fazer 384 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 (τροποποιήθηκε) ο καλύτερος ταξιδευτής ....ever! Τροποποιήθηκε Απρίλιος 4 , 2012 από τον fazer Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 η ταπα ειναι απο ατσαλι ενω το σκαφακι απο αλουμινιο με αποτελεσμα με τον χρονο να χαλαρωνουν η βολτες απο το μαλακο αλουμινιο και να γληστα το λαδι απο της βολτες της ατσαλενιας ταπας. Αυτό πρώτη φορά το ακούω! Ό,τι να 'ναι λένε στον κόσμο! Δηλαδή θέλουν να μας πουν πως το λάδι το συγκρατεί το σπείρωμα? Κι η μπακιρένια (ή αλουμινένια) φλατζούλα στην τάπα, τι ρόλο παίζει δηλαδή? Το λάδι το κρατάει η φλάτζα. Αν δεν υπήρχε αυτή, δεν υπήρχε περίπτωση κανένα σπείρωμα να κρατήσει το λάδι. Αν είχαν χαλαρώσει οι σπείρες, θα έπρεπε να κλωτσάει η τάπα κατά το σφίξιμο. Αν δεν κλώτσαγε και έσφιγγε κανονικά, τότε η φλάτζα θα κρατούσε μια χαρά το λάδι. Ή κάτι δεν κατάλαβα λοιπόν από την περιγραφή της βλάβης, ή τελικά έπαιζε κάτι άλλο. Αυτό που σου είπαν... απλά δεν στέκει τεχνικά. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 τι να σου ρε αλεξ .. και εμενα περιεργο μου φανηκε .. αν ειχα κανει αλαγη λαδιον και εσταζε μετα θα ελεγα πως 100% μου σφιξανε πολυ την ταπα και εχανε γ αυτο... ενω εδω απλα καποια στιγμη ειδα λαδια κατω απο την ταπα στο ασχετο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Kαι μετα καθομαστε και ασχολουμαστε για ονειρα gs...και τριχες κατσαρες! 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANDREASP 575 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 30 , 2013 Μου αρεσει που εξω απο το τουνελ παει με 180-200 και μεσα στο τουνελ με 260 !!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 26 , 2013 γεια ...το κοντερ γραφει χιλιομετρα..110.000 με νεες εξατμησεις φιμε μαμα ζελατινα και η καψουρα στο φουλ .. 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 http://youtu.be/jklaOMRtqy4 Kαι μετα καθομαστε και ασχολουμαστε για ονειρα gs...και τριχες κατσαρες! :wub: Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Panag 677 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Πολυ βαρυ ομως ρε μ@μωτο ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Αυτο το πραγμα θελει οπωσδηπωτε μια θεομακρη 6η. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FZMAN 1.693 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 27 , 2013 Αυτο το πραγμα θελει οπωσδηπωτε μια θεομακρη 6η. Μια χαρά είναι και έτσι Σπύρο μου Πολυ βαρυ ομως ρε μ@μωτο ... Αυτές οι μοτοσυκλέτες Παναγιώτη είναι για συγκεκριμένη χρήση την οποία κάνει τέλεια. SPORT TOURING ROULES. Για εκεί το βάρος αλλά και το στήσιμο της είναι μια χαρά, όπως και στην δικιά σου. Το πρόβλημα μόνο βρίσκεται όταν είναι σταματημένες ή μέσα στην πόλη. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gvolos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 8 , 2014 Καλημέρα, Μήπως γνωρίζει κανείς κάποιο καλό συνεργείο για να ελέγξει ένα FJR1300 που έχω βάλει στο μάτι???? Κάποιον με γνώσεις στο συγκεκριμένο μοντέλο? Εγώ μένω Πειραιά αλλά η μηχανή που θέλω να δω βρίσκετε Αμπελόκηποι, Μεσογείων. Σε ευχαριστώ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Two wheels traveller 248 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 29 , 2014 Μάλιστα...κατατοπιστικότατα όλα τα προαναφερθέντα ! Πολύ μπράβο σας παιδιά που τα μοιράζεστε μαζί μας....!!! Με το καινούργιο FJR τι παίζει? έχει και αλλαγές στον κινητηρα-μεταδοση-αξονα ή μόνο στα περιφερειακά ??? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jimeta 332 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 1 , 2014 Πολύ καλό το θέμα που έχει ανοίξει ο φίλος Κυριάκο για αυτήν την φανταστική μηχανή,να ρωτήσω για τις μηχανές με το ημιαυτόματο σασμάν τι λέτε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 γεια σας και καλη πρωτοχρονια .. μια ενημερωση απλη στο ημερολογιο του fjr στα 118.000 χιλιομετρα ..και λεω απλη καθ οτι μεχρι στιγμης αυτο που αλαξα σε αυτην την μοτοσυκλετα ειναι η μπαταρια που παρεδωσε πνευμα . 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Torakusu Yamaha 9.120 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Αυτα ειναι.Μοτοσυκλετα για μια ζωη Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Το πιο ομορφο ειναι πως ακομα και τωρα μετα απο 118.000 χιλιομετρα ανυπομονω να γραψω κ αλλα τοσα κ αλλα τοσα αφου καθε ταξιδη στην σελα της με γεμιζει χαμογελα. Υγεια και καλα ασφαλη χιλιομετρα με της αγαπημενες μας! 4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
moto99 1.437 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Το πιο ομορφο ειναι πως ακομα και τωρα μετα απο 118.000 χιλιομετρα ανυπομονω να γραψω κ αλλα τοσα κ αλλα τοσα αφου καθε ταξιδη στην σελα της με γεμιζει χαμογελα. Υγεια και καλα ασφαλη χιλιομετρα με της αγαπημενες μας! Αυτά είναι τα ωραία.. Να χαίρεσαι την κουκλάρα σου man.. 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
rallistas 482 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 31 , 2014 Γεια σου Κυριακο και (ξανα) καλως σε βρηκαμε!Χρονια και ζαμανια...(αν με θυμασαι)!Οι μηχανες αυτες οντως ειναι για τοσα χλμ κι ακομα περισσοτερα.Το Varadero (2002) του πατερα μου εχει 185.000χλμ και συνεχιζει ακαθεκτο και σε αριστη κατασταση.Προσοχη θελουν μονο και σωστη συντηρηση! Καλη χρονια να εχεις! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris86 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 να ρωτησω και εγω κατι,μεσα στην πολη ποσο ανετα κινειται ???? γιατι αν δεν υπαρχει αλλο μικροτερο τοτε αναγκαστικα θα κανει και εκει χιλιομετρα... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gvolos 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 25 , 2015 Φίλε μου. Θα έλεγα ότι μες την πόλη είναι κάπως δύσκολα. Αν και όλα συνήθεια είναι. Θέλει μεγάλο κύκλο για να στρίψει επιτόπου, δεν ανεβαίνει πεζοδρόμια, και μην ξεχνάμε το βάρος. Εγώ έχω και ένα Transalp για την πόλη και τίποτα νησιά. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 (τροποποιήθηκε) Καλησπερα σας και καλη χρονια ... 2016, περασαν 9οολοοκληρα χρονια παρεα με τον φουτζουρα και 123.000 χιλιομετρα με απολεσμα να με ποναει ποια η μεση σε καθε λακουβα και σαμαρακι του δρομου...οχι δεν χρειαζομε φυσιοθεραπειες .. αναρτηση χρειαζομε .. αν καποιος απο εσας εχει καποια να μου προτεινει καθε βοηθεια δεκτη !! Τροποποιήθηκε Ιανουάριος 20 , 2016 από τον kiriakos Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Peiraiwths 2.344 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 20 , 2016 Eαν δεν εχεις προβλημα που ειναι γερμανικη...χτυπα την! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 (τροποποιήθηκε) Για να μην ανοίγω νέο θέμα...Τετάρτη 11/5 και Πέμπτη 12/5 201612:00 – 20:00Μαρίνα Βουλιαγμένης (Moorings)Το ανανεωμένο για το 2016 κορυφαίο μοντέλο FJR1300 της Yamaha βρίσκεται εδώ και εσείς έχετε τη μοναδική δυνατότητα να δοκιμάσετε τις ειδικές εκδόσεις ΑE και AS σε ένα αποκλειστικό διήμερο δοκιμών που διοργανώνει η ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ Α.Ε.Ε. την Τετάρτη 11/5 και Πέμπτη 12/5 από τις 12:00 έως τις 20:00 με σημείο εκκίνησης την Μαρίνα Βουλιαγμένης (χώρος Moorings).Με μια σειρά λεπτομερειών που εξασφαλίζουν μοναδική άνεση και πρακτικότητα, ενσωματώνοντας τελευταίες τεχνολογίες (YCC-T, D-MODE, TCS κ.ά.) και διαθέτοντας πλέον ένα νέο κιβώτιο 6 ταχυτήτων για ακόμα πιο δυναμική επιτάχυνση, η νέα FJR1300 αποτελεί τη ναυαρχίδα της κατηγορίας Sport Touring της Yamaha και την κορυφαία επιλογή για τις πιο απολαυστικές μακρινές διαδρομές.Δηλώστε το ενδιαφέρον και τα στοιχεία σας στο yamahaDNA@motodynamics.gr, φέρτε μαζί σας το δίπλωμα οδήγησης σας, κράνος και τον κατάλληλο εξοπλισμό και ελάτε να απολαύσετε μια συναρπαστική βόλτα συντροφιά με τη μοναδική FJR1300!!!Πηγή Τροποποιήθηκε Μάιος 9 , 2016 από τον efkola Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
efkola 7.502 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 16 , 2016 Και η πρώτη γνωριμία με το κορίτσι :) 3 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzeronymo perama 15 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 17 , 2016 Για να πει καποιος που πηγε στη Μαρίνα Βουλιαγμένης και την ειδε απο κοντα τις εντυπωσεις σας Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες