Jump to content

gliout

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  230
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους gliout

 1. Δεν θα βρείς σχεδόν τίποτα να δοκιμάσεις....Δυστυχώς!
 2. Γιατί πλακώθηκαν αυτοί?
 3. Η αντιστάθμιση για να δουλεύει σωστά θα πρέπει να τοποθετηθεί και να ρυθμιστεί και σωστά. Και επίσης σε παλιες εγκαταστάσεις θα χρειαστούν και άλλες αλλαγές... Αλλα όπως πολυ σωστά λέει ο hayabusas, για την καλύτερη εξοικονόμηση ενέργειας πρέπει να τοποθετηθεί. Επίσης ένα πολύ σημαντικό είναι και ο θερμοστάτης, που θα πρέπει να λειτουργεί σωστά. Συνήθως οι παλιοί με το έλασμα, με τον χρόνο χάνουν την ευαισθησία τους. Οσον αφορά το αν θα πρέπει να έχουμε συνέχεια ανοικτή την θέρμανση, στην περίπτωση του διαμερίσματος σε πολυκατοικία σίγουρα δεν συμφέρει. Σε μονοκατοικία γενικά είναι καλύτερα αλλά και πάλι εξαρτάται απο τις συνθήκες και τις συνήθειες του ιδιοκτήτη. Και αυτό που πιστεύω είναι οτι η καλύτερη θέρμανση είναι η σωστή μόνωση!
 4. Επίσης όσοι πάμε ταξιδάκια στο εξωτερικό με την μοτο η με οποιοδήποτε άλλο τρόπο καπνίζουμε σε κλειστούς χώρους ????
 5. Δεν μπορώ μέσα από το forum να σου εξηγήσω τι εννοώ. Απλά το ότι θα πρέπει σώνει και καλά να ασπαστω μια ιδεολογία είτε αριστερή είτε κάποια άλλη ενώ δεν με εκφράζει είναι κάπως.. Και την ιδεολογία φυσικά δεν την αναφέρω με τα κόμματα ΝΔ ΣΎΡΙΖΑ και λοιπά. Και θα συμφωνήσω απόλυτα με αυτο: Ξαναλέω, αυτό δεν σημαίνει ούτε τυφλή αποδοχή οτιδήποτε και οποιουδήποτε προτάσσεται ως "αριστερός" ή "δεξιός". Δηλαδή είναι δυσκοπό να πάρουμε τα καλά από όλες τις ιδεολογίες και να κάνουμε μια καινούργια?
 6. Όλες οι κατακτήσεις που έγιναν, έγιναν απο ανθρώπους με άποψη. Επίσης πολλά πράγματα έγιναν και πρίν υπάρξουν οι νεώτερες πολιτικές απόψεις. Το να παίρνει μια ιδεολογία πράγματα που έχουν γίνει εστω και σε μία μορφή και να τα παρουσιάζει σαν δικά της, δεν με αγγίζει. Όσον αφορά την "αριστερή ιδεολογία", για εμένα είναι ιδια με την "δεξιά ιδεολογία". Το να έχεις πολιτική άποψη δεν πρέπει απαραίτητα να συνοδεύεται και απο μία ταμπέλα. Δεν μπορεί για μένα κάποιος να ενστερνίζεται την "αριστερή ιδεολογία" σε κάποια και σε άλλα ή να μην έχει άποψη ή να ακολουθεί και άλλες ιδεολογίες. Η μάλλον μπορεί, απλά δεν πρέπει να έχει κάποια ταμπέλα. Βάζουμε εύκολα ταμπέλες και δεν είναι καλό αυτό. Όπως είπες, καλό είναι να μην κουτακοποιούμαστε, αλλά εαν δείς στην ιστορία πολλά από το "καλά" του κόσμου οφείλονται και στις ιδεολογίες.
 7. -Spam On- Δεν μπορώ να καταλάβω για ποιο λόγο βάζουμε ταμπέλες σε πολλά πράγματα. Π.χ. σε πολλές κατακτήσεις κάποιων κοινωνικών ομάδων -> δεξιά ή αριστερά ή δεν ξέρω και εγώ τι.. Πολλές δεν έχουν να κάνουν καν με τα πολιτικά τους πιστεύω . Πολλές κατακτήσεις σε όλους του τομείς έχουν γίνει απλώς απο ομάδες ανθρώπων που απλά είδαν οτι μαζί μπορούν να κάνουν κάτι καλύτερα απ οτι μόνοι τους, και το έκαναν. Δλδ ο πρόσφυγας που έχει την δική του άποψη για την θέση της γυναίκας στην κοινωνία του ανήκει στην άκρα δεξιά? Δεν είναι όλα δεξια αριστερά ή κέντρο. Υπάρχουν και πολλοί που δεν έχουν καμία σχέση με αυτά. -Spam Off-
 8. Το stelvio είναι και εμένα το αγαπημένο μου. Να βρείς όμως μοντέλο 2ης γενιάς (νομίζω)..Αυτό που έχουν αλλάξει τον κινητήρα και έχει μεγαλώσει και το τεπόζιτο!!!
 9. Δεν ξαναγράφω στο θέμα. Έχουμε ξεφύγει εντελώς.
 10. Εγώ το ξαναλέω . Εγινε κατάληψη ιδιωτικού χώρου. Οι άστεγοι τόσα χρόνια δεν κάνουν κατάληψη. Γιατί? Δεν υπάρχουν οργανώσεις για τους αστέγους? Κόσμος που ενδιαφέρεται? Υπάρχει. Αν σας κάνουν κατάληψη στα σπίτια σας στο χωριο που θα τα δούν οτι δεν κατοικούνται θα σας αρέσει? Τα έχουμε ισοπεδώσει όλα.
 11. Χρήστο δεν αναφέρομαι σε εσένα προσωπικά όταν έγραψα τα παραπάνω. Απλά δεν χρειάζεται να είμαστε δικαστές ή νομικοι για να βλέπουμε κάποια πράγματα. Έγινε κατάληψη σε ιδιωτικό χώρο. Αυτό είναι το γεγονός.
 12. "Κατάληψη" σε ιδιοκτησία με το έτσι θέλω? Δηλαδή εαν έχω ένα σπίτι στο χωρίο και έχω να πάω χρόνια, και κάποιος το κάνει "κατάληψη" τι κάνουμε? Οι άστεγοι γιατί δεν κάνουν ή δεν τους λένε να κάνουν κατάληψη σε κτίρια? Κάπου έχουμε μπερδευτεί νομίζω.
 13. Δεν ξέρω αλλά μάλλον και οι πρόσφυγες έχουν θέματα μεταξύ τους. Στον Κατσικά Ιωαννίνων δεν δέχθηκαν τους καινούργιους. Και σε όλους τους σταθμούς γίνονται επεισόδια μεταξύ τους.Προφανώς και έχουν διαφορές γιατί έχουν άλλα ήθη και έθιμα. Οποιος δεν γνωρίζει ποια είναι τα ήθη και έθιμα στην Ελλάδα τότε τι να πώ!
 14. Μήπως η λύση είναι να δηλώσουμε και εμείς πρόσφυγες? Μόνο σε εμάς κύριοι γίνονται αυτά. Σε καμία άλλη χώρα του κόσμου. Απορώ μερικές φορές με τους multicultural. Πώς έγιναν, που βρίσκουν τα χρήματα για να είναι εδώ τόσους μήνες, ποιος του τα δίνει, και στην τελική εμείς τι θα κάνουμε στο τέλος?
 15. Και εγώ έχω τα michelin ...Σε λιγο θα τα αλλάξω. Είδα επίσης καλά για τα avon τα καινούργια (διάδοχο των distanzia)
 16. Οι μετανάστες (οικονομικοί κλπ) που πάνε σε χώρες όπως πχ Σαουδική Αραβία τι συμπεριφορά έχουν? Πως τους φέρονται? Οφείλουν να συμμορφωθουν με τον εκεί τρόπο ζωής?
 17. gliout

  μονωση ταρατσας

  Εξαρτάται τι θέλεις να πετύχεις, και που είναι το σπίτι σου...Αλλη απαίτηση τα Γιάννενα άλλη η Αθήνα. Επίσης εξαρτάται εαν θελεις βατότητα ή οχι.
 18. gliout

  MARINE 360 A.E. ΜΟΣΧΑΚΗΣ Ρεθυμνο-Info

  Καλημέρα δεν ξέρω εαν έχω βάλει σωστά το post σε κατηγορία. Ενδιαφέρομαι για αγορα μηχανής εξωλέμβιας απο το συγκεκριμένο κατάστημα. Και ερωτώ του φίλους Κρητικούς εαν γνωρίζουν κάτι για αυτό το κατάστημα στο Ρέθυμνο. Ευχαριστώ!!!!
 19. Γνώμη μου.. Να απευθυνθείς σε μηχανικό. Για πολλούς λόγους. Επίσης η εξωτερική θερμομόνωση είναι καλύτερή για το λόγο ότι κλείνεις ολα τα κομμάτια και δεν υπάρχουν θερμογέφυρες. Γενικά σε μία κατοικία. :1ον Μόνωση όσο καλύτερη, 2ον Κουφώματα όσον καλύτερα, και 3ον (αφού έχουμε μειώσει τις απαιτήσεις για θέρμανση-ψύξη) ψάχνεις το σύστημα θέρμανσης-ψύξης. Σε κάθε περίπτωση να απευθυνθείς σε μηχανικό (μηχανολόγο)
 20. gliout

  Διόδια

  http://epirusgate.blogspot.gr/2015/05/100_26.html#more Εδώ λέει οτι θα βάλουν διόδια σε δρόμο που δεν έχει καν τελειώσει....
 21. Ψάξε στο google με "δετά λάστιχα"...Απλά κοίτα μην βάλεις σκέτο το σκοινί, αλλά κάνε μια θηλεια την οποία θα βάλεις στο λάστιχο και μετά να δέσεις άλλο σκοινί έτσι ώστε εαν κοπεί να μπορείς να το αλλάξεις εύκολα.
 22. Και εαν μπορείς κάντα τα λάστιχα δετά!
 23. gliout

  Έλεγχος a/c αυτοκίνητου

  Αρα λειτουργεί. Τώρα θα πρέπει να ελέγξεις και εαν λειτουργεί σωστά. Και αυτό μόνο με μέτρηση του ψυκτικού υγρού θα γίνει.. Καλοτάξιδο!!!!!!!
 24. gliout

  New Versys 2015

  Συμφωνώ...Και εμένα μου αρέσει αλλα!!!!
×
×
 • Create New...