Jump to content

The Dread Rider

Μέλη
 • Δημοσιεύσεις

  2.236
 • Εγγράφηκε

 • Τελευταία επίσκεψη

 • Days Won

  85

Όλο το περιεχόμενο του μέλους The Dread Rider

 1. Ε ειδικά το χειμώνα δεν παλεύεται
 2. Πρώτο "premium" κράνος που πέφτει στα χέρια μου, Scorpion Exo R1 Air. Πρώτες εντυπώσεις πολύ καλές, σε σύγκριση με ένα MT των 100 ευρώ πολύ, ΠΟΛΥ πιο ήσυχο, ειδικά όσο ανεβαίνουν τα χιλιόμετρα, αισθητά μεγαλύτερο οπτικό πεδίο στον κάθετο άξονα και αεραγωγοί που όντως δουλεύουν και δεν είναι εκεί μόνο για διακοσμητικούς λόγους. Αυτήν την στιγμή το συγκεκριμένο χρώμα παίζει στα 250€ στο FC-Moto (S & L μεγέθη), και έρχεται με μαύρη ζελατίνα και pinlock δώρο στο κουτί.
 3. Επιτέλους βόλτα μετά από πολυυυυυ καιρό
 4. Θα συμφωνήσω με το Γιώργο, για τη χρήση που αναφέρεις δεν θα πήγαινα σε supermoto εκτός αν έχεις σιδερένιο κώλο και αρκετή υπομονή (επίσης, εγώ προσωπικά το XTX στα 180 κιλά δεν το θεωρώ supermoto, αλλά αυτό είναι άλλη κουβέντα). Επίσης, στην σταθερότητα στα πολλά χιλιόμετρα/ισχυρούς ανέμους κ.λπ. δεν παίζουν ρόλο τόσα τα κιλά μιας μοτοσυκλέτας, όσο η γεωμετρία της.
 5. The Dread Rider

  Honda CB500X

  Το Voge ζυγίζει 205 κιλά πλήρες υγρών, 188 είναι το στεγνό βάρος
 6. The Dread Rider

  Honda CB500X

  Υποθέτω ότι για να το λες αυτό, έχεις υπόψιν σου κάποιο άλλο δικύλινδρο 500άρι, το οποίο φυσικά προσφέρει τις αντίστοιχες ανέσεις και δυνατότητες του CB500X, αλλά δεν έχει τα "περιττά" κιλά του. Γιατί εμένα μόνο το TRK 502 μου έρχεται στο μυαλό, το οποίο ζυγίζει 30+ περισσότερα κιλά ready-to-ride από ένα 500X.
 7. The Dread Rider

  Honda CB500X

  Δηλαδή η διαφορά στη δυνατότητα δικάβαλου + φορτωμένου ταξιδιού ανάμεσα σε ένα AX-1 και ένα 500X δεν είναι αντίστοιχα τεράστια με την διαφορά ανάμεσα στα βάρη τους; Μόνο εμένα μου φαίνεται άτοπη η σύγκριση ανάμεσα σε αυτά τα δύο μηχανάκια;
 8. Εννοούσα ο καταλύτης είναι στους λαιμούς της arrow, η μανισια εξάτμιση έχει ένα τεράστιο εξόγκωμα πάνω στο τελικό, σχεδόν αδύνατο μου φαίνεται να βάλεις aftermarket τελικό στους μανισιους λαιμούς, αλλά να κρατήσεις ΚΑΙ τον καταλύτη.
 9. Η arrow φαίνεται να βγάζει σύστημα με καταλύτη για το μηχανάκι σου, αν και από όσο καταλαβαίνω εγώ ο καταλύτης βρίσκεται στους λαιμούς και όχι στο τελικό, οπότε θα πρέπει να πας σε ολόσωμη, που σημαίνει ότι το κόστος θα είναι σημαντικό.
 10. Οι μετοχές γενικά έχουν και ουδέτερο, όχι μόνο αρσενικό/θηλυκό
 11. Οι Beringer είναι τελείως άλλη κατηγορία. Aν δεν είσαι αγωνιζόμενος που τρέχει στο παγκόσμιο, δεν έχεις λόγο να βάλεις beringer.
 12. Παίρνεις έναν δίσκο 320mm/310mm, ό,τι τέλος πάντων φοράει το γνήσιο SMC, μια proper 4πιστονη δαγκάνα και πας σε κάποιον που ξέρει καλά να δουλεύει τόρνο/CNC να σου φτιάξει έναν αποστάτη για την καινούρια δαγκάνα με τον μεγάλο δίσκο. Κατά προτιμήση και μια τρόμπα της προκοπής γιατί η εντούρο με 4πιστονη θα έχει άθλια αίσθηση. Φθηνή λύση είναι πιο άγρια τακάκια/καινούρια υγρά στο ήδη υπάρχον setup, αλλά δε θα δεις και τεράστια διαφορά.
 13. Κυριακατική εξόρμηση σε Ξάνθη και Σταυρούπολη
 14. Φροντίδα και προδερμ για την μπροστινή δαγκάνα σήμερα, ανάθεμα κι αν είχε καθαριστεί ποτέ
 15. Για να μπει το FCR σίγουρα θα χρειαστείς άλλη μπότα εισαγωγής και ντίζες. Στα LC4 δεν το έχω ψάξει ιδιαίτερα πολύ το θέμα για να είμαι ειλικρινής, αλλά αν συγκρίνεις δίπλα δίπλα τους καταλόγους ανταλλακτικών ενός 625 και ενός 640 λογικά θα καταλάβεις τι αλλάζει και τι όχι. Το kit που αναφέρθηκε παραπάνω έχει μέσα όλα τα απαραίτητα για να γίνει ένα φρεσκάρισμα στα τσιμουχάκια/o-ring κ.λπ. εξαρτήματα του καρμπ.
 16. Αν έχεις σερβαρισμένες και σεταρισμένες αναρτήσεις με φρέσκα λαδάκια μπρος/πίσω, τότε η δική μου γνώμη ανάμεσα σε εξάτμιση και FCR θα ήταν ξεκάθαρα το FCR, υπό την προϋπόθεση πως είναι FCR από 625/660 και όχι από άλλο άκυρο μονοκύλινδρο ώστε να μην σε παιδέψει στο σετάρισμα. Όσο για αυτό που λέει ο @costikos, εγώ προσωπικά διαφωνώ. Έχω οδηγήσει 07αρι Husaberg FS 650 με FCR (πολύ πιο "άγριο" μηχανάκι από το εργοστάσιο από ενα 640, αλλά με άψογα σεταρισμένο FCR το συγκεκριμένο), και το μηχανάκι δεν είχε κανένα απολύτως θέμα στα χαμηλά.
 17. Καλησπέρα, εσύ δεν είχες κάνει ένα thread που έλεγες ότι είχες ψηθεί να δώσεις το 640 για MT-09? Εν τέλει κρατάς το 640? Επειδή αν είναι να το δώσεις δεν αξίζει να ρίξεις χρήματα πάνω του. Αν σκοπεύεις να το κρατήσεις, τότε ναι, υπάρχουν κάποιες αλλαγές που αξίζουν.
 18. Επίσης αν δεν εμπιστεύεσαι το χέρι σου να σφίξει σωστά, μπορείς πάντα να πάρεις ένα δυναμόκλειδο
 19. The Dread Rider

  λαστιχα για wr250x

  Εμένα η δική μου γνώμη είναι να βάλει ένα ζευγάρι Bridgestone S22 στις μαμά διαστάσεις (110/140). Καινούριο λάστιχο, δοκιμασμένο με πολύ καλές κριτικές, οικονομικό (170€) και υπεραρκετό για ένα μηχανάκι με τη δύναμη του WR250X.
 20. Άδικα παιδεύεσαι, τέτοιο καρμπυρατέρ δεν πρόκειται να δουλέψει σωστά σε μηχανάκι που είναι σχεδιασμένο για FCR
 21. 650 ήταν αυθημερόν Καινούρια αλυσιδογραναζα
×
×
 • Create New...