pit_hal 2.758 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 με την βενζίνη γύρω στο 1,5 έβαλες 10 λίτρα και όχι 12κάτι νομίζω παίρνει το δικό σου δεν είμαι σίγουρος. κάτι μου λέει ότι απλά δεν φούλαρες σωστά. επίσης το να το δουλεύεις με πολύ λίγες στροφές δεν είναι καλό όχι μόνο για την κατανάλωση αλλά και για το (κρουστικό φαινόμενο λέγεται? δεν είμαι σίγουρος ας μας πεί κάποιος που ξέρει καλυτερα). 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
this_is_was 98 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 παραδόξως αυτό το μοτέρ παίζει να έχει καλύτερη κατανάλωση με δευτεροτρίτες απο ότι με πέμπτη! την καλύτερη κατανάλωση μου έβερ την είχα στην βουλγαρία κοντά στα 4,5/100 που μέσα στα βουνά δούλευα 2α-3η συνέχεια και περίμενα να καψει παραπάνω! Κι εγώ 5 λίτρα στα 100χλμ είχα κάψει εκεί τότε με το ΧΤ. Και διπλός και φορτωμένος και 2ες, 3ες συνέχεια...Περίεργο μοτέρ...Στην εθνική και να ήθελες να κάψεις τόσο δεν γινόταν με λογικές ταχύτητες. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 Φάνη ξαναφούλαρε τώρα (δεν είναι ανάγκη να καταναλώσεις πρώτα όλη τη βενζίνη,βάλε 4-5 ευρώ,όσο πάρει) και ξανακάνε τη μέτρηση μήπως έκανες λάθος. Για την απρόσμενα αυξημένη κατανάλωση στις εθνικές υποψιάζομαι την μεγάλη κόντρα από τον αέρα (χάλια αεροδυναμική).Έχετε προσέξει πως μουγκρίζει το μηχανάκι από 130 στα 150-160? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
SP520(Φάνης) 77 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 18 , 2015 με την βενζίνη γύρω στο 1,5 έβαλες 10 λίτρα και όχι 12κάτι νομίζω παίρνει το δικό σου δεν είμαι σίγουρος. κάτι μου λέει ότι απλά δεν φούλαρες σωστά. επίσης το να το δουλεύεις με πολύ λίγες στροφές δεν είναι καλό όχι μόνο για την κατανάλωση αλλά και για το (κρουστικό φαινόμενο λέγεται? δεν είμαι σίγουρος ας μας πεί κάποιος που ξέρει καλυτερα). Σα να εχεις καποιο δικιο κ μαλιστα η μπιτζινα που εβαλα εχει κοντα στα 2 ευρα. Οπυτε με το 15αρι που μου εβαλε ο μπιτζινας πηρα 7.5 με 8 λιτρα συν οτι με λαμπακι εκανα αρκετα χλμ. Αρα μαλλον προκειται γιανκακο γεμισμα παρα για υπερβολικη καταναλωση. Χαμηλες στροφες το οδηγαω αλλα ειπαμε. Οχι κ να κοπαναει το μοτερ. Μαλλον να το θεσω πιο σωστα, χαμημομεσαιες το παω Φάνη ξαναφούλαρε τώρα (δεν είναι ανάγκη να καταναλώσεις πρώτα όλη τη βενζίνη,βάλε 4-5 ευρώ,όσο πάρει) και ξανακάνε τη μέτρηση μήπως έκανες λάθος. Για την απρόσμενα αυξημένη κατανάλωση στις εθνικές υποψιάζομαι την μεγάλη κόντρα από τον αέρα (χάλια αεροδυναμική).Έχετε προσέξει πως μουγκρίζει το μηχανάκι από 130 στα 150-160? Νικο θα φουλαρω την κυριακη που θα παω Ριτσωνα. Μεχριντοτε το μεκανακι θα κανει νανι. Βεβαια θα κινηθεινεκτος πολης με 100-120 και οχινσταματα ξεκινα οπως εντος,βεβαια μια ιδεα για την καταναλωση του θα μου την δωσει Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisgekas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Geia xara se olous na eiste panta Kala kai kales voltes! !!eimai neo melos edw gia auto than hthela kapoies simvoules.legomai thanassis kai menw sthn kalambaka-metewra..logo douleia tha prepei na metakomisw athina kai skeutomouna na parw mixani giati me autokinito athina den voleuei Apo thema kinishs,parkarismatos klp. Eimai anamesa se 2 h yamaha r6 h xt660x kai ta duo mou aresoun polu vevea diaforetiko still to ena me to allo.gia ta xt exw akoush polu Kala logia kai Apo esas edw kai genika apote gnorizw kapoia pragmata..egw to thelw gia tis kthimerines mou metakiniseis mes sthn polh voltoules kai pou kai pou kanena taxidaki..ayta. opote thelw na rwtisw..1)autou tou idous oi mixanes r6 adapokrinonte stis apetiseis tis polhs dld einai gia kthimerinh xrish autou tou idous pou thelw egw h logo fanarion xekina stamata tha zestenonte kai endexomenos argotera na emfanisoun provlhmata? 2)ta xt 660x apo oti gnorizw exoun telikh taxitita 170 me 180 peripou.an as poume se mia postash150 xiliometron xwris stash h statheri taxitita porias mou einai ta 145-160 katholh thn diarkia ths apostashs auths uparxei kindinos na zestathei h mixani h na parousiash kapoio alo provlhma? Autes htan oi apories mou.signwmh an sas kourasa..tha xarw polu na akousw thn gnwmh sas mias kai exete ebiria sto thema.euxaristw Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 όχι greekish φίλε μου σε παρακαλώ Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisgekas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 30 , 2015 Γειά χαρά σε όλους να είστε πάντα καλά και καλές βόλτες! !! Είμαι νέο μέλος εδώ για αυτό θα ήθελα κάποιες συμβουλές.με λένε Θανάση και μένω στην Καλαμπάκα-Μετέωρα. ..λόγο δουλειάς θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα και σκεφτόμουνα να πάρω μηχανή γιατί με το αυτοκίνητο Αθήνα δεν βολεύει καθόλου απο θέμα κίνησης, παρκάρισμα κλπ. Είμαι ανάμεσα σε 2 η:yamaha r6 h xt660x και τα 2 μου αρέσουν πολύ. Βέβαια διαφορετικό στιλ το ενα με το άλλο. Για τα xt έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και απο εσάς εδώ και γενικά. Εγώ το θέλω για τις καθημερινές μου μετακινήσεις μες στην πόλη, βολτουλες και πού και πού κανένα ταξιδάκι. ..Αυτά. Οπότε θέλω να ρωτήσω. .1) αυτού του είδους οι μηχανές r6 ανταποκρινοντε στις απαιτήσεις της πόλης δλδ είναι για καθημερινή χρήση αυτού του είδους που θέλω εγώ η λόγο φαναριών ξεκίνα σταμάτα θα ανάβει το μηχανάκι και μπορεί αργότερα να εμφανίσει πρόβλημα? 2) τα xt από ότι ξέρω έχουν τελική ταχύτητα 170-180 περίπου. Αν ας πούμε σε μια απόσταση 150 χιλιομέτρων χωρίς στάση η σταθερή ταχύτητα πορείας μου είναι τα 145-160 σε όλη την διάρκεια της διαδρομής υπάρχει κίνδυνος να ζεσταθεί η μηχανή η να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Αυτές ήταν οι απορίες μου.θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας μιας και έχετε γνώση του αντικειμένου! !! Συγνώμη για τα greekish πριν είχα θέμα με το tablet αλλά το διόρθωσα! !! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manolo1967 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Γειά χαρά σε όλους να είστε πάντα καλά και καλές βόλτες! !! Είμαι νέο μέλος εδώ για αυτό θα ήθελα κάποιες συμβουλές.με λένε Θανάση και μένω στην Καλαμπάκα-Μετέωρα. ..λόγο δουλειάς θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα και σκεφτόμουνα να πάρω μηχανή γιατί με το αυτοκίνητο Αθήνα δεν βολεύει καθόλου απο θέμα κίνησης, παρκάρισμα κλπ. Είμαι ανάμεσα σε 2 η:yamaha r6 h xt660x και τα 2 μου αρέσουν πολύ. Βέβαια διαφορετικό στιλ το ενα με το άλλο. Για τα xt έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και απο εσάς εδώ και γενικά. Εγώ το θέλω για τις καθημερινές μου μετακινήσεις μες στην πόλη, βολτουλες και πού και πού κανένα ταξιδάκι. ..Αυτά. Οπότε θέλω να ρωτήσω. .1) αυτού του είδους οι μηχανές r6 ανταποκρινοντε στις απαιτήσεις της πόλης δλδ είναι για καθημερινή χρήση αυτού του είδους που θέλω εγώ η λόγο φαναριών ξεκίνα σταμάτα θα ανάβει το μηχανάκι και μπορεί αργότερα να εμφανίσει πρόβλημα? 2) τα xt από ότι ξέρω έχουν τελική ταχύτητα 170-180 περίπου. Αν ας πούμε σε μια απόσταση 150 χιλιομέτρων χωρίς στάση η σταθερή ταχύτητα πορείας μου είναι τα 145-160 σε όλη την διάρκεια της διαδρομής υπάρχει κίνδυνος να ζεσταθεί η μηχανή η να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Αυτές ήταν οι απορίες μου.θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας μιας και έχετε γνώση του αντικειμένου! !! Συγνώμη για τα greekish πριν είχα θέμα με το tablet αλλά το διόρθωσα! !! Καλησπέρα φίλε μου και καλό μήνα, κατ αρχήν εχω το R, καλύτερο στο χώμα, αλλά πιο ψηλό από το X, το Χ έχει καλύτερα φρενά και γενικά είναι καλύτερο στην πόλη, ακόμη είναι λίγο πιο χαμηλό, σημαντικό για μερικούς, το 660 είναι καλό μηχανάκι, οικονομικά και καλό για την πόλη, το μοτερ δεν έχει πρόβλημα στα ταξίδια, αλλά αν ταξιδευεις συνέχεια σε ταχύτητες 150 χιλ καλύτερα να σκεφθείς άλλο μηχανάκι, πιο άνετο (για σένα, γιατί είπαμε η μηχανή δεν έχει πρόβλημα) κυριώς από πλευράς ανεμόκάλυψης, και ευκολίας φωρτόματοτος, κατά τα άλλα επαναλαμβάνω το μηχανάκι είναι οικονομικό και τίμιο, αλλά η χρήση του είναι πόλη, χωματόδρομος-και κοντινά ταξίδια, αλλά για μεγάλες ταχύτητες, υπάρχουν σίγουρα καλύτερες επιλογές, Οτι άλλη βοήθεια χρειαστείς ρωτα, 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
^tasoulis^ 151 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Τις ίδιες απορίες είχα φιλαράκι να σε Καλά με πρόλαβες.. Ψήνομαι για ένα xt με το καλό σε κάνα 6μηνο.. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
freediver73 1.025 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 το ΧΤ ειναι παπί μέσα στην πόλη, δεν θα σε δυσκολέψει καθόλου.Καβαλάς πεζοδρόμια, κόβει το τιμόνι, καλή ροπή ξεκόλλημα στα φανάρια, καλή κατανάλωση Το R6 είναι εντελώς αντίθερη ιστορία, θα σε κουράζει στην πόλη αλλά μόλις βλέπεις ανοιχτό δρόμο θα γελάνε τα μουστάκια σου 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisgekas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 2 , 2015 Να στε καλά παιδεία για τις συμβουλές σας...Οπότε για xt με βλέπω. .και αυτό που είπες φίλε μου freediver για τα πεζοδρόμια συμφωνώ απόλυτα. .Έτσι όπως είναι στην Αθήνα μόνο με εληκοπτερο μπορείς να μετακινείσαι άνετα! !! Σκέφτομαι να το πάρω καινούριο για να έχω το κεφάλι μου ήσυχο γτ αρκετοί φίλοι μου την έχουν πατήσει. Οπότε έχετε να μου προτείνετε κάποια αντιπροσωπία στην Αθήνα? Τα έχουν ετοιμοπαραδ8τα η πρέπει να περιμένεις κάποιον καιρό? Είχε πάρει ένας γνωστός μου ενα χτ το r συγκεκριμένα μεταχιειρισμενο το είχε παει σε μηχανικό και τοθ είπε ολα καλά. .Μετά απο ενα 6αμηνο περίπου που το είχε του έσβηνε έτρεχε λάδι απο τις μπουκάλες είχε κάποια δια ροή και έχανε υγρά απο το ψυγείο και κάποιο πρόβλημα στο αμορτισέρ πίσω. .τα έφτιαξε αυτά και ειναο μια χαρά τώρα. .το θέμα είναι η ξενερα ποθ έφαγε. .για αυτό μόνο καινούργιο! !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manolo1967 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 (τροποποιήθηκε) Φίλε μου με το καλό και καλορίζικο, μεταχειρισμένο το πήρα και το δικό μου,λάδια έχανε και μένα από της μπουκάλες, ηθελε τσιμούχες, δεν είναι κάτι σοβαρό, ο φίλος σου που χάνει παραφλού, μπορεί να χάνει από τους σφιγκτήρες (τα πρώτα μοντ ειχαν πλαστικούς σφιγκτήρες, απαράδεκτο δηλαδή) Που λες το πήρα και εγώ μεταχειρισμένο, και εδωσα 210 ευρώ για λάστιχα, και 260 ευρώ για κλειδαριά γιατί ο προηγούμενος εβαζε πολλά κλειδιά και λάσκαρε η μανήσια, το καινούργιο είναι πάντα καινούργιο, αλλά πάντα σε φυλασόμενο χώρο (Γκαράζ ) Τροποποιήθηκε Μάιος 3 , 2015 από τον Manolo1967 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
thanassisgekas 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 3 , 2015 Να σε καλά manolo!!!Αυτά ακριβώς θέλω να αποφύγω και εγω να τρέχω στους μηχανικούς.την έχω πατήσει αρκετές φορές με "μάστορες"και έχω πληρώσει άδικα λεφτά και πάλι η δουλειά δεν έγινε σωστά. .και αυτό που μου έκανε εντύπωση είναι οτι κάθε φορά έβρισκαν και μια δικαιολογία! !! Για αυτό επιλέγω και καινούργιο. .Μπορεί να το πληρώνεις παραπάνω αλλά ξέρεις τι παίρνεις! !! Και εννοείται πάντα σε γκαράζ! !! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cosie 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 αντιμετωπισα παλι ενα προβλημα που ειχα και στο παρελθον....λογω της δουλειας πολλες φορες αφηνω το xt660 παρκαρισμενο..βεβαια μου το βαζουν μονο μπρος καθε 4 μερες περιπου για να μην ξεμεινει απο μπαταρια..χθες το πηρα βολτα και οταν εβαλα 1η μου κλωτσησε και εσβησε...αυτο το εκανα και με 2α και εκανε το ιδιο..στη συνεχεια το πηγα σε κατηφορα και εβαλα 1η και την πηρε...παταω γ 2α και τπτ..ειχε κολλησει ο συμπλεκτης..μου της επαιρνε μονο καρφωτες...το ιδιο μου εκανε και στις επομενες ταχυτητες αλλα και στα κατεβασματα..μετα απο κανα 10λεπτο μου εμπαιναν ολες οι ταχυτητες κανονικα...αυτο το προβλημα παλιοτερα παλι μετα απο μακρα ακινησια το ειχα παθει..τοτε αλλαξα τους δισκους (μαμισιοι) γιατι πατιναρε λιγακι...τωρα δν παιζει να τους αλλαξω γιατι ειναι σχετικα κοινουργιοι.....το εχει αντιμετωπισει κανεις παλι αυτο το θεματακι??και δν ξερω κατα ποσο χαλασα τους δισκους...τοτε ο μαστορας μου ειχε πει οτι ειχαν κολλησει οι δισκοι...θ υπαρξει τωρα κανα προβληματακι απο εδω περα??λαδια εχει καινουργια... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
karellen 11.538 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Με αναμμένη τη μηχανή θα κρατάς το συμπλέκτη πατημένο 10 δευτ. και μετά θα κουμπώσεις πρώτη.Θα μπει βιλούδο. 5 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manolo1967 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Με αναμμένη τη μηχανή θα κρατάς το συμπλέκτη πατημένο 10 δευτ. και μετά θα κουμπώσεις πρώτη.Θα μπει βιλούδο. Συμφωνό, αλλά μήπως τα λάδια δεν είναι 10-40? εχουν δηλαδή άλλο ιξώδες ρίξε μια ματιά, ακόμη ξεκινάς χωρίς ζέσταμα? αν είναι μερες ακίνητη ασ την 5 λεπτά ρελαντί, και μετά πατημένο συμπλέκτη 10 δευτ και βλέπεις. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cosie 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 τα λαδια 10-40 ειναι...την αφησα και ρελαντι παραπανω απο 5 λεπτα...αυτο ομως με τον συμπλεκτη πατημενο δν το εκανα....ο λογος ποιος ειναι??ευχαριστω για τις απαντησεις... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manolo1967 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 τα λαδια 10-40 ειναι...την αφησα και ρελαντι παραπανω απο 5 λεπτα...αυτο ομως με τον συμπλεκτη πατημενο δν το εκανα....ο λογος ποιος ειναι??ευχαριστω για τις απαντησεις... Κατ αρχήν παίζει να θέλει ρύθμιση ο συμπλέκτης, στην άκρη δηλαδή της μανέτας έχει εναν ρεγουλατόρω, ακριβώς όπως τα φρένα στα ποδήλατα ο συμπλέκτης πρέπει να εχει μερικά χιλιοστά τζόγο, αν είναι παραπάνω θέλει μάζεμα, ρεγουλάρισμα δηλαδή, ριξε μια ματια σε αυτό, μετά οταν ο συμπλεκτης είναι κρυος (τα πρωινά δηλαδή) κυκλοφορούν τα λάδια γρηγορότερα αμα τον κρατάς 10 δευτερα τραβηγμένο. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
cosie 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 4 , 2015 Κατ αρχήν παίζει να θέλει ρύθμιση ο συμπλέκτης, στην άκρη δηλαδή της μανέτας έχει εναν ρεγουλατόρω, ακριβώς όπως τα φρένα στα ποδήλατα ο συμπλέκτης πρέπει να εχει μερικά χιλιοστά τζόγο, αν είναι παραπάνω θέλει μάζεμα, ρεγουλάρισμα δηλαδή, ριξε μια ματια σε αυτό, μετά οταν ο συμπλεκτης είναι κρυος (τα πρωινά δηλαδή) κυκλοφορούν τα λάδια γρηγορότερα αμα τον κρατάς 10 δευτερα τραβηγμένο. οκ φιλε μου και τους υπολοιπους για τη βοηθεια σας... Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ANGELOFD 10 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 Γειά χαρά σε όλους να είστε πάντα καλά και καλές βόλτες! !! Είμαι νέο μέλος εδώ για αυτό θα ήθελα κάποιες συμβουλές.με λένε Θανάση και μένω στην Καλαμπάκα-Μετέωρα. ..λόγο δουλειάς θα πρέπει να μετακομίσω Αθήνα και σκεφτόμουνα να πάρω μηχανή γιατί με το αυτοκίνητο Αθήνα δεν βολεύει καθόλου απο θέμα κίνησης, παρκάρισμα κλπ. Είμαι ανάμεσα σε 2 η:yamaha r6 h xt660x και τα 2 μου αρέσουν πολύ. Βέβαια διαφορετικό στιλ το ενα με το άλλο. Για τα xt έχω ακούσει πολύ καλά λόγια και απο εσάς εδώ και γενικά. Εγώ το θέλω για τις καθημερινές μου μετακινήσεις μες στην πόλη, βολτουλες και πού και πού κανένα ταξιδάκι. ..Αυτά. Οπότε θέλω να ρωτήσω. .1) αυτού του είδους οι μηχανές r6 ανταποκρινοντε στις απαιτήσεις της πόλης δλδ είναι για καθημερινή χρήση αυτού του είδους που θέλω εγώ η λόγο φαναριών ξεκίνα σταμάτα θα ανάβει το μηχανάκι και μπορεί αργότερα να εμφανίσει πρόβλημα? 2) τα xt από ότι ξέρω έχουν τελική ταχύτητα 170-180 περίπου. Αν ας πούμε σε μια απόσταση 150 χιλιομέτρων χωρίς στάση η σταθερή ταχύτητα πορείας μου είναι τα 145-160 σε όλη την διάρκεια της διαδρομής υπάρχει κίνδυνος να ζεσταθεί η μηχανή η να παρουσιάσει κάποιο πρόβλημα? Αυτές ήταν οι απορίες μου.θα χαρώ πολύ να ακούσω την γνώμη σας μιας και έχετε γνώση του αντικειμένου! !! Συγνώμη για τα greekish πριν είχα θέμα με το tablet αλλά το διόρθωσα! !! Καλησπερα Θανο! Κι εγω απο κερασια ειμαι και μενω Αθηνα... Εχω το XT-R και δεν θα το αλλαζα με τπτ εδω μεσα... Αν και για μακρινα ταξιδια δεν ειναι και οτι καλυτερο....(φυσικα παιζουν και τα χρονια μου καποιο ρολο) αλλα το εχω παει και Κομοτηνη... :) 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
jpn_sakis 697 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 5 , 2015 (τροποποιήθηκε) αντιμετωπισα παλι ενα προβλημα που ειχα και στο παρελθον....λογω της δουλειας πολλες φορες αφηνω το xt660 παρκαρισμενο..βεβαια μου το βαζουν μονο μπρος καθε 4 μερες περιπου για να μην ξεμεινει απο μπαταρια..χθες το πηρα βολτα και οταν εβαλα 1η μου κλωτσησε και εσβησε...αυτο το εκανα και με 2α και εκανε το ιδιο..στη συνεχεια το πηγα σε κατηφορα και εβαλα 1η και την πηρε...παταω γ 2α και τπτ..ειχε κολλησει ο συμπλεκτης..μου της επαιρνε μονο καρφωτες...το ιδιο μου εκανε και στις επομενες ταχυτητες αλλα και στα κατεβασματα..μετα απο κανα 10λεπτο μου εμπαιναν ολες οι ταχυτητες κανονικα...αυτο το προβλημα παλιοτερα παλι μετα απο μακρα ακινησια το ειχα παθει..τοτε αλλαξα τους δισκους (μαμισιοι) γιατι πατιναρε λιγακι...τωρα δν παιζει να τους αλλαξω γιατι ειναι σχετικα κοινουργιοι.....το εχει αντιμετωπισει κανεις παλι αυτο το θεματακι??και δν ξερω κατα ποσο χαλασα τους δισκους...τοτε ο μαστορας μου ειχε πει οτι ειχαν κολλησει οι δισκοι...θ υπαρξει τωρα κανα προβληματακι απο εδω περα??λαδια εχει καινουργια... άλλαξες δίσκους διάβασα και μου παει στο μυαλό οτι οταν αλλάχτηκαν δεν λαδώθηκαν σωστά ή επαρκώς, θελουν βάφτισμα για αρκετή ωρα μέσα στο λάδι πριν την τοποθέτηση για να μην αλλάζουν σκληρά οι ταχύτητες και να μπαίνει γλυκά η νεκρά ο συνδυασμός με την ακινησία το χειροτέρεψε το θέμα η λύση ειναι απλή, απλα πρέπει να βγάλεις τους δίσκους και να τους βάλεις σε ενα μπολ με λάδι ιδιο με αυτο που βαζεις στο xt και να τους αφήσεις για λιγη ώρα Τροποποιήθηκε Μάιος 5 , 2015 από τον jpn_sakis Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Παντως εμένα μερικές φορές κουμπώνουν περίεργα οι ταχύτητες. Ειναι σαν να υπάρχει ενα σκαλοπάτι (κάνει ενα κλικ) και νιωθω οτι δεν κουμπώνουν σωστά, ενώ αλλες φορες μπαίνει κανονικα. Μήπως αυτο είναι ενδειξη για αλλαγή δίσκων?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Manolo1967 9 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Παντως εμένα μερικές φορές κουμπώνουν περίεργα οι ταχύτητες. Ειναι σαν να υπάρχει ενα σκαλοπάτι (κάνει ενα κλικ) και νιωθω οτι δεν κουμπώνουν σωστά, ενώ αλλες φορες μπαίνει κανονικα. Μήπως αυτο είναι ενδειξη για αλλαγή δίσκων?? Τα ΧΤ 660 έχουν μυστήριο σάζμαν, (λόγω κυβισμού και ροπής τα γρανάζια είναι μεγάλα, δεν είναι παπάκι) δεν νομίζω να θέλεις δίσκους, δίσκους θα χρειαστείς ς όταν με καλά ρυθμισμένη μανέτα, πηδά μπροστά όταν βάζεις πρώτη στα φανάρια, Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
chmavr 76 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 6 , 2015 Τώρα να σου πω την αλήθεια οτι μου το κάνει και αυτό καμια φορα, οχι πάντα βεβαια. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
vanloperty 7 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Αύγουστος 12 , 2015 Καλημέρα σε όλους. Έχω μια ερώτηση σχετικά με το ντεπόζιτο της βενζίνης στο xt. Απευθύνθηκα και στο θέμα των καταναλώσεων αλλά δεν μου λύθηκε η απορία.Το λαμπάκι μου ανάβει περίπου στα 180km. Άναλογα πάντα αν είμαι στην πόλη ή εκτός. Αυτό σημαίνει πως τότε έχω κάψει 10 λίτρα και μένουν 5; Στα 5 εναπομείναντα λίτρα ανάβει ρεζέρβα; Δηλαδή θεωρητικά μπορώ να κάνω άλλα περίπου 90km; Εσείς μέχρι πόσα κάνετε μέχρι να μείνει μια σταγονίτσα; Το ρωτάω γιατί μέχρι τώρα μετά τα 20km από όταν άναβε το λαμπάκι αγχωνόμουνα. Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες