Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 28 , 2016 Τί λάδια φοράει το FJR στον κινητήρα? Τί προτείνετε οι κάτοχοι? Πόσα λίτρα? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) καλημερα καλημερα τα λαδια που βαζω εγω στο δικομου ειναι τις μαμας yamaha και απο λιτρα παιρνει τεσσερα Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 (τροποποιήθηκε) Ενημερωση καταστρωματος .. εργασιες συντηρησεις στα 136.000 χιλιομετρα .. βαλβιδες δεν εχουν ρυθμιστει ποτε διοτι ποτε δεν χρειαστικε, μεχρι στιγμης στα κλασικα αναλωσιμα (λαδια φιλτο λαστιχα τακακια ) προστεθηκε η αναγκη μιας πισω αναρτησεις (απο τα ποιο οικονομικα μηχανακια σε κοστος συντηρησης που ειχα ποτε)Απο βλαβες τρεις φορες σε συνολο η τσιμουχα του αριστερου καλαμιου ειχε διαροη και εγινε αντικατασταση και τον δυο τσιμουχον ενοητε, μαζι με τα λαδια του μπροστινου και η οξειδωσει μιας γιωσης στα ηλεκτρικα τις μοτοσυκλετας ειχαν ως αποτελεσμα να μεινω απο φωτα.Απο αξεσουαρ .. σκεφτομε πραγματικα να βαλω ξανα τις μαμα εξατμισεις καθ οτι ο ηχος τον τελικον μου( ανθρακονιμα tou brothers )κοβει την απολαυσh τις μοτοσυκλετας μου ιδιως σε ορεινα κλειστα κομματια που θελω να απολαυσω την φυση και την γαληνη που βρισκω εκει. Τροποποιήθηκε Σεπτέμβριος 16 , 2016 από τον kiriakos 11 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 7 , 2016 Και μένα τα ίδια Κυριάκο, 2 φορές η φλάτζα του αριστερού καλαμιού, έχω την εντύπωση ότι φταίει το μόνιμο βάρος που πέφτει στη μπουκάλα όταν η μηχανή κάθεται στο σταντ.Κατά τα άλλα τίποτα, ούτε λάμπα, είμαι γύρω στις 50,000 χλμ αλλά το μηχανάκι του '01ΝάσοςΚΕνημερωση καταστρωματος .. εργασιες συντηρησεις στα 136.000 χιλιομετρα .. βαλβιδες δεν εχουν ρυθμιστει ποτε διοτι ποτε δεν χρειαστικε, μεχρι στιγμης στα κλασικα αναλωσιμα (λαδια φιλτο λαστιχα τακακια ) προστεθηκε η αναγκη μιας πισω αναρτησεις (απο τα ποιο οικονομικα μηχανακια σε κοστος συντηρησης που ειχα ποτε)Απο βλαβες τρεις φορες σε συνολο η τσιμουχα του αριστερου καλαμιου ειχε διαροη και εγινε αντικατασταση και τον δυο τσιμουχον ενοητε, μαζι με τα λαδια του μπροστινου και η οξειδωσει μιας γιωσης στα ηλεκτρικα τις μοτοσυκλετας ειχαν ως αποτελεσμα να μεινω απο φωτα.Απο αξεσουαρ .. σκεφτομε πραγματικα να βαλω ξανα τις μαμα εξατμισεις καθ οτι ο ηχος τον τελικον μου( ανθρακονιμα tou brothers )κοβει την απολαυσh τις μοτοσυκλετας μου ιδιως σε ορεινα κλειστα κομματια που θελω να απολαυσω την φυση και την γαληνη που βρισκω εκει. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 και εγω εκει εχω καταληξει οποτε το μηχανακι στο μονο σταν μονο για ολιγοωρη σταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Νοέμβριος 7 , 2016 και εγω εκει εχω καταληξει οποτε το μηχανακι στο μονο σταν μονο για ολιγοωρη σταση! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες