Jump to content

Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

Νέα Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  9
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

Όλο το περιεχόμενο του μέλους Χαράλαμπος Παπαδόπουλος

 1. Carbon πότε δεν ζεσταίνεται με τπτ ούτε μετά από 500 χιλιόμετρα κυριολεκτικά termignoni η remus carbon αυτές η δύο βγηκαν τελικά κορυφή για xt660 σε απόδοση επίσης απιαστες και η δύο η ακραποβιτς με τα χρόνια πέσανε πολύ σε απόδοση και όποιος κάτσει πίσω τα πόδια του με αλοιφές μετα..
 2. Προφανώς το βάρος είναι σημαντικό 10 κιλά χάνει η μηχανή περνει αέρα, με εξάτμιση και φίλτρο στα χαμηλά μεσαία περνει τουλάχιστον 6 ίππους στα ψιλά 2 οπότε ναι αξίζει ειδικά αν είναι remus h termignoni h akrapovic σαν να έχεις άλλη μηχανή είναι στην οδήγηση με διαφορά αλαζει και το μίγμα σίγουρα με μικρές αλλαγές κάνεις το εργαλείο να πετάει...
 3. Μια χαρά τσιμουχες και λαδι τα βρίσκεις με 12 ευρώ τσιμουχες καλές μαι 10 ευρώ το λαδι και το αλαζεις είναι εύκολο στο λύσιμο και στο μα το δέσεις αν το πας σε μάστορα πενρουν 20 ευρώ οπότε με 42 ευρώ είσαι κομπλέ με ανάρτηση σαν καινούρια...πέρασαν χρόνια το εχεις το εργαλείο ακόμα?Καλή τύχη και πάντα όρθιοι να είσαι φίλος.
 4. Το xt 660ειναι ότι πιο βολικό υπάρχει, όχι ισοπέδωση στα πιάτα, προφανώς το Aprilia καινούργιο ήταν πανάκριβο όπως λαό το hypermotard ducati εποδης πάτωσε παίζανε στα 10000-13000 και 14000-17000 αντίστοιχα, τι περιμένατε για Ελλάδα δλδ?επίσης το Aprilia ωραίο αλλά όχι καλή οδηγική συμπεριφορά σαν το Dt660 που είναι άψογο πσπι ξέρουν από μηχανές ισορροπία τέλεια,to hypermotard ducati θηρίο πραγματικά αλλά τόσο ακριβό έλεος 10 χρόνια μετά απλησίαστο και το κακό του για ταξίδια ξεχάστε το μόνο πόλη ενώ το xt660 προσιτό τότε στα 7 καινούριο καο ταξίδια επίσης όπως και στην πόλη άπιαστο με δύναμη με μια εξάτμιση κ φίλτρο saν του Aprilia ....Πολλοί η λόγοι και εύλογη φίλος. Αχαχαχαχα ίδιο ένα ιταλικό έλεος φίλος, αποδείχτηκε ότι το aprillia είχε δίκιο ο φίλος κάτω είναι ότι πιο ζημιάρικο καμία σχέση xt660x και κλαμπ κάναμε τελικά και μηχανικές βγηκαν 10 χρονια μετά θηρία αξιόπιστα στην πόση άπιαστα και σε ταξίδια επίσης αν κ μονολυλινδρα τα τελευταία των Μοϊκανών, το Απρίλια ακριβό ακόμα και μόνο 4 στην αγορά πατωσανε σαν της ducati hypermotard Axaxaxa παντού κράζεις το xt έμεινε θρύλος μαο σε πάτησε ανετα δυστυχώς για δέμα φίλε μ μακάρι να είσαι όρθιος και να έχεις ησυχάσει τελικά η Yamaha είναι μια και το χτ θα πάντα έμεινε ότι καλύτερο σε όλα υπερτερεί τελικά το απόδειξέ ο χρόνος
 5. Με τπτ δεν αντιγράφετε χωρίς το κόκκινο δεν αγοράζεις μηχανή πέρασαν αλλά τόσα χρόνια ρ παιδιά ακόμα δεν το ξέρετε αυτό, ειδικά στο xt660x είναι πολλά περισσότερα από κλειδί αντιγραφής γίνονται όλες η βασικές ρυθμίσεις και πολλά άλλα χωρίς κόκκινο μηχανή xt660 δεν αγοράζεις η το περνεις εν γνώση σου και λες τον ιδιοκτήτη 1000 ευρώ κάτω είναι όλη η δουλειά δυστυχώς η ευτυχως έτσι είναι.Τωρα έδω ο φίλος μπορεί να έχει και εγγόνια αχαχαχα τεςπα εμείς μια ζωή μηχανόβιοι έτσι να πούμε..
 6. Πήρες τπτ τελικά?όσο για κάποιους δεν έχουν ιδέα μάλλον, είναι το πρώτο στάδιο εξατμισεις και ΚΝ φιλτρο αλλάζεις σίγουρα εννοείται και δίνει αλογάκια και χάνει και κιλα γ μηχανή από της μανισιες μετά πας και σε πρόγραμμα και πετάει το xt660x Μην το λες σωστά είπε ο φίλος, άλλοι λένε και δεν κάνουν τπτ συνήθως, δεν φενεται ο φίλος μακάρι να είναι καλά μπορεί και με οικογένεια 10 φρόνιμα μετά χαχαχα ενώ εμείς παραμένουμε παιδιά για πάντα έτσι με τις xtαρες μας δαν την πρώτη μέρα..
 7. ΜΟΝΟ termignoni απιαστες η ακραποβιτς μόνο όνομα ειναι ,αυτές που σου λέω με ένα φίλτρο ΚΝ πας στο πρώτο στάδιο αναβάθμισης και μειώνεις και τα κιλά κατά 10 πιο κάτω από τις μαμά.Θα σου δώσουν 5 καθαρά αλογάκια και το εργαλείο θα πετάει. Έχει μεταχειρισμένες σε τέλια κατάσταση στα 400 σε μαγαζί θεσσαλονικη αν θέλεις πες μου να σου στείλω να πας να τις πάρεις μακριά από ακραποβιτς μόνο άσκοπο θόρυβο η termignoni έχουν υπέροχο σκάσιμο το ευχαριστιεσαι
 8. Τραγικός έτσι?Το xt αν είναι βάρκα το Drz είναι κρουαζιέροπλοιο αχαχαχα ο μόνος κάπου έχεις αυτή την άποψη σε ακούνε και τα πιτσιρίκια ντροπή, από ότι είδες έμεινε στην ιστορία το εκπληκτικό xt 660 x με διπλάσια τιμή toy drz αχαχαχ καταρχήν ειναι 150 κιλά μόνο αν βγάλεις εξατμισεις δλδ κανεις το πρώτο στάδιο και πετάει άριστο σε ισορροπία επισης hater you just hater φάε την σκόνη του τώρα και καληνύχτα κορυφή είναι και το λένε όλοι οι καλοί μάστορες μικρέ;) το έδειξε η ιστορία.
 9. Τι έκανες τελικά, επειδή έχω το Xtx και εγώ έχω τερμινιονι τελικά είναι ότι καλύτερο σε μετρημένη απόδοση με φίλτρο ΚΝ και λοιπόν πάμε στους λαϊκούς που είδα ότι είπες, δεν ει αι χειροποίητη δεν ξέρω το πήρες τελικά αλλά το διπλό είναι σε απόδοση ανώτερο και τα βγάζει η dominator για το 660 καο δίπλα με 48 χιλιοστά και την μόνη επίσης, έχω τα διπλά με τερμινιονι έχω πάει-10 κιλά και απόδοση από 48 στα 55 άλογα φυσάει το εργαλείο με την μόνη πας στα 51 κοντά δεν κάνει για το 660 διπλή απόδοση το άλλο...περιμένω καμία φώτο και να μου πεις ..
×
×
 • Create New...