eftaxias 857 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 13 , 2010 Είναι κάποια post που τα διαβάζω 2-3-4+++ φορές και δεν τα χορταίνω. Πραγματικά με άγγιξε το ταξίδι σου, με συγκίνησε!!! Συγχαρητήρια! Πάντα τέτοια φίλε μου, αυτά είναι αναμνήσεις που μένουν για πάντα και σε ευχαριστούμε που τις μοιράστηκες μαζί μας!!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
CigarBiker 5 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 10 , 2011 Μπραβο!!Τελειο ταξιδι!! :clapping2: Παλι θα φαω το βραδυ μου στο viamichelin!! :P Και παλι !! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
dimitris kapetanios 1 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 (τροποποιήθηκε) Και παλι Τροποποιήθηκε Απρίλιος 23 , 2011 από τον dimitris kapetanios Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
kostasra 3 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Απρίλιος 23 , 2011 Ουφ ζηλεψα.... Θελω και εγω τετοιο ταξιδι!!!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
LLucky24 24 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 21 , 2011 ευχαριστω Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
brutos 971 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 3 , 2013 Εντάξει τώρα απλά respect!! Με Duc. SS τέτοιο ταξίδι! ! Σημασία δεν έχει η μηχανή αλλά ο επιβάτης (και οι ορέξεις του) Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Δημητρης96410 579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 5 , 2013 Ωραιο ταξιδι!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
woulverin 180 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάρτιος 3 , 2013 Ωραιος ρε Νικολα !!! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ΚωσταςΚ 114 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 28 , 2013 Σελιδα 14 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
papasouzas98 135 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Μάιος 9 , 2016 Έτος 2015 .απλά απίστευτο ταξίδι με τρομερή περιγραφή.όσα διάβασα ήταν σαν να βλέπω brazzers(ενώ όλα είναι γ@ματα ,δεν θες να τα πιστέψεις)Προτείνω έρανο να μαζευτούν λ7 για να σε στείλουμε σε άλλη χώρα κ να κάνεις ανάλογο τοπικ.2 ακυρες ερωτήσεις.1)ή φίλη σου ή ξεναγός ήρθε Ελλάδα???2) καθόλου για public (czech)pick upup σου ήρθε στο μυαλό?? Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
adnis 27 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 , 2021 ω ρε εποχές... Νικόλα αδερφέ, όποια και να είναι τα πλάνα σου, να είσαι καλά. το ξαναδιαβάζω και κάθε φορά είναι απόλαυση Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Ταξιδευτής 6.947 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Οκτώβριος 17 , 2021 Δημοσιεύτηκε Ιανουάριος 7 του 2021; Δεκατεσσερα ολόκληρα χρόνια μετά και ακόμα άνθρωποι βρίσκουν χρόνο και όρεξη να διαβάσουν τις αράδες μου; Χαθήκαμε ρε φιλαράκι Αντώνη, ζωή ολόκληρη πέρασε θαρρείς από «τότε»... Νομιζω ότι είναι καιρός να ξανασυναντηθούμε εδω στα γνώριμα μέρη... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες