Jump to content
Sign in to follow this  
OrestisJames

Τι να πάρω για πρώτο μηχανακι ρε παιδιά στα 50κ.ε??

Recommended Posts

Γεια σας παιδιά. Μόλις γράφτηκα στο Φορουμ και θα ήθεά λίγη βοήθεια. Σκεφτομαι να παρω ενα 50αρι αλλα δεν ξέρω τι ακριβώς να παρω. Δεν θέλω παπί, θελω κατι που να μοιάζει περισσότερο σε μηχανη οπως ενα enduro/off road. Σκεφτηκα Yamaha DT 50R , Derbi Senda 50cc ή καμια Aprillia MX 50. Τί λετε και εσεις???

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες

Γεια σου καλωςηρθες!

Εγω θα επαιρνα η το Derbi η το Aprilia, απο επιδοσεις πανω κατω ιδια ειναι οποτε εσενα ποιο σ'αρεσει περισσοτερο...

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καταρχήν ευχαριστώ. Μήπως ξέρετε καθόλου τιμές στα μεταχειρσμένα και στα κανουρία? Τι θα μου προτείνατε να παρω ενα μεταχειρισμένο με το ρίσκο να μου βγάλει προβλήματα ή να παρω ένα του κουτιού και να είμαι ήσυχος? Να προσθέσω οτι το θέλω μονο για 2 χρόνια και με την προυπόθεση οτι δεν θα το γ@μήσω.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες , καλα να περνας :_hi:

εγω θα ελεγα να κοιταξεις για μεταχειρισμενο μιας και ειναι το πρωτο σου μηχανακι

με το καλο οτι αποφασισεις

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Δεν ειναι ακριβα τα μεταχειρισμενα αλλα επειδη μικρος ειχα εμπειρια με 50αρι εντουρακι (Honda CRM50) εχω να σου πω οτι δεν θα καταλαβεις και τιποτα στα 50 κυβικα (θα εισαι και νεος οδηγος) ειτε παρεις εντουρακι ειτε παρεις πχ scooterακι,εφοσον το θελεις για 2 χρονια παρε κανενα σκουτερακι και το κρατας και μελλοντικα οταν θα παρεις μια πιο δυνατη μοτοσυκλετα.

Στο λεω αυτο γιατι θα σου ερθει πολυ πιο φθηνα, παρε ενα ομορφο σκουτερακι προς το παρον να μαθεις πανω σε αυτο πχ Speedfight,Runner,και οταν πιστεψεις οτι εισαι ετοιμος και μπορεις να βγαλεις διπλωμα για 125 παρε κανενα εντουρακι διχρονο.

Δεν μας εχεις πει την ηλικια σου λογικα εισαι 16 για να λες οτι θα το κρατησεις 2 χρονια ,αρα εως τα 18 που μπορεις να βγαλεις μεγαλυτερο διπλωμα.

Παρακατω ενδεικτικες τιμες στα μεταχειρισμενα:

PEUGEOT SPEEDFIGHT 50 cc, μοντ. '01, σε καλή κατάσταση, τιμή 600 ευρώ

PEUGEOT SPEEDFIGHT 50 cc, μοντ. '02, σε καλή κατάσταση, λίγα χιλιόμετρα, τιμή 800

PEUGEOT SPEEDFIGHT ΙΙ, 307WRC, 50 cc, μοντ. '03, κόκκινο, εξάτμιση Gianeli, λίγα χιλιόμετρα, τιμή 800 ευρώ.

Εγω στην θεση σου αυτο θα εκανα, γιατι θα χασεις αρκετα λεφτα εαν παρεις ενα 50αρι εντουρακι καινουριο και το δωσεις μετα απο λιγο καιρο.

post-2503-1194792618_thumb.jpg

post-2503-1194792627.gif

Τροποποιήθηκε από τον OrEsTiS82

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
καλως ηρθες , καλα να περνας :_hi:

εγω θα ελεγα να κοιταξεις για μεταχειρισμενο μιας και ειναι το πρωτο σου μηχανακι

με το καλο οτι αποφασισεις

συμφωνο με τον Φιωτακη-βασικη προυποθεση. επιπλεον μη μπλεξεις με διχρονα, λαδιαρικα, ζημιαρικα. ολα αργα ειναι σε αυτην την κατηγορια. θα ερθει και η μηχανη και δεν θα ειναι look-a-like. και μην νομιζεις πως δε θα το μαμησεις-ολοι τα ιδια λεγαμε καποτε :D

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

καλως ηρθες! εγω θα σουπροτεινα ενα μεταχειρισμενο typhoon 'η runner που ειναι και αξιοπιστα αλλα και πιο ευκολα θα τα πουλησεις οταν θα θελεις να αλλαξεις..

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα
Δεν θέλω παπί, θελω κατι που να μοιάζει περισσότερο σε μηχανη οπως ενα enduro/off road. Σκεφτηκα Yamaha DT 50R , Derbi Senda 50cc ή καμια Aprillia MX 50. Τί λετε και εσεις???

Ριξε και ΕΔΩ! μια ματια! :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Εγω ψηφιζω YAMAHA δαγκωτο.Παντα αξιοπιστα.Τα θεωρω σκυλια και ό,τι πρεπει για ενα πιτσιρικι που θελει να κανει καγκουριες. (γιατι μεταξυ μας ολο τετοια θα κανεις, οπως ολοι σε αυτη την ηλικια).

Βασικα οτι και να παρεις πολλη προσοχη και παντα κρανος (τι σου λεω ε???) ειναι που χρειαζεται. Αλλωστε σε κοβω μολις πατας 18 να ανεβαινεις κατηγορια οποτε για 2-3 χρονια οτι και να παρεις δεν νομιζω να σου εμφανιση τα τρελα προβλημα.

Κ ξεχνα τα γνωστα ''πειραγματα'' , στην αρχη κερδιζεις μερικα km αλλα μετα απο λιγο καιρο το παπι σερνεται.

Αντε και γρηγορα να κανεις βολτες με το διτροχο σου...!!

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά δεν ειμαι και πολυ του scooter οπότε προτιμώ να πάρω κανενα εντουράκι τώρα γιατί μετά δεν ξέρω αν θα συνεχίσω να ειμαι στους 2 τροχούς εκτος απο χομπι.

Ωραια ολα αυτα αλλα εαν μπορείτε να μου πείτε και καμιά τιμή για τα Yamaha, Aprillia, Derbi ή οτι αλλο μοιάζει σε αυτό που θέλω θα ήταν πολυ καλύτερα.Ευχαριστώ εκ των προτέρων

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Θες να σου γραψουμε τις τιμες των καινουριων μοτοσυκλετων που ζητησες η να σου πουμε στο περιπου ποσο εχουν μεταχειρισμενες;

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Βασικά θα ήθελα τις τιμες περίπου των μεταχειρισμενων αλλα εαν υπάρχει και δυνατότητα να μου πειτε και τις τιμές των καινουριων ειναι καλοδεχουμενες

:worthy:

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Τα Senda SM DRD Racing, X-Race και Χ-Τreme είναι τρία μοντέλα που απευθύνονται στους πιτσιρικάδες που θέλουν να μπουν στον κόσμο των supermoto με κάτι εύκολο και οικονομικό.

Ειδικά τα δύο τελευταία, αποτελούν πραγματική ευκαιρία, καθώς κοστίζουν 2.390 ευρώ το X-Race και 2.490 ευρώ το Χ-Treme. Τα δύο μοντέλα διαθέτουν δίχρονο υγρόψυκτο κινητήρα, ο οποίος αποδίδει 8 ίππους στις 9.000 σ.α.λ..

Εκτός από τις επιδόσεις του κινητήρα, όμως, τα δύο μικρά SM δεν έχουν σε τίποτα να ζηλέψουν τις μεγαλύτερου κυβισμού μοτοσικλέτες. Διαθέτουν κιβώτιο 6 σχέσεων, υδραυλικό πιρούνι και μονό αμορτισέρ, δύο δισκόφρενα και προσεγμένο εξοπλισμό.

Το Senda 50 SM X-Race διατίθεται σε μαύρο ή μπλε χρώμα και το X-Treme σε μαύρο, μπλε ή κόκκινο. (Autoline, τηλ: 210-05559149)

(Πηγή mototriti.gr)

http://www.tpauto.gr/store/car_ads_article...articleID=10970

Πατησε παραπανω να δεις ενα RX50 Aprilia, το δινει 950 ευρω, πολυ καλη τιμη!

του 2002,

post-2503-1194794313.jpg

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Είναι λίγακι ακριβα ετσι?? Απ'ότι φαίνεται θα παω σε κάτι μεταχειρισμένο. Οι τιμές στα μεταχειρισμένα πεφτουν αρκετα ελπιζω (?) !

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Αυτο παραπανω το aprilia πως το βλεπεις;

Η τιμη του ειναι πολυ καλη, τωρα απο ζημιες τι να σου πω,ο Θεος βοηθος... :) (για αυτο σου λεω σε σκουτερακι στα ιδια λεφτα)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Μπορεις να παρεις σκουτερακι τωρα με 600-800 ευρω και να κρατησεις τα 2.000 ευρω για την επομενη μηχανη οπου δεν ειναι και λιγα, μπορεις να βρεις καλη μηχανη με 2.000-3.000 ευρω σε 2 χρονια, για αυτο στο λεω...

(Μεταχειρισμενη, οχι καινουργια)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

ρε παιδες, αφου ο πιτσιρικος θελει εντουρακι.... Πως να του το βγαλεις απ το νου? με 2 κουβεντες... η τα σκας για καινουριο (πολλα λεφτα) η παιρνεις ενα μεταχειρισμενο και κανεις το σταυρο σου να ειναι σε καλη κατασταση και να μη σου βγαλει πολλες βλαβες. καλως ηρθες και κοιτα να προσεχεις... ;)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Καλα ναι... αμα κολλησεις μικρος με κατι δεν ξεκολλας με τιποτα, και διαστημοπλοιο να του δωσεις αυτος εκει θα σου λεει θελω εντουρακι, ετσι ημουν και εγω μικρος :)

Εβλεπα τους μεγαλους με εντουρο μηχανες και χαιρομουν με το CRMακι στον κοσμο μου εντελως :)

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

Eχετε δίκιο. Απο το μυαλό μου το εντουράκι πολύ δύσκολα να το βγάλω. Οσο για το κρανος, ακομα δεν εχω πάρει. Μολις πάρω την μηχανή θα πάρω και το κράνος. Εχετε να προτείνετε τίποτα? Κανένα link υπάρχει?

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα

με το ματι θα πηγαινεις εσυ τωρα. θα παρεις ενα χωματερο με γραφικα που σου αρεσουν. τιποτα κατω απο 100 ευρω. Φορα κατσαρολα καλυτερα. αλλα ουτε και κανα της ταξης των 500+ ευρω. (οχι το κρανος 500 και η μοτο 1000!) Αν και για μενα η λυση... ζητα τσονταρισμα για κρανακι απο αυτους που σε αγαπανε! (βλεπε γονιδια) :_innocent:

το κρανος εξαλλου δεν ειναι αθανατο. πολυμεριζεται το πλαστικο και μετα απο καποιο διαστημα (3-6χρονια) ειναι σαν καρυδοτσουφλο...

αρα με κατι μπανικο γυρω στα 200 εισαι αρχοντας.

Μοιράσου αυτό το μήνυμα

Σύνδεσμος στο μήνυμα