Jump to content
Sign in to follow this  
OrestisJames

Τι να πάρω για πρώτο μηχανακι ρε παιδιά στα 50κ.ε??

Recommended Posts

Θα μπορούσα να δώσω εως και καμια 250αρα το πολύ για κρανος. Για off-road κρανος αν παρω και εντουράκι. Τι επιλογές έχω σε γνωστές μαρκες? Θελω να μπορώ να το εμπιστευτώ γιατι Η ΑΣΦΑΛΕΙΑ ΠΑΝΩ ΑΠΟ ΟΛΑ..!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Κοιταξε αμα παρεις 50αρι enduraki μην φανταστεις οτι θα τρεχει πολυ,αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παρεις καλο κρανος, αλλα οχι και πχ κανενα Arai,προτεινω 150 ευρω μεχρι 200 ευρω.

Aμα παρεις εντουρακι ωραιο κρανακι ειναι το παρακατω, με 170 ευρω.

To Enduro S4 της Airoh.

post-2503-1194877409.jpg

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι το ξέρω οτι δεν θα τρέχει αλλα το κράνος στη μοτο ειναι πολυ σημαντικό όπως και να το κανουμε...Παντως και εγώ καπου στα 180 μεχρι 250 το πολυ να δώσω. (Δεν θα έχω και παραπάνω εδώ που τα λέμε!!!)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

KBC FORCE RR SPEED DEMON

Επειδη εισαι πιτσιρικας εχει και ωραια σχεδιακια πανω, περιπου 160 ευρω.

Το πιο κατω ειναι το KBC VR2 REAPER 2007 Helmets

209,00 €

post-2503-1194877665_thumb.jpg

post-2503-1194877855_thumb.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Tα KBC ειναι ψιλο παρεξηγημενα στην Ελλαδα, στην Αμερικη τα φορανε πολυ.

Εαν πάρω μεταχείρα να πάρω απο Ιδιώτη ή απο μαντρα?

Η μαντρα ειναι σαν τον μεσίτη, θα αγορασει του αλλου το μηχανακι πχ το RX50 1000 ευρω και θα στο δωσει εσενα 1.800, για να βαλει στην τσεπη τα 800,εγγυηση δε νομιζω να σου δωσει οποτε κοιταζε απο ιδιωτη γιατι ειναι πιο φθηνα,φυσικα θα το πας σε συνεργειο να το τσεκαρουν (θα σου βρουμε εμεις),θα πας σε γνωστο μας συνεργειο μην πας σε κανεναν που δε σε ξερει...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Σωστος! αρχισε τις οικονομιες, ερχονται και Χριστουγεννα θα μαζεψεις απο τους συγγενεις μερικα ευρωπουλα, σου αρεσαν τα κρανοι με τα σχεδιακια; LoL !

:)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι ωραία ήταν! Αρα μαλλον θα κατευθυνθώ προς ενα μεταχειρσμένο Yamaha DT50R ή ενα Aprilia RX50. Θα μου φτάσουν λες 1000-1200 ευρα?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οταν λες DT50 εννοεις εκεινο που εβγαζε η Yamaha πριν 15 χρονια; αμα λες εκεινο ειναι πολυ παλιο για να παρεις ενα 50αρι με 20 χρονων κινητηρακι.

Αυτο το απριλια δεν σου αρεσε; πολυ φθηνα το δινει, και με δοσεις, ουτε 1000 ευρω...

post-2503-1194878703.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εχει και πιο καινούρια μοντέλα το DT50R... Μου φαινεται εχει και εκδοση 2007 αλλα θα ειναι πανακριβη.... :mellow:

Ναι το δίνει φθηνά αλλα δεν ξέρω αν έχει ζημιες και μ@λ@κιες οπότε πρεπει να κρατάω και μια πισινή. Αν δεν έχει καμιά μ@λ@κια ειναι πολύ καλο! Παντως οι τιμές ειναι εκει απ'ότι βλέπω στα 900-1200 ευρω

Τροποποιήθηκε από τον OrestisJames

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Παλια οταν ημουν 17-18 ειχε ενας κοινος γνωστος το aprilia μια χαρα δουλευε,δεν του ειχε βγαλει τιποτα φοβερο,αλλα θα μου πεις ετυχε.

Εγω θα επαιρνα Aprilia το DT50 mod 2007 θα το δινουν ακριβα,ειπαμε δωσε μεχρι 1.200 ευρω οχι παραπανω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Κάπου εκεί θα κινηθώ. Έχω ακόμα ομως 5 μηνες μεχρι να μαζέψω τα λεφτά και να πάρω το δίπλωμα οπότε ισως να βρω κατι καλύτερο μεχρι τότε....

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ειναι του κουτιού ή μεταχειρισμένη? Πόσα χλμ έχει κανει? Ειχε ήλιο την μερα που την εκαναν τtest-drive? :yahoo: :lol:

Εεμμ τι θα πάρουμε γουρούνι στο σακί???? :drunk::cheers:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε κάτι άκουσα για το δίπλωμα στα 50κ.ε. Λέει οτι μπορεις μα τπ βγάλεις στα 15 με υπογραφή γονέα και στα 16 μόνος σου....Αληθεύει? :_zeppelin:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε κάτι άκουσα για το δίπλωμα στα 50κ.ε. Λέει οτι μπορεις μα τπ βγάλεις στα 15 με υπογραφή γονέα και στα 16 μόνος σου....Αληθεύει? :_zeppelin:

Στα 16 με υπογραφη κηδεμονα!!.. Αντε, παραπηρατε αερα!.. :argue:

:D :P

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

To διάβασα στο Φόρουμ αυτό αλλα δεν ημουν σίγουρος. Και εγω για τα 16 ήξερα με υπογραφή κηδεμόνα..... :rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Κοιταξε αμα παρεις 50αρι enduraki μην φανταστεις οτι θα τρεχει πολυ,αυτο δεν σημαινει οτι δεν πρεπει να παρεις καλο κρανος, αλλα οχι και πχ κανενα Arai,προτεινω 150 ευρω μεχρι 200 ευρω.

Aμα παρεις εντουρακι ωραιο κρανακι ειναι το παρακατω, με 170 ευρω.

To Enduro S4 της Airoh.

Το μήνυμα τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82: Χθες - 16:23

-=-=- H U S Q V A R N A =-=- TE-610 SM ORESTIS82

Aυτό το κρανάκι απο πού μπορώ να το τσιμπήσω? Κανένα λινκ υπάρχει?

Τροποποιήθηκε από τον OrestisJames

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ποιο σου αρεσε; το Enduro S4 της Airoh; Στην Μιχαλακοπουλου υπαρχει εαν θελεις να το παρεις,αλλα ακομα δεν εχεις παρει το μηχανακι μαζεψε τα χρηματα,μην το παρεις απο τωρα και το κοιταζεις ολη μερα και εκνευριζεσαι που δεν εχεις ακομα το μηχανακι να πας βολτα. :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξέρεις διαβασα στο Φόρουμ οτι άμα παρω κρανος γαντια κτλ το συνηθίζουν πιο εύκολα οι γονείς μου (οι οποίοι σημριωτέον έχουν ακόμα καποιες αμφιβολίες για την μηχανη) και δείχνω οτι είμαι αποφασισμένος να πάρω μηχανή...Ναι ίσως είναι νωρίς όμως. Δεν ξέρω ακόμα.... :doh::think: Έχεις να προτείνεις τίποτα για να τους πείσω πιο εύκολα????

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Οι γονεις σου ισως σκεφτονται "μικρος ειναι θα του περασουν οι σκεψεις για την μηχανη, τωρα του κολλησε η μηχανη πχ,μεθαυριο κατι αλλο,κανενα playstation 3" ετσι μαλλον το βλεπουν αλλα οταν δουν οτι πηρες κρανος θα αρχισουν να καταλαβαινουν οτι το θες πραγματικα να παρεις την δικη σου μηχανη και αρχισουν να συνηθιζουν στην ιδεα.

Εγω στο εχω ξαναπει, αρχισε να μαζευεις χρηματα και παρε την μηχανη με τις δικες σου δυναμεις ($$$$),ετσι εκανα και εγω, δουλευα ξενυχτουσα σε βραδινες δουλειες για να παρω τις μηχανες μου,οι αλλοι διασκεδαζαν και εγω δουλευα 7 ημερες την εβδομαδα.

Δεν πηρα ουτε 1 ευρω απο κανεναν,ουτε μεχρι τωρα ζητησα ποτε,και χαιρομαι περισσοτερο την μηχανη απο το να μου την επαιρναν οι γονεις, δε θα ελεγα οχι οταν ημουν μικρος να μου εδιναν $$ αλλα τωρα κοιταζω την μηχανη μου (και τις προηγουμενες) και λεω μεσα μου "εγω σε δημιουργησα" και την σεβομαι και την προσεχω περισσοτερο απο οτι θα την προσεχα εαν την εβρισκα ετοιμη.

Αμα πραγματικα βαλεις εναν στοχο θα τον πετυχεις,ειτε εχει 800 ειτε εχει 8.000 ευρω...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ: Για 1 χρονο δεν εβγαινα σχεδον ποτε,δεν ηξερα τι θα πει Σαββατο,κυριακη,Παρασκευη αλλα πηρα μετρητοίς μοτοσυκλετες που ηθελα και τωρα μπορω να παρω και αλλη μηχανη,εχω μαζεψει $$$ αλλα μην το παρακάνουμε!

Θα μαζεψεις 1.200-1500 ευρω και θα παρεις μια χαρα μηχανακι,θα σε στειλουμε και σε δικο μας συνεργειο και να εισαι σιγουρος οτι αυτο που θα παρεις θα αξιζει και δε θα εχει ζημια.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eυχαριστώ ρε συ...Και το μηχανάκι μόνος μου θα το πάρω. Τα μαζεύω τα λεφτά από την δουλειά. Απλως δεν ήξερα αν θα έπρεπε να πάρω τώρα το κράνος ή αργότερα. Ίσως να πάρω τιποτα γάντια για αρχή και μετά βλέπουμε...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα