Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 29 , 2017 πριν 2 ώρες, το μέλος HLIAS έγραψε: Το διπλό σταντ είναι πανεύκολο. Απλά πατάς πάνω του όλο το βάρος σου και τραβάς ελαφρά την μηχανή πίσω. Στο 990adv έτσι το έκανα και ήταν πανεύκολο. Το άλλο tip για το κατέβασμα είναι ΠΑΝΤΑ να έχεις ταχύτητα μέσα στο σασμαν. Με το που το κατεβάσεις απλά μπλοκάρει το μηχανάκι και δεν έχεις τον φόβο να σου φύγει. Ωραίο το 660. Το χαζεύω και εγώ. Αλλά με χαλάει που είναι 1κ. Πιστεύω κάνει φοβερές ονοφαδες μαχιμες και μη Μάχιμες ονοφάδες δε νομίζω να κάνω ποτέ, κάτι δύσβατους χωματοδρομους σε νησιά για καμια μάχιμη παραλία ναι! Θα το συνηθίσω το διπλό, εγώ φταίω που ενω είχα τη γριά xtz660 πόσο καιρό δεν το χρησιμοποιούσα... πριν 4 ώρες, το μέλος innova 04 έγραψε: Φούλαρε το μιά φορά, και θα δείς αμέσως οτι ''όλα γίνονται πιο αργά''. Επιτάχυνση / επιβράδυνση, αλλαγή κλίσης, μεγαλώνει ΠΟΛΥ ο ''δισταγμός/άρνηση'' στην είσοδο της στροφής, και ολα τα κακά που επιφέρει η αύξηση 23 λίτρων ψηλά.. Τα 12-13 λίτρα ειναι μια χαρά, για την πόλη. Η αυτονομία του πρέπει να'ναι παραπανω απο 500χλμ. Στο DR με 21 λίτρα, έβγαζα συνεχως σε ταξίδια, 390- 410 χλμ με ΜΩΤ 120-130. Αυτό ειναι και ψεκαστό, αλλά βλέπω ειναι και βαρίδι... Τα 1505 χλστ μεταξόνιο, ειναι ο βασικός λόγος που νιωθεις οτι αργεί να ακούσει. Άμα το συνηθίσεις + βρείς τα πατήματα του, στρίβει απίθανα. Απο την άλλη το μακρυ μεταξόνιο, του δίνει ευστάθεια στα πολλά. Καλορίζικο Μπίλ. Θέλω βόλτα, οταν ερθω. Πρέπει να έχει τρελή αυτονομία για τα δεδομένα που εχω μάθει με 8λιτρο & 10λιτρο ντεπόζιτο που ειχα. Το γεμισα καπάκι που το πήρα γιατι είδα μια μπάρα στον δείκτη βενζίνης, πήρε 15 λίτρα οπότε είχε μέσα κοντά 8 λίτρα, βάρυνε ναι.. Θα του ξαναβάλω όταν θα είναι στα πολύ τελευταία έτσι για να δω πόσα χλμ αυτονομία μπορεί να έχει. Βόλτα όποτε θες, ονοφάδα στον Στρέφη και στον Λυκαβηττό 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Sledgehammer 963 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούνιος 30 , 2017 Αντε ρε Βασίλη μπράβο! Καλοτάξιδο και πάντα όρθιος! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Την 29/6/2017 at 11:17 ΠΜ, το μέλος Smias έγραψε: Αλλος ενας κατοχος xt660z εδω! ......Αυτα! 'Εδωσες το DRZ, σταματάς τις μοντίφες, σταματάς τις φωτογραφίσεις, γουστάρεις άνεση, εξοπλισμό και τα ρέστα, τι να πω, σημεία και τέρατα βλέπουμε να συμβαίνουν τον τελευταίο καιρό, αυτό ΔΕΝ το περίμενα. Κατά βάθος βέβαια ο ίδιος είσαι οπότε δεν πειράζει. Να το χαίρεσαι Μπιλάκο κι ελπίζω να τα πουμε σύντομα. ΥΓ. Κρατάς κάπως καθαρό κούτελο καθότι αφενός παραμένεις μονοκύλινδρος, αφετέρου κυλάς επιτέλους πάνω σε ρόδες με σωστές διαστάσεις. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
ksino1100 13.272 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Την 29/6/2017 at 11:17 ΠΜ, το μέλος Smias έγραψε: Αλλος ενας κατοχος xt660z εδω! Απο προχθες! Καλορίζικος Μπιλλάκο!!!!!!!!!!! Καλά χιλιόμετρα και πάντα χαμογελαστός! Περιμένουμε εντυπώσεις 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
r3negade 3.396 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Καλοριζικος Μπιλλαρε!! Καιρος ηταν για ανανεωση!! Απεφτος, και με πολλα δικαβαλα και εκτος Αθηνας ευχομαι!! Ψηλο φτερο οπωσδηποτε! 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
themata 2.569 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 με γειες! give us a photo! Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
tzoutz 3.515 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 Αμάν ρε σεις τον φάγατε με το ψηλό φτερό παλιοποζεράδες! Ένα χαμηλό φτερό σε χωμάτινο τροχό είναι πολύ badass φάση. Αφήστε που δουλεύει καλύτερα σε όλα εκτός από την λάσπη. 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Στέργιος Βήχος 3.790 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 1 , 2017 μεγειες μεγειες... 1 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
HLIAS 7.579 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 E πριν 10 ώρες, το μέλος tzoutz έγραψε: Αμάν ρε σεις τον φάγατε με το ψηλό φτερό παλιοποζεράδες! Ένα χαμηλό φτερό σε χωμάτινο τροχό είναι πολύ badass φάση. Αφήστε που δουλεύει καλύτερα σε όλα εκτός από την λάσπη. Ε όχι και ποζεραδες.... Αφού είναι μ...ναρα με το φτερό εκεί ψηλά Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες
Smias 2.706 Αναφορά μηνύματος Δημοσιεύτηκε Ιούλιος 2 , 2017 Για τους χωματόδρομους που θα πάω το χαμηλό της φτερό είναι οκ νομίζω, άσε που θα έχει σχετικά συχνά δρομολόγια σε Ε.Ο αυτούς τους μήνες για ΠΣΚ σε δροσιά εκτός Αττικής οπότε θα το λατρέψω! Για φωτογραφίες ίδωμεν.. Είμαι λίγο κρυψίνους να το πω, πιο διακριτικός να το πω, κάτι θα βάλω κάποια στιγμή πάντως. Μόντες.. Εντάξει δεν είπα ότι θα πηγαίνω στο συνεργείο για να μου βάζουν αέρα στα λάστιχα(true story bros, έχω γνωρίσει τέτοιον άνθρωπο..) αλλά δε θα το φτάσω ποτέ όπως το drz, δηλαδή λίγο καλύτερη αναπνοή και λίγο "παιχνίδι" με την ηλεκτρονική δε το θεωρώ κάτι, φυσικά θα γίνει επέμβαση σε ότι αφορά εργονομία και φόρτωση για άνετο ταξιδάκι! 2 Παράθεση Μοιράσου αυτό το μήνυμα Σύνδεσμος στο μήνυμα Μοιράσου σε άλλες ιστοσελίδες