Jump to content
Sign in to follow this  
OrestisJames

Τι να πάρω για πρώτο μηχανακι ρε παιδιά στα 50κ.ε??

Recommended Posts

εχω εγω μια ιδεα για να τους πεισεις πιο ευκολα!!!

πεσ τους οτι ο πατερας ενος φιλου σου πουλαει ενα χαγια 1300 τουρμπο τρακαρισμενο 3 φορες και επισκευασμενο

(διευκρινησε τους οτι δεν παει και πολυ ισια στην ευθεια)γιατι θελει να το ξεφορτωθει οσο οσο και το δεινει 300 ευρω!!τα οποια εχεισ και μαλιστα ευκολα!!!

αφου παθει ολη η οικογενια μαζικη υστερια και αρχισουν να σε παρακαλανε να παρεις ενα 50αρι για αρχη

πεσ τους οτι θα συμβιβαστεις... :lol: :lol: :lol:

(τι κολοπαιδο που ειμαι ε?)

Τροποποιήθηκε από τον mitsos84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
εχω εγω μια ιδεα για να τους πεισεις πιο ευκολα!!!

πεσ τους οτι ο πατερας ενος φιλου σου πουλαει ενα χαγια 1300 τουρμπο τρακαρισμενο 3 φορες και επισκευασμενο

(διευκρινησε τους οτι δεν παει και πολυ ισια στην ευθεια)γιατι θελει να το ξεφορτωθει οσο οσο και το δεινει 300 ευρω!!τα οποια εχεισ και μαλιστα ευκολα!!!

αφου παθει ολη η οικογενια μαζικη υστερια και αρχισουν να σε παρακαλανε να παρεις ενα 50αρι για αρχη

πεσ τους οτι θα συμβιβαστεις... :lol: :lol: :lol:

(τι κολοπαιδο που ειμαι ε?)

Δειξε κι ενα βιντεο του ghost-rider και πες: '' Να ο κυρ'Τακης, ο μπαμπας του φιλου μου.... :wacko::fool:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γαντια θα σου προτεινα της Bering, σου στελνω καποια οικονομικά (σχετικά).

Το πρωτο γάντι (με το σημα της αρκουδας στην μεση του γαντιού) ειναι και απο τα φθηνοτερα της Bering, ειναι το Cold Killer και εχει περιπου 30-32 ευρω.

Μετα τα αλλα 2 εχουν περιπου 60 ευρω (εξαρταται και το μαγαζι που θα τα βρεις), ειναι το CONTACT και το αλλο ειναι το EX07.

Πως σου φενονται;

post-2503-1195051866.jpg

post-2503-1195051874.jpg

post-2503-1195051881.jpg

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

βρε παιδια, γαντια φοραμε και στο δρομο για το κρυο. Το σημα κατατεθεν για να δηλωσει οτι ''ΘΑ ΠΑΡΩ ΜΗΧΑΝΗ'' ειναι το κρανακι. παρε ενα της πλακας. Αλιως με τα γαντια θα πρεπει να το διευκρινησεις... ''κοιταχτε, πηρα γαντια για τη μηχανη που θα παρω'' Ασε που δεν δειχνουν τοσο σοβαρα οσο το κρανος οσον αφορα το να δειξει οτι ειναι συνηδητοποιημενος ΚΑΙ με την ασφαλεια του....

ενω το κρανακι απλα παρ το και βαλτο καπου στο δωματιο σου. θα γινει μονη της η δουλεια...

Τροποποιήθηκε από τον Leopsomo

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Για δες και το SX11 (Bering) με 75 ευρω περιπου...

Εγω προτεινω να παρεις πρωτα το κρανος και να το φορας και μεσα στο σπιτι οταν εισαι στο σαλονι, οταν τρως,οταν βλεπεις τηλεοραση, να τους σπασεις και λιγο τα νευρα! (λοοοολ πλακα κανω μην το κανεις!)

Υπαρχουν και κρανοι πχ αμα νιωθει ο αλλος αρκουδακι παιρνει το παρακατω...

Πάρε για πλακα αυτο να το παιζεις αρκουδακι :)

post-2503-1195052371.jpg

post-2503-1195052615.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Για δες και το SX11 (Bering) με 75 ευρω περιπου...

Εγω προτεινω να παρεις πρωτα το κρανος και να το φορας και μεσα στο σπιτι οταν εισαι στο σαλονι, οταν τρως,οταν βλεπεις τηλεοραση, να τους σπασεις και λιγο τα νευρα! (λοοοολ πλακα κανω μην το κανεις!)

Υπαρχουν και κρανοι πχ αμα νιωθει ο αλλος αρκουδακι παιρνει το παρακατω...

Πάρε για πλακα αυτο να το παιζεις αρκουδακι :)

αρκουδι ε???

για ριξε ενα ματι ΕΔΩ!!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μάλλον το κράνος θα πάρω αλλα φοβάμαι οτι αν το δουν ξαφνικά στο δωματιό μου δεν θα το χρειαστώ για την ασφαλειά μου στο μηχανάκι αλλα απο καμιά παντοφλα συνοδευόμενη απο ουρλιαχτά της μάνας μου του στύλ ''Θές να με πεθάνεις παλιόπαιδοοοοοο''. Το ξέρω οτι δεν θέλουν να μου στερήσου την χαρά αλλα τους κόβω κάπως (πολύ) επιφυλακτικους... Καμιά συμβουλη για να συνηθίσουν στην ιδέα εκτος απο το κράνος?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ΥΓ να προσθέσω κατι το κουφό! Μου λέει η μάνα μου "Πάρε δίπλωμα για μηχανάκι 50αρι αλλα δεν θα πάρεις μηχανάκι"!!!!!!!! Εκεί τα άκουσα όλα!! Τέσπα να προσθέσω δυο πράγματα.

1) Αν πάρω δίπλωμα αποκλείεται να μην παρω μηχανή

και

2)Και οι δυο γονείς μου έιχαν νεκρους φίλους σε ατυχήματα με μηχανές. Ειναι πολυ σκληρό επειχήρημα ρε σεις και το κατανοώ αλλα δεν σημαίνει οτι με το 50αρι θα σκοτοθω απο την τεράστια ταχύτητα των 80χλμ(μετα πολλής βίας)!! Αλλο η απροσεξία των οδηγών...Εκεί προσέχουμε εμείς διπλα.

Τροποποιήθηκε από τον OrestisJames

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Και εγω μικρος ελεγα στον εαυτο μου "δε θα πηγαινω ποτε πανω απο 80-100" και τωρα αμα παω με 100 μπορει να με πετυχει κανενα αυτοκινητο στην κηφισιας επειδη δεν τρεχω :)

Παρε και κανενα περιοδικο για μηχανες να βλεπουν οτι ασχολεισαι,αρχισε να τους λες οτι δεν θα κανεις βλακειες στο δρομο.

Κοιταξε τα 80km/h δεν ειναι και λιγα εαν πεσεις (ειδικα χωρις μπουφαν κρανος γαντια), εδω στο ποδοσφαιρακι 5x5 αμα πεσεις μπορει να χτυπησεις, αμα πεσεις με 80km/h σε ασφαλτο θα χτυπησεις αρκετα να το ξερεις και πολλα γδαρσιματα, και που ξερεις οτι θα πεσεις μονο στο οδοστρωμα και δε θα πεσεις σε κολωνα η σε μπάρες που κοβουν σαν ξυράφι.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Το κατανοώ! Εγώ είμαι σίγουρος στον τρόπο οδήγησης μου (οχι καγκουριες και λοιπές μαλακιες) απλώς θέλω να το ξερουν και οι γονείς μου επιδή είχαν και οι δύο φίλους που σκοτώθηκαν με μηχανές.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ε στην Ελλαδα πες τους ζουμε, ολοι εχουμε χασει ατομα απο μηχανες, πολεμο να ειχαμε λιγοτερους θα χαναμε απο οτι χανουμε καθε χρονο σε ατυχηματα,αστα...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eτσι! πες τα !!!

Ποιο γάντι σου αρεσε δε μου ειπες απο αυτα που σου εδειξα;

ΥΓ:Εγω ψηφιζω SX11 :)

post-2503-1195066290.jpg

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ναι γαμ@τα ειναι...Και είπες οτι κάνουν 70 ευρα ε? Και καμιά 170αρια το κρανος της Airoh το S4 Enduro....Πάμε πάλι να μαζεύουμε τα ευρώπουλα!!!! :P

A και να σου πώ αυτά που τα βρίσκω στην Μιχαλακοπούλου εκει που μου έλεγες?

Τροποποιήθηκε από τον OrestisJames

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
ΥΓ να προσθέσω κατι το κουφό! Μου λέει η μάνα μου "Πάρε δίπλωμα για μηχανάκι 50αρι αλλα δεν θα πάρεις μηχανάκι"!!!!!!!! Εκεί τα άκουσα όλα!! Τέσπα να προσθέσω δυο πράγματα.

1) Αν πάρω δίπλωμα αποκλείεται να μην παρω μηχανή

και

2)Και οι δυο γονείς μου έιχαν νεκρους φίλους σε ατυχήματα με μηχανές. Ειναι πολυ σκληρό επειχήρημα ρε σεις και το κατανοώ αλλα δεν σημαίνει οτι με το 50αρι θα σκοτοθω απο την τεράστια ταχύτητα των 80χλμ(μετα πολλής βίας)!! Αλλο η απροσεξία των οδηγών...Εκεί προσέχουμε εμείς διπλα.

δεν ειναι καθολου επιχειρημα αυτο...τι θα γινει δλδ?

δε θα βγενουμνε στο δρομο μη μας πεσεις ο ουρανος στο κεφαλι???

αρκετα πλεον με τις φοβιες...!!

αν ειναι ετσι να κλειστουμε σε ενα κουτι και να περιμενουμενα ερθει η ωρα μας...(χτυπα ξυλο)

Τροποποιήθηκε από τον mitsos84

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ρε φιλαράκι εγώ το λέω να πουμε αλλα δεν με ακούνε. Θα την πάρω την μηχανή όμως να με θυμηθείς. Καποια στιγμή θα την πάρω....... :_rock-on::rolleyes:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Ρε φιλαράκι εγώ το λέω να πουμε αλλα δεν με ακούνε. Θα την πάρω την μηχανή όμως να με θυμηθείς. Καποια στιγμή θα την πάρω....... :_rock-on::rolleyes:

Μου αρέσει το πίσμα σου αδερφέ!!! Και φαίνεσαι και συνιδητοποιημένος!!!! Μαζί σου κι εγώ :_rock-on:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Ξερω εχει περασει αρκετος καιρος αλλα τελικα πηρες μηχανακι?Αν ναι πες μας ποιο!! B)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Γεια σας παιδιά. Μόλις γράφτηκα στο Φορουμ και θα ήθεά λίγη βοήθεια. Σκεφτομαι να παρω ενα 50αρι αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς να παρω. Δεν θέλω παπί, θελω κατι που να μοιάζει περισσότερο σε μηχανη οπως ενα enduro/off road. Σκεφτηκα Yamaha DT 50R , Derbi Senda 50cc ή καμια Aprillia MX 50. Τί λετε και εσεις???

paugot και ξερο ψομι

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα