ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 ALEX στην πρωτη βολτα που θα κατσει Ωραίος ο Κυριάκος! Πραγματικά είναι δύσκολο να το βρεις αυτό το μηχανάκι να το οδηγήσεις από κάνα γνωστό διότι οι περισσότεροι δεν εμπιστεύονται να το δώσουν εύκολα σε άλλον (κι εδώ που τα λέμε... καλά κάνουν. Δεν δίνονται εύκολα αυτά τα μηχανάκια για βόλτα στον καθένα) Άντε ρε φίλε να τα ξαναπούμε κιόλας κάποια στιγμή. Πάει καιρός από 'κείνη τη βόλτα στη Πελοπόννησο! Σε βλεπω να τον ψαχνεις στη...Σουηδια...Ασε που αυτος θα παει με Fjr ενω εσυ με την GS του... :rotfl: και μετα να σε δω τι δικαιολογιες στυλ "βενζινάδικο με βυζ@" θα βρεις... :D Νάτος... πετάχτηκε πάλι ο αλλαζωτιςμηχανέςσανπουκάμισα :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
μάθο... 10.136 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 9 , 2010 Νάτος... πετάχτηκε πάλι ο αλλαζωτιςμηχανέςσανπουκάμισα :D Aλλαξε κι εσυ ενα...μπορεις!!!(με τον Κυριακο λεω...και βουυυυυυυυυυυυυυρ για Σουηδια ) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kotsifas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Φεβρουάριος 11 , 2010 Σουηδία? χμμμ.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
madrugada1300 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Θα ήθελα να χαιρετίσω όλους όσους συμμετέχουν σε αυτό το post. Εχω το FJR1300 μοντ.2007 από τον Οκτώμβριο του 2008 αντικαθιστώντας ένα V-strom 1000 (πολύ καλή Moto επίσης). Το αγόρασα από κατάστημα στην Αθήνα ( είμαι από πόλη αρκετά μακριά ) το οποίο εμπορεύεται γενικά μοτοσικλέτες μεταχειρισμένες σε πολύ καλή κατάσταση. Η συγκεκριμένη δικιά μου FJR είναι μεταχειρισμένη από Γερμανία, είχε 7000χλμ (πραγματικότατα)και ήταν (και παραμένει) σε υπεράριστη κατάσταση. Εχω αυτή τη στιγμή 17000χλμ και θέλω να συμφωνίσω με όλους όσους λένε παραπάνω οτι είναι μία υπέροχη μοτοσυκλέτα, όμορφη και με πολύ καλή ποιότητα κατασκευής. Το μοναδικό πρόβλημα που έχω αυτή τη στιγμή έχει να κάνει με το θέμα που ανάφερε ο φίλος Kiriakos σχετικά με τον εγκέφαλο και την αντικατάστασή του από την YAMAHA (Μοτοδυναμική). Από την πρώτη στιγμή της αγοράς της μοτοσικλέτας επισκέφθηκα επίσημο συνεργείο της YAMAHA όπου και έχω κάνει και όλα τα σέρβις μέχρι τώρα. Το service book που την συνόδευε από Γερμανία περιέχονται σέρβις πάλι μόνο από εξουσιοδοτημένο συνεργείο. Οπότε όταν διαπίστωσα το πρόβλημα (αυτό ακριβώς που παρουσιάζεται σε υψηλά υψόμετρα και κάνει σαν να μην δουλέυει κάποιος κύλινδρος) απευθύνθηκα άμεσως στο εξουσιοδοτημένο συνεργείο όπου αναγνώρισαν οτι όντως είναι ένα γνωστό πρόβλημα που αναγνωρίζει η YAMAHA και αντικαθιστά τους εγκεφάλους. Στείλαμε επομένως αίτημα αντικατάστασης. Η απάντηση που ήρθε ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ!! Η αιτιολογία οτι... η YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν αναγνωρίζει της μοτοσικλέτες που δεν έχει πουλήσει η ίδια και είναι εισαγωγής!!!! Αυτό γίνεται, λέει, ως πολιτική για να χτυπήσει τις παραεισαγωγές. Για λόγους πολιτικής λοιπόν που αμφιβάλω εάν είναι εις γνώση της κεντρικής YAMAHA (Japan), θεωρεί οτι η μοτοσικλέτα μου είναι μη ΓΝΗΣΙΑ YAMAHA επειδή εισήχθει κάποτε από Γερμανία. Εγώ δηλαδή που από την πρώτη στιγμή που εμπιστέυθηκα τα εξουσιοδοτημένα συνεργεία της (πληρώνοντας σαφώς τα σερβις ακριβότερα απ οτι αν πηγαινα αλλού)δεν αναγνωρίζομαι ως κάτοχος YAMAHA. Με την ίδια (παράλογη και μάλλον παράνομη) λογική κάποιος που ζούσε Γερμανία και μετακόμισε μόνιμα στην Ελλάδα δεν απόλαμβανει καμίας εγγυησης από τη YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ, ή που απλά ταξιδεύει στην Ελλάδα και παθαίνει κάποια βλάβη!!! Εχω κάποιες σκέψεις στο μυαλό μου για κάποιες κινήσεις αντίδρασης που πρόκειται να κάνω.. Θα ήθελα εάν γνωρίζετε και εσείς κάτι να μου προτείνετε. Ευχαριστώ εκ των προτέρων ps: θεωρω απόλυτη ξεφτίλα και δυσφήμιση για την YAMAHA για μια υπέροχη μηχανή, με τιμή κοντά στις 17000ευρώ, που υποτίθεται ταξιδεύεις σε όλον τον πλανήτη, όπως το FJR1300 να ΣΕΡΝΕΤΑΙ και να ΤΡΙΚΛΙΖΕΙ στις ανηφόρες την στιγμή που το προσπερνάνε σκουτεράκια... λόγω "πολιτικής". Μετά περιμένουν να πουλήσουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
BILL VUZAS 38 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Εδώ βρίσκεται η τεράστια διαφορά στην αντιμετώπηση των πελατών μεταξύ της BMW και των άλλων αντιπροσωπειών.Δυστηχώς τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς και δεν πρόκειται να βρεις άκρη.Η μόνη λύση είναι να πας Γερμανία.Εκτός εάν είναι θέμα λογισμικού και μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει.Δες το π.μ. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
madrugada1300 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Εδώ βρίσκεται η τεράστια διαφορά στην αντιμετώπηση των πελατών μεταξύ της BMW και των άλλων αντιπροσωπειών.Δυστηχώς τα πράγματα είναι έτσι ακριβώς και δεν πρόκειται να βρεις άκρη.Η μόνη λύση είναι να πας Γερμανία.Εκτός εάν είναι θέμα λογισμικού και μπορεί κάποιος να σε βοηθήσει.Δες το π.μ. Εχω σκοπό να φτάσω μέχρι την YAMAHA JAPAN και γενικά να τους δυσφημίσω/ενημερώσω (για το χάλι τους) παντού. Πρώτη κίνηση να επισκευθώ τα κεντρικά τους ο ίδιος με την πρώτη ευκαιρία. Και δεν είναι για τα 700-800 ευρω που κάνει ο εγκέφαλος. Είναι η ξεφτίλα τους και η κουτοπόνηρη πολιτική τους που τελικά δεν καταλαβαίνουν οτι αυτοι βγαίνουν ζημιωμένοι. Ζω σε μια μικρή σχετικά πόλη που κυκλοφορούν μόνο 2 FJR1300. Κανονικά θα έπρεπε να είναι διαφήμιση γι αυτούς. Τι περιμένουν να λέω όταν με ρωτάνε?..Τα καλύτερα??... Περιμένουν να ξαναπατήσω στα συνεργεία τους??.. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 19 , 2010 Η απάντηση που ήρθε ήταν ΑΡΝΗΤΙΚΗ!! Η αιτιολογία οτι... η YAMAHA ΜΟΤΟΔΥΝΑΜΙΚΗ δεν αναγνωρίζει της μοτοσικλέτες που δεν έχει πουλήσει η ίδια και είναι εισαγωγής!!!! Αυτό γίνεται, λέει, ως πολιτική για να χτυπήσει τις παραεισαγωγές. Για λόγους πολιτικής λοιπόν που αμφιβάλω εάν είναι εις γνώση της κεντρικής YAMAHA (Japan), θεωρεί οτι η μοτοσικλέτα μου είναι μη ΓΝΗΣΙΑ YAMAHA επειδή εισήχθει κάποτε από Γερμανία. πω πω τι μεγα παπαρια ειπαν !!! ελλας στο μεγαλείο σου!! ε ρε βρεγμενη σανιδα που θελουν... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Παντως αν καποιος ξερει τι γινεται,ας απαντησει.Δεν εννοω για τα μηχανακια παραεισαγωγης,αλλα αν γινεται αναβαθμιση η αντικατασταση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 Παντως αν καποιος ξερει τι γινεται,ας απαντησει.Δεν εννοω για τα μηχανακια παραεισαγωγης,αλλα αν γινεται αναβαθμιση η αντικατασταση γινετε αντικατασταση χωρις επιβάρυνση απο την yamaha\μοτοδυναμικη..την εχω κανει στο δικο μου. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
mars 538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 23 , 2010 γινετε αντικατασταση χωρις επιβάρυνση απο την yamaha\μοτοδυναμικη..την εχω κανει στο δικο μου. Μετα την αντικατασταση του εγκεφαλου,το προβλημα λυνεται οριστικα η οχι; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 22 , 2010 Μετα την αντικατασταση του εγκεφαλου,το προβλημα λυνεται οριστικα η οχι; ναι το προβλημα λυνετε οριστικα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
giorgiokat 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 26 , 2011 παιδιά. Μια από τα ίδια. Πρόβλημα με το υψόμετρο. Ξέρει κανεις το e-mail της Yamaha Μοτοδυναμικής (σέρβις) για να τους ενημερώσω για το δικό μου FJR το οποίο είναι απο γερμάνια.. ? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
taksidiotis 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 πολυ καλη μηχανη σε γενικες γραμμες αν κι ελλαδα δεν πουλησε τοσο. αληθεια,αντικαταστατη ποτε θα δουμε? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 29 , 2011 παιδιά. Μια από τα ίδια. Πρόβλημα με το υψόμετρο. Ξέρει κανεις το e-mail της Yamaha Μοτοδυναμικής (σέρβις) για να τους ενημερώσω για το δικό μου FJR το οποίο είναι απο γερμάνια.. ? Αν διάβασες παραπάνω θα είδες πως η Μοτοδυναμική δεν σας καλύπτει. Αυτό βέβαια είναι εντελώς παράνομο και αυθαίρετο (και μικρόμυαλο). Θα σας πρότεινα να κάνετε ένα ομαδικό μέηλ στην Μοτοδυναμική με κοινοποίηση σε δύο - τρία τμήματα της Γιαμάχα σε Ευρώπη (Γερμανία πχ που πρωτοεισάχθηκαν τα μηχανάκια) και Ιαπωνία (τμήμα πελατών, δημοσίων σχέσεων, τεχνικό κλπ). Μόνο έτσι θα σφίξουν οι πισινοί στους αστείους που έχουν κάτσει πάνω σε σοβαρές εταιρείες....... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 πλεον το φτζαρ εχει 100.000 χιλιομετρα.. μολις βγηκε απο το σερβις και ειναι παλι ετοιμοπολεμο.. αναλυτικα τα του μεγαλου σερβις συντομα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.015 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 3 , 2012 Βρε βρε βρεεεε.... σαν τα χιόνια! Που χάθηκες εσύ ρε παιδί? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 πλεον το φτζαρ εχει 100.000 χιλιομετρα.. μολις βγηκε απο το σερβις και ειναι παλι ετοιμοπολεμο.. αναλυτικα τα του μεγαλου σερβις συντομα Κυριακο που χαθηκες ρε ψυχη?? Κρατησε μας ενημερους για τα τι και τα πως! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Παναγιώτης Κ. 10.057 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Μοναχοφάης ρε παιδί μου. Τόσα χιλιόμετρα και δεν μοιράστηκε καμιά απόλαυση μαζί μας............... Κυριάκο, να τα διακοσαρίσεις φίλε. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
makisp 1.735 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 100.000 χιλιόμετρα σε 4 χρόνια....Άψογοοος....άντε και εκατομμυριούχος... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Εγώ ήθελα να ξέρω πως την παλεύουν οι κάτοχοι με το 5άρι σασμάν.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 γεια σας ξανα ειναι αληθεια οτι εχω πολυ καιρο να γραψω στο φορουμ...θα ηθελα να μπορουσα να σας γραψω για ενα υπεροχο ταξιδη που εκανα στην ασια με μοτοσυκλετα να κανω περιγραφη να βαλω φωτο κτλ αλλα η αληθεια ειναι οτι εμπλεξα με μετακομοισης νομιμοποιησεις αδειες πολεοδομιες γραμμες οτε που δεν υπαρχουν μπλιαχ καμια σχεση με το ομορφο κοματι του μοτοσυκλετισμου που αγαπαμε. περασαν αυτα παμε παρακατω και στο ρεζουμε του σερβις τον 100.000 χιλιομετρον και σε μια ζημια που επισκευαζετε ενω διαφορα συνεργεια την θεωρουν ανεπισκευαστη και ζητουν ολοκληρη αλαγη του ανταλακτικου που κοστιζη 200 ευρω ενω το κοστος τις επισκευης ειναι μολις 50. συγκεκριμενα γυρο στις 90.000 χιλιομετρα παρατηρησα μια σταγονα λαδι κατω απο την μοτοσυκλετα που προερχονταν απο την ταπα του λαδιου χωρις να εχει γινει αλαγη λαδιον νωριτερα και να εχει σταβοβηδωση η ταπα... τιποτα παραπανω τιποτα λιγοτερο μια σταγονα λαδι καθε φορα που παρκαρα την μοτο..ακολουθησα την γνωστη τακτικη αλαγης λαδιου και φυτευτου νεου σπιροματος χωρις αποτελεσμα .. η σταγονα λαδι ηταν ακομα εκει!! κανοντας μια βολτα σε εξειδικευμενα συνεργεια γιαμαχα μου ειπαν οτι ειναι ενα προβλημα που δεν διορθονετε και οτι πρεπει να αλαχτη το σκαφακι του καρτερ, οτι το ειχαν αλαξει ειδη και σε αλλα fjr που ειχαν παρουσιαση το ιδιο προβλημα το οποιο διμηουργιται καθωτι η ταπα ειναι απο ατσαλι ενω το σκαφακι απο αλουμινιο με αποτελεσμα με τον χρονο να χαλαρωνουν η βολτες απο το μαλακο αλουμινιο και να γληστα το λαδι απο της βολτες της ατσαλενιας ταπας. το κοστος αγορας για το σκαφακι ειναι στα 200 ευρω χωρις το κοστος εργασιας.. με την εγγυηση τις μοτοσυκλετας μου να εχει περαση προ πολλου και με την οικονομικη κριση να εχει επηρεαση και το δικο μου επαγγελμα ηταν ενα αρκετα μεγαλο ποσο για τον προυπολογιζμο μου. τιν λυση μου τιν εδωσε ο νικολακης φιλος και μηχανικος εξειδικευμενου συνεργειου γιαμαχα οπου βγαλαμε το σκαφακι.. απο την εσωτερικη μερια στο ενα τριτο απο τον κυκλο που σχηματιση η εξοδος του λαδιου το αλουμινιο απο το σκαφακι ειχε ελαχιστο παχος στα τειχωματα του μαμα σπιρωματος γ αυτο τον λογο οταν βαλαμε το φυτευτο σπιρομα το ενα τριτο αυτου ειχε αμεση επαφη με το λαδι του καρτερ με αποτελεσμα να χανει παλι λαδι απο εκει.με το σκαφακι του καρτερ στο χερι πηγαμε σε γνωστο μηχανουργιο στην σπιρου πατση οπου ουσιαστικα γεμισε το ενα τριτο του λεπτου τειχωματος με φυτευτο χιτωνιο και πανω σε αυτο ανοιξαμε νεες βολτες οπου βιδωσαμε επανω την ταπα του λαδιου. το προβλημα λυθικε οριστικα μα κοστος 50 ευρω και θελω να ευχαριστισω τον νικολακη και ιντερνετικα τα υπολοιπα του σερβις εχουν.. ανταλακτικα εργασιες..λαδια, φιλτο λαδιου, τσιμουχα αλουμινιου του καρτερ,βαλβονινες, μπουζι,φιλτρο αερος,τσιμουχες μπροστινου καθ οτι ειχαν παραδοση πνευμα,λαδια μπροστινου,τακακια μπροστα,υγρα φρενων,παραφλου,ρυθμιση βαλβιδων (προηγουμενος ελενχος ειχε γινει στις 40.000 χιλιομετρα και τοτε απλα τις αφησαμε απειραχτες) μια φισα στο ηλεκτρικο συστημα που ηταν μεσα στα πλαισια τις ανακλησης που μου ειχε στειλει η γιαμαχα επιδιωρθωση ριθμιση τις κορνας τις μοτο και το μποστινο φτερο οπου σε μια ατυχη στιγμη το ειχα σπασει. τωρα ειναι κουκουλομενη στο γκαραζ και μου γκρινιαζει για.. βολτα ελπιζω να βοηθεισα τους κατοχους fjr.. καλα χιλιομετρα Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ravendark 6.393 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 καλή φάση, βλέπω και το FJR στη χαλκίδα ε; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Maggellanos 1.549 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Εγώ ήθελα να ξέρω πως την παλεύουν οι κάτοχοι με το 5άρι σασμάν.... με τετοια ροπη που εχει,και 4αρι να ηταν δεν θα υπηρχε προβλημα... οτι το ειχαν αλαξει ειδη και σε αλλα fjr που ειχαν παρουσιαση το ιδιο προβλημα το οποιο διμηουργιται καθωτι η ταπα ειναι απο ατσαλι ενω το σκαφακι απο αλουμινιο με αποτελεσμα με τον χρονο να χαλαρωνουν η βολτες απο το μαλακο αλουμινιο και να γληστα το λαδι απο της βολτες της ατσαλενιας ταπας. πρωτη φορα το ακουω ρε Κυριακο αυτο... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
gkourmoul1 5.999 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 Ροπή σίγουρα έχει. Απλά φαντάζομαι ότι λόγω της ροπής το πόδι θα έπρεπε να ψάχνει συνεχώς για 6η, μη σου πω 7η ταχύτητα... Στο 200χαω πόσες στροφές έχει? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kiriakos 46 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 4 , 2012 με τετοια ροπη που εχει,και 4αρι να ηταν δεν θα υπηρχε προβλημα... πρωτη φορα το ακουω ρε Κυριακο αυτο... και εγω το ιδιο πιστεψε με.. παντως και να στραβοβηδωση η ταπα .. να εχει γινει απο λαλακια δηλαδη ειναι ο μονος τροπος επισκευης, με το απλο φυτευτο σπιρωμα δεν γινετε τιποτα Ροπή σίγουρα έχει. Απλά φαντάζομαι ότι λόγω της ροπής το πόδι θα έπρεπε να ψάχνει συνεχώς για 6η, μη σου πω 7η ταχύτητα... Στο 200χαω πόσες στροφές έχει? στα 200χλ το μοτερ γουργουρισει σαν γατουλα :P 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες