος σέλας 805mm όταν η Κ1200R ας πούμε έχει 820mm και το TDM 825mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Ίσως με ξεγελάει στο μάτι.Πάντως μου φαίνεται πολύ χαμηλή μοτοσυκλέτα όπως την βλέπω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
V-MAX...XJR1200 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 :D Η ΣΕΛΛΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Από πόσο σε πόσο? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Παντως, ριχνετε και μια ματια, στον αξονα πισω.. (Ξερω τι σας λεω..) .... οποτε μπορεις να μας δωσεις τα φωτα σου για να ξερουμε τι να προσεξουμε στο μελον? οχι ραδιο αρβυλα πρωσοπικα παντως δεν εχω ακουσει κανεναν να αναφερει βλαβη στον αξονα , και ο ανθρωπος(μηχανικος) που εχω στην γιαμαχα θα μου το ελεγε...... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Mάλλον για την συντήρησή του σου το είπε ο Θανάσης. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 (τροποποιήθηκε) Ρε παιδιά...εμένα γιατί μου φαίνεται τόσο χαμηλή αυτή η μοτοσυκλέτα?Είναι πράγματι τόσο χαμηλή η σέλα της? unsure.gif ALEX ισως το νομιζεις αυτο λογο τις μικρης τις διαφορας υψους απο το εδαφος, οποτε το πανω κατω πεζοδρομια το ξεχνας, βρισκει κατω για πλακα......τωρα περι αξονα, γινετε ο ελενχος και η αλαγη βαλβολινων στα καθορισμενα απο τιν γιαμαχα χιλιομετρα με μηδαμηνο κοστος, τωρα αν δεν κανεις τιν απαρετητη συντηρηση ε σιγουρα κατι θα παθει.... Η ΣΕΛΛΑ ΤΗΣ ΡΥΘΜΙΖΕΤΑΙ ΩΣ ΠΡΟΣ ΤΟ ΥΨΟΣ ΤΗΣ,ΟΠΩΣ ΚΑΙ ΤΟ ΤΙΜΟΝΙ το τιμονι ρυθμιζετε σε τρεις θεσεις και η σελα καθ' υψος δεν εχω δυστηχος το μανιουαλ για να σου πω τις ρυθμισεις τις σελας ακριβως :( Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Stomu Yamashta 71 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Σίγουρα ικανή ταξιδιάρα μοτ/τα αλλά με λίγο πιο πολύ όγκο απ'ότι θα ήθελα εγώ προσωπικά. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Σίγουρα ικανή ταξιδιάρα μοτ/τα αλλά με λίγο πιο πολύ όγκο απ'ότι θα ήθελα εγώ προσωπικά. που να δεις σταυρο τον ογκο που προσφερει ο ''ανταγωνισμος'' :D scotyyyyy τα φωτα σου περι αξονα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
scottyfjr13_06 2 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2007 Ρε παιδιά...εμένα γιατί μου φαίνεται τόσο χαμηλή αυτή η μοτοσυκλέτα?Είναι πράγματι τόσο χαμηλή η σέλα της? Ναι οντως ειναι χαμηλη εν σχεση με το GT 1200 και το GTR 1400 , και τα ποδια σου πατανε ανετα στο δρομο , αλλα δεν νομιζω να ενοχλει αυτο , απλα ισως να σου "ξενιζει" λιγο στο ματι . Το υψος της σελας απο το εδαφος ειναι 800mm στην νορμαλ θεση , και μπορει να σηκωθει μεχρι 820mm Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες