ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 Δεν έπαιρνες την 7 θέση να τα χωράγε και τα δυο? Καλύτερα που έχω την 1 γιατί οι θέσεις 5,6,7, είναι ακάλυπτες και αφήνουν εκτεθειμένα τα οχήματα στα καιρικά φαινόμενα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
yiagt 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 (μ'αρέσει που στο σχεδιάγραμμα ζωγράφισες και τους κυλίνδρους! :lol:) :lol: :lol: Το βαρκαντέρο που μπαίνει? το έβγαλε τελικά το παιδί από την πυλωτή? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 To Varadero μπαίνει από την άλλη πλευρά της πυλωτής. Θα κάνω σχεδιάγραμμα και γι αυτή και θα επανέλθω. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 Αυτή είναι η άλλη μεριά της πυλωτής. Αυτή έχει μία έξοδο για όλα τα οχήματα. Το Varadero φαίνεται που το έχει παρκάρει το παιδί κι όπως βλέπετε ούτε αυτό ενοχλεί ΙΧ και πεζούς. Ούτε καν αυτούς που πάνε από την πυλωτή προς τις αποθήκες. (υπάρχει πρόσβαση στις αποθήκες και μέσα από την πολυκατοικία) Από την γκρι γραμμή και προς τα πάνω είναι το στεγασμένο κομμάτι της πυλωτής. Η θέση ΙΧ που έχει το παιδί είναι η Νο8 που εκεί παρκάρει το αυτοκίνητο της γυναίκας του. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
furious99 249 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιος από τους εξής (τουλάχιστον όπως τα βλέπω): - ο Νο 5 από το πρώτο διάγραμμα που κάνει μανούβρες κοντά στη μηχανή σου... - ο Νο 2 από το δεύτερο διάγραμμα που δε μπορεί να ανοίξει άνετα την πόρτα του... - κάποιος που μένει χαμηλά και τον ενοχλεί ο θόρυβος από τις μηχανές σας... πάντως η χρήση του κοινόχρηστου χώρου ορίζεται από τον κανονισμό της πολυκατοικίας που δεν προβλέπει να σταθμεύεις οτιδήποτε και επειδή και εγώ παρκάρω τη μηχανή μου όχι μέσα στα όρια της θέσης του αυτοκινήτου ενώ χωράει, αλλά στον κοινόχρηστο χώρο ώστε να μην εμποδίζει το αυτοκίνητο να βγει, καλό είναι να έχουμε και ένα τυπικό ΟΚ από τους υπόλοιπους ιδιοκτήτες ότι δεν τους ενοχλεί ΠΡΙΝ τη βάλουμε. Πιστεύω ότι αν τους έπιανες ένα ένα πριν δε θα είχε γίνει τίποτα τέτοιο... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 από τον furious99 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
GFiotakis 11 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 εγω τωρα καταλαβα τι παιζει ...με τα σχεδιαγραματα .... ο ΑΛΧ εχει διπλη προσωπικοτητα και βαζει στον εαυτο του σημειωματα :D :D :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
THEOD 17 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 Σιγά το πρόβλημα...Πιάστους και μίλα τους...αν είσαι πειστικός θα τελειώσεις μια και καλή...αν είναι τίποτα κόπανοι που δεν καταλαβαίνουν τότε αρχίζεις και αγριεύεις...Βλέποντας και κάνοντας πάνε αυτά.... Τουλάχιστον εσύ έχεις πυλωτή ή γκαράζ... Τι να πω και εγώ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
costaeu4 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 (τροποποιήθηκε) - ο Νο 5 από το πρώτο διάγραμμα που κάνει μανούβρες κοντά στη μηχανή σου... - ο Νο 2 από το δεύτερο διάγραμμα που δε μπορεί να ανοίξει άνετα την πόρτα του... Σωστές παρατηρήσεις... Τροποποιήθηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 από τον costaeu4 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Δεκέμβριος 15 , 2007 Εγώ πιστεύω ότι είναι κάποιος από τους εξής (τουλάχιστον όπως τα βλέπω): - ο Νο 5 από το πρώτο διάγραμμα που κάνει μανούβρες κοντά στη μηχανή σου... - ο Νο 2 από το δεύτερο διάγραμμα που δε μπορεί να ανοίξει άνετα την πόρτα του... Δεν είναι ακριβώς έτσι.Ο 5 δεν κάνει μανούβρες γιατί μπαίνει με την μούρη όπως έχω δει και βγαίνει με τον ίδιο ακριβώς τρόπο αλλά με την όπισθεν χωρίς καμία μανούβρα.Είναι πολύ πιο άνετη η πυλωτή απ ότι φαίνεται στο πρόχειρο σχέδιο μου. Ειδικά στην περίπτωση του Varadero δεν έχει κανένα πρόβλημα η πόρτα του.Μόλις πήγα και το τσέκαρα.Μπορεί να την ανοίξει τέρμα χωρίς να βρει πάνω στην μοτό. Πιο πολύ πρόβλημα έχει από την άλλη πλευρά,με το διπλανό του αυτοκίνητο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Θάνος 157 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Τελικα τι εγινε με το θεμα ρε Αλεξ; Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Tίποτα.Δεν μας ξανά ενόχλησε κανένας. :) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
zorz 42 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Τουλάχιστον εσύ έχεις πυλωτή ή γκαράζ... Τι να πω και εγώ... Υπάρχουν και χειρότερα! :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Αλχ οτι και να κανεις προσεχε μονο μην μαλωσεται με τους γειτονες ειναι σημαντικο πραγμα, η οικογενεια μου δικαιουτε μια θεση παρκινγκ για ενα αυτομκινητο στην πολυκατηκια μου, το οποιο και εχουμε, εγω βαζω τοο bandit σε μια απ τις πολλες κολονες που εχει κολητα με την κολονα και δεν ενοχλει κανεναν , και ομως απ τα κομπλεξ τους μου την ελεγαν για πολυ καιρο αποτελεσμα: να πιαστω στα χερια με ενα γειτονα 3 η ωρα τη νυχτα για το θεμα τις μηχανης μου , μεσα στην πολυκατικια μας , απο τοτε ουτε καλημερα :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Zak Majol 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 2 , 2008 Υπάρχουν και χειρότερα! :P :D :D :D :D Σκέπασέ την φιλαράκι,θα κρυώσει και θα σκάει η εξάτμιση :D :D Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Malkav 57 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Αλχ οτι και να κανεις προσεχε μονο μην μαλωσεται με τους γειτονες ειναι σημαντικο πραγμα, η οικογενεια μου δικαιουτε μια θεση παρκινγκ για ενα αυτομκινητο στην πολυκατηκια μου, το οποιο και εχουμε, εγω βαζω τοο bandit σε μια απ τις πολλες κολονες που εχει κολητα με την κολονα και δεν ενοχλει κανεναν , και ομως απ τα κομπλεξ τους μου την ελεγαν για πολυ καιρο αποτελεσμα: να πιαστω στα χερια με ενα γειτονα 3 η ωρα τη νυχτα για το θεμα τις μηχανης μου , μεσα στην πολυκατικια μας , απο τοτε ουτε καλημερα :( Με τέτοιο όνομα μοντέλου τι ήθελες να κάνει ο άνθρωπος............................ :P :P :P :P :P :P Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
anarxias 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 thes na erthw na tous deirw me ta filarakia mou? tespa.egw th moto th vazw dipla apo to krevati mou opws epishs kai to papaki.myrizei ligo anathimiaseis apo ladia k venzinh alla exw sinithisi pia o logos den einai oti den vriskw thesh,alla oti ta rixnoun kai den exw orexh na plhrwnw antalaktika epeidh einai kapoioi zwa. exw dei atomo na kanei opisthen enw eimai panw sth mhxanh kai na me xtypaei den milhsa,mono epraxa.... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
xampos 4.554 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Με τέτοιο όνομα μοντέλου τι ήθελες να κάνει ο άνθρωπος............................ :P :P :P :P :P :P :lol: kalo Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
july 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2008 Δεν είναι σωστά πράγματα αυτά! Δεν καταλαβαίνω γιατί να υπάρχει κόντρα, αντίδραση και δυσαρέσκεια προς τα άτομα που οδηγούν μηχανές!! Ο καθένας επιλέγει το μεταφορικό μέσο που τον βολεύει. Άλλος μηχανή, άλλος αμάξι και άλλος λεωφορείο. Κατά τα ψέμματα, δεν σας υπολογίζουν! :( Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
FALAKRITSOS 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 Aυτό είναι ένα σχεδιάγραμμα της πυλωτής,με τις αριθμημένες θέσεις.Η θέση 1 είναι η δική μου.Τα συμπεράσματα δικά σας για το αν ενοχλώ και ποιον. ΚΙ ΟΜΩΣ!! ΠΡΟΣΟΧΗ!! ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΙΣ ΘΕΣΕΙΣ 5 & 6 ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΟΛΩΝΑ.Ο ΑΣΦΑΛΕΣΤΕΡΟΣ ΤΡΟΠΟΣ ΝΑ ΕΙΣΕΛΘΕΙ ΕΝΑΣ ΚΟΥΒΑΣ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΠΡΟΧΩΡΗΣΕΙ ΜΕ ΤΗ ΜΟΥΡΗ ΩΣΤΕ ΝΑ "ΑΓΓΙΞΕΙ" ΤΗ ΘΕΣΗ 2, ΚΑΙ ΜΕΤΑ ΝΑ ΚΑΝΕΙ ΟΠΙΣΘΕΝ ΜΠΑΙΝΟΝΤΑΣ ΣΤΗΝ 5 Η' 6 ΜΕ ΤΟΝ "Κ@Λ0". ΕΝΔΕΧΟΜΕΝΩΣ ΛΟΙΠΟ, ΝΑ ΕΜΠΟΔΙΖΕΙ ΛΙΓΟ Η ΜΗΧΑΝΗ. ΠΛΗΣΙΑΣΕ ΤΟΝ 3, ΚΑΙ ΠΡΟΣΠΑΘΗΣΕ ΝΑ ΑΛΛΑΞΕΙΣ ΘΕΣΗ ΜΑΖΙ ΤΟΥ... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ALX™ 3.014 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 Τρελός είμαι? Ο τρία είναι ακάλυπτος (κοινώς θα τρώει βροχή εκεί η μοτό :P Πάντως δεν ισχύει αυτό που λες,γιατί και οι δύο (ο 5 και ο 6) μπαίνουν κατευθείαν με την όπισθεν στην θέση τους.Τους είναι πολύ πιο εύκολο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Nikker 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 Σου βρήκα καινούρια λύση. Πάρε αυτό το σιδεράκι που βάζουνε οι stunt riders, αυτό που ακουμπάει κάτω όταν σηκώνεις σούζα. Και να την στηρίζεις όρθια. Αν και σαν On -OFF που είναι ίσως τελικώς πιάνει περισσότερο χώρο έτσι. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adam 0 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 4 , 2008 re alx, εκατσα και τα διαβασα και τωρα ειδα οτι ειναι ΠΕΡΣΙΝΑ! :D :D μακαρι να μην σε ξαναενοχλησουν ρε μαν Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kriscoto 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2008 Αλεξη καλυτερα μην γραψεις τιποτα προκλητικο γιατι τετοια ατομα κατι τετοιο περιμενουν.Μην τους δινεις αφορμες για πολεμο! +1000 Μου έχει συμβεί και μένα κάτι παρόμοιο με το αμάξι παλιότερα. Το ότι τα γράφουν ανώνυμα και δεν έρχονται να παραπονεθούν στα ίσια δείχνει ότι φοβούνται και αυτοί λιγάκι καθώς δεν είναι σίγουροι αν έχουν δίκιο νομικά. Προσπαθούν ανώνυμα να σε φοβήσουν και να γίνει η επιθυμία τους χωρίς να έχουν τα κάκαλα να σε αντιμετωπίσουν κατά πρόσωπο. Γι'αυτο ΜΗΝ ΜΑΣΑΣ ;) ;) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vthn 4 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 6 , 2008 Λοιπόν τώρα είδα το θέμα! Κάλή χρονιά και καλά ξεμπερδέματα.. Όμως.. Αν και έχεις σχετικό δίκιο που ενοχλήθηκες, πρέπει να δεις και την άλλη πλευρά. Προφανώς ενοχλήθηκε κάποιος που θεώρησε πως πας να δημιουργήσεις κεκτημένα. Το ότι δεν ενοχλεί εκεί η δική σου μηχανή σημαίνει ότι δεν ενοχλεί και κανενός άλλου ενοίκου; Δηλαδή εάν στο ίδιο σημείο ή και λίγο πιο πίσω ώστε να μην ενοχλεί ούτε εσένα, παρκάρει μετά από ένα χρόνο τη μηχανή του ο γιος του από κάτω θα παρεξηγηθείς; Εάν όχι, τότε έχεις απόλυτο δίκιο! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες